Περιεχόμενα

Ποιο μέγεθος πέους έχει το προβάδισμα στις προτιμήσεις των γυναικών

Υπάρχουν αρκετές μελέτες η οποίες λένε, πως το μέγεθος του πέους έχει μια κάποια σημασία, αλλά όχι τόσο πολύ όσο νομίζουν οι άνδρες.

Ένα μεγάλο πέος είναι πιο ελκυστικό από ένα πέος μεσαίου μεγέθους; Τι γίνεται άραγε με το μικρό πέος; Τι μέγεθος πέους προτιμούν οι γυναίκες; Τα πέη κανονικά θα πρέπει να είναι περισσότερο πρακτικά από ό,τι όμορφα, αλλά για τους στρέιτ άνδρες, υπάρχει συνήθως μια σύγχυση ή ένα μπέρδεμα όσον αφορά το μέγεθος του πέους που προτιμούν οι γυναίκες, αλλά και το τί κάνει πέος να είναι όμορφο.

Καλλωπισμός;  Σχήμα; Ίσιο ή κυρτό;  Παρόλο που δεν υπάρχει σαφής “χρυσή αναλογία πέους“, η έρευνα δείχνει ότι η περίμετρος του πέους μπορεί να είναι πιο σημαντική από ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν για το τι κάνει να φαίνεται ωραίο ένα πέος.

Είτε έχετε γεννηθεί με ένα μεγάλο πέος ή με ένα μικρό πέος, με κανονική περίμετρο, λεπτό ή χοντρό, με ασύμμετρο κεφάλι ή με ένα πέος που είναι ίσιο σαν βέλος, να θυμάστε ότι οι γυναίκες φαίνονται πιο επιεικείς όταν πρόκειται για το τι κάνει ένα πέος ελκυστικό απ’ ό,τι οι άνδρες.

Μια μελέτη στην Αμερική έδειξε ότι οι γυναίκες αξιολόγησαν τη συνολική εμφάνιση των γεννητικών οργάνων και τις περιποιημένες ηβικές τρίχες ως τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τον καθορισμό του τι κάνει ένα πέος όμορφο. Οι γυναίκες δεν έκαναν διάκριση μεταξύ ανδρών με χειρουργικά διορθωμένο πέος και “κανονικής εμφάνισης”, δηλαδή συμβατικά ελκυστικών, περιτομημένων πέων.

sizegain

Τι μέγεθος πέους προτιμούν οι γυναίκες;

Όσο μπορούν να υποθέσουν οι ειδικοί, οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για την αναλογικότητα του πέους. Η συντήρηση και ο καλωπισμός έρχονται σε δεύτερη μοίρα και τελευταίο το μέγεθος και ή περίμετρος του πέους. Αυτό είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντικό για κάθε άνδρα που φοβάται ότι έχει ένα μικρό σε μέγεθος πέος. Ωστόσο αν πρέπει οπωσδήποτε  να επιλέξετε έναν παράγοντα που σχετίζεται με το μέγεθος, να θυμάστε ότι η περίμετρος παραμένει το πιο σημαντικό στοιχείο που προτιμούν οι γυναίκες όταν πρόκειται για το τέλειο μέγεθος πέους.

“Υπάρχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη διαφορά στην προτίμηση της περιμέτρου μεταξύ των γυναικών, η οποία θα μπορούσε να ερμηνευτεί ότι η περίμετρος είναι ένας ελαφρώς καλύτερος προγνωστικός δείκτης της προτίμησης του πέους”, δήλωσε η Nicole Prause, PhD, νευροεπιστήμονας που έχει μελετήσει ποιο μέγεθος πέους προτιμούν οι γυναίκες. “Υπάρχει κάποια προτίμηση στην αναλογικότητα του μήκους και της περιμέτρου και όχι στα άκρα ενός από τα δύο μεμονωμένα. Δεν κάναμε καμία ανάλυση και έρευνα ειδικά για τα πολύ μικρά πέη. Οι προτιμήσεις των γυναικών σε όλες τις έρευνες έτειναν να πέφτουν πρώτα στην περίμετρο και μετά στο μήκος.

Η προτίμηση των γυναικών για μια ωραία περίμετρο πέους έχει και πιο λογικ νόημα. Οι κόλποι δεν είναι πολύ ευαίσθητοι στη θερμότητα ή στη δόνηση, αλλά διαθέτουν πολλούς μηχανοϋποδοχείς που ανιχνεύουν το τέντωμα και διακρίνουν ένα μεγάλο πέος με χοντρή περίμετρο από ένα στενότερο.

