Testolan-power-1

Testolan

Testolan – Ενίσχυσε την τεστοστερόνη σου, απόκτησε δύναμη και αντοχή!

Η έλλειψη ή τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνδρες και όχι απαραίτητα μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Η τεστοστερόνη είναι μια σημαντική ορμόνη για την σωστή λειτουργία του ανδρικού οργανισμού και είναι η κύρια υπεύθυνη για την λίμπιντο, την δύναμη της στύσης και την αύξηση της σεξουαλικής ευεξίας.

Η τεστοστερόνη παίζει επίσης κυρίαρχο ρόλο στην οικοδόμηση της μυϊκής μάζας και δύναμης όπως και της αντοχής του οργανισμού σε αθλήματα και δραστηριότητες.

Η χαμηλή τεστοστερόνη έχει ως επακόλουθα την μειωμένη επιθυμία για σεξ, την στυτική δυσλειτουργία, διάφορα προβλήματα που αφορούν την αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς και το αίσθημα της αδυναμίας.

Πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη χρήση χαπιών για την συμπλήρωση της τεστοστερόνης, πρώτα αξίζει να μάθουμε περισσότερα για την αιτία του προβλήματος και να ασχοληθούμε περισσότερο με πιθανές παρενέργειες.

Τα μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό δεν σημαίνουν πάντα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ασθένεια . Αντίθετα, είναι πολύ συχνά το αποτέλεσμα ενός κακού τρόπου ζωής, τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε με συμπληρώματα χωρίς ιατρική συνταγή και αλλάζοντας λίγο τις συνήθειες και την καθημερινότητα μας.

Η φυσική άσκηση και η κατάλληλη διατροφή μπορούν να κάνουν βοηθήσουν περισσότερο από τι θα το έκαναν τα χάπια τεστοστερόνης. Το Testolan μπορεί να βοηθήσει με φυσικό τρόπο να ανεβάσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης. Το Testolan αποτελείται από συνθέσεις των πιο αποτελεσματικών φυσικών δραστικών συστατικών που εδώ και χρόνια έχει ανακαλύψει ο άνθρωπος και χρησιμοποιούνται στην ιατρική.

TESTOLAN

Ενίσχυσε το σώμα σου, απόκτησε δύναμη και αντοχή!

Πώς λειτουργεί το Testolan

Η φόρμουλα του Testolan είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα που στοχεύει στην αύξηση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης στο σώμα και μέσω αυτού στην επιτάχυνση της ανάπτυξης μυϊκής μάζας. Αυτό γίνεται με την αύξηση της ποσότητας νιτρικού οξειδίου που είναι υπεύθυνου για τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη αντοχή και πιο γρήγορη αντίδραση της μυϊκής μάζας.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να ασκείστε περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση. Με την καθημερινή λήψη του μίγματος αυτών των συστατικών θα βελτιωθεί επίσης η παροχή αίματος προς το πέος και έτσι θα αποκτήσετε ισχυρότερη στύση.

Testolan

Eίναι μια μοναδική σύνθεση από 14 φυσικά συστατικά που αυξάνουν την παραγωγή τεστοστερόνης και ενισχύουν άλλες λειτουργίες του σώματος όπως η καλή ροή αίματος και το καρδιακό σύστημα. Χάρη σε αυτόν τον εξαιρετικό συνδυασμό, που δημιουργήθηκε από έμπειρους επιστήμονες, ήταν δυνατό να παραχθούν χάπια που λειτουργούν γρήγορα, αποτελεσματικά και κυρίως χωρίς παρενέργειες.

Το Testolan βοηθάει το σώμα σας με φυσικό τρόπο να αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης, ενισχύει το σώμα και την υγιή μυϊκή ανάπτυξη. Βελτιώνοντας τα επίπεδα της τεστοστερόνης θα βελτιωθεί η στύση σας, θα αυξηθεί η λίμπιντο και στην συνέχεια θα αυξηθεί και η σεξουαλική ικανοποίηση. Θα σας βοηθήσει να νιώθετε καλύτερα, να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σε γενικές γραμμές θα αλλάξει η ψυχολογία σας

Συνοπτικά το Testolan

✓ Βοηθάει το σώμα να παράγει περισσότερη τεστοστερόνη.

