SizeGenetics Κριτική

SizeGenetics Κριτική, Τιμή, Αγορά στην Ελλάδα

sizegenetics fotografiaΒγήκαν τα αποτελέσματα … οι συσκευές μεγένθυσης πέους στα αλήθεια δουλεύουν.

Αυτό έχει επαληθευτεί από αμέτρητες ιατρικές μελέτες όλες δείχνουν συνεπώς τεράστιες αυξήσεις του περίπου 30% του μήκους του πέους σε στύση σε συμμετέχοντες στη μελέτη.

Αυτό σημαίνει ότι ένας τύπος προικισμένος με το μέσο όρο των 15 εκατοστών σε στύση μπορεί να περιμένει να προσθέσει το επιβλητικό ποσό των 5 επιπλέον μόνιμων εκατοστών στο μικρό του φιλαράκι μέσα σε διάρκεια λίγων μηνών.

Αυτή, από άποψη πέους, τουλάχιστον, είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα νάνο και ένα γίγαντα.

Συναρπαστικές στιγμές έτσι, για κάθε άνδρα που ψάχνει για μια αλάνθαστη, μη χειρουργική διαδρομή προς ένα σημαντικά μεγαλύτερο πέος.

Και ακόμα περισσότερο αν σκεφτεί κανείς ότι όλες αυτές οι ιατρικές μελέτες δεν αναφέρουν αρνητικές παρενέργειες, καμία απώλεια στην περιφέρεια του πέους (μερικές φορές ακόμη και μικρή αύξηση), και, τελικά, πολύ χαρούμενους δοκιμαστές.

Έτσι, ποιο θα πρέπει να επιλέξετε;

Με όλον αυτό τον θετικό Τύπο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η αγορά έχει κατακλυσθεί με ανταγωνιστικές μάρκες μεγένθυσης πέους.

Αλλά αυτό δημιουργεί ένα άλλο πρόβλημα: – η επιλογή ενός με ποιότητα κατασκευής και αντοχή να κάνει τη δουλειά του σωστά, με ασφάλεια, αξιοπιστία και άνεση.

Και πιστέψτε με, με το πλήθος των συσκευών που διατίθενται – όλες κάνουν τις ίδιες αξιώσεις – δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνετε.

Κάντε λάθος σε αυτή την απόφαση και θα καταλήξετε με μια συσκευή που δεν μπορεί να προσφέρει αρκετά συνεπή έλξη για να τεντώσει ούτε μια λαστιχένια ζώνη που συνέχεια πέφτει από το πέος σας σαν ένας ορειβάτης που έχει βουτήξει τα χέρια του σε βαζελίνη και που είναι τόσο αμελώς σχεδιασμένη, που μετά από λίγα λεπτά χρήσης οι κάτω περιοχές σας καταλήγουν κρύες και μουδιασμένες όπως ένας Εσκιμώος που έχει χάσει ιγκλού του.

Αλλά ευτυχώς, ενώ υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές συσκευές εκεί έξω, μία συσκευή υψηλού προφίλ ξεχωρίζει από όλες τις άλλες χάρη σε μεγάλο μέρος στις αυστηρές ιατρικές εξετάσεις της, την ιατρικής ποιότητας ποιότητα κατασκευής, τις υψηλού προφίλ κλινικές επιτυχίες, και τις συνεχείς καινοτόμες βελτιώσεις σε σχέση με την 15 χρόνων εξέλιξη της.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η Ρολς Ροις των Συσκευές Μεγένθυσης

Αν έχετε περάσει καθόλου χρόνο ερευνώντας μεγενθυντικά πέους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε συναντήσει τη συσκευή SizeGenetics Gnetics Extender.

Η έκθεση της συσκευής ήταν τόσο παραγωγική που τράβηξε ακόμη και την προσοχή της mainstream τηλεόρασης.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο δημοσιογράφος Tim Shaw το πήγε τόσο μακριά που δοκίμασε επί δύο εβδομάδες τη συσκευής Gnetics Extender για το ντοκιμαντέρ του Channel 4 «Extreme Male Beauty» στην προσπάθειά του να γίνει ο «τέλειος άντρας».

Τα αποτελέσματά του: – ένα εντυπωσιακό κέρδος ενός εκατοστού στο μήκος του πέους σε στύση μόνο κατά τη διάρκεια αυτών των δύο σύντομων εβδομάδων.

