BlueStone

Bluestone Σταγόνες & Χάπια – Κριτική, Τιμή, Φαρμακείο και που να αγοράσω στην Ελλάδα

Bluestone ΣταγόνεςΤο BlueStone είναι σταγόνες που περιέχουν εκχύλισμα από 10 πολύτιμα βότανα και χρησιμοποιούνται για την ανδρική σεξουαλική τόνωση του άνδρα.

Ο κατασκευαστής του προϊόντος αναφέρει ότι είναι ένας καλός τρόπος για την ενίσχυση της ισχύος και του έργου του αδένα του προστάτη με φυσικό τρόπο.

Το προϊόν απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη ξεπεράσει την ηλικία των 50 ετών και έχουν έστω και μια μικρή κάμψη στο σεξουαλικό κομμάτι.

Οι άνδρες εκφέρουν κυρίως θετικές κριτικές και σχόλια σχετικά με το πώς το BlueStone λειτουργεί σε απόψεις, σχόλια και μαρτυρίες σε διάφορα φόρουμ. Παραδόξως, σε πολλές γυναίκες αρέσει επίσης η δράση του προϊόντος.

Έχει βοηθήσει χιλιάδες ζευγάρια να ξαναβρούν την αμοιβαία ευχαρίστηση στον ερωτικό τομέα. Δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με παρενέργειες, αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες αντενδείξεις.

Πολλοί επαγγελματίες ουρολόγοι και σεξολόγοι με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, συνιστούν αυτές τις σταγόνες. Η απολύτως φυσική φόρμουλα του προϊόντος περιλαμβάνει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα.

Τα συστατικά διαθέτουν φυσικά παράγωγα από Ashwagandha, Saw Palmetto, Epimedium, νεράντζι, βιοτίνη και το αμινοξύ L-αργινίνη. Σε αυτά προστίθενται επίσης Tongkat Ali, Muira Puama, σπόροι γκουαρανά και ασπαρτικό οξύ.

Οι σταγόνες BlueStone μπορούν να παραγγελθούν εύκολα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Για μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη, διατίθενται επίσης και σε μορφή χαπιών. Οι πελάτες θα πρέπει απλώς να γράψουν το όνομα τους και το τηλέφωνο τους στη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Στην συνέχεια κάποιος εκπρόσωπος από την εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία και στην συνέχεια θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που θα δηλώσετε

Bluestone

Θα κάνει την στύση σας τόσο σκληρή όσο μια πέτρα, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ευχάριστη και με διάρκεια σεξουαλική επαφή.
 
39€  78€
 
 

Χάπια & Σταγόνες BlueStone, απόψεις και σχόλια!

Το BlueStone είναι σταγόνες από εκχύλισμα βοτάνων που ενισχύουν τη λίμπιντο και από τις κριτικές και σχόλια χρηστών, απόψεις και μαρτυρίες σε φόρουμ φαίνεται ότι έχουν έχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του. Κατάφεραν να βοηθήσουν χιλιάδες άνδρες να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στο κομμάτι της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι πολλά ζευγάρια απολαμβάνουν μια πιο φυσική, οικεία, αρμονία και αμοιβαία ευχαρίστηση. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, όλα αυτά επιτυγχάνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο. Και χωρίς τον κίνδυνο αρνητικών παρενεργειών, αλλεργικών αντιδράσεων ή άλλων μορφών αντενδείξεων!

Οι σταγόνες BlueStone θα σας βοηθήσουν να έχετε μια καλύτερη στύση και έναν υγιή προστάτη. Σε έρευνες που έχουν γίνει συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 άνδρες ηλικίας 35 έως 65 ετών, που έπασχαν από διαφορετικού βαθμού σεξουαλική δυσλειτουργία. Σε πάνω από το 90% των περιπτώσεων, το προϊόν είχε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Πολλές από τις θετικές κριτικές για τις σταγόνες BlueStone στα φόρουμ έχουν δημοσιευτεί όχι μόνο από ικανοποιημένους χρήστες. Ορισμένα σχόλια, απόψεις, μαρτυρίες και σχόλια έχουν γραφτεί και από επαγγελματίες ουρολόγους.

Γιατί δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια σε όλο τον κόσμο επέλεξαν να βασιστούν στις σταγόνες BlueStone για να ξαναβρούν το ρυθμό τους στο κρεβάτι; Δείτε τα κύρια πλεονεκτήματα των σταγόνων και των καψουλών, όπως περιγράφονται στις απόψεις των πελατών, στις κριτικές, στα σχόλια, στις μαρτυρίες και στα σχόλια στα φόρουμ, παρακάτω!

