Περιεχόμενα

Τρόποι μεγέθυνση πέους : Με πλήρωση στο δέρμα

Η πάχυνση πέους με υαλουρονικό οξύ είναι μια ελάχιστα επεμβατική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής για τη μεγέθυνση του πέους, για την αύξηση της περιφέρειας του και του χαλαρού μήκους του πέους. Αυτή η διαδικασία θα αυξήσει το μέγεθος του πέους σε στύση και σε χαλάρωση. Σε αυτή την αισθητική χειρουργική, ένα δερματικό πληρωτικό, που συνήθως αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, εγχέεται στον άξονα του πέους. Σε αντίθεση με τη μεγέθυνση του πέους μέσω μεταφοράς λίπους υπάρχει κίνδυνος απόρριψης, ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι πιο προβλέψιμα.

Τι αισθητικές επιδράσεις μπορεί να έχει η διαδικασία πάχυνσης πέους με υαλουρονικό οξύ

Ανδρική σεξουαλική ευεξία : Μια διαδικασία μεγέθυνσης πέους με δερματικά πληρωτικά χρησιμοποιεί συνθετικά υλικά πλήρωσης που εγχέονται εντός του άξονα του πέους για να αυξηθεί η περίμετρος και το μήκος.

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
BiggerSize Greece Ισχυρή φυτική φόρμουλα
Εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησεων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Gigantx Αγορά Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πολύ ακριβή Πληρωμή με Αντικαταβολή

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για μεγέθυνση πέους με διαδικασία δερματικών πληρωτικών;

Ο ιδανικός υποψήφιος για μεγέθυνση πέους με δερματικά πληρωτικά επιδιώκει να αυξήσει την περίμετρο και το μήκος του πέους τους λόγω αισθητικών ανησυχιών ή γενετικών δυσπλασιών. Η διαδικασία μεγέθυνσης πέους με δερματικά πληρωτικά δεν συνιστάται για άτομα με ορισμένες χρόνιες παθήσεις ή για όσους δεν έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες από τη διαδικασία.

Ποια είναι η μέση ανάκτηση που σχετίζεται με τη διεύρυνση του πέους με τη διαδικασία δερματικών πληρωτικών;

Οι περισσότεροι ασθενείς βιώνουν λίγες ημέρες ανάκαμψης μετά από μια διαδικασία πάχυνσης πέους με δερματικά πληρωτικά. Η εργασία και η ελαφριά δραστηριότητα μπορούν να συνεχιστούν εντός μίας έως δύο ημερών όπως είναι ανεκτή. Η έντονη δραστηριότητα και η σεξουαλική δραστηριότητα πρέπει να περιοριστούν τουλάχιστον για μία εβδομάδα.

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες μιας διαδικασίας μεγέθυνσης πέους με δερματικά πληρωτικά;

Πιθανές παρενέργειες μετά από διαδικασία πάχυνσης πέους με υαλουρονικο, περιλαμβάνουν οίδημα, δυσφορία, μώλωπες, κύστεις, εξογκώματα, εξογκώματα, ανωμαλίες του δέρματος, κακή τοποθέτηση, μετατόπιση του πληρωτικού και φλεγμονή των ιστών.

Τι μπορεί να περιμένει κάποιος από τα αποτελέσματα μιας διαδικασίας πάχυνσης πέους με υαλουρονικό;

Τα αποτελέσματα μιας διαδικασίας μεγέθυνσης πέους με δερματικά πληρωτικά είναι άμεσα ορατά αλλά και προσωρινά. Η διάρκεια της πάχυνσης θα κρατήσει από 18 έως και 36 μήνες ανάλογα τον οργανισμό. Δεν υπάρχει ευρέως αναγνωρισμένη αποτελεσματική, διαρκής λύση εγκεκριμένη από τον απο Ιατρικούς οργανισμούς για την πάχυνση του πέους.

Τα δερματικά πληρωτικά έχουν προσωρινή επίδραση μόνο στην περίμετρο του πέους. Η έγχυση του υλικού στο πέος δεν έχει καμία επίδραση στο μήκος του πέους. Επομένως, οι άνδρες που αναζητούν μεγαλύτερο μήκος πέους ή αύξηση του μήκους του πέους θα πρέπει να αναζητήσουν άλλες επιλογές.

Τι λέει η επιστήμη για τα δερματικά πλήρωσης

Η ενίσχυση της περιφέρειας του πέους είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα, αλλά οι απαιτήσεις για ενίσχυση αυξάνονται σταθερά σε όλο τον κόσμο. Αν και διάφορα πληρωτικά έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως για την αύξηση των μαλακών ιστών, δεν υπάρχει αξιόπιστο υλικό ως πληρωτικό για μαλακούς ιστούς πέους. Όταν λέμε αξιόπιστο υλικό εννοούμε κάποιο υλικό για το οποίο έχουν γίνει έρευνες, πειράματα και έχουμε επίσημα επιστημονικά αποτελέσματα.

Τα πληρωτικά μαλακών μορίων υποτίθεται ότι είναι μη τοξικά και μη ανοσογόνα. Λόγω της σύνθεσης και των βιοχημικών τους χαρακτηριστικών, ωστόσο, μπορεί να δράσουν ως ξένο σώμα στον ιστό, προκαλώντας απόκριση του ξενιστή ή μπορεί να σχετίζονται με σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις .

Πηγή

Δείτε εδώ πλαστικούς χειρούργους όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να ενημερωθείτε για την πάχυνση πέους

Share This

Post Author

Το άγχος απόδοσης δεν σημαίνει το τέλος της σεξουαλικής σας ζωής
Περιτομή : Πως γίνεται, ποια ειναι τα υπερ και τα κατά
Μενού