Αστεία, έκανε «πριν και μετά» γύψινα καλούπια του σε στύση πέους του για να τεκμηριώσει τη βελτίωση:

Επιμηκυνση πεους πριν και μετα
Φτάνοντας τα επιβλητικά 20 εκατοστά μετά τη χρήση του Gnetics Extender για μόλις δύο εβδομάδες, ο Shaw αναφέρεται στην επιτυχία του με τη χρήση του Gnetics Extender ως την εύρεση του «Άγιου Δισκοπότηρου» για το τέλειο αρσενικό σώμα.

Τσεκάρετέ το! Και το νέο τώρα μετρά 20 εκατοστά… Ναι! Δεν νομίζω ότι είμαι 20 εκατοστά… Διάολε, το ξέρω ότι είμαι 20 εκατοστά.
~ Tim Shaw, Extreme Male Beauty, Channel 4

Και όπως έγραψε ο James Mullinger του GQ Magazine, καθώς έφτασε την μεζούρα στα 18,5 εκατοστά μετά τη χρήση τεσσάρων μηνών:

Απλά μεγαλώνει και μεγαλώνει. Η συσκευή σίγουρα λειτουργεί, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να συνεχίσω. Υπάρχει και ένα όριο στο πόσο μπορεί να αντέξει μια γυναίκα και φοβάμαι μην εθιστώ στην ανάπτυξη.

Με όλο αυτό το ντόρο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Gnetics Extender βρέθηκε να αποκαλείται με τη μέγιστη επευφημία- η «Rolls Royce» των μεγενθυντών πέους.

Τώρα, αυτός μπορεί να φαίνεται σαν ένας επιπόλαιος και περιττός τίτλο. Αλλά η αλήθεια είναι, δεν είναι απλώς η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης.

Το Gnetics Extender είναι πραγματικά μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική όπως καμία άλλη.

Gnetics Extender

gnetics-extender

✓ Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ

✓ Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%

✓ Δεν έχει παρενέργειες

Ιατρική Πιστοποίηση

Στην πραγματικότητα, το SizeGenetics Gnetics Extender έχει ένα αρκετά αποκλειστικό γνώρισμα: –

Είναι η μόνη συσκευή επέκτασης πέους που έχει αποκτήσει πλήρη πιστοποίηση ως «Ιατρική συσκευή Τύπου 1», η οποία εγκρίθηκε ειδικά για το σκοπό της μη χειρουργικής διεύρυνσης του πέους.

Είναι στην πραγματικότητα τόσο σημαντικό αυτό;

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια συσκευή επέκτασης πέους που έχει αποδείξει την αξία της με επιτυχία στη μία δοκιμή μετά την άλλη- στην οποία μπορείτε να στηριχθείτε απολύτως για να έχετε την αξιοπιστία, την ποιότητα κατασκευής και τη λειτουργικότητα για να πάρετε αποτελέσματα – τότε η ιατρική πιστοποίηση του Gnetics Extender σας το παρέχει.

Είναι το ιατρικό ισοδύναμο της δοκιμής ενός νέου σχεδιασμού για αεροπλάνο μέχρι την καταστροφή διασφαλίζει ότι η συσκευή Gnetics Extender συμμορφώνεται στις αυστηρές ιατρικές προδιαγραφές ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Στο μυαλό μας, το να βάλετε στο πουλί σας οτιδήποτε άλλο πέρα από μια ιατρικά πιστοποιημένη συσκευή πέους θα ήταν εξίσου ανεύθυνο και ηλίθιο, όπως το να κάνετε μια υπερατλαντική πτήση με ένα αδοκίμαστο, πρόσφατα σχεδιασμένο αεροπλάνο.

Και όμως, από τα αμέτρητα μεγενθυντικά πέους που είναι διαθέσιμα, το Gnetics Extender είναι η μόνη συσκευή που έχει υποβληθεί σε αυτό το ζωτικό επίπεδο ιατρικής εξέτασης.

SizeGenetics επιμηκυντηςΟ ιατρικά εγκεκριμένος μεγενθυντής πέους Gnetics Extender. Πρωτοποριακός σχεδιασμός, ιατρικής ποιότητας κατασκευή, και πολλές επιτυχείς κλινικές δοκιμές έχουν δημιουργήσει μια συσκευή που προσφέρει αξεπέραστη αξιοπιστία και ασφάλεια … για να μην αναφέρουμε την εξέχουσα αύξηση στο μέγεθος του πέους.