 • Φυσική φόρμουλα για περισσότερη αρρενωπότητα και ισχύ το 2021.
 • Οι κάψουλες & οι σταγόνες υποστηρίζουν τη φυσιολογική δραστηριότητα του προστάτη & μειώνουν τη συχνότητα των νυχτερινών επισκέψεων στην τουαλέτα.
 • Δεν υπάρχουν παράπονα για παρενέργειες και αντενδείξεις στις γνώμες, τις κριτικές και τα σχόλια για τις BlueStone Drops στα φόρουμ.
 • Λειτουργεί ενεργά για να σας κάνει να αισθάνεστε πιο ανθεκτικοί στο κρεβάτι και αυξάνει τα επίπεδα αμοιβαίας ευχαρίστησης.
 • Η πρωτότυπη φόρμουλα διατίθεται σε προσιτή τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Οδηγίες Χρήσης BlueStone Σταγόνες & Χάπια

Η ομάδα που εξέτασε πώς λειτουργούν τα χάπια και οι σταγόνες BlueStone αποτελείται από επαγγελματίες ουρολόγους και ειδικούς σεξολόγους. Η λύση που ενισχύει την αρρενωπότητα τα πήγε καλά σε όλες τις κλινικές δοκιμές και δοκιμές που υποβλήθηκε.

Η τακτική καθημερινή κατανάλωσή του οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα σε περισσότερο από το 90% των περιπτώσεων. Υπάρχει σχεδόν 0% κίνδυνος εμφάνισης παρενεργειών, αλλεργικών αντιδράσεων ή αντενδείξεων.

Ωστόσο, οι πελάτες πρέπει να θυμούνται να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης, οι οποίες διατίθενται στο φύλλο οδηγιών χρήσης του προϊόντος.

Τα πιθανά οφέλη είναι πολλά, με κυριότερα την ενεργή ενίσχυση της ισχύος και τη βελτιωμένη ικανότητα διατήρησης της στύσης. Οι σταγόνες BlueStone είναι επίσης καλές για τη φυσιολογική λειτουργία του αδένα του προστάτη, διατηρώντας το μέγεθός του υπό έλεγχο. Για την ευκολία των καταναλωτών, διατίθενται επίσης ως χάπια που διασπώνται εύκολα στο στομάχι.

Πόσες σταγόνες BlueStone να πίνετε την ημέρα για να ενισχύσετε τον ανδρισμό σας χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών και αντενδείξεων; Απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες χρήσης 3 βημάτων!

 • Διαλύστε 10-15 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό ή φρεσκοστυμμένο χυμό φρούτων και πάρτε έως 2 (δύο) φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από τα γεύματα.
 • Εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε το BlueStone με τη μορφή χαπιών, πάρτε 2 (δύο) φορές την ημέρα 30 λεπτά πριν από το κανονικό γεύμα.
 • Μπορείτε να συνδυάσετε τις κάψουλες και τις σταγόνες για να επιτύχετε 3 (τρεις) φορές καλύτερα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε να ασκείστε τακτικά & να παραμένετε ενυδατωμένοι.
 • Εφαρμόστε τα κάθε μέρα για τουλάχιστον έναν ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να παραμείνετε ισχυροί και αρρενωποί το 2021!

Bluestone Συστατικά, Σύνθεση Φόρμουλας . Δείτε Τι περιέχει

Το BlueStone είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για την επίτευξη πλήρους αμοιβαίας ευχαρίστησης στο κρεβάτι και την αρμονία του προστάτη. Η λύση για τη σεξουαλική και στυτική δυσλειτουργία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας.

Διατίθεται σε 2 ξεχωριστές μορφές ως σταγόνες και χάπια. Χωνεύονται και διασπώνται εύκολα από τον οργανισμό λόγω της απολύτως φυσικής τους σύνθεσης. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 15-20 λεπτά.

Σύμφωνα με κορυφαίους ουρολόγους, τα κύρια οφέλη από την τακτική λήψη των σταγόνων και των καψουλών BlueStone είναι:

 • Εύκολη διευκόλυνση της λειτουργίας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος.
 • Βελτιωμένη αντοχή και ισχύς στο κρεβάτι.
 • Απόκτηση μεγάλης αμοιβαίας απόλαυσης στο κρεβάτι κάθε φορά.

