Jes Extender

Jes Extender Κριτική, Τιμή και Αγορά στην Ελλάδα

sizegenetics fotografiaΤο Jes Extender Titanium (προτείνουμε το Gnetics Extender) είναι ένας τέλεια κατασκευασμένος και ιατρικά πιστοποιημένος μεγεθυντής πέους.

Το Jes Extender είναι η συσκευή που πωλείται από τη SizeGenetics.

Αυτός ήταν ο πρώτος ιατρικά εξελιγμένος μεγεθυντής πέους που τέθηκε στη άμεση διάθεση του κοινού – από το 1997. Μέχρι σήμερα, η DanaMedic αναφέρει ότι πάνω από 250.000 Jes-Extenders έχουν κατασκευαστεί – τα περισσότερα έχουν πωληθεί με την εμπορική ονομασία SizeGenetics – Σας συνιστούμε τη συσκευή Gnetics Extender γιατί είδαμε καλύτερα αποτελέσματα και επίσης είναι φθηνότερη (Έχουμε έκπτωση 50%+).

Φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς από μια ιατρικά πιστοποιημένη συσκευή, είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένο, παρέχει πολύ ακριβή και ασφαλή επίπεδα έλξης και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι λειτουργεί.

Η μελέτη του 1998 που αναφέρεται παραπάνω κατέγραψε μια μέση αύξηση της τάξης του 29 τοις εκατό σε μήκος στύσης κατά τη διάρκεια των 6 μηνών χρήσης του Jes Extender – επιτυγχάνοντας κατά μέσο όρο 1,9 χιλιοστά ανά εβδομάδα. (Το Gnetics Extender είχε καλύτερα αποτελέσματα)

Μια άλλη μελέτη βασισμένη στο Jes Extender που έγινε το 2001 και παρουσιάστηκε στο International Congress of Urologists κατέγραψε μέση καθαρή αύξηση 3,03 εκ. (1,19 ίντσες) κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μόλις 17 εβδομάδων χρήσης.

Αυτές οι μελέτες ωστόσο, διεξήχθησαν πριν από την εισαγωγή του νέου καινοτόμου «comfort strap» (λουράκι άνεσης) της DanaMedic – μια εξέλιξη που καθιστά το Jes Extender ακόμα πιο αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση από ότι πριν.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Σε τι Διαφέρει τόσο το Λουράκι Άνεσης;

jes extender device pictureΤο λουράκι άνεσης που τοποθετήθηκε σε όλα τα νέα SizeGenetics Jes Extenders αντικαθιστά την παραδοσιακή «θηλιά σιλικόνης» που οι περισσότεροι μεγεθυντές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν για να προσδέσουν το κεφάλι του πέους στη συσκευή.

Είναι μια πολύ απλή ιδέα, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για αρκετούς λόγους:

 • Απλό στη χρήση: ο σχεδιασμός του από ένα κομμάτι το καθιστά πολύ απλό στην τοποθέτηση και αφαίρεση. Το πέρασμα της κεφαλής του πέους μέσω της εναλλακτικής θηλιάς σιλικόνης είναι μια μπελαλίδικη και μερικές φορές επίπονη διαδικασία διότι το δέρμα του πέους έχει τη τάση να τσιμπιέται καθώς σφίγγετε τη θηλιά.
 • Ασφαλής προσάρτηση: Τo λουράκι άνεσης διατηρεί επίσης το κεφάλι του πέους σας πολύ καλά προσαρτημένο. Εξαιτίας αυτού μπορείτε πραγματικά να δυναμώστε την ένταση στο μέγιστο χωρίς να ανησυχείτε μήπως η συσκευή ξεγλιστρήσει. Η συνεπής χρήση είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μεγιστοποίηση των οφελών και το εξαιρετικά αξιόπιστο κράτημα που έχει το λουράκι άνεσης εξασφαλίζει ότι η συσκευή απαιτεί ελάχιστη παρακολούθηση ή αναπροσαρμογή.
 • Ομοιόμορφα κατανεμημένη, πιο σταθερή ένταση: Αισθάνεστε μια πολύ καλύτερη έκταση σε όλο το μήκος του άξονα του πέους με το λουράκι άνεσης. Από την άλλη, με τις εκδόσεις θηλιάς αισθάνεστε το μεγαλύτερο μέρος της αντίστασης ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πέους σας. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, καθώς δίνει την αίσθηση ότι η θηλιά σιγά σιγά ξεγλιστρά. Συχνά η μόνη λύση είναι η εφαρμογή λιγότερης έντασης ως αντιστάθμισμα.
 • Πιο άνετο: Όπως υποδηλώνει και το όνομα του, το «λουράκι άνεσης» έχει πολύ πιο άνετη αίσθηση – δεν έχετε ένα λεπτό κομμάτι σιλικόνης να χώνεται μέσα στο πέος σας. Η επιτυχία της έλξης πέους έχει να κάνει με τη συσσώρευση χρόνου χρήσης – περίπου 2.5 εκατοστά για κάθε 1.000 ώρες χρήσης. Η αυξημένη άνεση προφανώς ενθαρρύνει περισσότερο το χρόνο εφαρμογής.
 • Ασφαλές: Το νέο λουράκι άνεσης δεν περιορίζει την κυκλοφορία στην άκρη του πέους σας, όπως κάνει η παραδοσιακή θηλιά σιλικόνης. Γι’ αυτό μπορείτε να το φοράτε για παρατεταμένες χρονικές περιόδους χωρίς η άκρη του πέους σας να κρυώνει ή να μουδιάζει.

