Το καλύτερο χάπι για πρόωρη εκσπερμάτωση

kalytero-xapi-gia-prooriΗ πρόωρη εκσπερμάτιση είναι μια από τις πιο κοινές σεξουαλικές διαταραχές των ανδρών , που επηρεάζει έως και το 39% των ανδρών .

Αν και μπορεί να είναι αγχωτικό, μια ποικιλία θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων των χαπιών για την πρόωρη εκσπερμάτιση, μπορεί να βοηθήσει στην καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψω τα συμπτώματα και τις αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης, τον τρόπο διάγνωσης και τα πιο κοινά συνταγογραφούμενα και φυτικα χάπια που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Θα σας εξηγήσω επίσης πότε είναι σημαντικό να μιλήσετε με το γιατρό σας και ποια επιλογή θεραπείας για την πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς.

Πώς λειτουργούν τα χάπια για την πρόωρη εκσπερμάτιση

Επειδή η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα τόσο κοινό πρόβλημα, πολλά προϊόντα κυκλοφορούν στο εμπόριο ως «αποδεδειγμένες» θεραπείες για την ΠΕ. Ενώ ορισμένες θεραπείες πρόωρης εκσπερμάτισης είναι πραγματικά αποτελεσματικές, άλλες είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικές και γενικά καλύτερα να αποφεύγονται.

Γενικά, τα πιο δημοφιλή χάπια για την πρόωρη εκσπερμάτιση μπορούν να ταξινομηθούν σε μία από τις δύο διαφορετικές κατηγορίες.

Συμπληρώματα διατροφής χωρίς ιατρική συνταγή

Μπείτε σε ένα κοντινό sex shop, βενζινάδικο ή ψάξτε στο διαδίκτυο και θα βρείτε αμέτρητα συμπληρώματα που διατίθενται στο εμπόριο ως θεραπείες για την ΠΕ. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα προϊόντα περιέχουν φυτικά συστατικά όπως το Tribulus Terrestris, το κεράτινο κατσικίσιο ζιζάνιο και τη ρίζα μάκα.

Πολλά από αυτά τα συμπληρώματα κάνουν τολμηρούς, φιλόδοξους ισχυρισμούς σχετικά με την ικανότητά τους να αποτρέπουν την πρόωρη εκσπερμάτιση και να βελτιώνουν τη σεξουαλική σας απόδοση.

Αν και μπορεί να ακούγονται ελκυστικά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι γενικά δεν υποστηρίζονται από πραγματικά, αποδεδειγμένα επιστημονικά στοιχεία.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα προϊόντα δεν ελέγχονται με την ίδια διαδικασία που ελέγχονται τα φάρμακα από τους δημόσιους οργανισμούς υγείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να διατεθούν στην αγορά χρησιμοποιώντας ισχυρισμούς που δεν μπορούν να κάνουν τα πραγματικά φάρμακα.

Αυτά τα προϊόντα συνήθως δεν συμπεριλαμβάνονται σε επιστημονικές έρευνες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη τους ισχυρισμούς τους με λίγη δυσπιστία.

CLIMAX CONTROL
 

30 λεπτά περισσότερο σεξ – τα πρώτα αποτελέσματα ορατά μετά από 4 ημέρες χρήσης – πλήρη στύση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής – πλήρης έλεγχος της εκσπερμάτισής σας

69,00€  80,00€

Super Orgasm Stop 
 
Απελευθερωθείτε απο το άγχος της πρόωρης εκσπερμάτισης και χαρείτε τον έρωτα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο του οργασμού σας.
29,90€ 

Συνταγογραφούμενα φάρμακα για Πρόωρη Εκσπερμάτιση

Διάφοροι τύποι συνταγογραφούμενων φαρμάκων χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ΠΕ. Οι πιο συνηθισμένοι είναι οι εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs) όπως η σερτραλίνη (Zoloft®).

