Fleshlight Elsa Jean

Ακολούθησε τη φαντασίωσή σου και κάνε “παιχνίδι” με το Fleshlight Elsa Jean

Elsa Jean FleshlightTo Fleshlight Elsa Jean δημιουργήθηκε με πρότυπο το πραγματικό τέλειο σώμα της Elsa Jeasn και αναπαράγει τέλεια την αίσθηση του αιδοίου της μικροσκοπικής πορνοστάρ.

Τα ανδρικά ερωτικά παιχνίδια Fleshlight μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για ευχαρίστηση όσο και για αύξηση της σεξουαλικής απόδοσης και της αντοχής.
Η διαφορά του Fleshlight σε σχέση με όλα τα άλλα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια είναι το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τελικό καπάκι το οποίο έχει την όψη και την υφή ενός κανονικού αιδοίου. Μπορείτε να το σφίξετε ή να το χαλαρώσετε για να αυξήσετε ή να μειώσετε τη ροή του αέρα και να βρείτε την αίσθηση που ψάχνετε.

Αυτή η εξαιρετικά σφιχτή και έντονη υφή είναι ένα τέλειο εργαλείο αυνανισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας ή να το συμπεριλάβετε στα ερωτικά παιχνίδια που κάνετε με την-τον σύντροφό σας !

Fleshlight Ξανθιά Elsa Jean

Η Elsa Jean είναι η γνωστή νεαρή μικροσκοπική ξανθιά καλλονή η οποία πρωταγωνιστεί σε δεκάδες πορνοταινίες και έχει φαντικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Τα μακριά χρυσαφένια μαλλιά της και τα τέλεια φουσκωτά χείλη της είναι αυτά που λατρεύουν οι θαυμαστές και οι οπαδοί της σε αυτή την καλλονή που μεγάλωσε στις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής.

Είτε υποδύεται τη σέξι φοιτήτρια, είτε δελεάζει τους θεατές ως παράνομος πειρασμός, η Elsa Jean είναι η επιτομή του νεανικού θράσους και της κλάσης. Είναι όλα όσα θέλετε από μια πορνοστάρ σήμερα!

Θα σας έρθει με πολύ διακριτική συσκευασία και θα είναι απίστευτα ρεαλιστική όταν θα την δοκιμάσετε. Ακολουθήστε τη φαντασίωσή σας και φροντίστε να την έχετε πάντα δίπλα σας στην κρεβατοκάμαρά σας!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών που διαβάσαμε σε πολλά Αμερικανικά site για τα Fleshlight, το Holli πήρε περισσότερους ψήφους στην ικανοποίηση, την διέγερση και την υφή σε σύγκριση με το Elsa Jean.

Σε ποιους απευθύνεται το Fleshlight της Elsa Jean

✅ Σε εσάς που χρειάζεστε περισσότερη ποικιλία και ρεαλισμό στην ρουτίνα του αυνανισμού.

✅ Σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις και την αντοχή τους χρησιμοποιώντας το πιο αληθοφανές ανδρικό σεξουαλικό παιχνίδι της αγοράς.

✅ Σε όσους έχουν ήδη ένα Fleshlight αλλά θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους μια νέα και καινοτόμα υφή;

✅ Τα Fleshlights είναι πιο διακριτικά και ρεαλιστικά από τις συνηθισμένες κούκλες του σεξ.

Υλικά Κατασκευής & οδηγίες χρήσης Fleshlight

Τα Elsa Jean Fleshlights είναι κατασκευασμένα με το απόλυτα ρεαλιστικό ως προς την υφή Real Feel SuperSkin, ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό που δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις. Οι φθαλικοί εστέρες ορίζονται ως “οποιοδήποτε από τα διάφορα άλατα ή εστέρες του φθαλικού οξέος που χρησιμοποιούνται κυρίως ως πλαστικοποιητές και σε διαλύτες”. Υπάρχει αρκετή διαμάχη γύρω από τη χρήση φθαλικών ενώσεων στα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά η εταιρία που κατασκευάζει το Fleshlight Elsa Jean διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι το υλικό Fleshlight ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ φθαλικές ενώσεις.

Ζεστάνετε το Fleshlight αφαιρώντας το από τη θήκη και περνώντας ζεστό νερό μέσα από το μανίκι για περίπου 5 λεπτά. ΜΗΝ βράζετε ή βάζετε το flleshlight στο φούρνο μικροκυμάτων γιατί θα καταστραφεί! Ανακινήστε το ζεστό νερό και επανατοποθετήστε το περίβλημα στη θήκη Flashlight, ρυθμίστε τη στεγανότητα του καπακιού για να ελέγξετε την αναρρόφηση και ολοκληρώστε βάζοντας μια καλή ποσότητα λιπαντικού στο στόμιο του κόλπου και στο πέος σας για καλύτερα αποτελέσματα.