Οι σταγόνες BlueStone περιλαμβάνουν αυτά τα 10 φυτικά εκχυλίσματα:

 • Muira Puama Extract: Αυτό το βότανο δίνει ενέργεια και βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στη μικρή λεκάνη.
 • Εκχύλισμα ρίζας Tongkat Ali: Το συστατικό εξαλείφει τα συμπτώματα της σεξουαλικής και στυτικής δυσλειτουργίας, καθώς και της χρόνιας προστατίτιδας.
 • Horny Goat Extract: Επιταχύνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, βοηθώντας κάποιον να επιτύχει παρατεταμένη στύση.
 • Εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά: Αυτό το τροπικό φρούτο ενισχύει τη σύνθεση και την ανάπτυξη των μυών.
 • Saw Palmetto Fruit Extract: Αυξάνει την ευαισθησία των ερωτογενών ζωνών και ενισχύει το βαθμό διέγερσης.
 • Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού: Αυτό το φρούτο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και διευκολύνει την ούρηση.
 • Σύμπλεγμα λυκοπενίου: Φροντίζει για τη φυσιολογική λειτουργία του αδένα του προστάτη.
  Σύμπλεγμα  αμινοξέων L-αργινίνης: Αυτό το ζωτικό αμινοξύ αποκαθιστά το αίσθημα του ανδρισμού και της ισχύος.
 • Εκχύλισμα ασπαρτικού οξέος: Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα.
 • Σύμπλεγμα βιοτίνης (βιταμίνη Β7): Αυτή η βιταμίνη λειτουργεί για την πρόληψη της πρόωρης φαλάκρας και ενισχύει τη σύνθεση των ανδρικών σεξουαλικών ορμονών στο σώμα.

Πώς να αποκτήσετε τα Χάπια + Σταγόνες BlueStone σε καλή τιμή online το 2022

Η εταιρεία που παρασκευάζει το προιόν συμβουλεύει τους πελάτες να παραγγείλουν το BlueStone μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδα τους. Αυτό θα τους βοηθήσει να αποφύγουν τις εκατοντάδες προσφορές απάτης στο διαδίκτυο. Η εταιρεία συνεργάζεται με έναν αδειοδοτημένο διανομέα, πραγματοποιώντας γρήγορες και διακριτικές παραδόσεις στο σπίτι και το γραφείο σας εντός 2-10 εργάσιμων ημερών.

Η επίσημη ιστοσελίδα www.bluestone.com δεν προσφέρει μόνο την καλύτερη τιμή των καψουλών και των σταγόνων BlueStone online. Εκεί θα βρείτε επίσης πολλές προσφορές προσφορών και τακτικές εκπτώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε το όνομά σας και έναν τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου στη φόρμα. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω της μεθόδου αντικαταβολής.

Χάπια + Σταγόνες Bluestone πού να αγοράσετε στην Ελλάδα

 • Εισάγετε το όνομα και τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου στην ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα.
 • Λάβετε μια κλήση από έναν υπάλληλο της εταιρείας διανομής & καθορίστε τις λεπτομέρειες παράδοσης στην διεύθυνση σας στην Ελλάδα.
 • Αποκτήστε το BlueStone, πληρώστε με τη μέθοδο αντικαταβολής.

Είναι οι σταγόνες BlueStone διαθέσιμες στο φαρμακείο

Οι πελάτες δεν θα βρουν τις σταγόνες BlueStone άμεσα διαθέσιμες στο τοπικό φαρμακείο. Ο κατασκευαστής έχει αυστηρή πολιτική αποκλειστικής διανομής του προϊόντος.

Δεν είναι επίσης διαθέσιμα σε πύλες πωλήσεων, όπως το eBay, το Amazon ή το AliExpress. Εκεί υπάρχουν μόνο απάτες.

Η αρχική λύση ενίσχυσης της ισχύος και της λίμπιντο μπορεί να παραγγελθεί μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.bluestone.com. Αυτό βοηθά τον παραγωγό να διατηρήσει μια ισοδύναμη τιμή BlueStone σε κάθε χώρα του κόσμου.

5 χρήσιμες συμβουλές για σωστή ανδρική υγεία μετά τα 50

Οι πιο σημαντικές κατευθυντήριες γραμμές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής μετά την ηλικία των 50 ετών είναι σχεδόν οι ίδιες και για τα δύο φύλα. Περιλαμβάνουν υγιεινή διατροφή, μέτρια αύξηση του σωματικού βάρους και επαρκή σωματική δραστηριότητα. Ο ύπνος πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 7-8 ώρες την ημέρα. Η μείωσή του έχει δυσμενείς επιπτώσεις σε διάφορα όργανα και συστήματα. Η κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ένα ποτό την ημέρα.

Η σωματική δραστηριότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για τους άνδρες άνω των 50 ετών να βελτιώσουν την υγεία της καρδιάς και τη μυϊκή δύναμη. Καθώς και την ευελιξία και την ισορροπία. Βοηθά επίσης στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της άνοιας.

Οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες να κάνουν περισσότερη αερόβια άσκηση, συμπεριλαμβανομένου του περπατήματος, της ποδηλασίας και της κολύμβησης. Ποτέ δεν είναι αργά για να κόψετε το κάπνισμα. Μόλις απαλλαγείτε από την ποσότητα νικοτίνης, το σώμα αρχίζει να επουλώνει τη “ζημιά” που προκαλεί το μακροχρόνιο κάπνισμα.

