1. Αρχική
  2. Σεξουαλική Υγεία
  3. ​7 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να έχετε αύξηση στύσεων

​7 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να έχετε αύξηση στύσεων

H καθημερινή σας συμπεριφορά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο αν θα έχετε αύξηση στύσεων έτσι ώστε να μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Περιεχόμενα

H καθημερινή σας συμπεριφορά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο αν θα έχετε αύξηση στύσεων έτσι ώστε να μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Μερικές φορές, τα προβλήματα με τη στύση σας δεν είναι ακριβώς δικό σας λάθος. Η γενετική προδιάθεση και ορισμένες παθήσεις όπως είναι, ο διαβήτης ή οι καρδιακές παθήσεις – μπορεί να δυσκολέψουν την κυκλοφορία των αιμοφόρων αγγείων σας και αυτά τα προβλήματα που επηρεάζουν τα αιμοφόρα αγγεία σας μπορεί να είναι αποτέλεσμα οικογενειακού ιστορικού, μας ενημερώνει ο επιστημονικός μας συνεργάτης Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος –Ανδρολόγος . Χρειάζεστε ανεμπόδιστη ροή αίματος στο πέος σας για να έχετε μια υγιή στύση.

Επιπλέον, ενώ η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) μπορεί να χτυπήσει τους άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία, όσο μεγαλώνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αναπτύξετε προβλήματα σεξουαλικής απόδοσης. Ωστόσο, πολλοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του πέους σας και την απόδοσή σας στην κρεβατοκάμαρα είναι υπό τον έλεγχό σας. Και ακόμα κι αν είστε επιρρεπείς σε κακούς τρόπους ζωής λόγω πραγμάτων που δεν μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για αύξηση στύσεων εστιάζοντας στα πράγματα που μπορείτε να τροποποιήσετε.

Κάντε αυτές τις επτά αλλαγές σήμερα και τα αποτελέσματα θα σας αποζημιώσουν

Ξυπνήστε με καφέ

Το ρόφημα της επιλογής σας το πρωί μπορεί να παίξει ρόλο στο πόσο καλά θα αποδώσετε στην κρεβατοκάμαρα το βράδυ.

Έρευνα από το Κέντρο Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Χιούστον διαπίστωσε ότι οι άνδρες που κατανάλωναν καφεΐνη ισοδύναμη με 2 έως 3 φλιτζάνια καφέ την ημέρα είχαν λιγότερες πιθανότητες να αναφέρουν προβλήματα ΣΔ σε σχέση με τους άνδρες που δεν έπιναν καφέ.

Οι συγγραφείς της μελέτης λένε ότι η καφεΐνη έχει ιδιότητες παρόμοιες με το βιάγκρα. Ο καφές βοηθά τις αρτηρίες στο πέος σας να χαλαρώσουν και να αυξηθεί η ροή του αίματος – και οι δύο παράγοντες είναι απαραίτητοι για μια ισχυρή στύση.

Ξεκινήστε να ιδρώνετε

Το cardio δεν είναι μόνο εξαιρετικό για την καρδιά σας αλλά ωφελεί και το πέος σας. Οι άνδρες που κάνουν τακτικά αερόβια άσκηση τείνουν να έχουν πιο υγιή αιμοφόρα αγγεία – τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τις στύσεις – από τους υπέρβαρους άντρες που κάνουν καθιστική ζωή

Και σύμφωνα με την έρευνα του NCBI  όσο πιο εντατικά ασκείστε, τόσο καλύτερη φαίνεται να είναι η υγεία του πέους σας : Οι άνδρες που έκαναν τουλάχιστον 30 λεπτά γυμναστική cardio για μια εβδομάδα ανέφεραν καλύτερη στυτική λειτουργία από άνδρες που δεν γυμνάζοντας καθόλου , διαπίστωσε μια μελέτη του 2015 στο The Journal of Sexual Medicine .

Η άσκηση μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να δημιουργήσει μια ένωση που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου, η οποία σας βοηθά να αποκτήσετε και να διατηρήσετε μια στύση, μας είπαν οι συγγραφείς της μελέτης .

Απλώς σκεφτείτε καλύτερα το τρέξιμο σε μια βόλτα από το ποδήλατο γιατί : «Οι ποδηλάτες αντοχής που περνούν πολύ χρόνο στα καθίσματα του ποδηλάτου τους μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα με το ΣΔ», λέει η Erin Michos, MD, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Φάτε αυτές τις τροφές – μούρα, πορτοκάλια, κόκκινο κρασί, μήλα και αχλάδια.

Σύμφωνα με μια μελέτη από το Ηνωμένο Βασίλειο σε περισσότερους από 25.000 άνδρες, όσοι έτρωγαν περισσότερες από τρεις μερίδες μούρα, πορτοκάλια, κόκκινο κρασί, μήλα την εβδομάδα, είχαν 19% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν στυτική δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της 10ετούς παρακολούθησης από τους άνδρες που δεν έτρωγαν αυτές τις τροφές.

Οι ερευνητές μας ενημερώνουν πως οι ενώσεις που ονομάζονται φλαβονοειδή – οι οποίες είναι άφθονες σε αυτά τα τρόφιμα – μπορούν να βελτιώσουν τη ροή του αίματος κάνοντας τις αρτηρίες σας πιο εύκαμπτες, βοηθώντας με τη σειρά τους το πέος σας.

