Μεγεθυντές Πέους

Μεγεθυντές Πέους: Τα Ουσιαστικά Δεδομένα

Συσκευη Επιμηκυνσης ΠεουςΕίναι αδύνατο να αγνοήσουμε το κλινικά στοιχεία που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα των μεγεθυντών πέους.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ένας μεγάλος όγκος ιατρικών ερευνών έχει δείξει ότι οι άνδρες επιτυγχάνουν σημαντικές αυξήσεις του μήκους του πέους τους, της τάξης του 30 τοις εκατό, με συστηματική χρήση διάρκειας 3-6 μηνών.

Το σημαντικότερο είναι πως αυτά δεν είναι κατασκευασμένα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους ίδιους τους κατασκευαστές σε μια προσπάθεια να προσδώσουν εγκυρότητα στα προϊόντα τους.

Αντιθέτως, είναι ανεξάρτητα διεξαχθείσες μελέτες δημοσιευμένες σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των British Journal of Urology και Journal of Sexual Medicine.

Πώς Λειτουργούν οι Μεγεθυντές Πέους

Οι επιμηκυντές πέους λειτουργούν βασισμένοι σε μια πολύ απλή αρχή. Εφαρμόζουν σχετικά χαμηλά επίπεδα έντασης – συνήθως μεταξύ 1.2kg – 2.5kg – στον άξονα του πέους.

Αυτό με τη σειρά του ενθαρρύνει δύο ανεξάρτητες φυσιολογικές διαδικασίες να τεθούν σε λειτουργία και οι δύο εκ των οποίων διεγείρουν τη μόνιμη ανάπτυξη του πέους:

Τέντωμα των Συνδέσμων του Πέους

Επιμηκυντες Πεους ΕικοναΠρώτον, οι μεγεθυντές πέους βοηθούν στο τέντωμα των συνδέσμων (που ονομάζονται suspensory και fundiform ligaments) στο κάτω μέρος του άξονα του πέους.

Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία της μεγέθυνσης, διότι με το τέντωμα των συνδέσμων ένα τμήμα του πέους μήκους 5-10 εκατοστών που συνήθως κρύβεται στο εσωτερικό του σώματος, μπορεί σταδιακά να τραβηχτεί προς τα εμπρός σε κοινή θέα.

Αν δεν πιστεύετε πόσο από το πέος σας είναι κρυμμένο μέσα στο σώμα σας, δεν έχετε παρά να πιάσετε την περιοχή πίσω από το όσχεο σας την επόμενη φορά που έχετε στύση. Μπορείτε εύκολα να αισθανθείτε πόσο μεγάλο είναι το μέρους του πέους που είναι κρυμμένο εκεί.

Μάλιστα, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι η χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους περιλαμβάνει την κοπή αυτών των συνδέσμων – μια διαδικασία που λειτουργεί καλύτερα στη θεωρία παρά στην πράξη.

Ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες που επιλέγουν τη χειρουργική επέμβαση είναι ότι κατά τη διάρκεια της επούλωσης, η συσσώρευση του ουλώδους ιστού έχει την τάση να δημιουργεί έναν «ψεύτικο σύνδεσμο» που τραβά πάλι το πέος εντός του εσωτερικού του σώματος.

Αλλά όπως έχουν δείξει τα ιατρικά δεδομένα, η κοπή των συνδέσμων είναι περιττή. Χάρη στη φυσική τους ελαστικότητα, οι σύνδεσμοι έχουν μια σημαντική ικανότητα τεντώματος, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη τους λειτουργικότητα.

Ως αποτέλεσμα, η έλξη του πέους φαίνεται να παράγει στην πράξη αυτό που η χειρουργική επιτυγχάνει μόνο στη θεωρία – μια αποτελεσματική επιμήκυνση των συνδέσμων η οποία ενθαρρύνει τη σταδιακή έκθεση του κρυμμένου πέους και κατά συνέπεια, μια ορατή αύξηση του μήκους του πέους.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Πολλαπλασιασμός Κυττάρων (Υπερπλασία)

Αυτή η σταθερή έκταση ενθαρρύνει επίσης μια φυσιολογική διαδικασία που είναι γνωστή ως υπερπλασία – μια διαδικασία κατά την οποία τα κύτταρα των ιστών πολλαπλασιάζονται (αυξάνοντας τη μάζα του ιστού) ώστε να αντιμετωπιστεί η σωματική καταπόνηση.