Οι SSRI χρησιμοποιούνται συνήθως για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους. Ωστόσο, δεδομένου ότι συχνά βοηθούν στην επιβράδυνση του οργασμού και της εκσπερμάτισης, ορισμένοι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης τους συνταγογραφουν και για άλλες καταστάσεις, όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση.

Εκτός από τους SSRIs όπως η σερτραλίνη, η πρόωρη εκσπερμάτιση μερικές φορές αντιμετωπίζεται με συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) όπως το sildenafil (Viagra).

Συμπτώματα Πρόωρης Εκσπερμάτισης

Οι περισσότεροι γιατροί ορίζουν την πρόωρη εκσπερμάτιση ως την εκσπερμάτιση μέσα σε ένα λεπτό από τη διείσδυση και την αδυναμία καθυστέρησης της εκσπερμάτισης πέρα ​​από αυτό το σημείο.

Η πάθηση συχνά ταξινομείται με δύο τρόπους:

Δια βίου : Έχετε βιώσει πρόωρη εκσπερμάτιση κατά τη διάρκεια όλων ή σχεδόν όλων των σεξουαλικών σας συναντήσεων.
Επίκτητη : Αισθάνεστε πρόωρη εκσπερμάτιση μετά από άλλες σεξουαλικές εμπειρίες χωρίς προβλήματα εκσπερμάτωσης.

Αιτίες Πρόωρης Εκσπερμάτισης

Οι ερευνητές δεν είναι ακόμη σαφείς σχετικά με την ακριβή κύρια αιτία της πρόωρης εκσπερμάτισης, αλλά υπάρχουν διάφορες πιθανές αιτίες, συμπεριλαμβανομένων βιολογικών και ψυχολογικών παραγόντων.

Οι βιολογικοί παράγοντες περιλαμβάνουν τα επίπεδα σεροτονίνης στο σώμα, τη σωματική ευαισθησία, τη στυτική δυσλειτουργία και τα προβλήματα του θυρεοειδούς και του προστάτη.

Είναι επίσης πιθανό για ψυχολογικούς παράγοντες, όπως το άγχος απόδοσης , η κατάθλιψη και το στρες, να συμβάλλουν ή να προκαλέσουν πρόωρη εκσπερμάτιση.

Πώς θα καταλάβει κάποιος ότι πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτιση

Για μια επίσημη διάγνωση της πρόωρης εκσπερμάτισης, χρειάζεστε μια διαβούλευση με έναν επαγγελματία ιατρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο γιατρός σας θα αξιολογήσει το ιατρικό και σεξουαλικό σας ιστορικό και μπορεί να πραγματοποιήσει πρόσθετες εξετάσεις ψυχικής και σωματικής υγείας.

Εάν ο γιατρός σας υποψιάζεται ότι μπορεί να παίζουν μη φυσιολογικά επίπεδα ορμονών, μπορεί επίσης να ζητήσει εξετάσεις αίματος.

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να συζητήσετε αυτό το οικείο θέμα με το γιατρό σας, όσο περισσότερα γνωρίζουν για την υγεία, τον τρόπο ζωής και το ιστορικό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να βοηθήσουν στον προσδιορισμό της αιτίας της πρόωρης εκσπερμάτισής σας και της σωστής πορείας θεραπείας.

Κίνδυνοι από τη λήψη χαπιών πρόωρης εκσπερμάτισης

Όλα τα χάπια που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης έχουν πιθανές παρενέργειες καθώς και κινδύνους εάν έχετε οποιεσδήποτε υπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις ή λαμβάνετε ορισμένα φάρμακα.

Βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός σας γνωρίζει το πλήρες ιστορικό της υγείας σας και τυχόν συνταγογραφούμενα ή φυτικά φάρμακα που χρησιμοποιείτε.

