Libido HIM

LIBIDO HIM (LAB ONE)

Το Libido HIM είναι μια ειδικά αναπτυγμένη σύνθεση φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων, βιταμινών και μετάλλων, που υποστηρίζει την καλή υγεία και τη σεξουαλική ευεξία των ανδρών. Η πρωτοποριακή φόρμουλα της Lab One ανεβάζει τη λίμπιντο, υποστηρίζει την καλή λειτουργία των σεξουαλικών οργάνων και βελτιώνει την ροή αίματος ενισχύoντας με αυτό τον τρόπο την ζωτικότητα των οργάνων.

Συστατικά του Libido HIM

Τα αποτελέσματα των δραστικών συστατικών που περιέχονται στο Libido HIM είναι εντυπωσιακά όπως θα δείτε πιο κάτω :

Muira Puama:

 • Έχει ευεργετικό αντίκτυπο στη σεξουαλική ισχύ.
 • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.
 • Βοηθά στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης.
 • Βελτιώνει τη λειτουργία των σεξουαλικών οργάνων.

L-αργινίνη:

 • Συμβάλλει στην αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας του σπέρματος.
 • Βοηθά στη διατήρηση της σωστής στύσης.
 • Αυξάνει τη φυσική ικανότητα.
 • Βελτιώνει τη ροή του αίματος στο σώμα.

Εκχύλισμα τζίνσενγκ:

 • Αυξάνει το ποσοστό επιβίωσης και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων.
 • Βοηθά στην επίτευξη στύσης.
 • Βοηθά στην αύξηση της λίμπιντο.
 • Συμβάλλει στην αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας.

Εκχύλισμα ρίζας Maca:

 • Βελτιώνει την παροχή αίματος στα σεξουαλικά όργανα.
 • Έχει ευεργετικό αντίκτυπο στην αύξηση της λίμπιντο.
 • Έχει ευεργετικό αντίκτυπο στη σπερματογένεση (αυξάνει την ποσότητα και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων).
 • Συμβάλλει στην αύξηση της σεξουαλικής ισχύος.

Εκχύλισμα Saw Palmetto:

 • Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών αναπαραγωγικών λειτουργιών και της καλής υγείας των ανδρών.
 • Βοηθά στη ρύθμιση των προβλημάτων φαλάκρας που προκαλούνται από την περίσσεια DHT.
 • Βοηθά στη ρύθμιση των προβλημάτων ούρησης που προκαλούνται από τη διεύρυνση του προστάτη.
 • Ενισχύει την λίμπιντο.

Τσουκνίδα:

 • Έχει θετικό αντίκτυπο στα επίπεδα τεστοστερόνης.
 • Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας του προστάτη.
 • Έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
 • Ενισχύει τη ζωτικότητα του οργανισμού.

Βιταμίνη Β6:

 • προωθεί τη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.
 • Βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
 • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ψευδάργυρος:

 • Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής γονιμότητας και των αναπαραγωγικών λειτουργιών,
 • Συμμετέχει στην παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες,
 • Προάγει τη σωστή αναπαραγωγική ανάπτυξη.

Αναλυτικά οι δραστικές ουσίες που περιέχονται στην φόρμουλα του Libido HIM

Η L-αργινίνη είναι ένα ενδογενές αμινοξύ που χρησιμοποιείται σε πολλές φυσιολογικές διεργασίες του ανθρώπινου μεταβολισμού. Αντιμετωπίζεται ως ένα υπό όρους απαραίτητο αμινοξύ, πράγμα που σημαίνει την αναγκαιότητα παροχής κατάλληλων επιπέδων του στον οργανισμό. Ως συνέπεια της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, η εσωτερική παραγωγή αργινίνης μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Έχει να κάνει με τη μείωση της λίμπιντο και με άλλα από τα πλεονεκτήματα του οξειδίου του αζώτου (ΝΟ). Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η λήψη αργινίνης σε συμπληρώματα ή θρεπτικά συστατικά. Η κύρια λειτουργία της είναι η παραγωγή οξειδίου του αζώτου (ΝΟ) που έχει ευεργετικό αντίκτυπο στα αγγειακά μέσα. Μειώνοντας τον αγγειακό τόνο, βελτιώνει σημαντικά τη ροή του αίματος στο σώμα και κατά συνέπεια τον βαθμό οξείδωσης των ιστών.

Πολλές έρευνες δείχνουν ότι η l-αργινίνη μπορεί να έχει αφροδισιακή δράση, καθώς, ως συνέπεια της καλύτερης αιμάτωσης των σεξουαλικών οργάνων, έχει καταγραφεί αυξημένη ευαισθησία σε απτικά ερεθίσματα στην περιοχή τους. Διευκολύνει και προκαλεί επίσης στύση.Επιπλέον, η l-αργινίνη έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες διεγείροντας το ένζυμο SOD (υπεροξειδική δισμουτάση), το οποίο, με τη σειρά του, θα μεταφραστεί επιπλέον (εκτός από την προαναφερθείσα βελτιωμένη παροχή αίματος) σε καλύτερη ποιότητα σπέρματος στους άνδρες.

