Άσκηση Προθέρμανσης

Η Άσκηση Προθέρμανσης

Ασκήσεις NaturPenisΌπως και με κάθε είδος άσκησης, η σωστή προθέρμανση πριν από την άσκηση του πέους σας είναι εξαιρετικά σημαντική. Η προθέρμανση αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος και διασφαλίζει ότι οι ιστοί και οι σύνδεσμοι στο εσωτερικό του άξονα του πέους είναι αρκετά εύπλαστοι ώστε να αντιμετωπίσουν τις καταπονήσεις του προγράμματος άσκησης που ακολουθεί.

Εάν το συγκρίνετε με μία προπόνηση με βάρη, ποτέ δεν θα εκτελούσατε ένα σετ 6-8 βαρέων επαναλήψεων πάγκου χωρίς να έχετε προηγουμένως πραγματοποιήσει μερικά σετ πολλαπλών ελαφρών επαναλήψεων. Κάτι τέτοιο θα έθετε τους «απροετοίμαστος» μύες σας σε κίνδυνο τραυματισμού, θα είχατε λιγότερο όφελος από την προπόνηση και η επόμενη ημέρα θα σας ήταν εξαιρετικά επώδυνη – πράγμα που θα καθυστερούσε σημαντικά την πρόοδό σας.

Το πέος -όπως και οι μύες σας- πρέπει να εγκλιματιστεί σταδιακά στην άσκηση και πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένο πριν ξεκινήσετε την ρουτίνα προπόνησής σας.

Ευτυχώς, η προθέρμανση του πέους σας πριν από την προπόνηση είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια.

Η Μέθοδος Ζεστής Πετσέτας / Φανέλας

Ο ευκολότερος και πιο δημοφιλής τρόπος για την προθέρμανση του πέους και της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος είναι η χρήση μιας ζεστής πετσέτας προσώπου ή μιας μικρής πετσέτας.

Μουλιάστε το πανί σε ζεστό (αλλά όχι ζεματιστό) νερό, στύψτε το και στη συνέχεια τυλίξτε το γύρω από το πέος και τους δύο όρχεις σας – διασφαλίζοντας ότι και τα δύο καλύπτονται πλήρως. Όταν εφαρμόσετε αρχικά το πανί, μπορεί να αισθανθείτε μια

μικρή ενόχληση από τη θερμότητα, η οποία όμως θα υποχωρήσει πολύ γρήγορα.

Να θυμάστε όμως ότι προσπαθείτε απλά να ζεστάνετε το πέος σας κι όχι να προκαλέσετε εγκαύματα τρίτου βαθμού. Ελέγξτε λοιπόν ότι η θερμότητα της πετσέτας βρίσκεται εντός ανεκτών ορίων πριν από την εφαρμογή.

Θα πρέπει να κρατήσετε το ύφασμα τυλιγμένο γύρω από το πέος σας για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε το ύφασμα, μουλιάστε το πάλι σε ζεστό νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία για άλλα 1-2 λεπτά.

Δύο εφαρμογές συνήθως είναι αρκετές για να αυξηθεί αρκετά η κυκλοφορία του αίματος, ώστε να είναι το πέος έτοιμο για άσκηση. Θα πρέπει ωστόσο να συνεχίσετε την επανατοποθέτηση του πανιού για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται μέχρι να νιώσετε το πέος σας ζεστό, διογκωμένο από το αίμα και έτοιμο για την προπόνηση που ακολουθεί.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχετε προθερμάνει αρκετά το πέος σας, είναι:

  • Το πέος σας (που πρέπει να εξακολουθεί να είναι χαλαρό) φαίνεται μεγαλύτερο – σαν να έχετε μόλις βγει από ένα ζεστό μπάνιο.
  • Οι πεϊκές φλέβες σας θα είναι πιο εμφανείς.
  • Θα αισθάνεστε το πέος σας πιο εύκαμπτο αν το τεντώσετε καλά.

Μετά την προθέρμανση με την τεχνική του ζεστού πανιού, μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα άσκησης μεγέθυνσης πέους, σίγουροι πλέον ότι θα έχετε μια παραγωγική και ασφαλής προπόνηση.

Η Προθέρμανση Με Λίγα Λόγια

  • Βρείτε μια μικρή πετσέτα ή πετσέτα προσώπου
  • Μουλιάστε το πανί σε ζεστό (αλλά όχι βραστό) νερό
  • Στύψτε το
  • Τυλίξτε το πανί εντελώς γύρω από το πέος και τους όρχεις σας
  • Κρατήστε το εκεί για περίπου ένα λεπτό
  • Αφαιρέστε το πανί και επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία άλλες 1-2 φορές.

Συμπληρώστε το όνομά και το εμαιλ σας να λάβετε τις υπόλοιπες ασκήσεις.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου
Στη συνέχεια: Εισαγωγή στις ασκήσεις έκτασης πέους.

Δωρεάν Ασκήσεις

Δωρεάν Ασκήσεις
Άσκηση Προθέρμανσης
Ασκήσεις Διατάσεων Πέους
Βασική Άσκηση Διατάσεως
Άσκηση Jelq
Βασικό Jelq
Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης
Ασκήσεις του Μυ PC
Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια
Ρουτίνα Προπόνησης Αρχαρίων

Σημαντικό: Να θυμάστε ότι ο σκοπός του δωρεάν αυτού οδηγού είναι να σας προσφέρει μια βασική εισαγωγή στις τεχνικές άσκησης πέους. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις σχετικές αρχές και θα σας βοηθήσει επίσης να αποφασίσετε εάν θα μπορέσετε να μείνετε πιστοί σε αυτό το είδος προγράμματος άσκησης. ΑΛΛΑ, προορίζεται καθαρά ως οδηγός αρχαρίων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ασκήσεις που περιγράφονται στις επόμενες σελίδες για να «ετοιμάσετε» το πέος σας για τις απαιτήσεις ενός πιο εντατικού προγράμματος άσκησης – αλλά μια τέτοια χρήση θα πρέπει να περιορίζεται σε 2-3 εβδομάδες το πολύ.

Για να προχωρήσετε όσο το δυνατό πιο σύντομα, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να επενδύσετε σε ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης που περιγράφει με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο θα μεγιστοποιήσετε την πρόοδό σας, μέσω της χρήσης πιο προηγμένων ασκήσεων και προπονήσεων υψηλής εντάσεως. Αυτή η μικρή επένδυση σίγουρα θα βγάλει τα λεφτά της, εξοικονομώντας σας χρόνο και προσπάθεια και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο ενός μόνιμα μεγαλύτερου πέους με έναν αποτελεσματικό, σωστά δομημένο και μεθοδικό τρόπο.

Μενού