Ασκήσεις Διατάσεων Πέους

Εισαγωγή στις Ασκήσεις Διατάσεων Πέους

Ασκήσεις NaturPenisΟι ασκήσεις για την διάταση του πέους αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε σωστής φυσικής άσκησης μεγέθυνσης πέους. Οι ασκήσεις διάτασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μήκος στο πέος σας, τόσο όταν είναι χαλαρό όσο και σε στύση.

Οι ασκήσεις διάτασης πέους σταδιακά τεντώνουν και επιμηκύνουν τους δύο συνδέσμους (που ονομάζονται suspensory and fundiform ligaments) που συνδέουν το πέος με το ηβικό οστό.

Αν έχετε κάνει ποτέ έρευνα σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους, πιθανώς να γνωρίζετε ότι η χειρουργική διαδικασία επιμήκυνσης περιλαμβάνει την κοπή αυτών των συνδέσμων. Ο λόγος είναι ότι αυτοί οι δύο σύνδεσμοι δρουν σχεδόν σαν ιμάντες που κρατούν ένα σημαντικό τμήμα του πέους κρυμμένο εντός του σώματος.

Αυτό που βλέπετε όταν κοιτάτε το πέος σας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στην πραγματικότητα, το πέος εκτείνεται για άλλες 3 – 4 ίντσες (7.62 – 10.16 εκ) πίσω από το ηβικό οστό. Η θεωρία πίσω από τη χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους είναι ότι η κοπή των συνδέσμων επιτρέπει το εσωτερικό μέρος του πέους να μετατοπιστεί προς τα εμπρός σε κοινή θέα.

Στην πραγματικότητα όμως, η χειρουργική κοπή των συνδέσμων τείνει να οδηγεί σε περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Το κύριο μειονέκτημα της διαδικασίας είναι ότι, κάνοντας μια τομή για την κοπή των συνδέσμων, αναπτύσσεται εσωτερικά ουλώδης ιστός κατά τη διάρκεια της επούλωσης. Ο ουλώδης ιστός από τη φύση του είναι πολύ σκληρός και έχει την άσχημη συνήθεια να συρρικνώνεται – με αποτέλεσμα ο εσωτερικός ουλώδης ιστός να εξουδετερώνει τα αποτελέσματα της κοπής των συνδέσμων, τραβώντας το πέος πίσω στο σώμα.

Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να τεντώνουμε αυτούς τους συνδέσμους σταδιακά και με φυσικό τρόπο, επιτυγχάνοντας στην πράξη αυτό που η χειρουργική επέμβαση μπορεί να επιτύχει μόνο στη θεωρία. Εάν είστε δύσπιστοι ότι μπορείτε να τεντώσετε πραγματικά τους συνδέσμους μόνο και μόνο με την εφαρμογή της έντασης, τότε σκεφτείτε το εξής: τόσο οι πολιτισμοί διάφορων φυλών όσο και η σύγχρονη ιατρική κάνουν χρήση τέτοιων τεχνικών έκτασης (που γενικά αναφέρονται ως έλξη) για την επιμήκυνση διαφόρων μερών του σώματος.

Πάρτε για παράδειγμα τις λεγόμενες γυναίκες «καμηλοπαρδάλεις» από τη Βιρμανία, που ενδεχομένως να έχετε δει στο εξώφυλλο του National Geographic. Αυτές χρησιμοποιούν μεταλλικές στεφάνες για να τεντώσουν σταδιακά το λαιμό τους (μέχρι και δέκα ίντσες επί σειρά ετών) μονάχα με την εφαρμογή της απλής θεωρίας της έλξης. Η δυτική ιατρική χρησιμοποιεί παρόμοια έλξη για να τεντώσει τα άκρα των ασθενών που γεννήθηκαν με αναπτυξιακές διαταραχές. Όλες αυτές οι ανατομικές δομές περιέχουν μια σειρά από συνδέσμους (καθώς και οστά, μυϊκό ιστό, τένοντες και αιμοφόρα αγγεία) και αν όλοι αυτοί οι τύποι ιστών μπορούν να επιμηκυνθούν με φυσικό τρόπο μέσω του σταδιακού τεντώματος, τότε το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τους πολύ πιο «ελαστικούς» συνδέσμους του πέους.

Μάλιστα, ένας σημαντικός όγκος ιατρικής έρευνας έχει δείξει πόσο θετικά ανταποκρίνεται το πέος όταν υποβάλλεται στην ελκτική δύναμη μιας συσκευής πέους ιατρικού τύπου – διαβάστε περισσότερα παρακάτω. Οι ασκήσεις διατάσεων απλά υποκαθιστούν τη χρήση μιας συσκευής επέκτασης με τα χέρια σας.

Μάθετε τη δεύτερη άσκηση – Η Βασική Διάταση

Δωρεάν Ασκήσεις

Δωρεάν Ασκήσεις
Άσκηση Προθέρμανσης
Ασκήσεις Διατάσεων Πέους
Βασική Άσκηση Διατάσεως
Άσκηση Jelq
Βασικό Jelq
Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης
Ασκήσεις του Μυ PC
Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια
Ρουτίνα Προπόνησης Αρχαρίων

Σημαντική Συμβουλή: Όπως ανέφερα εν συντομία παραπάνω, αν σας ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο τα οφέλη σε μήκος, ίσως είναι σκόπιμο να εξετάσετε τη χρήση μιας συσκευής επιμήκυνσης πέους. Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες αναφέρουν αξιόπιστη μέση αύξηση της τάξης του 30 τοις εκατό σε μήκος στύσης με συνεπή χρήση για χρονικό διάστημα 4 – 6 μηνών. Για έναν άντρα με αρχικό μήκος 6 ίντσες, αυτό τελικά ισοδυναμεί με αύξηση της τάξης των 2 ιντσών – προσφέροντας έτσι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο μη-χειρουργικής επιμήκυνσης πέους.

Οι συσκευές αυτές – ειδικά με την άφιξη της εξαιρετικά καινοτόμου Gnetics Extender σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή – παρέχουν πλέον μια προσιτή αλλά κλινικά αποτελεσματική, ασφαλή και άνετη μέθοδο μόνιμης αύξησης του μεγέθους του πέους.

Έχω συνοψίσει τα αποτελέσματα των δύο αξιόπιστων ιατρικών μελετών έλξης πέους, τα οποία αποτελούν με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάγνωση. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την αξιολόγησή μου σχετικά με τη νέα συσκευή επιμήκυνσης Male Edge Jes Extender εδώ.

Μενού