Αυξήστε το μέγεθος του πέος σας τρώγοντας όστρακα

Οι ειδικοί μας ενημερώνουν πως η κατανάλωση αυτών των τροφίμων μπορεί να αυξήσει το μήκος του πέους. Έρευνες έχουν δείξει ότι πολλές γυναίκες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το μέγεθος του πέους.

Παρόλα αυτά, είναι σύνηθες για τους άνδρες να αισθάνονται περίεργα σχετικά με το μέγεθος του πέους τους. Μάλιστα μια πρόσφατη μελέτη, από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο, έδειξε ότι το 45% των ανδρών θα ήθελαν να είχαν ένα μεγαλύτερο πέος

Υπάρχουν λοιπόν τρόποι να μεγαλώσετε το πέος σας χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Προφανώς, η κατανάλωση των σωστών τροφών μπορεί να σας βάλει στη σωστή κατεύθυνση. Τα στρείδια είναι ένα γνωστό αφροδισιακό και η κατανάλωση του σίγουρα θα συμβάλλει στην αύξηση της λίμπιντο και του μορίου σας.

Σε προηγούμενη συνάντηση της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας, οι επιστήμονες αποκάλυψαν πώς τα δίθυρα μαλάκια μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Η έρευνα αυτή έδειξε ότι οι τροφές που περιέχουν αμινοξέα, προκαλούν αυξημένα επίπεδα σεξουαλικών ορμονών, ανεβάζουν στην αδρεναλίνη και την σεξουαλική λίμπιντο.

Ο Γιώργος Οικονόμου, καθηγητής χημείας στο Πανεπιστήμιο της Θράκης, δήλωσε:

Είμαι επιστήμονας εδώ και 40 χρόνια και η έρευνά μου δεν έχει προκαλέσει ποτέ τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Εδώ και πολλά χρόνια, λέγονταν πως η κατανάλωση ωμών μαλακίων – ιδίως στρειδιών – θα διεγείρει τη λίμπιντο, αλλά πραγματικά δεν υπήρχαν επιστημονικά στοιχεία για το γιατί και αν πραγματικά συμβαίνει αυτό.

Πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η πρώτη επιστημονική απόδειξη κάποιας ουσίας. Ενώ αυτό υποδηλώνει ότι τα θαλασσινά μπορεί να είναι ευεργετικά για τη σεξουαλική λίμπιντο, μάθαμε πως μπορούν επίσης να ενισχύσουν και την στύση.

Τα στρείδια περιέχουν ψευδάργυρο, ο οποίος είναι ένα σημαντικό συστατικό που βρίσκεται στα συμπληρώματα μεγέθυνσης και βελτίωσης του πέους. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει επίσης στην προώθηση της λειτουργίας του προστάτη και της παραγωγής σπέρματος.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια, οπότε μπορεί να είναι σκόπιμο να ερευνήσετε περαιτέρω τη διεύρυνση του πέους, αν θέλετε να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η ιστοσελίδα του NHS μας συνιστά τρία απλά τιπς για τους άντρες που θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος του πέος τους:

1. Κόψτε τις ηβικές σας τρίχες : ένας μεγάλος όγκος ηβικών τριχών μπορεί να κάνει το πέος σας να φαίνεται μικρότερο από ό,τι είναι.

2. Χάστε βάρος : μια κοιλιά με αρκετό λίπος που κρέμεται πάνω από το πέος σας μπορεί να το κάνει να φαίνεται μικρότερο.

3. Γυμναστείτε : Αν και αυτό δεν θα βοηθήσει στην επιμήκυνση του μορίου σας, το να έρθετε σε καλή φόρμα μέσω όχι μόνο θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί, αλλά θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Η άποψή μας

Τα όστρακα γνωρίζουμε από τα αρχαία χρόνια ότι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην διατροφή και την αύξηση της σεξουαλικότητας. Τώρα μάθαμε πως βοηθούν και στην μεγέθυνση του πέους, βέβαια μην περιμένετε θεαματικά αποτελέσματα. Όσο μεγαλώνει η λίμπιντο και η επιθυμία τόσο πιο δυνατή στύση μπορούμε να έχουμε εφόσον βέβαια δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο παθολογικό αίτιο. Αυτό γίνεται λόγω της καλής αιμάτωσης από τα συστατικά που έχουν τα όστρακα με τον ψευδάργυρο να φαίνεται πως είναι το μέταλλο “κλειδί” για την επιμήκυνση πέους

Ωστόσο αν είστε ανυπόμονοι και βιάζεστε να δείτε γρηγορότερα το πέος σας μεγαλύτερο, έχουμε να σας προτείνουμε τα φυτικά χάπια Sizegain Plus και Xtrasize. Και τα δυο αυτά χάπια από κριτικές που έχουμε διαβάσει στο διαδίκτυο έχουν άμεσα αποτελέσματα και λόγω της φυτικής σύνθεσης τους δεν έχουν παρενέργειες.

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως στην αγορά τελευταία κυκλοφορούν δυο νέο προϊόντα τζέλ τα οποία τα εφαρμόζεται πάνω στο πέος σας και επιτυγχάνουν καλύτερη αιμάτωση και αύξηση του μεγέθους του πέους άμεσα και με διάρκεια περίπου 4 ώρες. Τα τζέλ αυτά είναι το Rhino Gold Gel και το Provirilia

 

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
BiggerSize Greece Ισχυρή φυτική φόρμουλα
Εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησεων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Gigantx Αγορά Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πολύ ακριβή Πληρωμή με Αντικαταβολή
Μενού