Μπορούμε να πούμε ότι η αργινίνη είναι ένα φυσικό ισοδύναμο των “μπλε χαπιών” για άνδρες και γυναίκες, καθώς λειτουργεί σχηματικά με παρόμοια αρχή – μπλοκάρει το ένζυμο PDE5 που είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση του οξειδίου του αζώτου.

Το Muira Puama, ή Ptychopetalum, είναι ένα τροπικό φυτό που προέρχεται από τη Βραζιλία, την Κολομβία, το Περού και τη Βενεζουέλα. Εκεί ξεκινά η ιστορία της ιατρικής χρήσης του Muira puama, όπου οι κάτοικοι αυτών των χωρών εκμεταλλεύονται εδώ και αιώνες τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του φυσικού συμπληρώματος.

Οι κάτοικοι της Νότιας Αμερικής το ονομάζουν συχνά “ξύλο δύναμης”, γεγονός που υποδηλώνει τις ιδιότητες που έχει αυτό το εξωτικό φυτό της λεκάνης του ποταμού Αμαζονίου αν χρησιμοποιείται τακτικά. Όλα αυτά οφείλονται στις ουσίες που περιέχονται στο Muira Puama και έχουν εξαιρετικά ευεργετικό αντίκτυπο στη σεξουαλική ισχύ, εξάλειψη κάθε αναδυόμενης ανωμαλίας και βελτίωση της λειτουργίας των σεξουαλικών οργάνων.

Σήμερα το “ξύλο της ισχύος” χρησιμοποιείται ευχαρίστως από τους κατοίκους της Δυτικής Ευρώπης ως ασφαλής μέθοδος για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Το Maca (Lepidium meyenii) είναι ένα περουβιανό φυτό με τεράστιες θεραπευτικές δυνατότητες. Θεωρείται τόσο ως αφροδισιακό όσο και ως προσαρμογόνο. Συγκαταλέγεται ακόμα και στις “υπερτροφές” . Το οφείλει σε μια ποικιλία βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και άλλων βιοδραστικών ενώσεων, όπως σαπωνίνες, φυτοστερόλες, κατεχίνες, αλκαλοειδή, που κρύβονται στη ρίζα του.

Χρησιμοποιείται ανέκαθεν στην παραδοσιακή βοτανοθεραπεία και αποτελεί βασικό συστατικό της καθημερινής διατροφής σε ορισμένες περιοχές. Μία από τις βασικές χρήσεις των εκχυλισμάτων ρίζας μάκα είναι η θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και της υποκινητικής σεξουαλικής επιθυμίας. Είναι σημαντικό ότι το φυτό λειτουργεί εξίσου καλά σε άνδρες και γυναίκες. Έχει ευεργετικό αντίκτυπο στο επίπεδο της λίμπιντο και αυξάνει τη σεξουαλική ισχύ. Επιπλέον, έχει την ικανότητα να βελτιώνει την παροχή αίματος στα σεξουαλικά όργανα, διεγείροντας έτσι τις αισθήσεις, προάγοντας την ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της συνουσίας και διευκολύνοντας τον οργασμό.

Το Κορεατικό Τζίνσενγκ (Panax ginseng) είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM), με στόχο τη βελτίωση της διάθεσης, την αύξηση της λίμπιντο και τις ευρέως κατανοητές ζωτικές δυνάμεις και τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Οι τρέχουσες γνώσεις και έρευνες φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις ιδιότητες του κορεατικού τζίνσενγκ που αποδίδονται από την TCM.

Η ρίζα του κορεατικού τζίνσενγκ περιέχει μια ολόκληρη ποικιλία ενεργών και θρεπτικών ενώσεων, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, βιταμινών (Α, Β1, Β2 και C), μικροθρεπτικών συστατικών (ασβέστιο, χαλκός, φώσφορος, ψευδάργυρος), καθώς και πολυσακχαριτών. Η πρωταρχική ενεργοποιητική, ανοσοτροποποιητική ή προ-γνωστική επίδραση αποδίδεται, ωστόσο, στα ginsenosides. Αξίζει να προστεθεί ότι η περιεκτικότητά τους στα εκχυλίσματα είναι σίγουρα υψηλότερη από ό,τι στο ίδιο το φυτό, γεγονός που, έμμεσα, είναι συνέπεια της εργαστηριακής τυποποίησης.

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις που πλήττουν τους άνδρες εκδηλώνονται πολύ συχνά μέσω προβλημάτων σεξουαλικότητας. Πρώτα απ’ όλα σχετίζονται με τη στύση και η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται από μειωμένη αγγειακή διάμετρο και μειωμένη αιμάτωση του πέους. Επιπλέον, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι και ψυχογενής. Ένα ακόμη πρόβλημα με το οποίο παλεύει ένας ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανδρών σε όλο και νεότερη ηλικία είναι η μειωμένη γονιμότητα.

