Fleshlight

Περιεχόμενα

Αυτή είναι μια παρουσίαση αποκλειστικά για το σεξουαλικό παιχνίδι Fleshlight. Πιστεύω ότι θα καλύψει τα πιο δημοφιλή θέματα και ερωτήσεις που μπορεί να έχετε για το συγκεκριμένο sex toy.  Θα μάθετε για την ποικιλία και αναζήτηση της τέλειας υφής έως τον σωστό καθαρισμό του, μετά τη χρήση του.

Παρόλο που το Fleshlight είναι το πιο δημοφιλές ανδρικό σεξουαλικό παιχνίδι, εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό και πραγματικά κάναμε μεγάλο κόπο για να συλλέξουμε όλα αυτά που θα δείτε παρακάτω.

Εδώ στο “epimikinsipeous” αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή τη λεπτομερή παρουσίαση  για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις γιατί, πώς, τι, πότε, που αφορούν το Fleshlight.

Σας διαβεβαιώ πως αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό για το Fleshlight, στο τέλος θα ξέρετε τα πάντα για αυτό το δημοφιλές σεξουαλικό παιχνίδι.

Αυνανιστήρια – Sex Dolls

Μία από τις λίγες βιομηχανίες που τα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια των lockdown λόγω του κορωνοιού, είναι τα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια η αυνανιστήρια όπως αλλιώς λέγονται στο διαδίκτυο.

Μέσα στην μεγάλη γκάμα με τα αυνανιστήρια ανήκουν και τα πολύ γνωστά πλέον Fleshlight που θα σας παρουσιάσουμε σε αυτό το άρθρο. Κατά την διάρκεια της καραντίνας πολλά ζευγάρια βρήκαν χρόνο για να διασκεδάσουν και να πειραματιστούν με τους συντρόφους τους, αλλά την διαφορά φαίνεται πως τελικά την έκαναν οι μοναχικοί άντρες που κατάλαβαν ότι με τα αυνανιστήρια μπορούσαν να αναπαράγουν τη σεξουαλική ζωή που έχαναν.

Αλλά όπως μια συνδρομή στο netflix την οποία την κάνατε λόγω lockdown, βλέπεται ότι μπορεί να σας είναι χρήσιμη και μετά την πανδημία, έτσι συμβαίνει και με ένα αυνανιστήρι.

Ουσιαστικά ένα sex doll είναι το καλύτερο στοίχημα ενός άντρα για να αναπαράγει την πραγματική αίσθηση της διείσδυσης όταν είναι μόνος του χωρίς παρτενέρ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εύρεση του κατάλληλου ερωτικού παιχνιδιού που θα καλύψει τις προσωπικές σας ανάγκες για σόλο παιχνίδι δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αγορα Fleshlight Holli

Aυξήστε την σεξουαλική σας ευχαρίστησή στο έπακρο

 

Τι είναι τα Fleshlight Sex Dolls;

Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά, τι ακριβώς είναι ένα Fleshlight; Εν συντομία, πρόκειται για μια συσκευή, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία αυνανισμού στον άντρα. Ένα Fleshlight έχει μια εσωτερική υφή που μοιάζει με το εσωτερικό μέρος του γυναικείου αιδοίου και μια υπερμεγέθη θήκη που μοιάζει με φακό.

Η ιστορία του ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια με μια απλή θήκη αυνανισμού. Σήμερα το Fleshlight είναι το πιο δημοφιλές sex toy για τον ανδρικό αυνανισμό, που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήθηκε για να μιμηθεί το διεισδυτικό σεξ με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο. Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από εκατό διαφορετικές υφές που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε άνδρα.

Στοματικό στόμιο

Με βάση την επιλογή σας, ένα Fleshlight μπορεί να μιμηθεί το κολπικό, το πρωκτικό ή το στοματικό σεξ. Αντίστοιχα, κάθε τέτοιο παιχνίδι, διαθέτει ένα στόμιο που μοιάζει με αιδοίο, πρωκτό ή είναι μη ανατομικό. Στο παρελθόν, ένα στόμιο που μοιάζει με στόμα χρησιμοποιούνταν για τους στοματικούς αυνανιστές, ωστόσο, ένα ουδέτερο σχέδιο ήταν πιο αποδεκτό από τους πελάτες.

Οι θήκες του Fleshlight είναι κατασκευασμένα από υλικό που μοιάζει με το ανθρώπινο δέρμα. Το υλικό ονομάζεται SuperSkin, είναι υψηλής ποιότητας και ασφαλές υλικό για το δέρμα. Αυτό το υλικό σχεδιάστηκε για να μιμείται τις αισθήσεις του πραγματικού ανθρώπινου σώματος. Αυτή την στιγμή στη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών, το superskin είναι όσο πιο κοντά μπορείτε να φτάσετε στις αισθήσεις του πραγματικού ανθρώπινου δέρματος.

Ιστορία του Fleshlight

Η ιστορία αυτού του σεξουαλικού παιχνιδιού ξεκίνησε το 1995, όταν ένας έξυπνος νέος ο Steve Shubin, σκέφτηκε μια λαμπρή ιδέα που άλλαξε για πάντα τη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών. Μέχρι τότε η αγορά ήταν γεμάτη με διάφορες φτηνές προσομοιώσεις αιδοίων τσέπης, που ήταν κατασκευασμένα από υλικά χαμηλής ποιότητας και δεν ήταν ανθεκτικά. Μάλιστα ορισμένα από αυτά ήταν κατασκευασμένα από υλικά που σήμερα χαρακτηρίζονται επιβλαβή για την υγεία.

