Περιεχόμενα

Τα οφέλη του Putrajeevak και οι παρενέργειές του

Το Putrajeevak, επίσης γνωστό και ως putraveej, είναι ένα αειθαλές δέντρο που φτάνει σε ύψος τα 12 μέτρα. Η επιστημονική του ονομασία είναι Putranjiva roxburghii. Το δέντρο έχει μακριά κρεμαστά κλαδιά, κανονικά επιμήκη φύλλα που διατάσσονται εναλλάξ και οι καρποί του είναι βελούδινοι και στρογγυλεμένοι με σκληρό πετρώδη σπόρο. Έχει γλυκιά και πικάντικη γεύση και είναι βαρύς στην πέψη. Φέρει τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά άνθη.

Η διατροφική αξία του Putrajeevak

Οι σπόροι Putrajeevak περιέχουν λιπαρά έλαια, ενώ ο πυρήνας έχει ένα απόθεμα αιθέριων ελαίων που μυρίζουν σαν μουστάρδα. Περιέχει επίσης γλυκοζίτες που παρέχουν ισοθειοκυανικά, γλυκοπουτραντζιβίνη, γλυκοκοτσελεαρίνη, γλυκοτζιαπουτίνη και γλυκοκλεομίνη. Το κύριο συστατικό του αιθέριου ελαίου που λαμβάνεται από αυτό το φυτό είναι οι ισοπροπυλικοί και 2-βουτυλικοί ισοθειοκυανικοί εστέρες. Εκτός από αυτό έχει ένα δευτερεύον συστατικό, το ισοθειοκυανικό 2-μεθυλοβουτύλιο.

Τα οφέλη του Putrajeevak

  • Είναι αφροδισιακό και σπερματογόνο.
  • Προστατεύει από κρύωμα και πυρετό.
  • Βελτιώνει την γονιμότητα
  • Αντιφλεγμονώδης
  • Αντιβιοτικό
  • Καταπολεμά την ακμή

Αναπαραγωγή – Γονιμότητα

Το Putrajeevak είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που βοηθάει στη διαδικασία της αναπαραγωγής παίζοντας σημαντικό ρόλο στη θεραπεία της στειρότητας, της υπογονιμότητας και των επαναλαμβανόμενων αποβολών. Είναι ευεργετικό για την αναπαραγωγική υγεία τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη θεραπεία προβλημάτων που σχετίζονται με την αναπαραγωγή.

Αφροδισιακό και σπερματογόνο

Αυτό το φυτό βοηθά στην αύξηση των σεξουαλικών ορμών και των επιδόσεων. Βοηθά στη βελτίωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων στους άνδρες. Αυτό βοηθά στην αύξηση των πιθανοτήτων σύλληψης και στην επίλυση του προβλήματος της ατεκνίας. Είναι ασφαλέστερο από τις χημικές και τεχνητές επιλογές που διατίθενται για τον ίδιο σκοπό.

Αντιφλεγμονώδες

Το βότανο εκτός από τις αναπαραγωγικές του ιδιότητες βοηθά επίσης στη μείωση των φλεγμονών στις αρθρώσεις και επίσης για τους φλεγμονώδεις λαιμούς των ζώων. Τα φύλλα συνθλίβονται και με τη χρήση τους παρασκευάζεται μια πάστα. Αυτό εφαρμόζεται στη συνέχεια στα προσβεβλημένα σημεία για να θεραπευτούν τα προβλήματα.

Κατά της ακμής

Το Putrajeevak δεν λειτουργεί μόνο για τα αναπαραγωγικά σας όργανα. Σας βοηθά επίσης να απαλλαγείτε από τα επίμονα σπυράκια και την ερυθρότητα που προκαλείται εξαιτίας τους. Τα σπυράκια είναι μια κοινή ανησυχία για όσους πάσχουν από ορμονικές ανισορροπίες και έχουν λιπαρό δέρμα. Έτσι, ενώ φροντίζει τα αναπαραγωγικά σας όργανα, φροντίζει να έχετε ένα καθαρό, καθαρό και φρέσκο δέρμα.

Αντιμετωπίζει τον πυρετό και το κρυολόγημα

Τα φύλλα Putrajeevak είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη θεραπεία του κρυολογήματος, του πυρετού και των ρευματισμών. Για τη θεραπεία παρασκευάζεται ένα αφέψημα από τα φύλλα που καταναλώνεται. Παρέχει ανακούφιση από τη συμφόρηση και προσφέρει τεράστια ανακούφιση.

