Περιεχόμενα

Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε μια μέθοδο ή ένα προϊόν για να μεγεθύνεται το πέος σας, ίσως έχετε ακούσει για το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η εφαρμογή αυτών των συστατικών στο πέος σας μπορεί να το κάνει να μεγαλώσει.

Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σκέφτονται την μεγέθυνση του πέους έχουν στην πραγματικότητα ένα πέος κανονικού μεγέθους. Είναι επίσης πιθανό το πέος σας να βρίσκεται εντός του φυσιολογικού εύρους. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καν μια καθολική κλίμακα για τη μέτρηση του μεγέθους του πέους, σύμφωνα με μια ερευνητική ανασκόπηση του 2019. Αυτό σημαίνει ότι το “φυσιολογικό” μπορεί να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό απο άνθρωπο σε άνθρωπο και χώρα σε χώρα.

Δεύτερον, δεν υπάρχουν θεραπείες επιμήκυνσης πέους που να έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές. Ορισμένες τεχνικές ίσως να είναι και επικίνδυνες αν τις κάνετε στο σπίτι.

Ενώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι για τη μεγέθυνση πέους ενέχουν κίνδυνο, δεν υπάρχει επίσης καμία απόδειξη ότι η θεραπεία λειτουργεί πραγματικά.

Αν είστε άνδρας και ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους ή την μικροπενία, διαβάστε παρακάτω. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει διάφορες τεχνικές μεγέθυνσης πέους, μαζί με τους κινδύνους τους.

BiggerSize
 
Το BiggerSize είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που θα σας επιτρέψει να μεγενθύνετε και να παχύνετε το πέος σας, αλλά και να βελτιώσετε συνολικά τη σεξουαλική σας απόδοση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
 
29,90€ 

Το πρόβλημα με τα “φυσικά” προϊόντα ανδρικής βελτίωσης

Οι φυσικές θεραπείες είναι χρήσιμες για τη διαχείριση μικρών παθήσεων. Πολλοί άνθρωποι τις χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις όπως η ξηροδερμία ή ο πονόλαιμος κλπ.

Αλλά πολλές από τις φυσικές θεραπείες που βρίσκονται στο διαδίκτυο δεν υποστηρίζονται από την επιστήμη. Αυτό περιλαμβάνει θεραπείες για τη επιμήκυνση του πέους, όπως το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι. Οι όποιοι ισχυρισμοί που σχετίζονται με αυτές τις τεχνικές είναι ψευδείς.

Υπάρχουν επίσης συμπληρώματα μεγέθυνσης πέους που διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή και στο διαδίκτυο. Αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτά τα συμπληρώματα λειτουργούν.

Επίσης, τα συμπληρώματα μεγέθυνσης δεν ελέγχονται από το ΕΟΦ. Τα προϊόντα αυτά δεν υπόκεινται σε συγκεκριμένα πρότυπα ασφαλείας.

Χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους

Η χειρουργική επέμβαση είναι μια επιλογή για τη διεύρυνση του πέους. Αλλά όπως και τα συμπληρώματα, η χειρουργική επέμβαση συνδέεται με σοβαρές επιπλοκές.

Επίσης, δεν υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές για την καλύτερη μέθοδο. Ως εκ τούτου, κάθε διαδικασία που έχει ως στόχο την αύξηση του μήκους και της περιμέτρου του πέους θεωρείται πειραματική. Οι αισθητικές διαδικασίες είναι επίσης συχνά επικίνδυνες ή ανεπιτυχείς.

Λόγω των κινδύνων, οι χειρουργικές επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους χρησιμοποιούνται συνήθως μόνο όταν είναι ιατρικά απαραίτητες.

Οι επιλογές για χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους περιλαμβάνουν:

sizegain

Εμφυτεύματα σιλικόνης

Μέχρι σήμερα, η διαδικασία Penuma είναι η μόνη χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους που έχει εγκριθεί στην Αμερική για εμπορική χρήση σύμφωνα με τον κανονισμό του FDA.

Το Penuma είναι ένα εμφύτευμα σιλικόνης που έχει σχήμα ημισελήνου. Τοποθετείται χειρουργικά κάτω από το δέρμα του πέους σας, αυξάνοντας το μήκος και την περίμετρο του πέους σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ένας χειρουργός κάνει μια μικρή τομή πάνω από το πέος σας. Τοποθετεί τη σιλικόνη στον άξονά σας και στη συνέχεια κλείνει την τομή με ράμματα.

