Αγορά BiggerSize Ελλάδα με Αντικαταβολή

1. Eπίλεξε ένα σετ

  • 2. Συμπληρώστε τη Φόρμα

  • Το Bigger Size ΔΕΝ είναι διαθέσιμο στην Κύπρο με αντικαταβολή. Μπορούμε να σας στείλουμε προϊόντα μόνο με πληρωμή paypal ή τραπεζική κατάθεση. Τα μεταφορικά για την Κύπρο είναι 20€. Κλίκ εδώ για ενημέρωση
  • 3. Μέθοδος πληρωμής

    Πληρώστε με αντικαταβολή - 0€

    Πλήρωσε κατά την παραλαβή της παραγγελίας από τον αποστολέα. Τα παραγγελμένα προϊόντα θα σας αποσταλούν μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας σας.
  • Παραγγείλετε Τώρα

    0,00 €

Ξεκίνα μια νέα σεξουαλική ζωή με το BiggerSize

To μέγεθος του πέους που ονειρευόσαστε βρίσκεται λίγα κλικ παρακάτω. Συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και παραγγείλετε το BiggerSize.

Δεν έχετε δοκιμάσει το προϊόν ακόμη; Επιλογή για μια αγωγή 1 μήνα «Start». Κοστίζει μόνο 0,99€ μέρα – και αυτό αρκεί για να πάρετε μια καλή ιδέα για το πόσα πρόσθετα εκατοστά μπορείτε να έχετε εφόσον θα ακολουθήσετε την προτεινόμενη θεραπεία που είναι 3 μήνες. Ξεκινήστε την θεραπεία και άμεσα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα

100 per centΕίμαστε τόσο σίγουροι ότι το BiggerSize λειτουργεί σωστά, που μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας για κάθε πακέτο που δεν έχει ανοιχτεί, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Μόνιμα αποτελέσματα

timeΤο BiggerSize δημιουργεί μόνιμα αποτελέσματα και αυτό σημαίνει ότι το πέος σας δε θα επιστρέψει στο αρχικό μέγεθός του όταν θα ολοκληρώσετε την θεραπεία των 3 μηνών. Πάντα θα έχετε μεγάλο πέος.

Ασφάλεια

safetyΤο BiggerSize περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Δεν χρειάζεστε καμία συνταγή από το γιατρό σας για να προμηθευτείτε το BiggerSize καθώς είναι απολύτως ασφαλές και δεν περιέχει πρόσθετα. Το προϊόν δεν προκαλεί προβλήματα γονιμότητας.

Εμπιστευτικότητα

trustΣεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Γι’ αυτό δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας και δεν τα πουλάμε.

Διακριτικότητα

deliveryΤα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα συσκευαστούν επαγγελματικά και θα παραδοθούν σε ένα διακριτικό δέμα στη διεύθυνση που έχετε ορίσει στο online έντυπο παραγγελίας. Όλες οι αποστολές παραδίδονται από μια αξιόπιστη υπηρεσία ταχυδρομείου (courier). Υπάρχει και η δυνατότητα να το παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής. Αφού επεξεργαστεί η παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης, ώστε να εξασφαλίσετε ότι το δέμα θα παραδοθεί απευθείας σε σας. 

Για τον καθένα

tickΔεν χρειάζεται να έχετε καμία συνταγή από το γιατρό σας για να αγοράσετε το BiggerSize. Το προϊόν μας μπορεί να λαμβάνεται από κάθε άντρα κάθε ηλικίας. Επιπλέον, αλκοολούχα ποτά, κάπνισμα και άλλα συμπληρώματα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της αγωγής. Ωστόσο οι ασθενείς με διαβήτη, οι άνθρωποι που πάσχουν από αρρώστιες ήπατος ή είναι υπερευαίσθητοι σε οποιαδήποτε από τα φυσικά συστατικά δεν επιτρέπεται να λάβουν το BiggerSize.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το site προορίζονται μόνο για γενικές γνώσεις και δεν είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή θεραπεία για συγκεκριμένες ιατρικές καταστάσεις. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή θεραπεία ενός προβλήματος υγείας ή ασθένειας, χωρίς διαβούλευση με ειδική παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την κατάστασή σας. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δηλώνει τη συμφωνία σας με τους δημοσιευμένους όρους αυτής της ιστοσελίδας. Όλα τα εμπορικά σήματα, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών που αναφέρονται σε αυτό το site είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Μενού