Θεραπεύει τους πονοκεφάλους

Οι πονοκέφαλοι μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε σωστά και σας εκνευρίζει και η αγωνία είναι βάναυση. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατανάλωση μιας πάστας από σπόρους putrajeevak. Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσετε το κεφάλι σας να πάλλεται,  θα πρέπει να αναζητήσετε αυτό το φυτό με τα πολλαπλά οφέλη.

Αντιβιοτικό

Ο Putrajeevak έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει το δηλητήριο του φιδιού. Είναι ένα καλό αντίδοτο και είναι χρήσιμο σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Είναι πάντα σημαντικό να αναγνωρίζετε το φίδι από το οποίο δαγκώνεται ένα άτομο, καθώς τα συγκεκριμένα δηλητήρια έχουν συγκεκριμένα αντίδοτα. Τα δηλητήρια των φιδιών είναι δύο τύπων, το ένα που επηρεάζει το νευρικό σύστημα και το άλλο που καταστρέφει τα κύτταρα του αίματος και το εκφυλίζει. Αυτή η ιδιότητα του Putrajeevak σώζει πολλές ζωές.

Αντιμετωπίζει την ελεφαντίαση

Η ελεφαντίαση είναι μια κατάσταση υγείας που προκαλείται λόγω απόφραξης των λεμφικών αγγείων που έχει ως αποτέλεσμα πρησμένα άκρα. Συμβαίνει από την προσβολή παρασίτων στο σώμα που προκαλούν φιλαρίαση. Το Putrajeevak βοηθά στην καταπολέμηση αυτής της ασθένειας και παρέχει ένα θεραπευτικό μέτρο για αυτήν.

Χρήσεις του Putrajeevak

Οι σπόροι Putrajeevak βοηθούν στην ανακούφιση της υγείας των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων. Λειτουργεί επίσης ως τονωτικό της μήτρας. Βοηθά επίσης στη θεραπεία της στειρότητας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, εάν λαμβάνεται σύμφωνα με τα Doshas*. Στην περίπτωση της εμφύτευσης, βοηθά στο να γίνει η μήτρα πιο ικανή και βοηθά στη συνέχιση της εγκυμοσύνης. αυτό σημαίνει ότι είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις συνήθων αποβολών ή επαναλαμβανόμενης απώλειας εγκυμοσύνης (RPL).

Στους άνδρες, έχει διαπιστωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τη θεραπεία της ανδρικής υπογονιμότητας που συμβαίνει λόγω οποιουδήποτε από τους λόγους όπως η ολιγοσπερμία, η τερατοζωοσπερμία και η ασθενοσπερμία. Λειτουργεί βελτιώνοντας τη σπερματογένεση και ως εκ τούτου αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

*Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, η υγεία ενός ατόμου βασίζεται στο dosha του – μια ισορροπία των πέντε στοιχείων του κόσμου γνωστά ως αέρας, γη, διάστημα, νερό και φωτιά.

Παρενέργειες του Putrajeevak

Το Putrajeevak δεν έχει σημαντικές παρενέργειες ή αλλεργίες. Αλλά σύμφωνα με την Αγιουρβέδα οι άνθρωποι που έχουν dosha kapha δεν πρέπει να παίρνουν putrajeevak καθώς θα αυξήσει τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτό. Θα πρέπει να φυλάσσεται αυστηρά μακριά από τα παιδιά.

Προϊόντα που περιέχουν στην σύνθεσή τους το Putrajeevak

Volume 500

Αυξήστε την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος σας ,απλά και με ασφάλεια, χάρη στην αποκλειστική και βελτιωμένη φόρμουλα με βάση τα φυσικά συστατικά.
 
39,95€  49,90€
 

Σχετικά Προϊόντα

Climax Control

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ

✓ 30 λεπτά περισσότερο σεξ

✓ Tα πρώτα αποτελέσματα ορατά μετά από 4 ημέρες χρήσης

✓ Πλήρη στύση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

✓ Πλήρης έλεγχος της εκσπερμάτισής σας

PROBOLAN 50

Άμεση αύξηση της Τεστοστερόνης και της Λίμπιντο σας

sizegain

Share This

Post Author

Shivlingi (Bryonia Laciniosa): Ενδείξεις – Δοσολογία – Παρενέργειες
Ashwagandha – Ασβαγκάντα
Μενού