Η υπερπλασία εμφανίζεται ως προσπάθεια του ιστού για την καλύτερη αντιστάθμιση της καταπόνησης στην οποία υπόκειται.

Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε πώς η άσκηση αντίστασης εκμεταλλεύεται τη διαδικασία της υπερπλασίας για να καταλήξει σε αύξηση της μυϊκής μάζας. Αλλά η υπερπλασία δεν περιορίζεται μόνο στην τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης. Στην πραγματικότητα όλοι οι τύποι ιστών είναι εξίσου επιρρεπείς στην διαδικασία – ακόμη και τα οστά.

Είναι μια φυσιολογική αντίδραση που συχνά χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό από την ορθοπεδική ιατρική – με τους χειρούργους να εφαρμόζουν έλξη ώστε να ισιώσουν ή να επιμηκύνουν σταδιακά τα άκρα των ασθενών που πάσχουν από ελλείψεις ή διαταραχές ανάπτυξης.

Βέβαια, το πέος ευτυχώς δεν περιέχει κόκαλα, πράγμα που το καθιστά πολύ πιο επιρρεπές σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από την υπερπλασία.

Ιατρικές Δοκιμές

Όπως έχω αναφέρει και παραπάνω, οι μεγεθυντές πέους έχουν αποτελέσει αντικείμενο μεγάλης έρευνας – έτσι λοιπόν παρακάτω καταγράφω τα αποτελέσματα δύο γνωστών, έγκριτων ιατρικών δοκιμών.

Επειδή αυτές οι μελέτες είναι «αξιολογημένες από ομότιμους», δηλαδή έχουν εξεταστεί από τρίτους γιατρούς, μπορούμε να είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα είναι τόσο αμερόληπτα όσο και ακριβή.

Ιατρική Μελέτη #1

Τα αποτελέσματα των δημοσιευμένων κλινικών δοκιμών απεικονίζουν τα δραστικά αποτελέσματα της χρήσης του επιμηκυντή πέους Gnetics Extender – κατά μέσο όρο 28 τοις εκατό αύξηση στο μήκος του πέους σε στύση κατά τη διάρκεια 24 εβδομάδων.

Μία από τις πρώτες λεπτομερείς μελέτες που εξέτασαν την αποτελεσματικότητα της έλξης πέους διεξήχθησαν το 1998 από έναν Δανό ιατρό, τον Δρ Jørn Ege Siana.

Η μελέτη, η οποία έχει επιβεβαιωθεί από μια σειρά επακόλουθων μελετών, είχε αρχικά δημοσιευθεί στο PubMed.gov (Πηγή)

Αυτή η δοκιμή 24 εβδομάδων, στην οποία συμμετείχαν 23 άνδρες ηλικίας από 20 έως 40 ετών, με τη χρήση του μεγεθυντή πέους Gnetics Extender, κατέγραψε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Μια μέση αύξηση της τάξης του 9 τοις εκατό στο μήκος στύσης μετά από 8 εβδομάδες.
 • Μια μέση αύξηση κατά 2,8 εκατοστά σε μήκος στύσης μετά από 16 εβδομάδες (1100 ώρες χρήσης).
 • Στο τέλος της δοκιμής 24 εβδομάδων, το μέσο όφελος σε μήκος στύσης είχε εκτοξευτεί στο 28 τοις εκατό.
 • Οι συμμετέχοντες απέκτησαν κατά μέσο όρο 1,9 χιλιοστά ανά εβδομάδα – που ισοδυναμεί με 4,56 εκατοστά (1,8 ίντσες) σε μήκος στύσης στο σύνολο των 24 εβδομάδων θεραπείας.
 • Το μεγαλύτερο μήκος στύσης που αναφέρθηκε στη δοκιμή ανήλθε στο εντυπωσιακό 40 τοις εκατό.
 • Η μέσες αυξήσεις σε περίμετρο πέους σε στύση ήταν πιο περιορισμένες, αλλά εξακολουθούσαν να είναι σημαντικές, στις 0,75 ίντσες (1.9 εκατοστά).

Το μόνο μειονέκτημα της δοκιμής ήταν ότι προκειμένου να επιτευχθούν τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα, οι ασθενείς χρησιμοποιούσαν την συσκευή έλξης για 12 ώρες την ημέρα.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, ένας άνδρας με ένα τυπικό πέος 16.2 εκατοστών (6,4 ιντσών) θα μπορούσε να αναμένει αύξηση του μήκους στύσης του στις 8,26 ίντσες (20.8 εκατοστά)

Σε ποσοστιαίους όρους, αυτό θα του προσέδιδε ένα πέος μεγαλύτερο από αυτό του 90 τοις εκατό των ανδρών…μια αρκετά καλή απόδοση επένδυσης για μια προσπάθεια μόλις 24 εβδομάδων.