Πιθανή μελλοντική θεραπεία

Η έρευνα δείχνει ότι πολλά φάρμακα που μπορεί να είναι χρήσιμα για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης, αλλά απαιτείται περαιτέρω μελέτη. Αυτά τα φάρμακα περιλαμβάνουν:

Δαποξετίνη. Αυτό είναι ένα SSRI που χρησιμοποιείται συχνά ως η πρώτη θεραπεία για την πρόωρη εκσπερμάτιση σε άλλες χώρες. Δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μοδαφινίλη (Provigil). Αυτή είναι μια θεραπεία για τη διαταραχή ύπνου ναρκοληψία.

Σιλοδοσίνη (Rapaflo). Αυτό το φάρμακο είναι συνήθως μια θεραπεία για τη διεύρυνση του προστάτη αδένα (καλοήθης υπερπλασία του προστάτη).

Συμβουλή Ειδικού

Αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει συζήτηση με έναν πάροχο ψυχικής υγείας για τις σχέσεις και τις εμπειρίες σας. Οι συνεδρίες μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το άγχος απόδοσης και να βρείτε καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης του στρες. Η συμβουλευτική είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φαρμακευτική θεραπεία.

Με την πρόωρη εκσπερμάτιση, μπορεί να αισθάνεστε ότι χάνετε μέρος της εγγύτητας που μοιράζεστε με έναν σεξουαλικό σύντροφο. Μπορεί να νιώσετε θυμό, ντροπή και αναστάτωση και να απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας.

Ο σύντροφός σας μπορεί επίσης να είναι αναστατωμένος με την αλλαγή στη σεξουαλική οικειότητα. Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να κάνει τους συντρόφους να αισθάνονται λιγότερο συνδεδεμένοι ή πληγωμένοι. Η συζήτηση για το πρόβλημα είναι ένα σημαντικό βήμα και η συμβουλευτική σχέσεων ή η σεξουαλική θεραπεία μπορεί να είναι χρήσιμη.

Βασικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον γιατρό σας

Η παρακάτω λίστα προτείνει ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στο γιατρό σας σχετικά με την πρόωρη εκσπερμάτιση. Μη διστάσετε να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας.

Τι μπορεί να προκαλεί την πρόωρη εκσπερμάτισή μου;
Τι εξετάσεις προτείνετε;
Ποια θεραπευτική προσέγγιση προτείνετε;
Πόσο σύντομα μετά την έναρξη της θεραπείας μπορώ να περιμένω βελτίωση;
Πόση βελτίωση μπορώ να περιμένω εύλογα;
Κινδυνεύω να επαναληφθεί αυτό το πρόβλημα;
Υπάρχει μια γενική εναλλακτική λύση στο φάρμακο που συνταγογραφείτε;
Υπάρχουν ενημερωτικά δελτία ή άλλο έντυπο υλικό που μπορώ να πάρω μαζί μου σπίτι; Ποιους ιστότοπους προτείνετε να επισκεφτείτε;

Το Climax Control αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτιση ρυθμίζοντας το ποσό σεροτονίνης που βρίσκεται στο σώμα σας ανά πάσα στιγμή

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το καλύτερο χάπι για την πρόωρη εκσπερμάτωση;

Οι γιατροί συνήθως συνταγογραφούν εκλεκτικούς αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs) για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης λόγω της αποτελεσματικότητας των SSRI και του χαμηλού κινδύνου ανεπιθύμητων ενεργειών.

Ωστόσο από την εμπειρία που έχουμε στα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με τα φυτικά προϊόντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα, θα σας προτείνουμε πριν καταλήξετε να πάρετε κάποιο χάπι, να δοκιμάσετε πρώτα κάποιο φυτικό συμπλήρωμα. 

Εμείς εδώ στο site κάναμε μια έρευνα σχετικά με αυτούς που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αναζητήσαμε χρήστες διάφορων προϊόντων με πρόωρη εκσπερμάτιση σε ιατρικά φόρουμ και το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι πως αν υπάρχει το καλύτερο χάπι για την πρόωρη εκσπερμάτωση, αυτό σίγουρα πρέπει να είναι το Climax Control

Μενού