Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια

Όλες οι Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια

Ασκήσεις NaturPenisΣε αυτή τη σελίδα θα βρείτε σύντομες οδηγίες βήμα-προς-βήμα για όλες τις ασκήσεις μεγέθυνσης πέους τις οποίες έχω αναλύσει σε αυτόν το δωρεάν οδηγό. Ανατρέξτε σε αυτή τη σελίδα εάν χρειαστείτε κάποια υπενθύμιση σχετικά με το πώς θα εκτελέσετε μια συγκεκριμένη άσκηση και χρησιμοποιήστε τη σε συνδυασμό με τις σχεδιασμένες ρουτίνες προπόνησης αρχαρίων για το σωστό και αποτελεσματικό συνδυασμό των τεχνικών.

Προθέρμανση

 1. Βρείτε μια μικρή πετσέτα ή πετσέτα προσώπου
 2. Μουλιάστε την πετσέτα σε ζεστό (αλλά όχι βραστό) νερό
 3. Στύψτε τη
 4. Τυλίξτε το πανί γύρω από το πέος και τους όρχεις σας
 5. Κρατήστε το εκεί για περίπου ένα λεπτό
 6. Αφαιρέστε το πανί και επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία άλλες 1-2 φορές.

Βασική Διάταση

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προθερμανθεί αρκετά πριν συνεχίσετε.
 2. Βεβαιωθείτε ότι το πέος σας είναι εντελώς χαλαρό.
 3. Πιάστε το πέος σας ακριβώς πίσω από το κεφάλι του με το ισχυρό σας χέρι. Για επιπλέον πρόσφυση, τυλίξτε ένα μικρό πανί ή χαρτομάντιλο γύρω από το κεφάλι του πέους.
 4. Σταθερά (αλλά όχι απότομα), τραβήξτε το πέος σας απευθείας μπροστά σας, μέχρι να φτάσετε το όριο του άνετου τεντώματός σας – ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.
 5. Κρατήστε το τέντωμα για 10 με 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε για μερικά δευτερόλεπτα.
 6. Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία άλλες 3 φορές, χαλαρώνοντας για μερικά δευτερόλεπτα μεταξύ κάθε επανάληψης.
 7. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω 4 σετ, χαλαρώστε για ένα περίπου λεπτό. Κάντε μασάζ στο κεφάλι του πέους σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία του αίματος.
 8. Αφού χαλαρώσετε για ένα λεπτό, εκτελέστε τα βήματα 2 – 7, τραβώντας αυτή τη φορά το πέος προς τα επάνω.
 9. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία, τραβώντας προς τα κάτω, στη συνέχεια προς τα αριστερά και τέλος προς τα δεξιά.
 10. Θα πρέπει τώρα να έχετε συμπληρώσει συνολικά 20 διατάσεις, με την κάθε μία να διαρκεί 10-15 δευτερόλεπτα.

Βασικό Jelq

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προθερμανθεί αρκετά πριν συνεχίσετε.
 2. Εφαρμόστε λιπαντικό – κατά προτίμηση κάποιο με βάση το νερό, όπως το βρεφικό λάδι.
 3. Κάντε μασάζ στον εαυτό σας μέχρι μερικής στύσης: 70 – 80 τοις εκατό της πλήρους στύσης σας. Το πέος σας θα πρέπει να είναι ημι-όρθιο αλλά ακόμα εύκαμπτο – όχι σκληρό σαν πέτρα.
 4. Περικυκλώστε σταθερά τη βάση του πέους σας με τον αντίχειρα και το δείκτη σας, έτσι ώστε το αίμα να παγιδευτεί στο εσωτερικό του πέους σας.
 5. Διατηρώντας μια σφιχτή λαβή γύρω από το πέος, σύρετε το χέρι σας επάνω στο πέος σας προς την κεφαλή του πέους.
 6. Θα πρέπει να νιώθετε το αίμα καθώς αναγκάζεται να μετακινηθεί προς το άκρο του πέους σας.
 7. Λίγο πριν φτάσετε στο κεφάλι του πέους, πιάστε το πέος σας στη βάση του με το άλλο σας χέρι, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική όπως και παραπάνω.
 8. Αφήστε το πρώτο σας χέρι και επαναλάβετε την ίδια «κίνηση αρμέγματος» με το δεύτερο χέρι σας.
 9. Θα χρειαστείτε 2 – 3 δευτερόλεπτα για να σύρετε το κάθε χέρι από τη βάση προς την κεφαλή του πέους σας: αυτή είναι 1 ολοκληρωμένη επανάληψη.
 10. Συνεχίστε όπως παραπάνω χωρίς διακοπή μέχρι να ολοκληρώσετε τον επιθυμητό αριθμό επαναλήψεων.

