Super Orgasm Stop

Το Super Orgasm Stop είναι ένα νέο πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε απο τον βραχνά της πρόωρης εκσπερμάτωσης και να έχετε πολύ καλύτερο έλεγχο του οργασμού σας.

Νέα σεξουαλική ζωή με πλήρη έλεγχο του οργασμού

Οι κάψουλες Super orgasm stop δημιουργήθηκαν με μοναδικό σκοπό να σας βοηθήσουν να παρατείνετε τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά των καψουλών διεγείρουν τη δράση ενώ βοηθούν στον έλεγχο του οργασμού .

Το Super Orgasm Stop είναι ένα παρασκεύασμα που επηρεάζει τον έλεγχο της εκσπερμάτισης, και μέσω αυτού του ελέγχου μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Το 83% των ερωτηθέντων που έχουν χρησιμοποιήσει το super orgasm stop δήλωσε πως θα συνιστούσε το συμπλήρωμα διατροφής Super Orgasm Stop σε γνωστούς και φίλους.

 • Απο την στιγμή που θα ξεκινήσετε την θεραπεία, τα αποτελέσματα θα είναι αισθητά ακόμα και μετά από 5-7 ημέρες χρήσης.
 • Όλοι άνδρες που το χρησιμοποιήσαν* επιβεβαίωσαν πως οι στύσεις τους διήρκησαν περισσότερο από 15 λεπτά.

* Έκθεση μελέτης αποτελεσματικότητας – “MedicaGroup” – Μάιος 2018

Super Orgasm Stop 
 
Απελευθερωθείτε απο το άγχος της πρόωρης εκσπερμάτισης και χαρείτε τον έρωτα χωρίς ντροπές. To Super Orgasm Stop θα :
 • σας βοηθήσει να παρατείνετε της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής
 • αυξήσει τον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτωσης
 • σας βοηθήσει να έχετε πλήρη έλεγχο του οργασμού
29,90€ 

Πρόωρη εκσπερμάτωση : Ένα σοβαρό πρόβλημα για πολλούς άνδρες…

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι μια σεξουαλική δυσλειτουργία κατά την οποία η εκσπερμάτιση συμβαίνει μετά από ελάχιστη σεξουαλική διέγερση (κάτω από 1 λεπτό πριν η αμέσως μετά την διείσδυση στον κόλπο). Αυτός σίγουρα δεν είναι ο χρόνος που θα ήθελε ένας άνδρας να διαρκέσει η σεξουαλική επαφή για αυτό και αυτή η πάθηση προκαλεί συνήθως άγχος και απογοήτευση.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένας ορισμός που βασίζεται στη Δεύτερη Διαβούλευση για τις Στυτικές και Σεξουαλικές Δυσλειτουργίες που προτάθηκε από τον ΠΟΥ το 2004.

Η διαταραχή είναι αρκετά συχνή, επηρεάζοντας περίπου το 1/3 των σεξουαλικά ενεργών ανδρών σε όλο τον κόσμο. Έκθεση για τη σεξουαλικότητα των Ευρωπαίων που δημοσιεύτηκε από τον Lew-Starowicz. Ο καθηγητής το 2002 και το 2005 αναφέρει ότι αυτό το πρόβλημα επηρεάζει το 37% των Ευρωπαίων. Επί του παρόντος, στη διάγνωση της πρόωρης εκσπερμάτωσης, χρησιμοποιείται η έννοια του χρόνου καθυστέρησης της ενδοκολπικής εκσπερμάτωσης για την αξιολόγηση της σοβαρότητας αυτής της δυσλειτουργίας.

Σε περίπτωση παρατεταμένης σεξουαλικής αποχής, η γρήγορη εκσπερμάτιση είναι φυσικό φαινόμενο και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία σε αυτές τις περιπτώσεις. Διαβάστε επίσης : καλύτερο χάπι για την πρόωρη εκσπερμάτιση

 

Η πρωτοποριακή θεραπεία Super Orgasm Stop!

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί:

 • να υποβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των ανδρών
 • να επηρεάσει αρνητικά μια σχέση
 • να προκαλέσει κακή συναισθηματική κατάσταση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες

Πολλοί άντρες με βεβαιωμένο πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης αναφέρουν:

 • ότι αισθάνονται απογοήτευση
 • παραπονιούνται για άγχος που σχετίζεται με την πρόωρη εκσπερμάτιση αλλά και για κατάθλιψη
 • πιστεύουν ότι η σχέση τους με τη σύντροφό τους θα ήταν πιο επιτυχημένη αν ήταν σε θέση να κρατηθούν περισσότερο
 • ότι έχει επηρεαστεί αρνητικά η ερωτική τους ζωή και κατά προέκταση η σχέση τους

Για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι όπως :

 • χρήση συμπληρωμάτων (χρησιμοποιούνται μόνιμα ή προσωρινά)
 • αναισθησία της βαλάνου του πέους (εφαρμόζεται 20-30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή)
 • εξατομικευμένες ασκήσεις αυνανισμού μόνοι ή με σύντροφο
 • χαλάρωση
 • ψυχοθεραπεία (ατομική ή σύντροφος)

Συστατικά

Το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης επηρεάζεται έντονα από το νευρικό σύστημα, γι’ αυτό πρέπει να τονιστεί η καταπραϋντική δράση της βρώμης και ο πλούτος των μετάλλων που περιέχει, τα οποία ενισχύουν τον οργανισμό εκ των έσω.

