1. Αρχική
 2. Σεξουαλική Υγεία
 3. Επέμβαση Πάχυνσης Πέους

Επέμβαση Πάχυνσης Πέους

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για την προτεινόμενη επέμβαση πάχυνσης του πέους

Περιεχόμενα

Η επιμήκυνση πέους είναι μία από τις πιο περιζήτητες ανδρικές αισθητικές επεμβάσεις. Στην πραγματικότητα το 45% των άνδρες αναφέρουν ότι θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο πέος. Ο κορυφαίος χειρούργος ουρολόγος στην Ελλάδα Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης που πραγματοποιεί τον μεγαλύτερο αριθμό επεμβάσεων πάχυνσης πέους ετησίως στην χώρα μας, μας ενημερώνει ότι η υποβολή σε αυτή την θεραπεία μπορεί να είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή σας, μια θεραπεία που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αυτοπεποίθηση, τη σεξουαλική ευχαρίστηση και τις επιδόσεις σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Τα σπουδαία νέα είναι ότι με μια απλή, ωριαία θεραπεία στο ιατρείο μπορείτε τώρα να έχετε το αποτέλεσμα που πάντα θέλατε. Ωστόσο, όπως κάθε ιατρική θεραπεία, τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνετε. Κάνοντας τη επέμβαση σας στην κλινική με την οποία συνεργαζόμαστε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία σας.

Να σας πληροφορήσουμε πως η κλινική με την οποία συνεργαζόμαστε

 • Βοηθάει περισσότερους από 2000 άνδρες ετησίως που επιθυμούν να μεγεθύνουν το πέος τους.
 • Οι γιατροί έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 παχύνσεις και 800 διευρύνσεις πέους με την μέθοδο της χειρουργικής επεμβάσης μέχρι σήμερα.
 • Είναι η μόνη κλινική που συνεργάζεται με την Κλινική Adam Health στο Λονδίνο η οποία είναι εγγεγραμμένη στην CQC κλινική ανδρικής υγείας.
 • Είναι η μόνη κλινική ανδρικής υγείας που διαθέτει τις δικές της χειρουργικές εγκαταστάσεις και γιαυτό μπορεί να ελέγχει το επίπεδο της φροντίδας σας από την αρχή έως το τέλος.
 • Οι σύμβουλοί της κλινικής είναι παγκοσμίου φήμης χειρουργοί ουρογεννητικών οργάνων, εγγεγραμμένοι στο GMC και στο Ηνωμένο Βασίλειο και σας επιτρέπεται σας να έχετε πρόσβαση σε αυτούς σε οποιοδήποτε σημείο της θεραπευτικής σας διαδρομής (σε αντίθεση με άλλες ιδιωτικές κλινικές που φέρνουν χειρουργούς από το εξωτερικό)
 • Η ιατρική ομάδα της κλινικής που συνεργαζόμαστε υποστηρίζεται από μια πλήρως στελεχωμένη ομάδα φροντίδας που περιλαμβάνει ειδικούς ουρολογικούς νοσηλευτές και εξαιρετικά έμπειρους συντονιστές φροντίδας ασθενών, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι 24/7
 • Είναι η μόνη κλινική ανδρικής υγείας που διενεργεί τακτικά ελέγχους και δημοσιεύει τα αποτελέσματά της στα διεθνή ιατρικά συνέδρια και περιοδικά, γεγονός που διασφαλίζει την επιστημονική εγκυρότητα των των ισχυρισμών της

Χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης και πάχυνσης πέους

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, πρώην πρόεδρος του UGRS (Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Επανορθωτική Ουρολογική Χειρουργική) και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Αναλαμβάνει επεμβάσεις για επιμήκυνση πέους καθώς και επεμβάσεις για πάχυνση πέους (Penis Filler).