Ιατρική Μελέτη #2

Παρά το γεγονός ότι οι ιατρικού τύπου επιμηκυντές πέους έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να φοριούνται άνετα μέχρι και για 12 ώρες κάθε μέρα, είναι προφανώς κατανοητό το γεγονός ότι ενδεχομένως να προτιμάτε να μην περνάτε τόσο πολύ χρόνο φορώντας τη συσκευή.

Ευτυχώς, μια άλλη μελέτη που διεξήχθη από τους ουρολόγους στο San Giovanni Battista Hospital στην Ιταλία και δημοσιεύθηκε στο ScienceDaily (Πηγή) το 2009 μας δίνει μια καλή ιδέα για το τι μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας πιο μετριοπαθούς καθημερινής χρήσης.

Σε αυτή τη μελέτη 15 άνδρες έκαναν χρήση ενός ιατρικού τύπου μεγεθυντή πέους για μόλις 4 ώρες την ημέρα, για πάνω από έξι μήνες (μόλις το ένα τρίτο του χρόνου σε σύγκριση με την προηγούμενη μελέτη).

Έξι μήνες αργότερα, οι 15 συμμετέχοντες της μελέτης είχαν επιτύχει:

 • Μια μέση αύξηση χαλαρού μήκους 2.2 εκατοστών (0,9 ιντσών)
 • Μια μέση αύξηση μήκους στύσης 1.65 εκατοστών (0,65 ιντσών)

Οι συγγραφείς της μελέτης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι βάσει των αποτελεσμάτων, η χρήση της έλξης πέους ήταν μια ελάχιστα επεμβατική και αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή για όσους αναζητούσαν μια φυσική εναλλακτική λύση στην χειρουργική επιμήκυνση.

Gnetics Extender

gnetics-extender

✓ Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ

✓ Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%

✓ Δεν έχει παρενέργειες

Μεγαλύτερος Χρόνος Εφαρμογής Ανά Ημέρα = Ταχύτερα Οφέλη

Αυτό που πιθανώς να έχετε παρατηρήσει από την τελευταία αυτή μελέτη είναι ότι οι συμμετέχοντες πέτυχαν περίπου το ένα τρίτο των αυξήσεων μήκους που αναφέρθηκαν στην πρώτη μελέτη.

Γιατί; Επειδή φορούσαν τη συσκευή για το ένα τρίτο του συνολικού χρόνου.

Αυτό είναι ένα εύρημα που έχει ήδη επιβεβαιωθεί σε πολυάριθμες κλινικές δοκιμές: Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσω της έλξης πέους τείνουν να είναι ευθέως ανάλογα με τον χρόνο που η συσκευή φοριέται ανά ημέρα.

Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο φοράτε μια ιατρικά πιστοποιημένη συσκευή κάθε μέρα, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα.

Οι καθημερινοί χρόνοι εφαρμογής δεν επηρεάζουν τα συνολικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, θα επιτύχετε ακριβώς την ίδια αύξηση μήκους κατά τη χρήση έλξης για 8 ώρες ημερησίως επί 12 εβδομάδες όπως θα την επιτυγχάνατε και με 4 ώρες την ημέρα επί 24 εβδομάδες.

Απλούστατα, το πόσο γρήγορα θα ξεπετάξετε αυτές τις ώρες είναι που καθορίζει και την ταχύτητα των αποτελεσμάτων. Μάλιστα, οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι η έλξη παράγει οφέλη μήκους πέους με ρυθμό 2.5 εκατοστών (1 ίντσα) για κάθε 1.000 ώρες χρόνου εφαρμογής.

Το άλλο σημείο που και οι δύο αυτές οι μελέτες επιβεβαιώνουν χωρίς αμφιβολία, είναι ότι η έλξη πέους είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Καλύτερα από χειρουργική επέμβαση;

Jes Extender συσκευηΠώς λοιπόν συγκρίνεται η χρήση μεγεθυντή πέους με την χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους;

Το 2006, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο European Urology Journal ανέφερε ότι η μέση αύξηση μήκους στύσης 42 ασθενών που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους ήταν μόλις 1 εκατοστό (0,5 ίντσες).

