Fleshlight Stoya Destroya

Αποκτήστε εντονότερη διέγερση και μεγαλύτερη ευχαρίστηση με το fleshlight Stoya Destroya

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που το συγκεκριμένο Fleshlight είναι τόσο δημοφιλές ανάμεσα στα ερωτικά παιχνίδια.

  • Σύγχρονος Σχεδιασμός – Μια συσκευή αυνανισμού υψηλής ποιότητας που αποτελεί ακριβές αντίγραφο του κόλπου της Stoya Destroya.
  • Αυτοβελτίωση – Τα ανδρικά ερωτικά παιχνίδια Fleshlight μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για ευχαρίστηση όσο και για αύξηση της σεξουαλικής απόδοσης και της αντοχής.
  • Πραγματική αίσθηση αιδοίου – Όσο πιο κοντά μπορείτε να φτάσετε στο να κάνετε σεξ με τη Stoya. – Βάλτε το αγαπημένο σας κλιπ και θα μεταφερθείτε στον ερωτικό κόσμο της Stoya. Μην ξεχνάτε τις κούκλες σεξ πλήρους μεγέθους.
  • Η ερωτική Stoya πρωταγωνίστησε στην ταινία Hysterical Literature στην οποία έδωσε μια εκπληκτική ερμηνεία εξερευνώντας τα όρια της τέχνης και της σεξουαλικότητας. Η Stoya παίζει σε διάφορες ταινίες κυρίως ερωτικού περιεχομένου, αλλά τελευταία έχει αρχίσει επίσης να σκηνοθετεί ορισμένες από αυτές.
  • Γράφει για το Vice, ενώ έχει γράψει επίσης για τους New York Times, το New Statesman, το Esquire και το blog της XCritic. Το 2015, η Stoya άρχισε να γράφει για το The Verge ως η μόνιμη αρθρογράφος τους για το σεξ.
  • Αναγνωρισιμότητα – Είναι πολύ πιθανό να γνωρίζεται τη Stoya από τη δουλειά της σε Brazzers, Mofos, Twistys, Babes, Reality Kings, BangBros, PornPros, Evil Angel, Jules Jordan, Vixen, Tushy, Penthouse, ATK, Girlsway, WebYoung Kink, Sweetheart Vids, Filly Films, Digital Playground, Wicked Pictures και άλλες κυκλοφορίες porno.

 

Stoya destroya FleshlightΣε ποιους απευθύνεται το Fleshlight της Stoya Destroya

✓ Σε εσάς που χρειάζεστε περισσότερη ποικιλία και ρεαλισμό στη ρουτίνα αυτοϊκανοποίησής σας

✓ Σε εσάς που θέλετε να βελτιώσετε την απόδοσή σας στο κρεβάτι χρησιμοποιώντας το πιο αληθοφανές ανδρικό σεξουαλικό παιχνίδι της αγοράς

✓ Σε εσάς που θέλετε να κάνετε πιο πικάντικο το σεξ στην κρεβατοκάμαρα με τον – την σύντροφό σας

✓ Σε εσάς που έχετε ήδη ένα προϊόν Fleshlight αλλά θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας μια νέα και καινοτόμα υφή

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών που διαβάσαμε σε πολλά Αμερικανικά site για τα Fleshlight, το Holli πήρε περισσότερους ψήφους στην ικανοποίηση, την διέγερση και την υφή σε σύγκριση με το Stoya Destroya.

Υλικά κατασκευής

Το Stoya Fleshlight είναι κατασκευασμένο με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Real Feel Super Skin, ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό που δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις. Οι φθαλικοί εστέρες ορίζονται ως “οποιοδήποτε από τα διάφορα άλατα ή εστέρες του φθαλικού οξέος που χρησιμοποιούνται κυρίως ως πλαστικοποιητές και σε διαλύτες”.

Υπάρχει αρκετή διαμάχη γύρω από τη χρήση φθαλικών ενώσεων σε σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά η Interactive Life Forms, Inc. είναι στην ευχάριστη θέση να διαβεβαιώσει τους πελάτες της ότι το υλικό Fleshlight ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ φθαλικό εστέρα.

Οδηγίες Χρήσης του Fleshlight Stoya Destroya

Fleshlight Stoya destroyaΖεστάνετε την βάση του Fleshlight αφαιρώντας το από τη θήκη και περνώντας ζεστό νερό μέσα από το μανίκι για περίπου 5 λεπτά. ΜΗΝ το βράζετε και μην το βάλετε σε φούρνο μικροκυμάτων γιατί θα καταστραφεί!

Ανακινήστε το ζεστό νερό και επανατοποθετήστε την βάση στη θήκη Fleshlight, ρυθμίστε τη στεγανότητα του καπακιού στο κάτω μέρος για να ελέγξετε την αναρρόφηση και ολοκληρώστε βάζοντας αρκετή ποσότητα λιπαντικού στο στόμιο και στο πέος σας.