Ο κόσμος των φυτών δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει τους βοτανολόγους . Αποδεικνύεται ότι τα φυτά είναι σε θέση να παράγουν ενώσεις που αντιστοιχούν σε ουσίες που συντίθενται από το ανθρώπινο σώμα. Η βοτανοθεραπεία είναι πολύ δημοφιλής και δικαίως. Είναι πολύ πιο σοφό να χρησιμοποιείτε τα δώρα της φύσης που περικλείονται στις κάψουλες Super Orgasm Stop, παρά χημικές ουσίες που φτιάχνονται στα εργαστήρια χωρίς να γνωρίζεται τις απρόβλεπτες συνέπειες τις αντίδρασης του οργανισμού σας.

Βρώμη – ανακουφίζει από το άγχος και τη νευρική ένταση.

Η βρώμη είναι ένα υπέροχο θρεπτικό συστατικό, πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, πυρίτιο, κάλιο, σίδηρο και βιταμίνες (κυρίως από την ομάδα Β). Τα θρεπτικά συστατικά του βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος. Η βρώμη χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της κατάθλιψης, της γενικής αδυναμίας και της ψυχικής εξάντλησης.

Έχει χαλαρωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Πολύ χρήσιμη για άτομα που θέλουν να σταματήσουν τη λήψη αντικαταθλιπτικών. Αποδείχθηκε αποτελεσματική στην καταπολέμηση του μακροχρόνιου στρες γιατί έχει δυναμωτικό και τονωτικό αποτέλεσμα, ρυθμίζοντας την υπερβολική ευαισθησία και την υπερκινητικότητα.

Οι ηρεμιστικές ιδιότητες της βρώμης είναι επίσης χρήσιμες στη μείωση των εντάσεων και του στρες που σχετίζονται με φόβους και ανασφάλειες σε σχέση με τον σύντροφό σας. Τα σκευάσματα βρώμης έχουν επίσης θετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία, διεγείροντας την απελευθέρωση τεστοστερόνης,

Η Sarsaparilla και οι μοναδικές της ιδιότητες

Η Sarsaparilla περιέχει εκπληκτικά μεγάλη ποσότητα ανδρικών ορμονών – ανδρογόνων με τη μορφή φυτικού ισοδυνάμου, δηλαδή σαρσαπογενίνες. Αυτές οι ενώσεις μιμούνται τέλεια την επίδραση της τεστοστερόνης και ενισχύουν τη σύνθεση της διυδροεργοτεστοστερόνης. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τους άνδρες που έχουν χάσει τη χαρά της σεξουαλικής ζωής.

Η Sarsaparilla είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό το οποίο αυξάνει αποτελεσματικά την όρεξη για σεξ. Το φαρμακευτικό αυτό φυτό είναι, μεταξύ άλλων, ένας πλούτος βιταμινών (C, B, D και A), πολυσακχαρίτες, αμινοξέα και μια σειρά από διάφορα θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης, όπως: ιώδιο, ψευδάργυρος, χαλκός, σίδηρος, μαγγάνιο, θείο, πυρίτιο και νάτριο.

Η πλήρης σύνθεση των καψουλών Super Orgasm Stop

 • Εκχύλισμα ρίζας Maca 4:1 100 mg
 • L-αργινίνη 100 mg
 • Ζελατίνη
 • Sarsaparilla Root Extract 4:1 70mg
 • Tribulus Terrestrial Seed Extract 20:1 60 mg
 • Εκχύλισμα ρίζας American Ginseng 4:1 60 mg
 • Εκχύλισμα βοτάνων βρώμης 10:1 60 mg

Ογκώδης παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη
Βαφή: διοξείδιο του τιτανίου

Οδηγίες Χρήσης

Super Orgasm Stop – Κάψουλες – 60 τμχ

1 κάψουλα δύο φορές την ημέρα με ένα ποτήρι νερού

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Μην υπερβαίνετε τις 2 κάψουλες την ημέρα.

Super Orgasm Stop Review 29.90€
 • Τιμή
 • Ασφάλεια
 • Αποτελέσματα
 • Εγγύηση Αποτελεσμάτων
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
3.22 (18 votes)
Συνολικά
4.5

Σύνοψη

Το Super Orgasm Stop είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε απο την πρόωρη εκσπερμάτωση και να έχετε καλύτερο έλεγχο του οργασμού σας.

Μενού
Νέα σεξουαλική ζωή με πλήρη έλεγχο του οργασμού σας