1. Αρχική
  2. Σεξουαλική Υγεία
  3. 10 συμβουλές για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους

10 συμβουλές για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους

10 συμβουλές για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους

Περιεχόμενα

Αν νομίζετε ότι μόνο οι γυναίκες ανησυχούν για την αρνητική εικόνα στο σώμα τους, θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε πως κάνετε λάθος. Πολλοί άνδρες έχουν επίσης άγχος και ανησυχούν για το μέγεθος και την περίμετρο του πέους τους. Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνδρες ευλογημένοι με ένα φυσικά μεγάλο πέος. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος και την περίμετρο του πέους. Αν λοιπόν σας προβληματίζει το μέγεθος του πέους σας, ακολουθήστε αυτές τις 10 συμβουλές για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας με φυσικό τρόπο.

10 συμβουλές για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους

1. Σταματήστε το κάπνισμα

Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το κάπνισμα συνδέεται με καρδιακές παθήσεις. Η κακή παροχή αίματος στα όργανα έχει ως αποτέλεσμα την κακή λειτουργία του εν λόγω οργάνου, το ίδιο ισχύει και για το πέος. Το κάπνισμα γνωρίζετε πως βλάπτει συνολικά την υγεία του κάθε ατόμου, τώρα μάθατε πως είναι και ένας από τους παράγοντες που συμβάλουν στο να έχετε μικρό πέος.

2. Γυμναστείτε τακτικά

Η αύξηση της μυϊκής μάζας και η απώλεια βάρους δεν είναι οι μόνοι λόγοι για να πάτε στο γυμναστήριο. Αν θέλετε ένα υγιές, μακρύ πέος, γυμναστείτε τακτικά για να μπορέσει ο οργανισμός σας να καθαρίσει τις αρτηρίες και μέσω αυτού να αυξηθεί η ροή του αίματος στο πέος.

3. Αποφύγετε τη διατροφή με πολλές θερμίδες

Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε λίπη και θερμίδες σε συνδυασμό με έναν καθιστικό τρόπο ζωής μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις και μικρότερο μέγεθος πέους. Η έλλειψη άσκησης ή σωματικής δραστηριότητας αυξάνει τη χοληστερόλη στις αρτηρίες, μειώνοντας έτσι τη ροή του αίματος προς το πέος. Σταματήστε λοιπόν να τρώτε πρόχειρο φαγητό, προτιμήστε υγιεινές τροφές για να έχετε να ένα παχύ και υγιές πέος. Δείτε εδώ τροφές για την μεγέθυνση του πέους

4. Λαχανικά και φρούτα

Καταναλώστε λαχανικά και φρούτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Η ένωση αυτή βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στις αρτηρίες και επίσης ενισχύει την υγεία και την ελαστικότητα των αρτηριών. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βελτιώστε το μέγεθος του πέους καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά.

5. Χάστε το λίπος της κοιλιάς

Η μεγάλη κοιλιά μειώνει την εμφάνιση του πέους. Ακόμη και αν έχετε μεγάλο πέος, μπορεί να φαίνεται μικρότερο αν έχετε μεγάλη κοιλιά. Είναι ένα θέμα κυρίως αισθητικής γιατί το πέος δεν είναι μικρό λόγω του λίπους στην κοιλιά, απλά φαίνεται μικρό επειδή η κοιλιά ουσιαστικά σκεπάζει ένα μέρος του.

6. Μειώστε το στρες

Το άγχος και το στρες μειώνουν το μέγεθος του πέους, καθώς τα αρνητικά συναισθήματα απομακρύνουν το αίμα από το πέος, καθιστώντας δύσκολη τη μεγέθυνση του πέους. Το άγχος της απόδοσης είναι επίσης ένας λόγος για ένα μικρότερο μέγεθος πέους.

7. Διαλογισμός

Χαλαρώστε, διαλογιστείτε ή εξασκηθείτε με γιόγκα ή οποιοδήποτε άλλο είδος, για καλύτερη σεξουαλική ζωή. Η χαλάρωση βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα, διεγείροντας έτσι την ανάπτυξη του πέους.

8. Προθέρμανση

Το κρύο περιβάλλον συρρικνώνει το μέγεθος του πέους, οπότε κάντε ένα ζεστό ντους και κρατήστε το σώμα σας όσο μπορείτε πιο ζεστό για να αυξήσετε τη ροή του αίματος στο σώμα και το πέος.

9. Αυνανισμός

Αυξήστε τη ροή του αίματος στο πέος ,αυξάνοντας την πίεση με την άσκηση jelqing, που είναι ευρέως γνωστή ως μια από τις βασικές ασκήσεις για αυνανισμό. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση του χαϊδέματος και της συμπίεσης αυξάνει το μέγεθος του πέους.

10. Αντλίες πέους και Μεγενθυντές

Είναι μια αντλία κενού που αυξάνει την ανάπτυξη του πέους με κρέμες, τζελ και χάπια. Η αντλία πέους το μεγεθύνει καθώς μεταφέρει αίμα προς το πέος, αυξάνοντας έτσι το μέγεθος του. θα σας συνιστούσαμε να αποφύγετε την καθημερινή χρήση, καθώς μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία. Διαβάστε εδώ για τους Μεγεθυντές Πέους

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από την έρευνα που κάναμε, το μεγάλο και δυνατό πέος είναι άμεσα συνδεδεμένο με ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Με την άσκηση, την καλή διατροφή και την χαλάρωση προσπαθούμε να πετύχουμε καλύτερη κυκλοφορία αίματος και μέσω της καλύτερης κυκλοφορίας να δούμε αύξηση στο μέγεθος του πέους μας.

Για όσους είναι ανυπόμονοι και βιάζονται να δουν γρηγορότερα ένα μεγαλύτερο πέος, έχουμε να προτείνουμε τα φυτικά χάπια Sizegain Plus και Xtrasize. Και τα δυο αυτά χάπια από κριτικές που έχουμε διαβάσει στο διαδίκτυο έχουν άμεσα αποτελέσματα και λόγω της φυτικής σύνθεσης τους δεν έχουν παρενέργειες. Τέλος να σας ενημερώσουμε πως στην αγορά τελευταία κυκλοφορουν δυο νέο προϊόντα τζέλ τα οποία τα εφαρμόζεται στο πέος σας και επιτυγχάνουν καλύτερη αιμάτωση και αύξηση πέους άμεσα και με διάρκεια περίπου 4 ώρες. Τα τζέλ αυτά είναι Rhino Gold Gel και το Provirilia

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
BiggerSize Greece Ισχυρή φυτική φόρμουλα
Εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησεων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Gigantx Αγορά Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πολύ ακριβή Πληρωμή με Αντικαταβολή

Share This

Post Author

Θεραπεία κρουστικών κυμάτων στο πέος
Αυξήστε το μέγεθος του πέος σας τρώγοντας όστρακα
Μενού