✓ Αυξάνει την ένταση και την διάρκεια των ασκήσεων.

✓ Υποστηρίζει την καύση ιστών που επεξεργάζεται το λίπος.

✓ Αυξάνει την ερωτική λίμπιντο και την σεξουαλική εμπειρία.

✓ Εξαφανίζει τη στυτική δυσλειτουργία και επιταχύνει το χρόνο στύσης.

Το Testolan είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, για άνδρες που νιώθουν αδυναμία και είναι σημαντικό για αυτούς να έχουν περισσότερη ενέργεια, αντοχή και δύναμη για τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Το προϊόν έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κάνει αυτά που υπόσχεται και η υψηλή αποτελεσματικότητά του σίγουρα βρίσκεται στην ειδική φόρμουλα των επιλεγμένων συστατικών.

Η σύνθεση του Testolan

Το Testolan είναι ένας συνδυασμός 14 ενεργών φυτικών συστατικών που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στη ιατρική για τη βελτίωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής απόδοσης.

Η σύνθεση αυτή φαίνεται πως έχει επίσης ιδιότητες που βελτιώνουν την αναγέννηση και την ταχύτερη ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, ενώ αυξάνουν τη δύναμη και την αντοχή κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Η συνταγή επιτυχίας είναι πως το Testolan περιέχει μια συγκεκριμένη δόση από το κάθε συστατικό και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα, ενώ είναι ασφαλές στη χρήση και δεν έχει παρενέργειες.

Τα Συστατικά του Testolan

Εκχύλισμα από σπόρους Fenugreek

Το Fenugreek είναι ένα πολύ δημοφιλές βότανο στη ιατρική, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να βελτιώσει την ανδρική δύναμη. Το Fenugreek είναι μια πλούσια βλεννώδης ουσία όπως φλαβονοειδή, αλκαλοειδή, φυτοστερόλες και φωσφολιπίδια. Περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης, βιοτίνης, βιταμινών ενώ είναι πολύ πλούσιο σε μέταλλα, όπως φθόριο, κάλιο, σίδηρο και ασβέστιο. Μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι οι σπόροι από το φυτό αυτό έχουν ιδιότητες που αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες.

Ground mace

Είναι φυτό της οικογένειας Vaporiferous, το οποίο το συναντάμε κυρίως στην Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία. Το μυστικό αυτού του αξιοσημείωτου βοτάνου βρίσκεται στις προγενέστερες στεροειδείς σαπωνίνες, οι οποίες δρουν σαν στεροειδή, αν και δεν παρουσιάζουν τέτοιες παρενέργειες. Το αλεσμένο Mace χρησιμοποιείται στην ιατρική εδώ και πολλά χρόνια για την θεραπεία διάφορων ασθενειών. Είναι ταξινομημένο ως προσαρμογόνο, που σημαίνει ότι επιτρέπει στο σώμα να προσαρμοστεί στις επικρατούσες συνθήκες, αυξάνει έτσι την αντίσταση στο στρες, επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων και μειώνει την κούραση.

Στην ινδική λαϊκή ιατρική, το Ground mace χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να αυξήσει τη λίμπιντο και να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοση . Έχει αποδειχθεί επίσης ότι αυτό το φυτό έχει θετική επίδραση στο ανθρώπινο ορμονικό σύστημα.

D-ασπαρτικό οξύ (D-Aspartic Acid)

Το DDA επηρεάζει την κεντρική περιοχή του εγκεφάλου, προκαλώντας την απελευθέρωση διάφορων ορμονών όπως η αυξητική ορμόνη. Συσσωρεύεται στους πυρήνες των κυττάρων περιορίζοντας τον ρυθμό μείωσης της τεστοστερόνης. Το DDA συνιστάται σε άνδρες που πάσχουν θέλουν να ενισχύσουν την λιμπιντο και την σεξουαλική αντοχή.

