Περιεχόμενα

Με τι ασχολούμαστε

Το Epimikinisipeous.gr είναι μια πύλη αναθεώρησης συμπληρωμάτων που αποσκοπεί στην παροχή αξιόπιστων, ειλικρινών και ακριβών αναθεωρήσεων των συμπληρωμάτων.

Ιδρύθηκε το 2015 από τον Γιάννη Παπανικολάου ως τρόπο καταγραφής των εμπειριών και των αποτελεσμάτων του με ένα ευρύ φάσμα συμπληρωμάτων. Με τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα κορυφαία ιστοσελίδες αναθεώρησης συμπλήρωμα στο διαδίκτυο, και έχει συγκεντρώσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό των πολλών επισκεπτών που συχνάζουν τις σελίδες του.

Πώς ξεκινήσαμε

Είχα πάντα ενδιαφέρον για την υγεία και την καταλληλότητα και άρχισα να πειραματίζεται με συμπληρώματα σε ηλικία 16 ετών περίπου.

Το πρώτο συμπλήρωμα που μπορώ να θυμηθώ να παίρνω ήταν ένα συμπλήρωμα κρεατίνης (δεν θυμάμαι το όνομα του για τη ζωή μου), όταν ήμουν στο γυμνάσιο.

Άρχισα να εργάζομαι στη φαρμακευτική βιομηχανία κατά το πρώτο έτος σπουδών του κολλεγίου μου και εκτέθηκα σε όλα τα είδη των διαφορετικών τύπων συμπληρωμάτων καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου που εργάζομαι εκεί. Αυτό ήταν εξαιρετικό για πολλούς λόγους: Δεν μας πλήρωσαν τόσο πολύ για να αρχίσουμε, και Μου επέτρεψε να δοκιμάσω τα τελευταία και τα καλύτερα συμπληρώματα που εμφανίστηκαν στην αγορά.

Τι κάνει το Epimikinsipeous.gr διαφορετικό;

Στην πραγματικότητα δοκιμάζουμε πολλά από τα προϊόντα που εξετάζουμε. Οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι αναθεώρησης συμπληρώνουν απλώς μια συνολική γνώμη σχετικά με ένα συγκεκριμένο συμπλήρωμα. Αυτό δεν συμβαίνει με την Epimikinsipeous.gr

Αξιοπιστία

Συνέπεια

Εμπιστοσύνη

Συμβουλές

Δεν διαθέτουμε κανένα από τα συμπληρώματα σε αυτόν τον ιστότοπο

Ενώ είμαστε συνεργάτες για ορισμένες μάρκες συμπληρωμάτων σε αυτόν τον ιστότοπο, ΔΕΝ έχουμε στην κατοχή μας κανένα από αυτά τα εμπορικά σήματα. Πολλοί άλλοι “ιστότοποι αναθεώρησης” έχουν κατώτερο περιεχόμενο

Ακόμη και από τότε που ίδρυσαμε το Epimikinsipeous.gr, δεν υπήρξε έλλειψη συμπληρωματικών περιοχών επανεξέτασης. Το 99,9% από αυτούς δημοσιεύει εξαιρετικά ανακριβείς πληροφορίες και σε ορισμένες περιπτώσεις οι πληροφορίες δεν έχουν καν νόημα. Δεν θα δείτε αυτό στο Epimikinsipeous.gr. Όλες οι αναθεωρήσεις μας είναι καλά ερευνά, προέρχονται κατάλληλα, και υποστηρίζονται με επιστημονικά δεδομένα.

Μενού