Ας συνοψίσουμε τις 5 πιο χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την υγεία και την ευεξία για άνδρες άνω των 50! Οι ειδικοί στην υγεία των ανδρών μας συμβουλεύουν να κάνουμε τα εξής:

 • Κάντε περισσότερες αερόβιες ασκήσεις. Αυτό θα βελτιώσει τη ροή του αίματος σε όλα τα ζωτικά συστήματα και όργανα, συμπεριλαμβανομένου του αναπαραγωγικού.
 • Τρώτε πολλές πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης. Θα βοηθήσουν το σώμα σας να αποκτήσει τη μυϊκή του μάζα.
 • Κόψτε το κάπνισμα και το ποτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας.
 • Κοιμηθείτε αρκετά. Θα μειώσει το άγχος και θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια για διασκεδαστικές δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα.
 • Επισκεφθείτε τακτικά τον ουρολόγο σας. Δεν υπάρχει τίποτα ντροπιαστικό σε αυτό.

Ζήσε σαν αληθινός άντρας ανεξάρτητα από την ηλικία σου!

Δεν είναι δύσκολο να παραμείνετε υγιείς και δραστήριοι και στα 50 και 60 σας. Διατηρώντας μια ισορροπημένη διατροφή και ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης θα σας βοηθήσει να ακυρώσετε τη διαδικασία της γήρανσης. Αν θέλετε να απολαμβάνετε μια καλή λίμπιντο, θα πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο και τις κακές σας συνήθειες!

Ένα από τα κορυφαία προϊόντα για την υγεία των ανδρών το 2021 είναι οι σταγόνες και οι κάψουλες BlueStone. Οι περισσότεροι πελάτες εγκρίνουν το bluestone πως λειτουργεί , δίνοντάς τους καλές κριτικές και ανατροφοδότηση σε σχόλια, απόψεις και μαρτυρίες σε φόρουμ. Έχουν ισοδύναμη τιμή σε κάθε χώρα του κόσμου όταν τα παραγγέλνετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Πολλοί ουρολόγοι τα συνιστούν, ως φυσική εναλλακτική λύση στο μπλε χάπι.

Σταγόνες Bluestone

Ανεβάστε την λίμπιντο και αποκτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση

H άποψη μας για τα χάπια και σταγόνες bluestone

Παρόλο που υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές για το Bluestone πως λειτουργεί, οι επιστήμονες και ουρολόγοι που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς της εταιρείας ίσως να μην είναι και τόσο αξιόπιστοι αξιόπιστη. Η εταιρεία που το παρασκευάζει αναφέρει ότι έχει διαπίστευση για τα αποτελέσματα αλλά ουσιαστικά δεν μας δίνει καμία απόδειξη για αυτή την διαπίστευση.

Από την έρευνα που κάναμε εμείς δεν πεισθήκαμε πως το bluestone μπορεί να κάνει όλα αυτά που υπόσχεται. Οι πηγές των ερευνών που έχουν γίνει αντιπροσωπεύουν πολύ μικρό δείγμα για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, επίσης κάποιες άλλες έρευνες έχουν γίνει μόνο σε ζώα και όχι σε ανθρώπους.

Εμείς θα σας προτείναμε αν θέλετε χάπια για ενίσχυση της τεστοστερόνης να προτιμήσετε το Probolan 50 το οποίο έχει πολύ καλές κριτικές και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Αν θέλετε καλύτερη στύση και μεγαλύτερη αντοχή στην κρεβατοκάμαρα τότε θα σας προτείναμε εκτός από τα χάπια + σταγόνες bluestone και το Vigrax.

 

Ερωτήσεις – Απαντήσεις σχετικές με το Bluestone

Πωλείται το Bluestone στα φαρμακεία;

Όχι! το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν μπορείτε να το βρείτε σε κάποιο φαρμακείο. Το παραγγέλνετε απευθείας από την σελίδα του κατασκευαστή

Ποια είναι η τιμή του Bluestone;

H τιμή του Bluestone από έρευνα που κάναμε είναι στα 39 ευρώ. Ελέγξτε την τιμή των μεταφορικών επειδή το συγκεκριμένο προϊόν δεν υπάρχει στην Ελλάδα, έρχεται από το εξωτερικό

Το Bluestone μπορει να το γράψει ο γιατρός μου;

Όχι! Επειδή είτε οι σταγόνες είτε τα χάπια δεν θεωρούνται φάρμακα. Το αγοράζετε χωρίς συνταγογράφηση από το διαδίκτυο.

Βοηθάει το Bluestone στην πρόωρη εκσπερμάτωση;

Όχι! το συγκεκριμένο προϊόν δεν αναγράφει πουθενά ότι έχει κάποια επίδραση στο πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η εταιρεία αναφέρει ότι μπορεί να σας βοηθήσει στην καλή λειτουργία του προστάτη και τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Μενού