Επιπλέον, η μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου το 5 τοις εκατό των ανδρών τελικά κατέληξαν με πέος περίπου 1 εκατοστό (μισή ίντσα) μικρότερο από ότι πριν από την επέμβαση. Γιατί; Όπως λοιπόν ανέφερα και στην αρχή του άρθρου, η βράχυνση του πέους είναι ένας πιθανός κίνδυνος της διαδικασίας αυτής, επειδή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, ο σχηματισμός ανελαστικού ουλώδους ιστού τραβά το πέος μέσα στο εσωτερικό του σώματος.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις που έγιναν από τους ερευνητές ήταν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν από «ορισμένους ενθουσιώδεις ασθενείς» που χρησιμοποίησαν μια συσκευή μεγέθυνσης πέους κατά τη διάρκεια της φάσης επούλωσης – πράγμα που απέφερε οφέλη έως και 3 εκατοστά (1,18 ίντσες).

Έτσι, το πραγματικό ερώτημα είναι εάν τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν από τη χειρουργική επέμβαση ή από τη μετεγχειρητική χρήση του επιμηκυντή πέους. Η εικασία μου είναι ότι μάλλον ήταν από τον επιμηκυντή.

Θέματα Ασφάλειας

Ανεξάρτητες ιατρικές μελέτες δεν έχουν αναφέρει ανεπιθύμητες επιπλοκές ή τραυματισμούς που να προέκυψαν από τη χρήση του επιμηκυντή πέους.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ωστόσο, ότι όλες αυτές οι μελέτες χρησιμοποίησαν ιατρικά εξελιγμένες συσκευές – που κατασκευάστηκαν για να παρέχουν ακριβώς τις σωστές ποσότητες δύναμης έκτασης για την παραγωγή των βέλτιστων οφελών, διατηρώντας παράλληλα και τα απαραίτητα επίπεδα ασφάλειας.

Η ανατομικά σωστή σχεδίασή τους εξασφαλίζει επίσης ότι μπορούν να φορεθούν άνετα για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς να προκαλούν προβλήματα.

Για παράδειγμα, τα συστήματα προσάρτησης που χρησιμοποιούνται σε ιατρικά εγκεκριμένες συσκευές εξασφαλίζουν ότι η ροή του αίματος στο πέος δεν περιορίζεται κατά τη χρήση, ή ότι δεν ασκείται υπερβολική πίεση στο ραχιαίο νεύρο που εκτείνεται κάτω από τον άξονα του πέους.

Είναι σύνηθες οι μη πιστοποιημένες συσκευές να προκαλούν και τα δύο αυτά προβλήματα, οδηγώντας όχι μόνο σε ταλαιπωρία, αλλά και σε ένα πολύ κρύο, μουδιασμένο πέος.

Επί του παρόντος, μόνο δύο ιατρικά πιστοποιημένες συσκευές είναι διαθέσιμες – Το Jes-Extender της DanaMedic (διατίθεται στο εμπόριο με την εμπορική ονομασία SizeGenetics) και το Gnetics Extender της 500Cosmetics.

Και οι δύο αυτές συσκευές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την αντοχή – χαρακτηριστικά που θα σας προσφέρουν εντέλει σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα.

Ποια Συσκευή Να Επιλέξετε;

Αυτό είναι κάτι που στοιχηματίζω ότι δεν γνωρίζετε:

Έχετε δει πιθανώς μυριάδες μεγεθυντές πέους προς πώληση, όλα με διαφορετικές ονομασίες – Jes Extender, AndroPenis, Pro Extender, SizeGenetics, Vimax Extender, Euro Extender, X4 Labs, Pro Sizer, Ultimate Stretcher κλπ. για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις ιστοσελίδες είναι μεταπωλητές μόλις δύο προϊόντων:

 1. Το Jes Extender της DanaMedic – πωλείται κυρίως κάτω από την εμπορική ονομασία SizeGenetics
 2. Το Gnetics Extender της 500Cosmetics.

Γιατί όλοι μεταπωλούν τις δύο αυτές συσκευές;

Αυτό ουσιαστικά οφείλεται στο γεγονός ότι το Jes Extender και το Gnetics Extender είναι οι μόνες διαθέσιμες ιατρικά πιστοποιημένες συσκευές – αυτές που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε όλες τις ιατρικές δοκιμές.

