Nitric Oxide Ελλάδα με Αντικαταβολή

1. Eπίλεξε ένα σετ

Kάντε μια παραγγελία και ξεκινήστε μια νέα σεξουαλική ζωή με το Nitric Oxide

H στύση σας θα ξαναγίνει μεγάλη και σκληρή έτσι όπως την δεν την έχετε ξαναδεί. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και παραγγείλετε το Νιτρικό Οξείδιο.

Δεν έχετε δοκιμάσει το προϊόν ακόμη; Επιλογή για μια αγωγή 1 μήνα, η οποία κοστίζει μόνο 1,33€ μέρα – και αυτό αρκεί για να πάρετε μια καλή ιδέα για το πως η στύση σας μπορεί να γίνει ξανά δυνατή και σκληρή . Ξεκινήστε την θεραπεία και άμεσα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα

100 per centΕίμαστε τόσο σίγουροι ότι το Nitric Oxide λειτουργεί σωστά, που μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας για κάθε πακέτο που δεν έχει ανοιχτεί, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Μόνιμα αποτελέσματα

timeΤο Nitric Oxide δημιουργεί μόνιμα αποτελέσματα και αυτό σημαίνει ότι η στύση σας δε θα επιστρέψει ξανά στην προηγούμενη κατάσταση, όταν θα ολοκληρώσετε την θεραπεία των 3 μηνών. Άμεσα και όποτε θα την χρειάζεστε θα έχετε μια πολύ μεγάλη και σκληρή στύση.

Ασφάλεια

safetyΤο Nitric Oxide περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Δεν χρειάζεστε καμία συνταγή από το γιατρό σας για να προμηθευτείτε το Nitric Oxide καθώς είναι απολύτως ασφαλές και δεν περιέχει πρόσθετα. Το προϊόν δεν προκαλεί προβλήματα γονιμότητας.

Εμπιστευτικότητα

trustΣεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Γι’ αυτό δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας και δεν τα πουλάμε.

Διακριτικότητα

deliveryΤα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα συσκευαστούν επαγγελματικά και θα παραδοθούν σε ένα διακριτικό δέμα στη διεύθυνση που έχετε ορίσει στο online έντυπο παραγγελίας. Όλες οι αποστολές παραδίδονται από μια αξιόπιστη υπηρεσία ταχυδρομείου (courier). Υπάρχει και η δυνατότητα να το παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής. Αφού επεξεργαστεί η παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης, ώστε να εξασφαλίσετε ότι το δέμα θα παραδοθεί απευθείας σε σας.

Για τον καθένα

tickΔεν χρειάζεται να έχετε καμία συνταγή από το γιατρό σας για να αγοράσετε το Nitric Oxide. Το προϊόν μας μπορεί να λαμβάνεται από κάθε άντρα κάθε ηλικίας. Επιπλέον, αλκοολούχα ποτά, κάπνισμα και άλλα συμπληρώματα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της αγωγής. Ωστόσο οι ασθενείς με διαβήτη, οι άνθρωποι που πάσχουν από αρρώστιες ήπατος ή είναι υπερευαίσθητοι σε οποιαδήποτε από τα φυσικά συστατικά δεν επιτρέπεται να λάβουν το Nitric Oxide.

Nitric Oxide η Μονοξείδιο του Αζώτου

Το μονοξείδιο του αζώτου παράγεται από τον οργανισμό σε μικρές ποσότητες και παίζει σημαντικό ρόλο σε διάφορες φυσιολογικές διεργασίες. Παράγεται από κύτταρα στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βοηθά στη χαλάρωση και τη διαστολή των αγγείων, γεγονός που μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και να βελτιώσει την κυκλοφορία. Το μονοξείδιο του αζώτου εμπλέκεται επίσης στο ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιμικροβιακή και αντιική δράση.

Τι είναι το συμπλήρωμα Nitric Oxide

Το Nitric Oxide Support είναι ένα νέο συμπλήρωμά σας το οποίο έχει στηριχθεί σε επιστημονικές έρευνες, θα ενδυναμώσει τις στύσεις σας αυξάνοντας την ποσότητα του διαθέσιμου μονοξειδίου του αζώτου στον μηχανισμό στύσης, που με τη σειρά του οδηγεί σε βελτιωμένη λειτουργία και αυξημένη ροή αίματος στο πέος σας. Η φιλοσοφία της εταιρείας (Adam Health) είναι να συμπεριλαμβάνει μόνο συστατικά που υποστηρίζονται από έρευνα και σε υψηλές και αποτελεσματικές δόσεις, που θα κάνουν τη διαφορά.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με άλλες εταιρείες συμπληρωμάτων που συσκευάζουν πολλά διαφορετικά συστατικά (για λόγους μάρκετινγκ) αλλά σε χαμηλές δόσεις, οι οποίες είναι απίθανο να είναι αποτελεσματικές. Τα συμπληρώματά μπορούν να ληφθούν μόνα τους ή ως μέρος ενός σχεδίου θεραπείας που συνιστάται από από τον γιατρό σας.

Πώς Λειτουργεί

Προκειμένου ένας άνδρας να έχει έχει στύση, τα κύτταρα (που ονομάζονται λεία μυϊκά κύτταρα) που καλύπτουν τις αρτηρίες μέσα στο πέος πρέπει να χαλαρώσουν έτσι ώστε να ρέει αυξημένο αίμα και να γεμίσει τον μηχανισμό στύσης. Η χημική ουσία που είναι υπεύθυνη για το σήμα στα λεία μυϊκά κύτταρα να χαλαρώσουν είναι το μονοξείδιο του αζώτου. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην παραγωγή επαρκών επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στύσης.

Στην πραγματικότητα, τα χάπια ΣΔ όπως το Viagra λειτουργούν εμποδίζοντας το σώμα να διασπάσει το μονοξείδιο του αζώτου στον μηχανισμό της στύσης.

Τα συστατικά του συμπληρώματός μας λειτουργούν ένα βήμα πριν από τα χάπια ΕΔ, παρέχοντάς σας τα απαραίτητα συστατικά για να ενισχύσετε την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου και με τη σειρά τους να βελτιώσετε τις στύσεις σας.

Μπορείτε να πάρετε το συμπλήρωμά μόνο του για να διατηρήσετε μια υγιή στυτική λειτουργία ή σε συνδυασμό με χάπια ΣΔ .

Συστατικά

Η εταιρεία έχει αναπτύξει όλα τα συμπληρώματά, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Το συμπλήρωμα υποστήριξης στύσης/νιτρικού οξειδίου έχει δύο βασικά συστατικά που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τις συγκεντρώσεις του μονοξειδίου του αζώτου και επίσης προάγουν την υγεία του ιστού στύσης σας.

L-Citrulline – 1600mg ανά ημερήσια κατανάλωση

Η L-κιτρουλίνη είναι ένα από τα τρία διατροφικά αμινοξέα στον κύκλο της ουρίας, μαζί με την L-αργινίνη και την L-Ορνιθίνη. Η λήψη L-Citrulline αυξάνει τα επίπεδα ορνιθίνης και αργινίνης στο πλάσμα και αυξάνει τη συγκέντρωση νιτρικού οξειδίου. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου το μονοξείδιο του αζώτου είναι απαραίτητο, όπως η στυτική δυσλειτουργία, η αθλητική απόδοση και η καρδιαγγειακή υγεία.

Κορεατικό κόκκινο τζίνσενγκ – 400 mg ανά ημερήσια κατανάλωση

Το κορεατικό κόκκινο ginseng είναι ένα φυτό που συνήθως το βρίσκουμε στην Ασία και έχει πολλές δραστικές ουσίες. Οι ουσίες που θεωρούνται πιο σημαντικές ονομάζονται ginsenosides ή panaxosides. Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως φυτική θεραπεία για τη γενική ευεξία και είναι μια από τις πιο καλά ερευνημένες φυσικές θεραπείες για Στυτική Δυσλειτουργία.

Όλα τα συστατικά

  • Παράγοντες διόγκωσης (ανθρακικό ασβέστιο (μαλτοδεξτρίνη)
  • μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)
  • L-κιτρουλίνη
  • εκχύλισμα ασιατικής κόκκινης ρίζας τζίνσενγκ 4:1
  • υαλωτικοί παράγοντες (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, γλυκερίνη, κερί Carnauba)
  • αντι-μαγνήσιο διοξειδικό διοξειδικό σινιόν (διοξειδικό συσσωματώματος).

Οδηγίες Χρήσης

Η εταιρεία συνιστά να παίρνετε 4 κάψουλες καθημερινά (120 κάψουλες το μήνα) οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε και αυτή η σύσταση αφορά την ποσότητα των συστατικών που θα πρέπει να λαμβάνετε καθημερινά. 

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν η συσκευασία που θα αγοράσετε είναι ανοιγμένη, μην τη χρησιμοποιείτε. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας διαφοροποιημένης δίαιτας. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και τη θερμότητα

Μενού