Έχω δοκιμάσει τόσο τη θηλιά σιλικόνης όσο και τη νέα μέθοδο προσάρτησης με λουράκι άνεσης και λόγω των παραπάνω σημείων το λουράκι άνεσης έχει διαφορά. Η συσκευή που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το Gnetics Extender (αγοράστε το εδώ με 20% έκπτωση)

Το είδος της χειρουργικής σιλικόνης από το οποίο είναι κατασκευασμένο το λουράκι άνεσης συναντάται σε high-end συσκευές όπως η SizeGenetics.
Το λουράκι άνεσης βελτιώνει την πρόσφυση και μειώνει την πίεση, βοηθώντας την αύξηση της έντασης και τους μεγαλύτερους χρόνους εφαρμογής…

Βασικοί παράγοντες για την αποτελεσματική χρήση.

Θυμηθείτε: όσο περισσότερο φοράτε τη συσκευή κάθε μέρα και όσο μεγαλύτερο το επίπεδο έλξης που χρησιμοποιείτε, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε σημαντικά οφέλη στο μήκος. Έτσι, τελικά όλα τα παραπάνω οφέλη του νέου λουριού άνεσης ισοδυναμούν με καλύτερη οφέλη σε λιγότερο χρόνο.

Έτσι, τα βασικά πλεονεκτήματα της συσκευής Jes Extender (προτείνουμε το Gnetics Extender) κατά τη γνώμη μου είναι:

 • Παραμένει στη θέση του
 • Είναι άνετο στην εφαρμογή
 • Παρέχει πολύ σταθερά επίπεδα πρόσφυσης
 • Δεν είναι τόσο μπελαλίδικο όσο το AndroPenis
 • Τα ιατρικού τύπου υλικά του είναι πολύ ανθεκτικά
 • Είναι ιατρικώς σχεδιασμένο, ελεγμένο και πιστοποιημένο.

SizeGenetics Jes Extender

jes extender device pictureΕπί του παρόντος θα ήταν δύσκολο να δικαιολογηθεί η αγορά ενός ιατρικά εγκεκριμένου μεγεθυντή πέους από οπουδήποτε αλλού εκτός από τη SizeGenetics Gnetics Extender.

Όχι μόνο παρέχουν την πιο καινοτόμα, ισχυρή διαθέσιμη συσκευή μεγέθυνσης – όσον αφορά την αξιοπιστία, αντοχή, άνεση και ευκολία στη χρήση – αλλά το «απόλυτο πακέτο» τους είναι φορτωμένο με κάθε πιθανή αναβάθμιση που μπορεί να χρειαστείτε για να μεγεθύνετε το πέος σας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.
Επιπλέον, το SizeGenetics Jes Extender Gnetics Extender είναι η πιο ισχυρές συσκευή της αγοράς – αναβαθμισμένη από την τυπική μέγιστη ένταση των 1500g στην γιγαντιαία τιμή των 2,8 kg. Έτσι, το Jes Extender είναι  σαν μια Ferrari 360, ενώ το Gnetics Extender είναι σαν μια φτιαγμένη Ferrari 360 με 100BHP περισσότερους!

Φυσικά όλη αυτή η πρόσθετη δύναμη – η οποία συνοδεύεται από ένα απίστευτα ασφαλές σύστημα προσάρτησης – σημαίνει ένα πράγμα: πιο γρήγορα, πιο έντονα αποτελέσματα.

Το Απόλυτο Πακέτο SizeGenetics Gnetics Extender: Προσφέροντας ένα αναβαθμισμένο μεγεθυντή με σημαντικά περισσότερη ένταση και το ολοκληρωμένο σύστημα άνεσης 10 τεμαχίων (έρχετε με 2 πακέτα SizeGain Plus). Οι αναβαθμίσεις προσδίδουν μια πιο ισχυρή συσκευή με προσάρτηση επιπέδου κόλλας-στιγμής και χρήση χωρίς ταλαιπωρία. Όλα για μόλις 56€ περισσότερο από ένα κανονικό Gnetics Extender. Ακόμη και η παράδοση προσφέρεται δωρεάν.