Άλλες περιοχές, όπως ο τράχηλος της μήτρας, που θα μπορούσαν να διεγερθούν από μεγαλύτερα πέη, δεν έχουν αυτούς τους “ανιχνευτές τεντώματος” και ως εκ τούτου είναι λιγότερο ευαίσθητες. Παρόλα αυτά, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν η περίμετρος να συνδυάζεται με ένα ωραίο μεγάλο πέος.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το μήκος ενός μεσαίου μέγεθος πέους είναι :

  • Μέσο μήκος χαλαρού πέους: 6-9 εκατοστά
  • Μέσο μήκος ενός χαλαρού τεντωμένου πέους: 11-13 εκατοστά
  • Μέσο μήκος ενός ερεθισμένου πέους: 13-14 εκατοστά
  • Μέση περιφέρεια χαλαρού πέους: 7-9 εκατοστά
  • Μέση περίμετρος του ερεθισμένου πέους: 12 εκατοστά

Πειράματα με μεγέθη πέους φώτο

Τα περισσότερα πειράματα σχετικά με τις προτιμήσεις των γυναικών για τα πέη έχουν περιοριστεί σε δισδιάστατες φώτο πέους και αναφορές προηγούμενων εμπειριών. Γι’ αυτό η Prause έβαλε 75 γυναίκες συμμετέχουσες να συγκρίνουν 33 τρισδιάστατα μοντέλα όρθιων πέων. Όταν επρόκειτο για εφάπαξ συνευρέσεις, οι γυναίκες προτιμούσαν τα μεγάλα πέη με το μεγαλύτερο μήκος και περιφέρεια.

Ωστόσο, για μακροχρόνιους συντρόφους, οι γυναίκες προτιμούσαν πέη που δεν ήταν πολύ μεγάλα – περίπου 16 εκατοστά μήκος και περιφέρεια 12 εκατοστά. Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα καθησυχάζει κάπως κάθε άνδρα που βρίσκεται σε μια δεσμευμένη σχέση και δεν έχει αρκετά μεγάλο πέος.

Το να προτιμάει μια γυναίκα ένα μεγάλο πέος για μια εφήμερη σχέση, νομίζω ότι είναι κατανοητό και η προτίμηση της αυτή βγάζει κάποιο νόημα. Ένα μεγάλο πέος μπορεί να είναι ελκυστικό για ένα μόνο βράδυ, αλλά ο πόνος μετά το σεξ που σχετίζεται με τους συντρόφους που έχουν μεγάλο πέος, κάνει μια μακροπρόθεσμη σεξουαλική σχέση όχι και τόσο ελκυστική.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι γυναίκες γενικά θυμόντουσαν ότι τα πέη ήταν μικρότερα σε μέγεθος από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα, όταν ρωτήθηκαν γι’ αυτά αργότερα. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο πέος έχει ένας άνδρας, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ως προς το τι λέει η σύντροφός του στις φίλες της. “Αξίζει να θυμόμαστε κάθε φορά που κάποιος μας λέει για το μέγεθος του συντρόφου του, καυχιέται ή υποτιμά, ότι οι αναμνήσεις αυτές μπορεί να είναι ανακριβείς ή να επηρεάζονται εύκολα”, λέει η Prause.

Για να μην τελειώσουμε με την υπερβολική έμφαση σχετικά με το μέγεθος και το πάχος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι προτιμήσεις των περισσότερων γυναικών για το πέος είχαν να κάνουν περισσότερο με τη λειτουργικότητα παρά με την αισθητική.

Τελικά, το μέγεθος μπορεί να χαρακτηρίσει ένα όμορφο πέος, αλλά οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από την αισθητική πλευρά του σώματος τους. Οι σωστοί σύντροφοι δίνουν πολύ μεγαλύτερη έμφαση στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, εκεί που μπορεί κανείς να βρει πολύ πιο σημαντικά και ποιοτικά χαρίσματα , σε σχέση με μια απλά, χοντρή περίμετρο.

Xtrazex

Απολαύστε πλήρη και δυνατή στύση εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ευχάριστη και με διάρκεια σεξουαλική επαφή.
 
49€  98€
 

Share This

Post Author

Αύξηση Λίμπιντο: 10 τρόποι για να την βελτιώσετε
Μικροπενία : Είναι δυνατή η επιμήκυνση χωρίς χειρουργείο;
Μενού