• Αρχική
  • Μεγεθος Πεους – Πόσα Εκατοστά Είναι Ενα Φυσιολογικό Πέος;

Μεγεθος Πεους – Πόσα Εκατοστά Είναι Ενα Φυσιολογικό Πέος;

Το Μέγεθος Του Πέους

Μεγεθος Πεους ΕικοναΟι άνδρες, όπου κι είναι, ανησυχούν ότι το πέος τους είναι μικρότερο από όσο θα έπρεπε ή ότι δεν θα ικανοποιήσει το/τη σύντροφό τους. Η έρευνα όμως δείχνει ότι οι περισσότεροι άνδρες υποτιμούν το μέγεθος που έχει το καμάρι τους.

Ο άνδρας ανέκαθεν απέδιδε μεγάλη σημασία στο μεγεθος πεους του. Πολλοί πολιτισμοί συνδύαζαν το μεγεθος πεους με την αρρενωπότητα. Κατά τη διάρκεια των αιώνων μάλιστα, έφτασε να συμβολίζει ιδιότητες όπως η αρρενωπότητα, η γονιμότητα, η δύναμη, η ικανότητα και το θάρρος.

Μερικοί άνδρες φτάνουν σε ακρότητες στην προσπάθειά τους να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους. Οι Ινδοί μυστικιστές, οι λεγόμενοι sadhu, ήταν γνωστό ότι τέντωναν το πέος τους από μικρή ηλικία κρεμώντας του βάρη, ενώ οι εκπρόσωποι της φυλής Topinama της Βραζιλίας ενθάρρυναν δηλητηριώδη φίδια να δαγκώνουν το πέος τους για να το μεγεθύνουν.

Το αίσθημα της ανεπάρκειας μπορεί να βλάψει πραγματικά την αυτοπεποίθηση του άνδρα και να επηρεάσει την κοινωνική του ζωή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα που κυμαίνονται από την αδυναμία χρήσης των δημόσιων ουρητηρίων ή των κοινόχρηστων τους μέχρι και την αποφυγή στενών διαπροσωπικών σχέσεων.

Μέτρηση του πέους σας

Η άποψη των περισσοτέρων ανδρών σχετικά με το πέος τους διαμορφώνεται κατά την παιδική ηλικία. Μεγαλώνοντας, μπορεί να δουν το πέος ενός μεγαλύτερου αδελφού, ενός φίλου ή του πατέρα τους και να το συγκρίνουν νοητά με το δικό τους.

Φόβοι και άγχος για το μέγεθος του πέους μπορεί επίσης να προκύψουν μετά από χλευασμό άλλων κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή μετά από σχόλια ενός σεξουαλικού συντρόφου.

Σε κάποια φάση τα περισσότερα αγόρια βγάζουν ένα χάρακα ή μια μετροταινία για να δουν πόσο μακρύ είναι το πέος τους. Ο Dr Delvin μας λέει ότι αυτό δεν έχει νόημα όταν το πέος είναι χαλαρό, καθώς το μήκος ενός χαλαρού πέους μπορεί να διαφέρει σημαντικά, για παράδειγμα ανάλογα με το πόσο κρύο είναι το δωμάτιο.

Για να πάρετε μια ακριβή μέτρηση, κάντε το όταν έχετε στύση. Πάρτε τη μέτρηση από τη βάση του πέους, από την πλευρά πλησιέστερα στην κοιλιά, μέχρι το άκρο όπου βρίσκεται η οπή.

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
maleextra greece Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μέσο μέγεθος πέους

Μεγεθος πεους αντραςΔεν υπάρχουν μέσοι όροι μήκους για εφήβους επειδή οι άνθρωποι μεγαλώνουν με διαφορετικούς ρυθμούς.
Για τους ενήλικες, το μέσο μέγεθος του πέους είναι περίπου 14-16 εκ (5,5-6,3 ίντσες) σε στύση. Η μέση περίμετρος για πέος σε στύση είναι 12-13 εκ (4,7-5,1 ίντσες).

Ένα πέος θα μπορούσε να θεωρηθεί ασυνήθιστα μικρό μόνο όταν είναι μικρότερο σε μήκος από 4 ίντσες (10,16 εκατοστά) σε στύση.

Οι μετρήσεις βασίζονται σε μια αξιολόγηση 50 μελετών σχετικά με το μέγεθος του πέους που διεξήχθησαν από το 1942 και οι οποίες μεταξύ τους έχουν μετρήσει 11.531 πέη. (Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από τον Professor Kevan Wylie, σύμβουλο σεξουαλικής ιατρικής στο University of Sheffield.)

Μικροπενία

Ένα ενήλικο πέος με μήκος στύσης μικρότερο από 7 εκ ή 2,76 ίντσες, αλλά σχηματισμένο φυσιολογικά κατά τα άλλα, αναφέρεται ιατρικά ως κατάσταση μικροπενίας. Η κατάσταση επηρεάζει το 0,6% των ανδρών.

Μερικές από τις αναγνωρίσιμες αιτίες είναι η ανεπάρκεια της αυξητικής ορμόνης της υπόφυσης και/ή γοναδοτροπίνες, ήπιου βαθμού αναισθησία ανδρογόνων, μια ποικιλία γενετικών συνδρόμων καθώς και παραλλαγές σε ορισμένα γονίδια ομοιοακολουθίας.