Οριζόντια Κίνηση

 1. Κάντε μασάζ στον εαυτό σας μέχρι μερική στύση 70-80 τοις εκατό. Το πέος σας θα πρέπει να είναι ημι-όρθιο, αλλά να εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκαμπτο ώστε να μπορεί να εκτελέσει την άσκηση.
 2. Απλώστε γενναιόδωρα λιπαντικό – κατά προτίμηση κάποιο με βάση το νερό, όπως το βρεφικό λάδι.
 3. Περικυκλώστε σταθερά τη βάση του πέους σας με τον αντίχειρα και το δείκτη του αριστερού σας χεριού, έτσι ώστε το αίμα να παγιδευτεί σφιχτά μέσα στο πέος σας. Αυτό ονομάζεται το χέρι «πίεσης» και παραμένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης.
 4. Χρησιμοποιώντας το δεξί σας χέρι, πιάστε το πέος σας ακριβώς πίσω από το κεφάλι του με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται στο βήμα 3.
 5. Πρέπει τώρα να πιάνετε το πέος σας και με τα δύο σας χέρια – το ένα στην κορυφή και το άλλο στη βάση με το αίμα στο πέος σας να έχει παγιδευτεί μεταξύ τους. Αυτή είναι η ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ της άσκησης.
 6. Διατηρώντας σταθερή πίεση, σύρετε το χέρι που είναι τοποθετημένο πίσω από το κεφάλι του πέους σας προς τα κάτω κατά τον άξονα του πέους σας. Καθώς το κάνετε αυτό, θα πρέπει να νιώσετε το αίμα καθώς αναγκάζεται να μετακινηθεί προς την κάτω μεριά του άξονα του πέους.
 7. Όταν το «συρόμενο χέρι» σας συναντήσει το χέρι πίεσης στη βάση, αντιστρέψτε τη διαδικασία και σύρετε σταθερά το «συρόμενο χέρι» σας πίσω στην αρχική του θέση, ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πέους. Καθώς το κάνετε αυτό, θα πρέπει να νιώσετε το αίμα να μετακινείται προς τα πάνω κατά τον άξονα του πέους.
 8. Κανονικά θα χρειαστείτε 2 – 3 δευτερόλεπτα για να σύρετε το χέρι σας από την άκρη στη βάση και άλλα 2 – 3 δευτερόλεπτα για να το σύρετε πάλι πίσω στην αρχική θέση.
 9. ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΤΕ 1 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
 10. Χωρίς να αφαιρέσετε τα χέρια σας από το πέος σας, συνεχίστε τα βήματα 6 – 8 με μια συνεχή κίνηση μέχρι να ολοκληρωθεί ο επιθυμητός αριθμός των επαναλήψεων / ώρα.

Βασική Άσκηση Σύσφιξης Μυ PC

 1. Η καλύτερη στιγμή για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση είναι στο τέλος της προπόνησής σας. Αυτό βοηθά με τη συνολική διαδικασία της μεγέθυνσης, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος.
 2. Κάντε μασάζ στον εαυτό σας μέχρι πλήρους στύσης.
 3. Συστέλλετε (σφίξτε) τον μυ PC σας, έτσι ώστε το πέος σας να σηκωθεί προς τα επάνω και το κεφάλι του πέους σας να διογκωθεί με αίμα.
 4. Κρατήστε τη σύσφιξη για 3-5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε.
 5. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
 6. Συνεχίστε τα βήματα 3 – 4 μέχρι να ολοκληρώσετε τον επιθυμητό αριθμό επαναλήψεων.

Συμπληρώστε το όνομά και το εμαιλ σας να λάβετε τις υπόλοιπες ασκήσεις.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου
Για οδηγίες σχετικά με το πώς να συνδυάσετε αποτελεσματικά αυτές τις ασκήσεις σε μια ρουτίνα προπόνησης, ρίξτε μια ματιά στη Ρουτίνα Προπόνησης Αρχαρίων.

Δωρεάν Ασκήσεις

Δωρεάν Ασκήσεις
Άσκηση Προθέρμανσης
Ασκήσεις Διατάσεων Πέους
Βασική Άσκηση Διατάσεως
Άσκηση Jelq
Βασικό Jelq
Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης
Ασκήσεις του Μυ PC
Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια
Ρουτίνα Προπόνησης Αρχαρίων
Μενού