1. Αρχική
  2. Σεξουαλική Υγεία
  3. Τι λέει το πέος σας για την προσωπικότητά σας, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Τι λέει το πέος σας για την προσωπικότητά σας, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Συχνά μας λένε να μην κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη , μερικοί άνθρωποι κρίνουν πραγματικά την προσωπικότητα με βάση το μέγεθος του πέους.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο New Mexico Highlands δήλωσαν ότι οι άνδρες με μεγάλα πέη και κομμένες ηβικές τρίχες θεωρούνται πιο ελκυστικοί, εξωστρεφείς και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Ενώ εκείνοι με μικρότερα πέη θεωρούνται πιο νευρωτικοί και βαρετοί. Οι επιστήμονες ήδη πιστεύουν ότι οι άνθρωποι κάνουν κρίσεις για την προσωπικότητα με βάση τα πρόσωπα και την αίσθηση του ντυσίματος – και τώρα αυτοί οι ειδικοί πιστεύουν ότι το ίδιο ισχύει και για τα πέη.

«Η εμφάνιση των γεννητικών οργάνων μπορεί να συμβάλλει σε κοινωνικά κοινές σιωπηρές θεωρίες για τους ανθρώπους, ανεξάρτητα αν αυτές οι εντυπώσεις αντικατοπτρίζουν την αληθινή προσωπικότητα του ατόμου που αξιολογείται», ανέφεραν οι συγγραφείς.

Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sexuality & Culture , εξέτασε τι εντύπωση είχαν οι άνθρωποι για ένα άτομο, με βάση μια εικόνα μόνο του πέους τους.

Η ομάδα έδειξε σε 106 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν γυναίκες (80%), φωτογραφίες 24 πέων που διέφεραν ως προς την περίμετρο, το μήκος και την ποσότητα της ηβικής τρίχας.

Αφού κοίταξαν την εικόνα, ζητήθηκε από τον κάθε συμμετέχοντα να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένου του εάν ο κάτοχος του πέους ήταν ευγενικός, εξωστρεφής, σεξουαλικά ενεργός και ελκυστικός.

Οι άνδρες που είχαν μακρύτερα και πιο χοντρά πέη θεωρούνταν πιο ελκυστικά, πιο ανοιχτά και γενικά πιο ωραία. Και οι άνδρες με κομμένες ηβικές τρίχες θεωρούνταν πιο ευχάριστοι από εκείνους με πολλές ηβικές τρίχες.

Αυτό που πραγματικά ήταν έκπληξη για τους  επιστήμονες καθώς είδαν πως υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες που δεν ξυρίζουν τις ηβικές τρίχες τους, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν πολύ αρνητικά τα πέη με απεριποίητες ηβικές τρίχες.

 

Οι συγγραφείς είπαν ότι ήλπιζαν να διεξαγάγουν περαιτέρω έρευνα για το εάν οι υποθέσεις προσωπικότητας που βασίζονται στο μέγεθος του πέους είναι ακριβείς. Προηγούμενη έρευνα υποδηλώνει ότι το μέσο μήκος του χαλαρού πέους είναι 9 εκατοστά.

Το μέσο μήκος ενός πέους σε στύση είναι 13 εκατοστά. Υπάρχει μια μικρή συσχέτιση μεταξύ του μήκους και του ύψους του ατόμου. Αλλά  η έρευνα από την κλινική του Λονδίνου International Andrology clinic είχε ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα.

Share This

Post Author

Έρευνα : Οι άνδρες λένε ψέματα για το μέγεθος του πέους τους
Γιατί το πέος μου είναι μικρό
Μενού