Σχετικά: 7 τροφές που θα αυξήσουν το μέγεθος του πέους σας

Κόψτε το κάπνισμα (έστω και για μια μέρα)

Θα πρέπει να έχετε ακούσει πολλά για το κάπνισμα μέχρι τώρα. Αυτό που ίσως δεν έχετε ακούσει είναι πως ότι είναι καλό για την καρδιά σας είναι καλό και για το πέος σας. Αυτό σημαίνει ότι η διακοπή του καπνίσματος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στην πραγματικότητα, σε μια μελέτη με περισσότερους από 2.800 καπνιστές, ερευνητές από το Ιράν ανακάλυψαν ότι το 25 τοις εκατό των ανδρών που έκοψαν το κάπνισμα ανέφεραν βελτίωση στις στύσεις τους ένα χρόνο χωρίς τσιγάρα. Συγκριτικά, κανένας από τους άντρες που συνέχισαν το κάπνισμα δεν παρουσίασε βελτίωση της στύσης και το 7 τοις εκατό των σημερινών καπνιστών είπε ότι οι στύσεις τους χειροτέρεψαν κατά τη διάρκεια εκείνου του έτους.

Το κύριο συστατικό του τσιγάρου, η νικοτίνη, είναι ένα αγγειοσυσταλτικό, που σημαίνει ότι βλάπτει την ικανότητα των αρτηριών στο πέος να διαστέλλονται, εξηγεί ο Δρ Κωνσταντινίδης. Και όταν η ροή του αίματος στο πέος σας διακυβεύεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη στύση σας.

Ακόμη και μια μέρα άδειας από το κάπνισμα μπορεί να καθαρίσει τη νικοτίνη από το σύστημά σας, επιτρέποντας στα αιμοφόρα αγγεία σας να διαστέλλονται περισσότερο, προσθέτει. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε πραγματικά αύξηση στύσεων τότε καλό θα είναι να βγάλετε το τσιγάρο από την ζωή σας.

Χαλαρώστε

Το άγχος είναι μια από τις πιο σοβαρές αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας. Όχι μόνο οι ορμόνες του στρες όπως η κορτιζόλη αναστέλλουν την ικανότητα του σώματός σας να έχει στύση, αλλά το στρες έχει έναν τρόπο να καταπνίγει την οικειότητα.

Στην πραγματικότητα, όσο υψηλότερα επίπεδα κορτιζόλης είχαν οι άνδρες, τόσο χαμηλότερη ήταν η βαθμολογία τους σε τεστ σεξουαλικής λειτουργίας. Τεστ τα οποία περιλαμβάνουν πράγματα όπως πόσο σίγουροι ήταν ότι θα μπορούσαν να έχουν στύση, πόσο συχνά οι στύσεις τους ήταν αρκετά σκληρές για διείσδυση και πόσο συχνά ήταν. Είναι δύσκολο να διατηρηθεί η στύση κατά τη διάρκεια του σεξ, αν τα επίπεδα της κορτιζόλης ειναι υψηλά σύμφωνα με μια μελέτη από την Ιαπωνία.

Σχετικά: Στυτική δυσλειτουργία και διαχείριση του άγχους

 

Μειώστε το Αλκοόλ

Το ποτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι είστε σεξουαλική μηχανή. αλλά το πέος σας δεν έχει την ίδια άποψη. Αυτό συμβαίνει επειδή το αλκοόλ αναστατώνει τη λειτουργία των νεύρων που δημιουργεί στύση. Είναι επίσης παραπλανητικό, που σημαίνει ότι τη στιγμή που θα νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να κατακτήσετε το Έβερεστ, πιθανότατα δεν θα φτάσετε ούτε μέχρι την μέση γιατί πολύ απλά θα είστε απλώς εξαντλημένοι.

Βουρτσίστε τα δόντια σας

Αυτό που συμβαίνει στο στόμα σας μπορεί να σας επηρεάσει και κάτω από τη ζώνη. Οι άνδρες με περιοδοντική προβλήματα ή ασθένεια των ούλων που προκαλείται από συσσώρευση πλάκας έχουν περίπου διπλάσιες πιθανότητες να έχουν ΣΔ από τους άνδρες με πιο υγιή ούλα.

«Η κακή οδοντική υγιεινή έχει συνδεθεί με αυξημένη φλεγμονή στο σώμα και με κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου», λέει ο Δρ Κωνσταντινίδης. Αυτό συμβαίνει επειδή η χρόνια φλεγμονή μπορεί να βλάψει τα ευαίσθητα κύτταρα στο εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων σας, τα οποία είναι κρίσιμα για τη σωστή στυτική λειτουργία.

BigErection
 
Το BigErection είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο χάρη στην μοναδική του φυσική φόρμουλα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ισχυρή στύση, αυξημένη λίμπιντο και μεγαλύτερη ευχαρίστηση στην σεξουαλική επαφή
 
29,90€ 

Share This

Post Author

To ελαιόλαδο μπορεί να είναι καλύτερο απο το Viagra
Επηρεάζει ο αυνανισμός το μέγεθος του πέους;
Μενού