Βασικά Σημεία Σχετικά με το SizeGenetics Gnetics Extender:

Μερικοί μόνο από τους λόγους που το πακέτο SizeGenetics Gnetics Extender προσφέρει τέτοια εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής είναι:

 • Πλήρες πακέτο αξεσουάρ: Το Gnetics Extender προσφέρει ένα τεράστιο αριθμό ανταλλακτικών. Για παράδειγμα, συμπεριλαμβάνουν το πλήρες σύστημα άνεσης 10 τεμαχίων που κοστίζει €208.95 €99.95 αν αγοραστεί ως αξεσουάρ απευθείας από την ιστοσελίδα μας. Αυτό ειδικά είναι ένα τεράστιο μπόνους, επειδή εξασφαλίζει ότι θα βρείτε τον ιδανικό τρόπο για την ασφάλιση της συσκευής στο πέος σας – ανεξάρτητα από το μέγεθος, εάν έχετε κάνει περιτομή κ.λπ. Φυσικά, όσο πιο άνετη και καλά στερεωμένη είναι η συσκευή, τόσο περισσότερο θα το φοράτε. Όπως έχουμε δει μέσα και από τις παραπάνω μελέτες, η μεγιστοποίηση του χρόνου εφαρμογής είναι το πιο πλέον σημαντικό όταν πρόκειται για την επίτευξη γρήγορων οφελών.
 • Εξαιρετικά ισχυρή: Η συσκευή Gnetics Extender παρέχει σημαντικά περισσότερη πρόσφυση από το κανονικό Jes-Extender. Εκεί που το Jes-Extender μπορεί να ασκήσει 1.5kg έλξης στο πέος, το Gnetics Extender έχει αναβαθμιστεί ώστε να ασκεί 2.8kg. Ικανή να παράγει σχεδόν διπλάσια επίπεδα έντασης, το Gnetics Extender είναι σήμερα η πιο ισχυρή ιατρικά πιστοποιημένη διαθέσιμη συσκευή. Οι περισσότερες μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μεγεθυντών πέους έχουν χρησιμοποιήσει επίπεδα έντασης μεταξύ μόνο 1.2kg – 1.5kg. Με τα επιπλέον 1,3 kg έλξης στη διάθεσή της, καθώς και το άψογο σύστημα προσάρτησης, ο μεγεθυντής Gnetics Extender δεν μπορεί παρά να δώσει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που επιτυγχάνονται στις κλινικές δοκιμές.
 • Ταχύτερη πρόοδος: Η εταιρεία προσφέρει μαζί και ένα DVD με το εξαιρετικά δομημένο της πρόγραμμα άσκησης πέους, επιδεικνύοντας μια σειρά από υψηλής έντασης ασκήσεις πέους για την περαιτέρω διέγερση της ανάπτυξής του. Ένα από τα οφέλη του συνδυασμού άσκησης με έλξη είναι ότι κάθε μέθοδος παράγει αποτελέσματα μέσω διαφορετικών φυσιολογικών μηχανισμών: Πρόσφυση μέσω τεντώματος, άσκηση κατά κύριο λόγο από την αύξηση του όγκου του αίματος στο πέος. Με το συνδυασμό και των δύο στοχεύετε την ανάπτυξη του πέους από κάθε δυνατή γωνία – πράγμα που προάγει προφανώς πιο γρήγορα οφέλη.
 • Αγορά χωρίς ρίσκο: Το Genetics Extender παρέχει επίσης εξαιρετική εγγύηση «αποτελεσμάτων» – μάλιστα είναι η καλύτερη όλων. Για την ποιότητα, το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για 120 ημέρες – και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα θα σας επιστρέψουν τα χρήματα σας. Οι άλλες εταιρείες απαιτούν να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για σημαντικά περισσότερο χρόνο πριν σας προσφέρουν επιστροφή χρημάτων.
 • Μείωση Τιμής: Για περιορισμένο χρονικό διάστημα η τιμή του κορυφαίου Απόλυτου Πακέτου έχει μειωθεί κατά το απίστευτο ποσό των 208.95€ 99.95€. Επομένως, αν κινηθείτε γρήγορα, μπορείτε να αποκτήσετε το πλέον εξοπλισμένο με αξεσουάρ ιατρικά πιστοποιημένο πακέτο επιμήκυνσης πέους, διαθέσιμο μόνο για 56€ περισσότερα από ένα κανονικό Gnetics Extender…μια εξαιρετική επένδυση για μερικά επιπλέον Ευρώ.

Περιλαμβάνεται επίσης δωρεάν παράδοση, που σας εξοικονομεί επιπλέον 20€ σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Jes Extender Κριτική
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
0 (0 votes)
Μενού