Κλινικές δοκιμές

Στην πραγματικότητα, η επιτυχία των κλινικών δοκιμών που οδήγησαν στην ιατρική πιστοποίηση της συσκευής SizeGenetics Gnetics Extender είναι αρκετά εντυπωσιακή – σημειώνοντας μέση αύξηση 29 τοις εκατό στο μήκος του πέους σε στύση σε 18 άνδρες που χρησιμοποίησαν τη συσκευή κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 24 εβδομάδων.

Μερικά μόνο από τα στατιστικά αξιοσημείωτης αύξησης που καταγράφηκαν από την εν λόγω έρευνα περιλαμβάνουν:

 • Μια μέση βελτίωση μήκους του πέους σε στύση του 9 τοις εκατό κατά τις πρώτους 8 εβδομάδες.
 • Τελική άνοδος σε αύξηση 28 τοις εκατό στις 24 εβδομάδες.
 • Ο μεγαλύτερος κερδισμένος στη δοκιμή πέτυχε μια τεράστια αύξηση του 40 τοις εκατό στο μήκος του πέους.
 • Οι συμμετέχοντες πέτυχαν έναν μέσο ρυθμό αύξησης του πέους των 1 χιλιοστών ανά εβδομάδα.
 • Σε πραγματικούς όρους, αυτό οδήγησε σε κατά μέσο όρο αύξηση της τάξης των 2,8 εκατοστών (1,1 ίντσες) μετά από 16 εβδομάδες, με αποκορύφωμα μια συνολική μέση αύξηση της τάξης των 4,56 εκατοστών (1.8 ίντσες) σε όλη τη διάρκεια της μελέτης.
 • Οι συμμετέχοντες πέτυχαν επίσης μέτριες βελτιώσεις στην περίμετρο λίγο πάνω από 1 εκατοστό.

Ή σε γραφική μορφή:

sizegenetics greeceΤα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών που δημοσιεύθηκαν απεικονίζουν τα ισχυρά αποτελέσματα της χρήσης της συσκευής Gnetics Extender – κατά μέσο όρο 28 τοις εκατό αύξηση του μήκους του πέους σε στύση κατά τη διάρκεια των 24 εβδομάδων.

Το ιατρικό έγγραφο που δημοσίευσε τα παραπάνω αποτελέσματα – με τίτλο ‘Tractive Elongation of the Penis by Means of Stretching‘ – αποδεικνύει ότι η συσκευή όχι μόνο έκανε δουλειά, αλλά λειτούργησε εκπληκτικά καλά.

Δεδομένου ότι η μελέτη δημοσιεύθηκε το 1998, αμέτρητες περαιτέρω μελέτες έχουν αναφέρει παρόμοια αποτελέσματα – και όμως, από τις αμέτρητες διαφορετικές συσκευές μεγένθυσης πέους που είναι διαθέσιμες, το Gnetics Extender είναι η συσκευή που φαίνεται να στηρίζονται σταθερά οι ερευνητές για να παράγουν αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Άνετο & Πρακτικό

Ένα πράγμα στο οποίο έχουν αναφερθεί επανειλημμένα οι μελέτες για το τράβηγμα του πέους είναι ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ του αριθμού των ωρών που φοριέται η συσκευή μεγέθυνσης πέους και της ταχύτητας των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνονται.

Για παράδειγμα, φορέστε έναν μεγενθυντή για 8 ώρες την ημέρα για 3 μήνες, και θα επιτύχετε ακριβώς τα ίδια οφέλη που θα είχατε αν τον χρησιμοποιούσατε για 4 ώρες την ημέρα επί 6 μήνες.

Με άλλα λόγια, όπως ακριβώς και η εμπειρία ενός πιλότου μετριέται σε πραγματικές ώρες πτήσης και όχι με τα χρόνια που έχει την άδεια πιλότου, μπορείτε να επιτύχετε πολλά σχετικά γρήγορα αυξάνοντας τις ώρες αραίωσης σας το συντομότερο δυνατόν.

Και όπως βρήκα μόνος μου, το σπουδαίο πράγμα με το Gnetics Extender είναι ότι ο έξυπνος σχεδιασμός του σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε συνεχόμενα για ώρες με τεράστια ευκολία.