Εκχύλισμα ρίζας maca

Αυτό είναι ένα άλλο πολύ γνωστό φυτό που υποστηρίζει τη καλή λειτουργία του ανδρικού οραγνισμού εδώ και αιώνες. Η ρίζα maca βοηθά στην προσαρμογή του σώματος στις διάφορες δύσκολες συνθήκες . Αυξάνει τις ορμόνες που υποστηρίζουν την αντίσταση στο στρες και στη μείωση της κόπωσης. Η ρίζα maca είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας για τους αθλητές καθώς παρέχει στον οργανισμό πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Βοηθάει πολύ επίσης το μυαλό, αυξάνοντας τη συγκέντρωση σε ανθρώπους που δυσκολεύονται να κάνουν “focus”. Υπάρχουν καποιες μελέτες που δείχνουν πως έχει ευεργετική επίδραση στην ποιότητα του σπέρματος στους άνδρες, γιαυτό και θεωρείται ότι συμβάλλει στην αύξηση της γονιμότητας.

Κορεατικό εκχύλισμα Τζίνσενγκ

Το κορεατικό ginseng είναι ένα άλλο φυτικό συστατικό με υπέροχες ιδιότητες. Έχει αποδειχθεί ότι αυτό το φυτό δείχνει αναζωογονητικές ιδιότητες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων άγχους, στη μείωση της ψυχικής και σωματικής κόπωσης.

Μελέτες δείχνουν επίσης ότι το κορεατικό τζίνσενγκ βελτιώνει τη διάθεση και όσοι το λαμβάνουν συστηματικά, σπανιότερα πέφτουν σε κατάθλιψη. Διάφορες δοκιμές έχουν δείξει ότι αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, αυξάνει τη λίμπιντο και συμβάλλει στη σεξουαλική ικανοποίηση. Το θαυματουργό αυτό φυτό ρυθμίζει επίσης τον μεταβολισμό των λιπιδίων, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ashwagandha – Ασβαγκάντα

Το Ashwagandha είναι ένα βότανο γνωστό για την ευεργετική επίδραση στη μείωση του στρες, για την βελτίωση της συγκέντρωσης και συμβάλλει στη μείωση της ψυχικής και σωματικής κόπωσης. Το Ashwagandha είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς διεγέρτες τεστοστερόνης, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνει την παραγωγή και τα επίπεδα ορμονών στο σώμα. Προάγει επίσης τη σωστή λειτουργία των ορμονών του θυρεοειδούς και προστατεύει επίσης το νευρικό σύστημα.

Εκχύλισμα Ροδιού

Τα ρόδια αντιμετωπίζονται εδώ και αιώνες ως ένα αφροδισιακό φρούτο. Στην ιατρική χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες και μελέτες δείχνουν ότι μόνο ένα ποτήρι χυμό ροδιού την ημέρα, μπορεί να αυξήσει σημαντικά το επίπεδο της τεστοστερόνης έως και 30%.

Μαγνήσιο

Το Μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του σώματος ενός άντρα. Προωθεί την αναγέννηση και την ανάπτυξη των μυών, Βοηθά στη σκέψη και την συγκέντρωση. Ρυθμίζει την καρδιά και συμβάλλει στη σωστή δομή των οστών. Το μαγνήσιο ρυθμίζει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, επηρεάζοντας θετικά την ορμονική λειτουργία. Το μαγνήσιο προσθέτει ενέργεια και ζωντάνια, και επίσης μειώνει το αίσθημα της κόπωσης.

Φωσφατιδυλοσερίνη

Είναι μια οργανική ένωση από την ομάδα των όξινων φωσφολιπιδίων. Έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωση ντοπαμίνης, νορεπινεφρίνης, ακετυλοχολίνης, πράγμα που σημαίνει ότι ευνοεί τη βελτίωση της διάθεσης, της συγκέντρωσης, της σκέψης και της μνήμης. Υποστηρίζει το νευρικό σύστημα, προστατεύει από τις επιπτώσεις της υπερπροπόνησης και προωθεί την ταχύτερη αναγέννηση.

Βιταμίνη Ε

Είναι μία από τις σημαντικότερες βιταμίνες, απαραίτητη για τον κάθε άνθρωπο. Ονομάζεται επίσης βιταμίνη της νεότητας επειδή είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά του οργανισμού μας. Προσφέρει μια ασπίδα προστασίας στις μεμβράνες των κυττάρων και με αυτόν τον τρόπο εμποδίζει τη διαδικασία γήρανσης και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για την παραγωγή σπέρματος στους άνδρες, επομένως επηρεάζει τη γονιμότητα.