Οι πιθανές επιπλοκές περιλαμβάνουν:

  • Πόνος
  • μόλυνση
  • χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του εμφυτεύματος
  • μείωση του πέους λόγω πολλαπλών χειρουργικών επεμβάσεων

Μεταμόσχευση λίπους

Η μεταμόσχευση λίπους χρησιμοποιεί τον δικό σας λιπώδη ιστό για να κάνει το πέος σας χοντρότερο και μακρύτερο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο χειρουργός σας αφαιρεί λιπώδη ιστό από ένα μέρος του σώματός σας. Χρησιμοποιεί σύριγγες για να εισάγει το λίπος στο πέος σας.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης λίπους δεν διαρκούν για πάντα. Μπορεί να χρειαστείτε πολλαπλά μοσχεύματα λίπους για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Απελευθέρωση του αναστομωτικού συνδέσμου

Η απελευθέρωση του αναστομωτικού συνδέσμου είναι μια διαδικασία που κάνει το πέος σας να φαίνεται μακρύτερο. Στην πραγματικότητα δεν αλλάζει το μέγεθος.

Ο ανασταλτικός σύνδεσμος συνδέει το πέος σας με το ηβικό οστό. Δημιουργεί ένα ελαφρύ τόξο στη βάση του πέους σας. Όταν αυτός ο σύνδεσμος κόβεται ή απελευθερώνεται, το πέος σας μπορεί να κρέμεται χαμηλότερα. Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου πέους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απελευθέρωση του ανασταλτικού συνδέσμου μπορεί να προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι πιθανές επιπλοκές περιλαμβάνουν:

  • Μείωση του πέους
  • στυτική δυσλειτουργία
  • ακατάλληλη στήριξη κατά τη διάρκεια της στύσης

Προώθηση V-Y

Κατά τη διάρκεια της προώθησης V-Y, ο χειρουργός δημιουργεί μια τομή πάνω από τη βάση του πέους σας. Η τομή έχει σχήμα ανάποδου V.

Στη συνέχεια, ράβουν την τομή κοντά σε σχήμα ανάποδου Υ. Αυτό τραβάει τον ιστό προς τη μέση, γεγονός που επιμηκύνει το δέρμα του πέους σας.

Αυτή η επέμβαση γίνεται συχνά με απελευθέρωση του ανασταλτικού συνδέσμου.

Ενέσιμες αυξήσεις

Άλλες διαδικασίες χρησιμοποιούν ενέσεις για τη μεγέθυνση του μεγέθους του πέους. Παραδείγματα ενέσιμων ουσιών περιλαμβάνουν:

  • Υγρή σιλικόνη
  • ορυκτέλαιο
  • πολυακρυλαμίδιο
  • υαλουρονικό οξύ

Αυτές οι ενέσεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές, όπως:

  • πρήξιμο
  • αρνητική αντίδραση στα ξένα υλικά
  • παραμόρφωση του πέους
  • κοκκιώματα (σβώλοι ανοσοποιητικών κυττάρων)
  • χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των ενέσιμων υλικών

Εναλλακτικές λύσεις προς εξέταση

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αποδεδειγμένες θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους, ίσως είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στις ανησυχίες σας σχετικά με το μέγεθος.

Όπως είναι κατανοητό, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο αν είστε ανασφαλείς σχετικά με το μέγεθος του πέους σας. Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές:

  • Μιλήστε με τον σύντροφό σας για τις ανησυχίες σας. Η επικοινωνία είναι μια πιο υγιής και ασφαλής μέθοδος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή από το να δοκιμάσετε τεχνικές διεύρυνσης.
  • Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι η κοινωνία ασκεί πίεση στους άνδρες να έχουν μεγάλα πέη.
  • Αναρωτηθείτε αν έχετε μια ρεαλιστική αντίληψη για το “φυσιολογικό” μέγεθος πέους. Σκεφτείτε αν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της πορνογραφίας, έχουν διαστρεβλώσει την αντίληψή σας.
  • Μιλήστε με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας για τις ανησυχίες σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια πιο θετική εικόνα σώματος.
  • Εάν έχετε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το μέγεθος του πέους σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της ανησυχίας για μικροπενίτιδα, μιλήστε με έναν γιατρό. Αυτό είναι ασφαλέστερο από το να εξερευνήσετε λύσεις μόνοι σας.

Συνοψίζοντας

Παρά τους ισχυρισμούς στο διαδίκτυο, το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι δεν θα αυξήσουν το μέγεθος του πέους σας. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι η θεραπεία λειτουργεί.

Άλλες θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των OTC συμπληρωμάτων, επίσης δεν είναι αποτελεσματικές. Αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να περιέχουν επικίνδυνα συστατικά, οπότε μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Εάν ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους, επικοινωνήστε τις ανησυχίες σας με τον σύντροφό σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μιλήσετε με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας.

Εάν ανησυχείτε πως πάσσχετε απο μικροπενία ή άλλα θέματα που σχετίζονται με το πέος σας, μιλήστε με έναν γιατρό.

Πηγές :

Share This

Post Author

Επηρεάζουν το μέγεθος του πέους οι παράγοντες υγείας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής
Μενού