Άνετος Ιμάντας

Σε αντίθεση με τις περισσότερες συσκευές, ο καινοτόμος άνετος ιμάντας του Gnetics Extender κατανέμει την πίεση πολύ ομοιόμορφα πίσω από το κεφάλι του πέους και κατά συνέπεια, δεν κόβει στο πέος σας.

Χάρη σε αυτό το έξυπνο κομμάτι μηχανικής, δεν αισθάνομαι την παραμικρή ενόχληση φορώντας τη συσκευή, ακόμα και όταν έφτασα τη συσκευή στο μέγιστο της επέκτασης πέους σε επίπεδο έντασης 2.3kg.

Και επειδή δεν κόβει στον άξονα του πέους, δεν περιορίζει ούτε τη ροή του αίματος στο κεφάλι του πέους. Αυτό είναι ένα πραγματικό δώρο, γιατί ενώ πολλές συσκευές αφήνουν το πέος σας να αισθάνεται κρύο και μουδιασμένο μετά τη χρήση λίγων μόλις λεπτών, με το Gnetics Extender θα αισθανθείτε απλά ένα πολύ θετικό, άνετο τέντωμα το οποίο μπορείτε εύκολα να κρατήσετε για ώρες μέσα στην ημέρα.

Ο άνετος ιμάντας του Gnetics Extender κατανέμει την πίεση πιο ομοιόμορφα πίσω από το κεφάλι του πέους, προσφέροντας πολύ βελτιωμένη άνεση, καλύτερη πρόσφυση και τελικά … μεγαλύτερα κέρδη.

Gnetics Extender

μεγενθυτης πέους Αυξημένη σεξουαλική δύναμη και αντοχή

Αύξηση μεγέθους του πέος σε στύση μέχρι και 7 εκατοστά

Αύξηση της διαμέτρου του πέους 1,5 εκατοστά

Υπερκολλητική Λαβή

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανησυχητικό από το να αισθάνεστε ότι ο μεγενθυντής του πέους σταδιακά χάνει την πρόσφυση του στον άξονα του πέους σας … λίγο πριν πέσει στο πάτωμα.

Έχοντας δοκιμάσει κάποια μεγενθυντικά πέους στη ζωή μου, ξέρω από πρώτο χέρι πόσο αναξιόπιστη μπορεί να είναι η εφαρμογή πολλών από αυτών.

Αλλά το σύστημα πολλαπλής εφαρμογής του Gnetics Extender ήταν διαφορετικό, γιατί μετά από μικρό πειραματισμό με τις διάφορες επιλογές προσάρτησης βρήκα την τέλεια εφαρμογή για το πλάτος και το σχήμα του πέους μου, που απλά αρνήθηκε να γλιστρήσει ακόμη και στην τεράστια ρύθμιση έλξης 2.3kg.

Είμαι σχεδιαστής ιστοσελίδων και ανακάλυψα ότι ήμουν σε θέση να οδηγώ στη δουλειά, να πάω στο γραφείο, να έχω το μεσημεριανό μου, να επισκεφτώ έναν πελάτη το απόγευμα, να πάω για ψώνια στο τοπικό σούπερ μάρκετ, να οδηγήσω στο σπίτι, να φάω βραδινό, να δω τηλεόραση, και όλα αυτά ενώ η συσκευή μείνει σταθερή, αλλά άνετη στη θέση της.

Αυτό το πράγμα κρατούσε τον φιλαράκο μου σαν να ήταν παλαιστής που κάνει κεφαλοκλείδωμα- επιτρέποντας μου να χτυπήσω εύκολα μέχρι και τις 12 ώρες φορώντας το χωρίς να το σκέφτομαι καν.

Ευέλικτο & Διακριτικό

Το Gnetics Extender έχει ένα ακόμη έξυπνο σχεδιασμό στο μανίκι του – προσφέρει έλξη πολλαπλών κατευθύνσεων, έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του πέους σας για να ικανοποιήσει τις πρακτικές και απαιτήσεις άνεσης σας.

Στην πράξη, το βρήκα υπερβολικά χρήσιμο αυτό, και ανεξάρτητα από το τι έκανα, αν ήμουν σε όρθια ή καθιστή θέση, μπορούσε εύκολα να αλλάξω τον προσανατολισμό της συσκευής ώστε να ταιριάζει στη στάση του σώματος μου.