Ψευδάργυρος

Είναι ένα μέταλλο το όποιο είναι γνωστό πως επηρεάζει τη γονιμότητα και αυξάνει τη λίμπιντο στους άνδρες . Διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης και παρέχει μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση. Έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης λοιμώξεων. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου είναι από τις πιο κοινές αιτίες χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης στους άνδρες.

Βιταμίνη Β6

Η βιταμίνη Β6 έχει θετική επίδραση στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθάει να μην είναι ψηλά και ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Βελτιώνει την ανοσία, βελτιώνει την πέψη, βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων του στρες. Μειώνει τις φλεγμονές στο σώμα και έχει θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος.

Πιπερίνη

Είναι η ουσία που περιέχει το μαύρο πιπέρι και είναι γνωστή για τις ιδιότητές της, στη μείωση του λίπους. Η πιπερίνη αυξάνει αποτελεσματικά τη θερμογένεση του σώματος, επιταχύνοντας τις μεταβολικές διεργασίες και βελτιώνοντας την καύση λίπους. Επιπλέον, η πιπερίνη αυξάνει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών που περιέχονται στο συμπλήρωμα διατροφής Testolan, αυξάνοντας περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Η άποψη μας για το προϊόν

Όπως μπορούμε να δούμε, η σύνθεση του παρασκευάσματος είναι πολύ ποικίλη και κάθε μία από τις δραστικές ουσίες είναι ένα αποδεδειγμένο προϊόν που χρησιμοποιείται στην ιατρική εδώ και χρόνια.

Το Testolan έχει σχεδιαστεί για άνδρες που έχουν μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης, πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ή απλά θέλουν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Το προϊόν ενισχύει ολόκληρο το σώμα του άνδρα, αυξάνοντας τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία προάγει τόσο αυξημένη μυϊκή μάζα όσο και καλύτερη σεξουαλική εμπειρία.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το Testolan

Το Testolan κοστίζει 49 € το ένα πακέτο. Σας συμφέρει καλύτερα να παραγγείλετε 2 τεμάχια γιατί θα πάρετε δώρο άλλο ένα ή 3 τεμάχια γιατί θα πάρετε δώρο άλλα 3.

Έχει παρενέργειες το Testolan;

Το Testolan είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα για τους άνδρες το οποίο δεν έχει παρενέργειες γιατί όλα του τα συστατικά είναι φυτικά.

Μπορω να ζητήσω από τον γιατρό να μου γράψει το Testolan

Όχι το testolan δεν είναι φάρμακο και για αυτό δεν μπορούν να το γράψουν οι γιατροί. Συγκαταλέγεται στα φυτικά συμπληρώματα

Testolan Κριτική 49

Όνομα Προϊόντος: Testolan

Περιγραφή Προϊόντος: Το Testolan είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που χάρη στην σύνθεση του ρυθμίζει την παραγωγή της Τεστοστερόνης στον οργανισμό. Έτσι προσφέρει άμεση ενδυνάμωση, ενέργεια, καίει λίπος και χτίζει μυϊκή μάζα.

Μάρκα: Testolan

Τιμή Προσφοράς: 49.00

Νόμισμα: EUR

Διαθεσιμότητα: InStock

Σελίδα Προσφοράς: https://www.epimikinsipeous.gr/go/testolan

Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
5 (1 vote)

Testolan Περιγραφή

Το Testolan είναι ένα μοναδικό μείγμα φυτικών συστατικών, το οποίο βοηθάει τον οργανισμό σας να αποφύγει τις αρνητικές επιδράσεις από την έλλειψη τεστοστερόνης. Ενισχύει και αυξάνει τον όγκο των μυών, ενώ παράλληλα προστατεύει τα οστά. Ανεβάζει τη σεξουαλική ικανότητα του άντρα, ενισχύει τη λίμπιντο και αυξάνει την παραγωγή και κινητικότητα των σπερματοζωαρίων.

Μενού
Ενίσχυσε την τεστοστερόνη σου, απόκτησε δύναμη και αντοχή!