Περιεχόμενα

Η αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας διαθέτει πληθώρα νέων και σύγχρονων επιλογών για τον ασθενή με στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πολύ συχνό ζήτημα που επηρεάζει ακόμη και πολύ νέους ανθρώπους για πλήθος λόγων και παραγόντων.

Οι θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία πλέον είναι πολλές και μπορεί να ξεκινήσουν απλά με την χορήγηση χαπιών και να φτάσουν μέχρι ενέσεις πέους και χειρουργική αντιμετώπιση. Υπάρχει κατάλληλη θεραπεία για όλους και όλοι όσοι πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους.

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια νέα και πολύ συναρπαστική εξέλιξη στον τομέα της διαχείρισης της στυτικής δυσλειτουργίας. Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια και μόλις πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στην Ελλάδα.

Η Θεραπεία της Στυτικής Δυσλειτουργίας με υπέρηχους

Μπορεί να το έχετε ακούσει. Η θεραπεία με υπερήχους πέους είναι γνωστή επίσης ως θεραπεία κρουστικών κυμάτων πέους. Η θεραπεία πέους με υπερήχους βασίζεται στη διοχέτευση υπερήχων στον στυτικό ιστό του σώματος του πέους. Σε συγκεκριμένες συχνότητες και βάθος διείσδυσης επιτυγχάνουμε τον σκοπό της ενίσχυσης της στύσης μέσω της αύξησης της παροχής αίματος.

Οι αρτηρίες του πέους ανοίγουν εκ νέου και υπάρχει γόνιμο έδαφος για το σχηματισμό νέων αρτηριών. Όσο περισσότερη ροή αίματος υπάρχει στο πέος, τόσο καλύτερη θα είναι η στύση. Αυτή η θεραπεία έχει επίσης αναφερθεί ότι ενισχύει την αίσθηση σε ορισμένους ασθενείς.

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα πέους, είναι μια εξαιρετικά εύκολη, ανώδυνη και επιτυχημένη επιλογή. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες της θεραπείας και η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές.

Διάρκεια θεραπείας κρουστικών κυμάτων πέους

Η συνιστώμενη πρώτη προσέγγιση είναι έξι εβδομάδες θεραπείας. Ο ασθενής πηγαίνει στο ιατρείο μία φορά την εβδομάδα για μια συνεδρία θεραπείας που διαρκεί από 10 έως 12 λεπτά. Καθώς περνούν οι εβδομάδες, ο ασθενής θα πρέπει να αρχίσει να παρατηρεί βελτιωμένες και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις. Το πρωτόκολλο της θεραπείας περιλαμβάνει μια σειρά από συστάσεις για ασκήσεις και τη χρήση χαπιών για την ενίσχυση του σχηματισμού νέας ροής αίματος.

Αυτή η θεραπεία είναι συναρπαστική επειδή είναι εύκολο να χορηγηθεί και μπορεί να αναμιχθεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Οι ασθενείς που χρησιμοποιούν φάρμακα από το στόμα, ενέσεις πέους και άλλες επιλογές θεραπείας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την θεραπεία κρουστικών κυμάτων πέους

Μιλήστε μόνο με τον ουρολόγο σας για την συγκεκριμένη θεραπεία

κρουστικά κύματα πέουςΟφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε να έχετε τον νου σας σχετικά με τις απομιμήσεις και τους διάφορους τσαρλατάνους. Υπάρχουν αρκετές κλινικές που ισχυρίζονται ότι παρέχουν την εν λόγω θεραπεία για άνδρες με στυτική δυσλειτουργία.

Μόνο ένας ουρολόγος μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη, εξειδικευμένη προσέγγιση της στυτικής δυσλειτουργίας και των διαφόρων εναλλακτικών τρόπων αντιμετώπισης. Οι επιπτώσεις της στυτικής δυσλειτουργίας σε όλο το υπόλοιπο σεξουαλικό και ουροποιητικό σας σύστημα μπορούν να γίνουν αντιληπτές και κατανοητές μόνο από τον ουρολόγο.

Βεβαιωθείτε ότι όταν κάνετε το βήμα για να ζητήσετε βοήθεια, να το κάνετε με τον κατάλληλο ειδικό ουρολόγο.

Share This

Post Author

Διαβήτης και στυτική δυσλειτουργία
10 συμβουλές για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους
Μενού