Βασική Άσκηση Διατάσεως

Η Βασική Άσκηση Διατάσεως

Ασκήσεις NaturPenisΠριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε προθερμανθεί καλά όπως περιγράφεται στην προηγούμενη σελίδα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις βασικές ασκήσεις διατάσεως που αναλύονται παρακάτω, καθώς και για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς, το πέος σας θα πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένο για δράση.

Επιπλέον, οι ακόλουθες ασκήσεις διατάσεων πρέπει να εκτελούνται μόνο όταν το πέος σας είναι εντελώς χαλαρό. Το να προσπαθείτε να τις εκτελέσετε όταν έχετε μερική ή πλήρη στύση είναι και δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο. Θυμηθείτε, ο στόχος σας είναι να μεγεθύνετε το πέος σας με έναν ασφαλή και φυσικό τρόπο – πράγμα που απαιτεί τη χρήση της σωστής τεχνικής. Αν προσπαθήσετε να κόψετε δρόμο παραβλέποντας την προθέρμανση ή χρησιμοποιώντας κακή τεχνική, μπορεί να μπείτε σε μπελάδες.

Μόλις τελειώσετε την προθέρμανσή σας, συνεχίστε με την ακόλουθη ρουτίνα.

Οδηγίες Βασικής Διατάσεως Πέους

Πρώτον, κρατείστε σταθερά το κεφάλι του πέους με το χέρι σας – η παλάμη σας μπορεί να κοιτάει είτε προς τα έξω είτε προς τα μέσα, ανάλογα με τη λαβή με την οποία αισθάνεστε πιο άνετα.

Στη συνέχεια, τραβήξτε απαλά το πέος σας ευθεία μπροστά σας, έτσι ώστε να είναι

οριζόντιο με το δάπεδο. Μην τραβήξετε γρήγορα το πέος σας σε πλήρη έκταση – αντιθέτως, κάντε μερικά δευτερόλεπτα για να φτάσετε εκεί.

Μόλις έχετε τεντώσει το πέος σας στο άνετο όριό σας, κρατήστε αυτήν τη θέση για 10-15 δευτερόλεπτα προτού το αφήσετε και χαλαρώσετε.

Περιμένετε για 30 δευτερόλεπτα περίπου και επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία τεντώνοντας προς τα εμπρός.

Συνεχίστε έτσι έως ότου έχετε πραγματοποίησει συνολικά 4 διατάσεις των 10 – 15 δευτερολέπτων.

Αφού ολοκληρώσετε τις παραπάνω 4 οριζόντιες διατάσεις, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε για ένα λεπτό περίπου. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να κάνετε απαλό μασάζ, ανανεώνοντας το αίμα στο κεφάλι του πέους σας – το οποίο μπορεί να αισθάνεστε λίγο κρύο ή μουδιασμένο. Αυτό δεν είναι τίποτα ανησυχητικό – δείτε την ενότητα συμβουλών παρακάτω.

Έχοντας ανακτήσει την πλήρη κυκλοφορία στο κεφάλι του πέους σας, ήρθε η ώρα να συνεχίσετε με τη ρουτίνα διάτασης όπως περιγράφεται παρακάτω.

Διάταση Πέους Πολλαπλών Κατευθύνσεων

Συνεχίζοντας με τη ρουτίνα διάτασης του πέους σας σε διάφορες κατευθύνσεις, βοηθάτε στην ομοιόμορφη διέγερση όλων των περιοχών των συνδέσμων suspensory και fundiform.

Χρησιμοποιήστε ακριβώς την ίδια μέθοδο λαβής που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά τώρα τραβήξτε το πέος σας κατευθείαν επάνω προς το πρόσωπό σας.

Και πάλι, διατηρήστε ένα άνετο, αλλά σταθερό τέντωμα για 10 -15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε για 30 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτό το ανοδικό τέντωμα άλλες 3 φορές, (κάθε ένα διάρκειας 10-15 δευτερολέπτων) για να ολοκληρωθεί η άσκηση, πριν χαλαρώσετε και πάλι για ένα λεπτό περίπου ώστε να κάνετε μασάζ, ανανεώνοντας την κυκλοφορία στο κεφάλι του πέους σας.