Ορισμένοι τύποι μικροπενίας μπορούν να αντιμετωπιστούν με αυξητική ορμόνη ή θεραπεία με τεστοστερόνη κατά την πρώιμη παιδική ηλικία. Χειρουργικές επεμβάσεις είναι επίσης διαθέσιμες για την αύξηση του μεγέθους του πέους σε περιπτώσεις μικροπενίας ενηλίκων.

Υπάρχει μεγάλη διακύμανση στη γωνία ενός πέους σε στύση. Μερικά πέη σε στύση σημαδεύουν ευθεία επάνω, ενώ άλλα ευθεία κάτω. Κάποια έχουν μια μικρή κλίση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Δεν υπάρχει σωστό σχήμα. Εάν το πέος σας έχει μια πιο έντονη κλίση που σας προκαλεί πόνο ή δυσκολία στο σεξ, δείτε τον γιατρό σας. Μερικές φορές μπορεί αυτό να είναι σύμπτωμα της νόσου του Peyronie.

Κάθε πέος είναι μοναδικό και τα αγόρια αναπτύσσονται σε διαφορετικές ηλικίες και με διαφορετικό ρυθμό. Κατά την εφηβεία, συνήθως μεταξύ των ηλικιών 11 και 18, το πέος και οι όρχεις αναπτύσσονται ταχύτερα, αν και το πέος δεν σταματά να μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των 21.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Ανικανοποίητοι άνδρες

Ανεξάρτητα από το πραγματικό μέγεθος, πολλοί άνδρες εξακολουθούν να είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του ανδρισμού τους.

Η έκθεση του Professor Wylie εξέτασε τα αποτελέσματα μιας διαδικτυακής έρευνας περισσότερων από 50.000 ανδρών και γυναικών, η οποία αποκάλυψε ότι το 45% των ανδρών θα ήθελε μεγαλύτερο πέος. Η έκθεσή του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η υπερβολική ανησυχία για το μέγεθος του πέους ήταν υψηλότερη μεταξύ των ανδρών με μέσο όρο μεγέθους πέους από ότι μεταξύ των ανδρών με μικρά πέη.

Μεταξύ των ομοφυλόφιλων ανδρών

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Utrecht University διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων ανδρών στη μελέτη θεωρούσε ως ιδανικό ένα μεγάλο πέος και το να έχουν ένα ήταν συνδεδεμένο με την αυτοεκτίμηση.

Μία μελέτη που ανέλυσε το αυτο-αναφερόμενο σύνολο δεδομένων Kinsey διαπίστωσε ότι ο μέσος όρος πέους ενός ομοφυλόφιλου άνδρα ήταν μεγαλύτερο από το μέσο όρο πέους των ετεροφυλόφιλων ομολόγων τους (6,32 ίντσες [16,05 εκ] σε μήκος μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών έναντι 5,99 ίντσες [15,21 εκ] σε ετεροφυλόφιλους και 4,95 ίντσες [12,57 εκ] περιφέρεια μεταξύ των ομοφυλόφιλων ανδρών έναντι 4,80 ίντσες [12,19 εκ] σε ετεροφυλόφιλους άνδρες).

Τι σκέφτονται οι γυναίκες;

%cf%84%ce%b9-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82Η έκθεση του Professor Wylie διαπίστωσε επίσης διαφορές ανάμεσα στο τι σκέφτονται οι γυναίκες και τι οι άνδρες. Ένα υψηλότερο ποσοστό γυναικών (65%) ήταν ικανοποιημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους από ότι το ποσοστό των ανδρών (55%) που ήταν ικανοποιημένοι με το μέγεθος του δικού τους πέους.

Σύμφωνα με τον Professor Wylie, το θέμα της ελκυστικότητας στις γυναίκες είναι περίπλοκο. Οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι το μέγεθος του πέους είναι ελαφρώς χαμηλότερο στη λίστα των προτεραιοτήτων για τις γυναίκες από ότι θέματα όπως η προσωπικότητα και ο καλλωπισμός ενός άνδρα.

Λέει ότι η έρευνα δείχνει πως όταν πρόκειται για σεξ, οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για το αν κάποιος είναι ρομαντικός, τρυφερός και ευαίσθητος στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, με το μέγεθος του πέους να έρχεται δεύτερο.

Εάν ανησυχείτε ακόμα

Η συμβουλευτική έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετική για τους άνδρες με άγχος για το πέος τους. Η ψυχοθεραπεία βοηθά τους ασθενείς εντοπίσουν και να διορθώσουν τυχόν διαστρεβλωμένες απόψεις σχετικά με το πέος τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσουν τους φόβους τους σχετικά με τις σεξουαλικές σχέσεις.

Ο Professor Wylie λέει: «Η ψυχοθεραπεία επιτρέπει σε αυτούς τους άνδρες να ξεπεράσουν το άγχος τους για συνάντηση με έναν πιθανό σύντροφο, εκεί που προηγουμένως δεν θα τολμούσαν να εμπλακούν λόγω του φόβου τους

Πολλές σωματικές θεραπείες ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το μέγεθος του πέους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες που το κάνουν και πολλές που δεν το κάνουν. Μάθετε περισσότερα για τις θεραπείες μεγέθυνσης πέους: