Χάπια Επιμήκυνσης Πέους

Τα Θεμελιώδη Δεδομένα που Πρέπει να Γνωρίζετε για τα Χάπια Μεγένθυσης Πέους

%cf%87%ce%b1%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%ce%b7%ce%ba%cf%85%ce%bd%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%bf%cf%85%cf%82Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες (τόσο των κατασκευαστών όσο και των σελίδων «αξιολόγησης») που ισχυρίζονται ότι μπορείτε να μεγεθύνετε μόνιμα το πέος σας κατά αρκετά εκατοστά απλά με τη χρήση των «χαπιών πέους». Έχω αγοράσει και δοκιμάσει πολλές από τις κορυφαίες μάρκες και μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν ισχύει.

Οι καλύτερες μάρκες χαπιών πέους έχουν όντως κάποια πολύ θετικά αποτελέσματα – αλλά χρησιμοποιώντας τα από μόνα τους δεν θα δείτε μόνιμη αύξηση μεγέθους του πέους σας.

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας ρίξουμε μια ρεαλιστική ματιά στο τι μπορούν να κάνουν.

Αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι:

 • Ισχυρότερες στύσεις – η οποίες θα φαίνονται μεγαλύτερες από ότι συνήθως, χάρη στην αυξημένη ροή αίματος στο πέος: ίσως 1 με 2 εκατοστά μεγαλύτερες.
 • Μια αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας.
 • Ταχύτερα και μεγαλύτερα μόνιμα οφέλη από την άσκηση του πέους ή/και από την έλξη πέους.

Όχι λοιπόν…μη λάβετε χάπια πέους με την προσδοκία ότι το πέος σας θα μεγαλώσει πιο γρήγορα κι από ένα νάνο που λαμβάνει ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, γιατί απλά θα απογοητευτείτε.

Να πάρετε όμως χάπια πέους, εάν θέλετε πιο γρήγορα οφέλη από άλλες μη χειρουργικές μεθόδους και/ή θέλετε εκρηκτικές στύσεις που θα μπορούσαν να βουλώσουν ακόμα και μια εξάτμιση.

Φυσιολογικές Επιπτώσεις:

Πώς λειτουργούν τα χάπια πέους; Λοιπόν, έχει να κάνει με δύο φυσιολογικές επιδράσεις:

 1. Περιέχουν ενώσεις γνωστές ως αγγειοδιασταλτικά, που διαστέλλουν τις αρτηρίες του πέους, επιτρέποντας σε περισσότερο αίμα να εισέλθει στο πέος τόσο όταν είναι χαλαρό όσο και όταν είναι σε στύση.
 2. Αυτές αυξάνουν φυσιολογικά την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης από τον οργανισμό, αυξάνοντας έτσι την σεξουαλική ορμή και οδηγώντας σε πιο συχνές, πιο σταθερές και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις.

Το θετικό αποτέλεσμα των δύο αυτών επιδράσεων είναι ότι μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης θα δείτε σημαντικά βελτιωμένη λειτουργία της στύσης σας.

Λόγω αυτής της τεράστιας αύξησης της ροής του αίματος στο πέος, μαζί με μια αυξημένη σεξουαλική ορμή θα επιτύχετε και εξαιρετικά ισχυρές στύσεις – όπως αυτές που έχετε μόνο όταν είστε σε κατάσταση εξαιρετικά έντονης σεξουαλικής διέγερσης, ή νωρίς το πρωί, όταν οι στύσεις σας είναι τόσο μεγάλες που μπορείτε να στηρίξετε το πάπλωμα σαν σκηνή.

Η δικές μου εμπειρίες με μερικές από τις καλύτερες μάρκες – συμπεριλαμβανομένων των XtraSize, Size Gain Plus και MaleExtra – λίγο πολύ συνοψίζουν αυτό που μπορείτε να περιμένετε: εξαιρετικά πρησμένες, αγαλματένιες στύσεις…και πολλές από αυτές.

Και ναι, όντως φαίνονται μεγαλύτερες – ίσως 1 – 2 εκατοστά μεγαλύτερες σε μήκος και περίμετρο. Ακόμα κι όταν είστε χαλαροί, θα διαπιστώσετε ότι το πέος σας κρέμεται σαν την προβοσκίδα ενός μωρού ελέφαντα. (Εάν αρέσκεστε σε μιμήσεις ελέφαντα, μην ξεχάσετε να γυρίσετε και τις τσέπες του παντελονιού σας μέσα έξω!)