Μετά την ανοδική διάταση, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία τραβώντας το πέος σας, κατ’ αρχάς προς τα κάτω για 4 διατάσεις των 10 – 15 δευτερολέπτων και στη συνέχεια προς τα αριστερά για άλλα 4 σετ και προς τα δεξιά για τα τελευταία 4 σετ.

Απλά να θυμάστε να κάνετε διάλειμμα ενός λεπτού ανάμεσα σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης και να κάνετε μασάζ στο πέος σας προτού συνεχίσετε.

Συμβουλές για την εκτέλεση της Βασικής Άσκηση Διατάσεως

Όταν πραγματοποιείτε τις παραπάνω ασκήσεις, η ιδέα είναι να τεντώνετε το πέος σας μέχρι το άνετο όριό του. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αισθάνεστε μια σημαντική ένταση στη βάση του πέους σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να τεντώνετε το πέος σας μέχρι του σημείου που νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε από τον πόνο. Να είστε λογικοί και να χρησιμοποιείτε την κρίση σας για να καθορίσετε το όριο άνεσής σας: δεν παίρνετε επιπλέον πόντους προσπαθώντας να ξεριζώσετε το πέος.

Δεύτερον, αν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε μια λαβή στο κεφάλι του πέους σας αρκετά ισχυρή ώστε να προλάβετε να εκτελέσετε την κάθε διάταση, δοκιμάστε να τυλίξετε μια μικρή πετσέτα γύρω από το κεφάλι του πέους σας και να το πιάσετε με αυτή. Έχω διαπιστώσει ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε μια καλή πρόσφυση ενώ ασκείτε αρκετή δύναμη σε κάθε διάταση.

Τρίτον, μπορεί να νιώσετε το κεφάλι του πέους σας λίγο κρύο μετά την εκτέλεση κάθε σετ των 4 διατάσεων- αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αυτή η ψυχρότητα εμφανίζεται απλά και μόνο επειδή η κυκλοφορία του αίματος ήταν προσωρινά περιορισμένη: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο αυτού του λεπτού ανάπαυσης κάνοντας απαλό μασάζ στο κεφάλι του πέους σας ώστε να επανέλθει η κανονική κυκλοφορία του αίματος. Η ομορφιά αυτών των σύντομων και έντονων διατάσεων είναι ότι, σε αντίθεση με κάποιες άλλες μεθόδους μεγέθυνσης πέους (όπως η χρήση των αντλιών), δεν περιορίζουν τη ροή του αίματος στο πέος σας για παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά και, ως εκ τούτου, αποφεύγουμε οποιαδήποτε πιθανότητα τραυματισμού.

Επίσης, αν δεν έχετε κάνει περιτομή, βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει την ακροποσθία σας προς τα πίσω προτού εκτελέσετε αυτές τις ασκήσεις διατάσεων. Είναι αδύνατο να πετύχετε καλή πρόσφυση με την ακροποσθία σας να καλύπτει το κεφάλι του πέους σας και, επιπλέον, θα έχετε την τάση να εφαρμόζετε μεγαλύτερη πίεση στο δέρμα του πέους παρά στο ίδιο το πέος. Το δέρμα του πέους δεν χρειάζεται να τεντώνεται, έχει υπεραρκετή ελαστικότητα για να αντιμετωπίσει τυχόν οφέλη στο μέγεθος του πέους σας. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι να τεντώσουμε σταδιακά τους εσωτερικούς ιστούς και τους συνδέσμους του πέους – όχι το δέρμα του.