Αυτό σήμαινε ότι δεν είχα κανένα παράξενο εξόγκωμα στο παντελόνι μου, ούτε καθόμουν αμήχανα καθιστός ή όρθιος, χωρίς κανέναν περιορισμό στην κίνηση. Δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να δώσει στον ανυποψίαστο θεατή, με άλλα λόγια, την υποψία ότι φορούσα μια συσκευή που ασκεί 2.3kg έλξης στο πουλί μου.

Όπως ανέφερα παραπάνω, ο μεγαλύτερος χρόνος εφαρμογής ισοδυναμεί με γρηγορότερα κέρδη.

Και χάρη σε όλα τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά του Gnetics Extender – συμπεριλαμβανομένου του λαμπρού άνετου ιμάντα, της λαβή που μοιάζει με σούπερ κόλλα, και του ιδιαίτερα φιλικού στο χρήστη σχεδιασμού – ήμουν σε θέση να φοράω τη συσκευή αρκετά εύκολα χωρίς διακοπή καθόλη τη μέρα (και το μισό βράδυ επίσης) .

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία τότε, ότι μπορούν να επιτευχθούν κέρδη ενός εκατοστού στο μήκος μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.

Τεράστια Επίπεδα Πρόσφυσης

Τα περισσότερα μεγενθυντικά πέους παρέχουν μέγιστη ένταση των 1.5kg.

Βέβαια, αυτό το πρότυπο επίπεδο έντασης σίγουρα παράγει αποτελέσματα – και στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από τις κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της έλξης χρησιμοποιούν το εν λόγω επίπεδο.

Ωστόσο, τα δεδομένα από τις κλινικές μελέτες δείχνουν με συνέπεια δύο πράγματα.

Πρώτον, ότι οι αυξήσεις στο μέγεθος του πέους συνδέονται άμεσα με το χρόνο εφαρμογής (όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια εφαρμογής, τόσο πιο γρήγορα έρχονται τα κέρδη) και, δεύτερον, ότι η μεγαλύτερη ένταση οδηγεί επίσης σε ταχύτερα και πιο εμφανή αποτελέσματα.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι κατασκευαστές του Gnetics Extender πρόσφατα αύξησαν τα επίπεδα έντασης της συσκευής στο τεράστιο ποσό των 2.3kg – καθιστώντας το λίγο πολύ το Magnum του κόσμου της μεγένθυσης πέους.

Ο Dirty Harry δήλωσε για το Magnum, «Αυτό είναι το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο … που θα τινάξει το κεφάλι σας στον αέρα». Ομοίως, η αύξηση της πρόσφυσης κατά σχεδόν ένα κιλό κάνει το Gnetics Extender τον πιο ισχυρό μεγενθυντή πέους στον κόσμο, ικανό να διεγείρει την ανάπτυξη του πέους με αστραπιαία ταχύτητα .

Μέγιστη Άνεση + Μέγιστη Ένταση = Μέγιστα Κέρδη

Είναι ο συνδυασμός των απαιτητικών επιπέδων έντασης που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο εύκολα ώρα με τη ώρα, μέρα με τη μέρα που πραγματικά κάνει τη χρήση αυτής της συσκευής μια τόσο θετική εμπειρία.

Μπορείτε πραγματικά να τη φορέσετε, να πάτε την ένταση στο μέγιστο και στη συνέχεια να το ξεχάσετε.

Φυσικά, νιώθεις το συνεχές τέντωμα – αλλά είναι μια σχεδόν ευχάριστη αίσθηση γιατί ξέρεις ότι η συσκευή κάνει πραγματικά τη δουλειά της.

Εξαιτίας αυτού δεν είμαι και πολύ έκπληκτος που ο Tim Shaw του Channel 4 ήταν σε θέση να πετύχει μια τέτοια αξιοσημείωτη αύξηση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν και έχω 20 εκατοστά χάρη στη χρήση ασκήσεων μεγέθυνσης πέους, πραγματικά εύχομαι να ήταν διαθέσιμη αυτή η συσκευή πριν από λίγα χρόνια, όταν ξεκινούσα με τη διεύρυνση του πέους.

Ναι οι ασκήσεις κάνουν δουλειά, αλλά απαιτούν πολύ μεγαλύτερη δέσμευση από ότι η χρήση μια συσκευή έλξης υψηλού επιπέδου.

Έχοντας βιώσει την εντυπωσιακή άνεση, την απλότητα χρήσης και την αξιοπιστία της συσκευής Gnetics Extender, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι χρήστες κατά μέσο όρο αυξάνουν σχεδόν 30 τοις εκατό το μήκος του πέους τους σε στύση.