Επέμβαση Πάχυνσης Πέους (Penis Filler)

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για την προτεινόμενη επέμβαση πάχυνσης του πέους. Εσείς θα πρέπει να το διαβάσετε προσεκτικά ώστε να κατανοήσετε την προτεινόμενη θεραπεία, τα επιδιωκόμενα οφέλη, ,τη διαδρομή της θεραπείας σας (από την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης και μέχρι την πλήρη επούλωσή σας) και τις πιθανές παρενέργειες.

Πόσο υλικό πλήρωσης χρειάζομαι και τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω;

Η αύξηση της περιμέτρου του πέους είναι ευθέως ανάλογη με τον όγκο του HA filler που εγχέεται, σε γενικές γραμμές με 12-15 ml θα κερδίσετε περίπου 2-2,5 cm. Σε γενικές γραμμές ο γιατρός δεν θα εγχύσει περισσότερα από 15 ml σε σε μία επέμβαση, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης, αλλά αν θέλετε περαιτέρω αύξηση του δεύτερη θεραπεία μπορεί να γίνει μετά από 3 εβδομάδες.

Πόσο διαρκεί το πληρωτικό υλικό;

Αυτό ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή (ανάλογα με τον μεταβολισμό του ασθενούς) και το πληρωτικό υλικό που χρησιμοποιείται. Το αποτελέσματα θα υποχωρήσουν σταδιακά και η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 6 μήνες έως δύο χρόνια. Οι περισσότεροι ασθενείς θα χρειαστούν μια ανανέωση κάθε 18 μήνες για να διατηρήσουν την ίδια αύξηση της περιμέτρου. Αλλά το πληρωτικό δεν θα εξαφανιστεί εντελώς, ακόμη και αν δεν κάνετε μια ανανέωση.

Μετά την επέμβαση σας

Η επέμβαση πάχυνσης πέους δεν αφορά μόνο την έγχυση του πληρωτικού υλικού που πραγματοποιεί ο γιατρός, αλλά και την τη μετεγχειρητική φροντίδα που λαμβάνετε. Μετά την επέμβαση σας έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο γιατρό σας και τακτικές επισκέψεις με τη μετεγχειρητική νοσοκόμα σας για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Παρακάτω θα βρείτε μια περίληψη του τι πρέπει να περιμένετε μετά την επέμβαση σας.

 • Αμέσως μετά τη θεραπεία σας θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τις συνήθεις καθημερινές σας δραστηριότητες με λίγο ή καθόλου πόνο.
 • Στο σημείο παρακέντησης πάνω από τη βάση του πέους εφαρμόζεται κόλλα ιστού και ένας μικρός επίδεσμος.
 • Θα σας χορηγηθούν από του στόματος αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα για 5 ημέρες
 • Την επομένη της πάχυνσης θα έχετε μια επακόλουθη κλήση με έναν από τους νοσηλευτές μας για να δούμε πώς πώς τα πάτε.
 • Τις πρώτες ημέρες το πέος σας μπορεί να αισθάνεται λίγο πρησμένο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
 • Θα χρειαστεί να κάνετε μασάζ στο πέος καθημερινά, ώστε να βεβαιωθείτε ότι το πληρωτικό υλικό κατανέμεται ομοιόμορφα. Θα σας δείξουμε πώς να κάνετε το μασάζ μετά τη θεραπεία σας.
 • Σας συνιστούμε να απέχετε από τον αυνανισμό ή το σεξ για τις επόμενες 3 εβδομάδες έως ότου το πληρωτικό υλικό έχει διαμορφωθεί γύρω από τον άξονα του πέους σας, προκειμένου να διατηρηθεί το πληρωτικό στο σχήμα που θέλουμε.

Πιθανές παρενέργειες

Η πάχυνση πέους είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία στο ιατρείο με πολύ χαμηλές επιπλοκές όταν εκτελείται από έμπειρους γιατρούς. Ωστόσο, όπως κάθε ιατρική θεραπεία, υπάρχουν πιθανές επιπλοκές που πρέπει να γνωρίζετε.