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ είναι ότι οι επιπτώσεις αυτές θα διαρκέσουν μόνο για όσο χρονικό διάστημα παίρνετε τα χάπια, εφόσον δεν είστε διατεθειμένοι να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με την άσκηση του πέους ή ένα μηχάνημα έλξης.

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
BiggerSize Greece Ισχυρή φυτική φόρμουλα
Εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησεων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Gigantx Αγορά Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πολύ ακριβή Πληρωμή με Αντικαταβολή

Χάπια Ανδρισμού, Ποια Είναι η Χρήση Τους Τότε;

Εάν δεν έχετε την ψευδαίσθηση ότι χάπια αρσενικών αυξήσεων θα προσθέσουν μόνιμα αρκετά εκατοστά στο πέος σας, τότε η λήψη τους δε βλάπτει καθόλου.

Μάλιστα, οι επιπτώσεις κατά πάσα πιθανότητα να προσδώσουν στον ανδρισμό σας την εντύπωση ενός βραβευμένου λαχανικού σε διαγωνισμό για το «Μεγαλύτερο Κολοκύθι», τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Αλλά για να επιτευχθεί μόνιμη μεγέθυνση πέους πολλών εκατοστών χρειάζεται λίγο παραπάνω δουλειά από την απλή λήψη ενός χαπιού κάθε μέρα.

Τα καλά νέα ωστόσο, είναι ότι τα χάπια πέους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιτάχυνση της διαδικασίας ενός σωστού προγράμματος μεγέθυνσης.

Συνδυάζοντας τα Χάπια Πέους με την Άσκηση ή Έλξη

Το να υποβάλλετε το πέος σας σε τακτικές, μεθοδικές συνεδρίες άσκησης ή/και έλξης πέους είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός τρόπος για την τόνωση της ανάπτυξης του πέους. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι τα σημαντικά οφέλη μπορεί να είναι μια σχετικά αργή διαδικασία. Η πραγματικότητα είναι ότι αν έχετε επιλέξει την άσκηση ή έλξη πέους, θα σας πάρει τουλάχιστον 3-6 μήνες «γυμναστικής» επί 4-5 ημέρες την εβδομάδα για να αναπτύξετε το πέος σας στο πλήρες δυναμικό του.

Και ενώ είναι περισσότερο από πιθανό για το μέσο άνδρα να επιτύχει τελικά οφέλη 3.5 – 5.5 εκατοστά στο μήκος και 2-4 εκατοστά στην περίμετρο με αυτόν τον τρόπο, πολλοί απλά δεν έχουν τη αφοσίωση ή την υπομονή για να ακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα μέχρι τέλους. Έχουν την τάση να παραιτούνται μετά από μερικές εβδομάδες, πολύ πριν την εμφάνιση σημαντικών βελτιώσεων, πράγμα που είναι κρίμα.

Αλλά εδώ είναι που τα υψηλής ποιότητας χάπια πέους μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν, καθώς αυξάνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα των προπονήσεων του πέους σας.

Μάλιστα, αντί να επιτύχετε τη μέση αύξηση της τάξης των 4-5 εκατοστών σε μήκος στύσης σε 3 – 6 μήνες, μπορείτε ενδεχομένως να πετύχετε το ίδιο στο μισό χρόνο – 1 ½ – 3 μήνες – απλά με το συνδυασμό και των δύο.

Τα χάπια πέους μπορούν επομένως να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα των προπονήσεων σας και να μειώσουν το χρόνο που χρειάζεται για να δείτε ουσιαστικά μόνιμα οφέλη. Και στο μέτρο αυτό, μπορούν να είναι πολύτιμα.

Συνιστώμενα Προϊόντα

XtraSize

Χάπια SizeGain Plus

Ισχυρή Επίδραση Συνεργατικότητας

Πώς λοιπόν…έχουν τα χάπια πέους τόσο ισχυρή «συνεργατική» επίδραση όταν συνδυάζονται με άσκηση;

Με απλά λόγια, ενώ η άσκηση παρέχει την απαραίτητη φυσική ώθηση για ανάπτυξη, τα χάπια πέους σας βοηθούν να αναρρώσετε μεταξύ κάθε συνεδρίας άσκησης – πράγμα που ως εκ τούτου, επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης.

Όταν ξεκουράζεστε μεταξύ των προπονήσεων είναι που εμφανίζονται τα οφέλη (καθώς οι ιστοί του πέους «επισκευάζουν» τον εαυτό τους). Τα χάπια πέους βοηθούν αυτή τη διαδικασία ανάρρωσης, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επισκευή και την ανάπτυξη των ιστών του πέους.