Έτσι, όταν βλέπετε τη φράση «τύπου 1 ιατρική συσκευή» σε μια ιστοσελίδα, ξέρετε ότι αγοράζετε μία από τις δύο αυτές συσκευές. Αν μια ιστοσελίδα δεν το αναφέρει αυτό, τότε κατά πάσα πιθανότητα αγοράζετε μια απομίμηση – κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε, για προφανείς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης δεδομένης ασφάλειας, ανθεκτικότητας και αποτελεσματικότητας.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι πολλές από τις μεταπωλητικές ιστοσελίδες θα στείλουν ό, τι έχουν σε απόθεμα – είτε πρόκειται για το Jes Extender είτε για το Gnetics Extender – οπότε στην πραγματικότητα δεν μπορείτε γνωρίζετε με βεβαιότητα ποια συσκευή αγοράζετε. Ούτε θα ξέρετε αν είναι η συσκευή τελευταίων προδιαγραφών ή μια που είχαν σε απόθεμα από το 2007.

Δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή προοπτική όταν έχετε μόλις επενδύσει σε χρόνο ερευνώντας κάθε μάρκα μεγεθυντών πέους και στη συνέχεια ξοδέψατε 200 – 500 Ευρώ σε αυτό που πιστεύατε ότι ήταν ένα συγκεκριμένο προϊόν, ακριβώς για να καταλήξετε με κάτι που δεν περιμένατε.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αγοράζετε μόνο από τους λίγους εδραιωμένους, αξιόπιστους μεταπωλητές – αυτούς που παρέχουν το ακριβές μοντέλο που εμφανίζουν στις ιστοσελίδες τους.

Ποιο είναι Καλύτερο – το Gnetics Extender ή το Jes-Extender;

Έχω αγοράσει και τα δύο και, κατά την άποψή μου, είναι το Gnetics Extender της 500Cosmetics.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι και οι δύο συσκευές είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένες, και οι δύο τα έχουν πάει εξίσου καλά σε κλινικές δοκιμές, και οι δύο έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικός εξοπλισμός. Επιπλέον και οι δύο λειτουργούν μηχανικά με τον ίδιο τρόπο.

Αλλά υπάρχουν ένας-δυο λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ προτιμώ το Jes Extender:

 • Δύσκολο στη συναρμολόγηση: Είμαι μεγάλος οπαδός του ΚΤΑ «Κρατήστε το Απλό». Δυστυχώς με το Jes Extender έχουμε να κάνουμε με ΠΟΛΛΑ μπελαλίδικα μικρά κομμάτια. Αν θέλετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κατανοώντας πώς πρέπει να συναρμολογήσετε αυτό το πράγμα, καλώς – αλλά δεν είναι για μένα.
 • Απαιτεί συχνή επανασύσφιξη: Οι ράβδοι επέκτασης που διατρέχουν την κάθε πλευρά του πέους έχουν την συνήθεια να ξεβιδώνονται κατά τη διάρκεια της χρήσης. Εξαιτίας αυτού, πολλοί χρήστες του Jes Extender καταλήγουν να δένουν τις ράβδους με ταινία.
 • Ξεπερασμένη μέθοδος προσάρτησης: Ορισμένα μοντέλα Jes Extender εξακολουθούν να βασίζονται στην παλαιά μέθοδο προσάρτησης με θηλιά σιλικόνης. Το πρόβλημα εδώ είναι διττό: 1) Μπορούν να χωθούν ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πέους σας – διακόπτοντας την κυκλοφορία – οδηγώντας σε ένα πολύ κρύο/μουδιασμένο κεφάλι πέους και 2) Η άκρη του πέους σας έχει τη συνήθεια να γλιστράει έξω από τη θηλιά κάθε λίγα λεπτά – κάτι που είναι ενοχλητικό.
 • Αβεβαιότητα αποθέματος: Εάν αγοράσετε μέσω ενός εκ των πολλών μεταπωλητών Jes Extender, πραγματικά δεν ξέρετε αν θα καταλήξετε με την εκδοχή της θηλιάς ή με τη νέα, άνετη έκδοση. Η εικασία μου είναι ότι για το εγγύς μέλλον θα είναι η εκδοχή με τη θηλιά καθώς είναι φθηνότερη.

Έτσι, όπως ανέφερα παραπάνω, κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή είναι το Gnetics Extender.

Χρήσιμες Σελίδες:

Μενού