Οι πιο συχνές παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν και η πιθανότητα εμφάνισής τους με βάση τις δικές μας εμπειρία μας μέχρι σήμερα, συνοψίζονται παρακάτω:

 1. Μετεγχειρητικό οίδημα, μώλωπες και πόνος – αυτό είναι σύνηθες και θα πρέπει να περιμένετε κάποια οίδημα, μώλωπες και πόνο για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία σας, τα οποία σταδιακά θα υποχωρούν.
 2. Ανομοιόμορφη κατανομή του πληρωτικού υλικού και σχηματισμός εξογκωμάτων – λιγότερο από 2% – με την κατάλληλη μετεγχειρητική μάλαξη αυτή η επιπλοκή εξαφανίζεται, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις η κατανομή του πληρωτικού υλικού είναι ανομοιόμορφη ή μπορεί να υπάρξει σχηματισμός ψηλαφητών ογκιδίων. Σε αυτή την περίπτωση, ο γιατρός σας μπορεί να αναδιαμορφώσει το πληρωτικό υλικό, να εγχύσει περαιτέρω πληρωτικό υλικό για να καλύψει τις ασυμμετρίες ή σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις να διαλύσει το πληρωτικό υλικό με την έγχυση ενός ενζύμου που ονομάζεται υαλουρονιδάση και διασπά διασπά το HA.
 3. Μετανάστευση του ενέσιμου πληρωτικού υλικού στην υπερηβική περιοχή ή στο όσχεο – λιγότερο από 2% – σε σπάνιες περιπτώσεις κάποιο από το ενέσιμο πληρωτικό μπορεί να μεταναστεύσει στο όσχεο, στην υπερηβική περιοχή. Αυτό είναι ακίνδυνο και συνήθως δεν απαιτεί καμία θεραπεία, αλλά εάν προκαλεί δυσφορία ή ανησυχία, τότε θα πρέπει να
  να το διαλύσουμε με την έγχυση του ενζύμου υαλουρονιδάση.
 4. Φλεγμονή και σφίξιμο της ακροποσθίας – λιγότερο από 2% – εάν δεν έχετε κάνει περιτομή τότε μπορεί να εμφανίσετε πρήξιμο και κάποιο σφίξιμο στην ακροποσθία μετά το πληρωτικό. Αυτό αποτελεί μέρος της φυσιολογικής διαδικασίας επούλωσης και θα υποχωρήσει τις επόμενες ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις το πληρωτικό μπορεί να
  μεταναστεύσει στην ακροποσθία και μπορεί να υπάρξει χρόνια φλεγμονή με αποτέλεσμα να σφίγγει η ακροποσθία και να πόνο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί περιτομή.
 5. Λοίμωξη ή αλλεργική αντίδραση: κάτω από 5%, με συντηρητική αντιμετώπιση

Άλλες εξαιρετικά σπάνιες παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν είναι οι ακόλουθες:

 • Αιμορραγία, αιμάτωμα
 • Σχηματισμός ουλής
 • Οίδημα ιστού
 • Νέκρωση ιστών, απώλεια του δέρματος του πέους
 • Ταχεία απορρόφηση του πληρωτικού υλικού και ανάγκη συμπλήρωσης
 • Μειωμένη αίσθηση

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επέμβαση επιμήκυνσης πέους συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας, για να ενημερώσουμε την κλινική που συνεργαζόμαστε, ώστε να σας κλείσουν ένα ραντεβού με τον γιατρό.

Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε επέμβαση επιμήκυνσης πέους θα ενημερώσουμε ώστε να λάβετε την έκπτωση που έχουμε εξασφαλίσει για όλους τους αναγνώστες μας.

Share This

Post Author

Χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους
To ελαιόλαδο μπορεί να είναι καλύτερο απο το Viagra
Μενού