Η Βασική Άσκηση Διατάσεως με Λίγα Λόγια

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προθερμανθεί αρκετά πριν συνεχίσετε.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το πέος σας είναι εντελώς χαλαρό.
  3. Πιάστε το πέος σας ακριβώς πίσω από το κεφάλι με το ισχυρό σας χέρι. Για επιπλέον πρόσφυση, τυλίξτε ένα μικρό πανί γύρω από το κεφάλι του πέους.
  4. Σταθερά (αλλά όχι απότομα), τραβήξτε το πέος σας απευθείας μπροστά σας, μέχρι να φτάσετε το όριο άνετου τεντώματός σας – ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.
  5. Κρατήστε το τέντωμα για 10 με 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε για μερικά δευτερόλεπτα.
  6. Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία άλλες 3 φορές, χαλαρώνοντας για μερικά δευτερόλεπτα μεταξύ κάθε επανάληψης.
  7. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω 4 σετ, χαλαρώστε για ένα περίπου λεπτό. Κάντε μασάζ στο κεφάλι του πέους σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία του αίματος.
  8. Αφού χαλαρώσετε για ένα λεπτό, εκτελέστε τα βήματα 2 – 7, τραβώντας αυτή τη φορά το πέος προς τα επάνω.
  9. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία, τραβώντας προς τα κάτω, στη συνέχεια προς τα αριστερά και τέλος προς τα δεξιά.
  10. Θα πρέπει τώρα να έχετε συμπληρώσει συνολικά 20 διατάσεις, με την κάθε μία να διαρκεί 10-15 δευτερόλεπτα.
Συμπληρώστε το όνομά και το εμαιλ σας να λάβετε τις υπόλοιπες ασκήσεις.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Στη Συνέχεια

Οι ασκήσεις διατάσεως έχουν σχεδιαστεί πρωτίστως για την αύξηση του μήκους του πέους. Έχοντας ολοκληρώσει τα παραπάνω σετ (που κατά πάσα πιθανότητα διήρκεσαν 12-15 λεπτά), ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε μια άλλη βασική άσκηση αρχάριων που ονομάζεται Jelq, η οποία στοχεύει κυρίως στην περίμετρο του πέους.

Στη Συνέχεια: Εισαγωγή στην Άσκηση Jelqing.

Δωρεάν Ασκήσεις

Δωρεάν Ασκήσεις
Άσκηση Προθέρμανσης
Ασκήσεις Διατάσεων Πέους
Βασική Άσκηση Διατάσεως
Άσκηση Jelq
Βασικό Jelq
Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης
Ασκήσεις του Μυ PC
Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια
Ρουτίνα Προπόνησης Αρχαρίων

Θυμηθείτε: Αυτό είναι μια βασική ρουτίνα διατάσεως σχεδιασμένη πρωτίστως για να εξοικειωθεί το πέος σας με την άσκηση – θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για μια-δυο εβδομάδες το πολύ.

Υπάρχουν αρκετές άλλες ασκήσεις διατάσεως υψηλής έντασης που θα πρέπει να ενσωματωθούν στη ρουτίνα σας για να πετύχετε ουσιαστικές και μόνιμες βελτιώσεις στο μήκος του πέους σας. Αυτές χρησιμοποιούν τις αρχές της φυσιολογίας και της φυσικής όχι μόνο για να τεντώσουν τους συνδέσμους του πέους, αλλά και για να αναγκάσουν τα κύτταρα στο εσωτερικό του πέους να διαιρεθούν και να πολλαπλασιαστούν (μια διαδικασία που ονομάζεται υπερπλασία) – που οδηγεί σε ακόμα περισσότερο μήκος.

Αυτές οι προχωρημένες ασκήσεις – οι οποίες περιλαμβάνουν τις V-Stretch και JAI Stretch – δεν θα πρέπει να επιχειρηθούν στα πρώτα στάδια προόδου για λόγους ασφαλείας και για να εξασφαλιστεί ότι έχετε αναπτύξει πρώτα μια σωστή κατανόηση των βασικών αρχών.

Παρόλο που θα βρείτε μια επισκόπηση αυτών των προηγμένων τεχνικών σε αυτή την ιστοσελίδα, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε έναν καλά τεκμηριωμένο και αξιόπιστο εμπορικό οδηγό άσκησης πέους για να μάθετε πλήρως τις λεπτομέρειες για το πότε και πώς πρέπει να τις εφαρμόζετε. Χρησιμοποιώντας έναν τέτοιο οδηγό θα εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε πρώτης τάξεως εκπαιδευτικό υλικό (συμπεριλαμβανομένων παρουσιάσεων βίντεο) από μια αξιόπιστη πηγή, πράγμα που αποτελεί ένα πραγματικό κλειδί για την επιτυχία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να διαβάσετε τις αξιολογήσεις μου για τους δύο οδηγούς ασκήσεων μεγέθυνσης πέους που πιστεύω ότι αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει σε αυτόν τον τομέα.

Μενού