Περιεχόμενα

Περίπου 100 εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο εκτιμάται ότι παρουσιάζουν κάποια μορφή στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ) . Ωστόσο, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα απόκτησης ή διατήρησης στύσης, κανένα στατιστικό στοιχείο δεν θα σας παρηγορήσει. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε για μια κοινή αιτία ΣΔ και τι μπορείτε να κάνετε για να την αντιμετωπίσετε.

Συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας

Τα συμπτώματα της ΣΔ είναι γενικά εύκολο να εντοπιστούν:

Τα συμπτώματα της ΣΔ μπορεί να είναι διακοπτόμενα. Μπορεί δηλαδή να εμφανίσετε συμπτώματα ΣΔ για μερικές ημέρες ή μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια να εξαφανιστούν. Εάν η ΣΔ σας επανέλθει ή γίνει χρόνια, θα πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

Συνιστώμενα Προϊόντα

Το Vigrax είναι το Νο1 φυτικό συμπλήρωμα για την στυτική δυσλειτουργία

χαπια Vigrax

Το Probolan 50 είναι ένα νέο φυτικό συμπλήρωμα για την ενίσχυση της τεστοστερόνης

Αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας

Η ΣΔ μπορεί να επηρεάσει άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία. Ωστόσο, το πρόβλημα συνήθως γίνεται πιο κοινό καθώς μεγαλώνετε.

Η ΣΔ μπορεί να προκληθεί από συναισθηματικό ή σωματικό πρόβλημα ή συνδυασμό των δύο. Οι σωματικές αιτίες της ΣΔ είναι πιο συχνές στους ηλικιωμένους άνδρες. Για τους νεότερους άνδρες, τα συναισθηματικά προβλήματα είναι τυπικά η αιτία της ΣΔ.

Αρκετές φυσικές καταστάσεις μπορεί να εμποδίσουν τη ροή του αίματος στο πέος, επομένως η εύρεση της ακριβούς αιτίας μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο και υπομονή. Η ΕΔ μπορεί να προκληθεί από:

 • τραυματισμό ή σωματικά αίτια, όπως τραυματισμό του νωτιαίου μυελού ή ουλώδη ιστό μέσα στο πέος
 • ορισμένες θεραπείες για τον καρκίνο του προστάτη ή τη διόγκωση του προστάτη
 • ασθένεια, όπως ορμονική ανισορροπία, κατάθλιψη , διαβήτης ή υψηλή αρτηριακή πίεση
 • φάρμακα, όπως παράνομα ναρκωτικά, φάρμακα για την αρτηριακή πίεση , φάρμακα για την καρδιά ή αντικαταθλιπτικά
 • συναισθηματικές αιτίες, όπως άγχος, στρες, κόπωση ή συγκρούσεις σχέσεων
 • ζητήματα τρόπου ζωής, όπως η έντονη χρήση αλκοόλ, η χρήση καπνού ή η παχυσαρκία

Παχυσαρκία και στυτική δυσλειτουργία

Η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο για διάφορες ασθένειες ή καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου της ΣΔ. Οι άνδρες που είναι υπέρβαροι ή έχουν παχυσαρκία έχουν υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν:

 • καρδιακή ασθένεια
 • Διαβήτη
 • αθηροσκλήρωση
 • υψηλή χοληστερόλη

Όλες αυτές οι καταστάσεις μπορούν να προκαλέσουν ΕΔ από μόνες τους. Αλλά σε συνδυασμό με την παχυσαρκία, οι πιθανότητες να εμφανίσετε ΣΔ αυξάνονται πολύ.

Λάβετε βοήθεια για να αδυνατίσετε

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την αποκατάσταση της φυσιολογικής στυτικής λειτουργίας. Σε μία πρόσφατη επιστημονική μελέτη βρέθηκαν:

 • Πάνω από το 30 % των ανδρών που συμμετείχαν στη μελέτη απώλειας βάρους ανέκτησαν τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία.
 • Αυτοί οι άνδρες έχασαν κατά μέσο όρο 33 κιλά σε διάστημα 2 ετών. Εκτός από την απώλεια βάρους, οι άνδρες εμφάνισαν μειωμένους οξειδωτικούς και φλεγμονώδεις δείκτες.
 • Συγκριτικά, μόνο το 5 % των ανδρών στην ομάδα ελέγχου είχε αποκαταστήσει τη στυτική λειτουργία.

Οι ερευνητές δεν βασίστηκαν σε καμία φαρμακευτική ή χειρουργική επιλογή για να επιτύχουν την απώλεια βάρους. Αντίθετα, οι άνδρες της ομάδας έτρωγαν 300 λιγότερες θερμίδες κάθε μέρα και αύξησαν την εβδομαδιαία φυσική τους δραστηριότητα. Η προσέγγιση τρώτε λιγότερο και κινηθείτε περισσότερο μπορεί να είναι πολύ επωφελής για τους άνδρες που αναζητούν απαντήσεις σε ΣΔ και άλλα σωματικά προβλήματα.

Ως μπόνους, οι άνδρες που χάνουν βάρος μπορεί να έχουν αυξημένη αυτοεκτίμηση και βελτιωμένη ψυχική υγεία. Συνολικά, αυτά είναι υπέροχα πράγματα αν θέλετε να τερματίσετε την στυτική σας δυσλειτουργία.

Αν αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα μιλήστε με το γιατρό σας

Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρές και μακροχρόνιες δυσκολίες με τη στυτική λειτουργία, καλό θα είναι να κλείσετε ένα ραντεβού για να μιλήσετε με το γιατρό σας. Οι πιθανές αιτίες της ΣΔ είναι πολλές ωστόσο, πολλά από αυτά τα συμπτώματα είναι εύκολα αναγνωρίσιμα και αντιμετωπίσιμα. Ο γιατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει, γι’ αυτό κάντε τη συζήτηση μόλις είστε έτοιμοι.

Βότανα – Χάπια και φυσικές λύσεις

Πριν καταφύγετε στην λύση του γιατρού, αν δεν έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα ΣΔ, θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε διάφορες φυσικές θεραπείες με βότανα ή χάπια τα οποία περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα. Το πρόβλημα της ΣΔ δεν είναι καινούργιο όπως πιθανό ν θα ξέρετε, από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούσαν να δώσουν λύση σε αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες. Σήμερα μπορείτε να βρείτε διάφορα φυτικά σκευάσματα ή τζελ που θα βοηθήσουν το πέος σας να έχει καλύτερη κυκλοφορία στο αίμα και να αποκτήσετε καλύτερη και πιο σκληρή στύση. Τέτοια σκευάσματα είναι τα χάπια sizegain plus, τα χάπια vigrax και το τζελ provirilia

Συνιστώμενα Προϊόντα

Provirilia: ανακτήσετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής
Απολαύστε δυνατούς οργασμούς που διαρκούν περισσότερο
Μεγάλη αύξηση της διάρκειας του σεξ και της σεξουαλικής επιθυμίας
Μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ, και για τους δύο συντρόφους
 
27,90€  30€

Share This

Post Author

Περιτομή : Πως γίνεται, ποια ειναι τα υπερ και τα κατά
Πώς αλλάζει το πέος σας καθώς μεγαλώνετε;
Μενού