Και για τις δύο ηλικιακές ομάδες, μια διάσωση μπορεί να είναι η συμπερίληψη της ρίζας τζίνσενγκ σε συμπλήρωμα. Οι ουσίες που περιέχονται σε αυτό βοηθούν στην επίτευξη στύσης και επίσης βελτιώνουν αισθητά το ποσοστό επιβίωσης και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, γεγονός που έχει αντίκτυπο στη βελτίωση της γονιμότητας.

Το Saw palmetto είναι ένας τύπος μικρού φοίνικα με μεγάλα φύλλα και μεγάλους καρπούς που γίνονται κόκκινοι και μαύροι. Οι καρποί του Saw palmetto περιέχουν έλαιο με διάφορα λιπαρά οξέα και φυτοστερόλες, όπως β-σιτοστερόλη, στιγμαστερόλη, λουπενόνη και 24-μεθυλοκυκλοαρτενόλη. Έχει αποδειχθεί ότι το λιποδιαλυτό εκχύλισμα φρούτων αναστέλλει – μπλοκάροντας το ένζυμο 5-άλφα-αναγωγάση – τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT), υπεύθυνη για τη διεύρυνση του προστάτη.  Επιπλέον, εμποδίζει την σύνδεση της DHT με τους υποδοχείς. Με αυτόν τον τρόπο, η δραστηριότητα της DHT εξαλείφεται και η διάσπαση της DHT διεγείρεται.

Η τσουκνίδα (Urtica dioica), εκτός από την τροπική ζώνη, συναντάται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας. Η φαρμακευτική πρώτη ύλη και το συστατικό του συμπληρώματος είναι η ρίζα μιας τσουκνίδας (Urtrica Radix), καθώς και εκχυλίσματα φύλλων που έχουν διαφορετικές χρήσεις. Στη ρίζα της κοινής τσουκνίδας υπάρχουν οργανικά οξέα, φυτοστερόλες, λεκιθίνη, κάλιο, βλεννώδεις ουσίες, ασβέστιο και κεριά. Τα παρασκευάσματα από ρίζα τσουκνίδας έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνοντας τα επίπεδα της SHBG και της 5-άλφα-αναγωγάσης και, κατά συνέπεια, μειώνοντας τα επίπεδα της DHT και των οιστρογόνων. Έχουν θετικό αντίκτυπο στα επίπεδα τεστοστερόνης. Στην ιατρική χρησιμοποιούνται για την προφύλαξη και τη θεραπεία της διεύρυνσης του προστάτη. Εξισώνει το επίπεδο των μικροθρεπτικών συστατικών (ασβέστης και κάλιο) και διεγείρει το μεταβολισμό (είναι αντιτοξίνη και βιταμινοποιεί).

Ο ψευδάργυρος παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας και της σεξουαλικής ισχύος των ανδρών. Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ψευδαργύρου στο ανθρώπινο σώμα έχουν καταγραφεί στο σπέρμα, στα σεξουαλικά όργανα και στον προστάτη, γι’ αυτό το λόγο εμφανίζονται προβλήματα γονιμότητας στους άνδρες που έχουν βαθιά έλλειψη ψευδαργύρου στο αίμα.

Επιπλέον, το μικροθρεπτικό συστατικό συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι υπεύθυνη στους άνδρες για την καλή διάθεση, τις ζωτικές δυνάμεις, την υψηλή λίμπιντο και τις αντίστοιχες διαδικασίες σπερματογένεσης. Ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται για πολύ χαμηλή κινητικότητα και δραστηριότητα των σπερματοζωαρίων και στη ρύθμιση της εμμήνου ρύσεως στις γυναίκες.

Η βιταμίνη Β6 συμμετέχει στην παραγωγή των πιο σημαντικών νευροορμονών – π.χ. της σεροτονίνης και της αδρεναλίνης. Για το λόγο αυτό, έχει μεγάλη σημασία για τη φυσική κατάσταση του ανθρώπινου σώματος, τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και για τη συναισθηματική σφαίρα.

Δοσολογία: 3 φορές την ημέρα από 1 κάψουλα

Τα συστατικά (3 κάψουλες):

L-αργινίνη   400 mg

Εκχύλισμα Muira Puama 400 mg

Εκχύλισμα ρίζας μάκα  200 mg

Εκχύλισμα τζίνσενγκ 200 mg

Τυποποιημένο σε τουλάχιστον 70% τζινσενοσίδες 140 mg

Εκχύλισμα Saw Palmetto Τυποποιημένο σε min. 45% λιπαρά οξέα 160 mg

Εκχύλισμα τσουκνίδας 140 mg

Ψευδάργυρος 50 mg (500%)*

Βιταμίνη Β6 6 mg (143%)*

Μενού