Βελτιστοποιούν την ανάρρωση μέσω διαφόρων μηχανισμών:

 • Με την ενίσχυση της ροής του αίματος στο πέος, τα χάπια πέους εξασφαλίζουν ότι οι ιστοί του πέους λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αίμα για την επιτάχυνση της ανάρρωσης.
 • Η αυξημένη ροή του αίματος τεντώνει επίσης το πέος σας στην τρέχουσα μέγιστη δυναμικότητά του κατά τη διάρκεια της στύσης. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα σταθερά οφέλη που έχετε μέσω της άσκησης δεν υποχωρούν.
 • Τα αυξημένα επίπεδα της τεστοστερόνης ενισχύουν επίσης την ανάρρωση. Η τεστοστερόνη είναι μια ανδρογόνος ορμόνη που αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση και την ανάπτυξη ιστού εντός του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος – κυρίως κατά την εφηβεία. Φυσικά, αν διαβάζετε αυτό τότε μάλλον δεν περνάτε την εφηβεία, αλλά με την φυσική διέγερση της άσκησης πέους η σύνθεση πρωτεϊνών εντός των ιστών του πέους ενθαρρύνεται και πάλι από τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης – με αποτέλεσμα την επιπλέον ανάπτυξη.
 • Ο ψυχολογικός παράγοντας: Επειδή τα χάπια πέους μπορεί να προωθήσουν μια μέτρια, αν και προσωρινή, αύξηση του μεγέθους του πέους μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης, αυτό τείνει να δώσει μια τεράστια ενθαρρυντική ώθηση στις προσπάθειες άσκησής σας. Μπορείτε να δείτε το πέος σας να μεγαλώνει σχεδόν από την πρώτη μέρα…και αυτό σας ωθεί στο να πετύχετε όλο και περισσότερο. Αναπτύσσετε έτσι ένα είδος στάσης τύπου: «το θέλω ακόμη μεγαλύτερο». Μάλιστα, η σχεδόν άμεση απόδοση της επένδυσης που έχετε χρησιμοποιώντας ένα καλό χάπι πέους καθιστά την όλη διαδικασία της διεύρυνσης πέους ευχάριστα εθιστική και επιβραβευτική.

Φυσικά, η αξιοποίηση αυτού του αποτελέσματος εξαρτάται από τρία πράγματα:

 1. Τη χρήση ενός καλά δομημένου προγράμματος άσκησης.
 2. Τη χρήση ενός εκ των καλύτερων χαπιών πέους.
 3. Να είστε έτοιμοι να επιμείνετε με το πρόγραμμα για τουλάχιστον δύο μήνες.

Αλλά αν το κάνετε, θα εκπλαγείτε με τα σημαντικά οφέλη μεγέθους, που θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε πολύ πιο γρήγορα από ότι θα μπορούσατε να πετύχετε μόνο μέσω της άσκησης.

Ένας από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές χαπιών πέους, η XtraSize, περιλαμβάνει μάλιστα έναν πολύ καλό, υψηλής έντασης οδηγό ασκήσεων μαζί με τα χάπια τους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα αυτής της προσέγγισης «διπλού συνδυασμού» χωρίς περαιτέρω δαπάνες – όπως θα μάθετε παρακάτω.

Ποια Χάπια να Επιλέξετε;

XtraSizeΥπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές μάρκες και έχω δοκιμάσει αρκετές από τις πιο γνωστές.

Ειλικρινά, οι περισσότερες έχουν μηδενικό αποτέλεσμα – δεν κάνουν απολύτως τίποτα για τη βελτίωση της ποιότητας στύσης και, ως εκ τούτου, δεν θα κάνουν τίποτα για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα που επιτυγχάνετε μέσω της άσκησης.

Υπάρχει μια πληθώρα από λόγους για τους οποίους οι περισσότερες από αυτές τις φόρμουλες δεν λειτουργούν – υλικά κακής ποιότητας, αναποτελεσματικές δόσεις κάθε συστατικού, λάθος συνδυασμός συστατικών… η λίστα είναι σχεδόν ατελείωτη. Γι’ αυτό θα βρείτε ανταγωνιστικές μάρκες με φαινομενικά παρόμοια συστατικά, μερικές από τις οποίες είναι άχρηστες, ενώ άλλες είναι αποτελεσματικές.

Οι μόνες μάρκες που θα δείτε παρακάτω είναι αυτές που ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι έχουν εξαιρετικά θετικές επιδράσειςXtraSize, Size Gain Plus και Male Extra.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα προϊόντα παράγονται από αξιόπιστους κατασκευαστές οι οποίοι είναι γνωστό ότι δεν τσιγκουνεύονται στην ανάπτυξη ή την παραγωγή των συνταγών τους.