Σημαντικά γεγονότα σχετικά με το SizeGenetics Gnetics Extender

 • Εξαιρετικά άνετο – Η τεχνολογία του άνετου ιμάντα διανέμει την πίεση ομοιόμορφα, αποτρέποντας τον πόνο και διατηρώντας την πλήρη κυκλοφορία του αίματος.
 • Αξιόπιστη Λαβή – Το σύστημα προσάρτησης 58 τρόπων εξασφαλίζει ένα ασφαλές κράτημα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πέους ή το σχήμα, διασφαλίζοντας μια ελεύθερη από ταλαιπωρία χρήση ακόμη και σε υψηλά επίπεδα πρόσφυσης.
 • Ισχυρό – Η πιο ισχυρή συσκευή που είναι διαθέσιμη, μπορεί να ασκήσει τεράστια έλξη πέους 2.3kg- σχεδόν ένα κιλό περισσότερο από τον ανταγωνισμό.
 • Τεχνολογία MDA – Η «Εφαρμογή Πολλών Κατευθύνσεων» επιτρέπει στο πέος να τεντωθεί από ένα ευρύ φάσμα γωνιών – αυξάνοντας την άνεση και την πρακτικότητα.
 • Έξυπνος Σχεδιασμός – Ο συνδυασμός πολλαπλών κατευθύνσεων εφαρμογής, η αξιόπιστη υπερκολλητική προσκόλληση, και ο ελαφρύς συμπαγής σχεδιασμός σημαίνουν ότι το Gnetics Extender είναι η μόνη συσκευή που μπορεί διακριτικά και πρακτικά να φορεθεί όλη την ημέρα.
 • Ιατρικά Εγκεκριμένο – Η μόνη συσκευή που έχει επιτύχει Ιατρική Πιστοποίηση Τύπου 1 – παρέχει μια εγγυημένη σφραγίδα ποιότητας κατασκευής, αντοχής, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας.
 • Κλινικά Πιστοποιημένο – Το Gnetics Extender είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται στην πλειοψηφία των πετυχημένων κλινικών δοκιμών. Τα υποκείμενα του πειράματος με τη χρήση της συσκευής κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 6 μηνών κατά κανόνα αναφέρουν κέρδη της τάξης του 30 τοις εκατό (σχεδόν 5 επιπλέον εκατοστά για έναν άνδρα με μέσο όρο 15 εκατοστά σε στύση).
 • Απλή εγγύηση επιστροφής χρημάτων – Ενώ πολλοί κατασκευαστές έχουν περίπλοκες εγγυήσεις που καθιστούν σχεδόν αδύνατο να διεκδικήσετε την επιστροφή, το Gnetics Extender έχει μία απλή και διαφανή πολιτική: χρησιμοποιήστε τη συσκευή για τουλάχιστον 4 μήνες και, αν δεν είστε ευχαριστημένοι, υποβάλλετε αίτηση για επιστροφή μέσα 6 μήνες.
 • Απίστευτη Αξία – Με την εισαγωγή του Starter Package στα $199(που περιλαμβάνει μόνο τη συσκευή SizeGenetics χωρίς έξτρα) Είναι πλέον δυνατόν να πάρετε τη «Rolls Royce» των μεγενθυντών πέους σε τιμές «General Motors».
 • Δυνητικά Δωρεάν – Οι κατασκευαστές επιστρέφουν την τιμή αγοράς της συσκευής σε όλους τους πελάτες που παρέχουν νόμιμες «πριν και μετά» φωτογραφίες και μαρτυρία – που δεν είναι και πολύ δύσκολο να γίνει αν σκεφτούμε την αποτελεσματικότητας της συσκευής. Σε συνδυασμό με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν δεν λειτουργεί … αλλά ακόμα και αν δουλεύει. Μια κατάσταση νίκης/νίκης, χωρίς κινδύνους, η οποία απαιτεί από εσάς απλά να εξασφαλίσετε να καταγράψετε σωστά τα αποτελέσματά σας σπριν και μετά.

Μάθετε περισσότερα για τον Μεγενθυντή Gnetics Extender, καθώς και τα διάφορα πακέτα που προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας κάνοντας κλίκ εδώ.

SizeGenetics Κριτική 59.95€
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
5 (1 vote)
Μενού