Μερικά από τα κοινά που οι μάρκες αυτές έχουν είναι:

 • Παράγονται σε φαρμακευτικού τύπου εγκαταστάσεις εξασφαλίζοντας την πλήρη καθαρότητα των συστατικών.
 • Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας συστατικά – αυτά που περιέχουν υψηλά επίπεδα των «δραστικών ενώσεων» που κάνουν το συστατικό αποτελεσματικό.
 • Περιέχουν συστατικά σε δόσεις αρκετά υψηλές για να είναι αποτελεσματικές.
 • Οι φόρμουλες έχουν ερευνηθεί και αναπτυχθεί ώστε να συμπεριλάβουν τις σωστές ποσότητες κάθε συστατικού με βάση τα αποτελέσματα από ανεξάρτητα διεξαχθείσες κλινικές δοκιμές.

Αν και έχω πειραματιστεί με πολλά «χάπια πέους» αυτά είναι τα μόνα που πραγματικά τηρούν τις υποσχέσεις τους και, κατά συνέπεια, είναι τα μόνα που συστήνω.

Δεν Είστε Σίγουρος Για το Ποιο χάπι ανδρισμού να Επιλέξετε;

Παραπάνω λοιπόν έχω καταγράψει λεπτομερώς τις μόνες μάρκες χαπιών πέους που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να εξετάσετε. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο;

Η απλή απάντηση είναι: Όλα είναι εξίσου καλά:

 • Όλα προσφέρουν φόρμουλες τελευταίας γενιάς – πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό.
 • Όλα παράγονται από αξιόπιστες εταιρείες.

Θα έλεγα:

Αυτά που πρέπει να εξετάσετε όταν επιλέγετε το XtraSize:

 • Το XtraSize είναι το μοναδικό χάπι αρσενικής ενίσχυσης που έχει δοκιμαστεί σε ανεξάρτητες κλινικές δοκιμές και τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών αποδεικνύουν ιατρικά ότι είναι αποτελεσματικό.
 • Το XtraSize έχει δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή φήμη και έχει μακρύ ιστορικό επιτυχιών.
 • Η «εγγύηση επιστροφής χρημάτων» είναι λίγο σφιχτή χρονικά – θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για 60 ημέρες και στη συνέχεια να το επιστρέψετε εντός 67 ημερών.
 • ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του ΧτραΣιζε με εντερική επικάλυψη. Αυτή η νέα υπερτροφοδοτούμενη φόρμουλα αυξάνει την απορρόφηση από το αίμα σε ποσοστά έως και 90 τοις εκατό και προσφέρει μια τεράστια ώθηση της δραστικότητας. Έτσι, είναι η τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε τα αποτελέσματα τεράστιας διόγκωσης στύσης της νέας φόρμουλας χωρίς κανένα ρίσκο προτού αποφασίσετε αν θα αγοράσετε ή όχι.
 • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Μπορείτε να κάνετε τεράστια εξοικονόμηση στο XtraSize, εκμεταλλευόμενοι αυτές τις αποκλειστικές προσφορές. Αυτές οι αποκλειστικές εκπτώσεις δίνουν σε αυτήν την φόρμουλα τελευταίας τεχνολογίας ακόμα καλύτερη αξία σε σχέση με πολλούς μέσους ανταγωνιστές της.

Αυτά που πρέπει να εξετάσετε πριν από την αγορά του SizeGain Plus:

 • Το SizeGain Plus έρχεται με μια καλύτερη εγγύηση – Δοκιμάστε το προϊόν για 90 ημέρες και στη συνέχεια επιστρέψτε το εντός 180 ημερών αν δεν είστε ικανοποιημένοι (σε σχέση με τις μόλις 67 ημέρες του XtraSize).
 • ΑΛΛΑ το SizeGain Plus είναι σχετικά καινούριο στην αγορά. Παρά το γεγονός ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό με το XtraSize (Το έχω δοκιμάσει και μπορώ να εγγυηθώ για αυτό) δεν έχει αποκτήσει ακόμα την ίδια μακροχρόνια φήμη.
 • Το Size Gain Plus δεν περιλαμβάνει εγχειρίδιο άσκησης πέους – που, δεδομένης της τιμής του συμπληρώματος, είναι μια δαπανηρή προσθήκη εάν θελήσετε να συνδυάσετε και τα δύο.
Μενού