Όπως πολλές μεγάλες εφευρέσεις, έτσι και αυτό το sex toy δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ίδιου του δημιουργού του. Σε μια συνέντευξη ο Steve Shubin εξήγησε ότι όταν ήταν 40 ετών, η γυναίκα του έμεινε έγκυος σε δίδυμα. Οι γιατροί του είπαν ότι το σεξ μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει αποβολή, οπότε η σεξουαλική επαφή έπρεπε να αποφευχθεί μέχρι η γυναίκα του να γεννήσει.

Ο Steve δεν ήθελε πραγματικά να επιστρέψει στον κλασικό αυνανισμό με το χέρι, οπότε του ήρθε στο μυαλό η ιδέα του Fleshlight. Με την συμπαράσταση της γυναίκας του, η ιδέα του Steve άρχισε να παίρνει “σάρκα και οστά”.

Βρίσκοντας τα κατάλληλα υλικά

Παρόλο που ο Steve ήταν πρώην αστυνομικός, αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει αυτοδίδακτος μηχανικός. Σύντομα άρχισε να πειραματίζεται με διάφορα υλικά στο γκαράζ του για να βρει την τέλεια λύση.

Άρχισε να αναμειγνύει ορυκτέλαιο με διάφορα θερμοπλαστικά ελαστομερή. Τα θερμοπλαστικά ελαστομερή είναι υλικά που μοιάζουν με καουτσούκ και πλαστικό. Τελικά, κάποια στιγμή μετά από πολλά πειράματα κατάφερε να φτιάξει κάτι που θα έμοιαζε με την ανθρώπινη σάρκα. Ωστόσο, το υλικό δεν είχε ελαστικότητα και δεν μπορούσε να αποκαταστήσει το αρχικό του σχήμα μετά από παραμόρφωση.

Μετά από λίγο χρόνο και την εύρεση των σωστών πλαστικών και της αναλογίας μίξης, ο Steve ήξερε ότι είχε την τέλεια υφή.

Ο Steve ήταν βέβαιος πως οι άνδρες θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα το νέο ερωτικό παιχνίδι που είχε ανακαλύψει, καθώς ήταν μικρό και διακριτικό, σε αντίθεση με οτιδήποτε υπήρχε στην αγορά εκείνη την εποχή.

Σκέφτηκε πράγματα που αρέσουν ή έχει σχεδόν κάθε άντρας στην αποθήκη του και ένας απλός φακός φάνηκε ως η ιδανική λύση. Εξάλλου, είναι φορητός, περιστασιακός και διακριτικός. Δεδομένου ότι το ο φακός (flashlight) και η σάρκα (Flesh) ακούγονται τόσο παρόμοια (Flash – Flesh) στα αγγλικά, δεν αποτελεί έκπληξη γιατί το σεξουαλικό παιχνίδι ονομάστηκε τελικά Fleshlight.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Το 1998 το Fleshlight κατοχυρώθηκε ως επίσημη πατέντα και σύντομα τα Fleshlights που γνωρίζουμε τώρα άρχισαν να φτάνουν στους πρώτους πελάτες. Η πρώτη θήκη του Fleshlight ήταν πολύ απλή. Δεν είχε νευρώσεις, κουκίδες ή οτιδήποτε άλλο για να εντείνει τη διέγερση. Ήταν ένα πολύ μια απλή θήκη χωρίς υφή.

Η Pink Lady έγινε εξαιρετικά επιτυχημένη και αυτό μετέτρεψε το Fleshlight σε διεθνή επιτυχία. 

Το ένα μετά το άλλο άρχισαν να εμφανίζονται στην αγορά νέα προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν το Sex in a Can, τα Fleshlight Girls, διάφορα αξεσουάρ και ακόμη και τον αυτόματο αρσενικό αυνανισμό – Fleshlight Launch.

Πλέον το Fleshlight είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και οι γιοι του Steve είναι αυτοί που σκέφτηκαν την όλη ιδέα του Fleshlight Girls. Το 2006, όταν τα Fleshlight Girls παρουσιάστηκαν στο κοινό, η βιομηχανία πορνό γνώριζε μεγάλη άνθηση. Ήξεραν ότι αυτά τα απίστευτα δημοφιλή κορίτσια έπρεπε να γίνουν διαθέσιμα στους θαυμαστές τους, με τη μορφή του Fleshlight.

Τώρα, η Fleshlight είναι μια διεθνής εταιρεία που συνεχίζει να φέρνει χαρά σε πολλούς άνδρες σε όλο τον κόσμο.

Πλεονεκτήματα του Fleshlight

Αν αναρωτιέστε γιατί πρέπει να αποκτήσετε αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι, η απάντηση φαίνεται να είναι προφανής,  η ευχαρίστηση. Ωστόσο, σε αυτή την παρουσίαση του Fleshlight θα αποκαλύψω γιατί ορισμένα sex toys έρχονται με ελαφρώς υψηλότερη τιμή από τις απλές θήκες αιδοίου τσέπης από καουτσούκ.

Αυτά τα φτηνά ερωτικά παιχνίδια τσέπης, σπάνε μετά από λίγες χρήσεις και απλά καταλήγετε να πληρώνετε περισσότερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σας ενθαρρύνω να δείτε τα Fleshlights ως μια επένδυση στη σεξουαλική σας ζωή. Ακολουθούν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους σας τα προτείνω:

✓ Ικανοποιήστε τις σεξουαλικές ανάγκες σας

Με τη βοήθεια ενός τέτοιου παιχνιδιού, μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις ανά πάσα στιγμή και με όποιον τρόπο θέλετε. Τα Fleshlights κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πέους.

✓ θα διευρυνθεί η φαντασία σας

Μπορείτε να απογειώσετε ακόμη περισσότερο τις σεξουαλικές σας εμπειρίες αγοράζοντας ένα Fleshlight που βασίζεται σε μια πραγματική πορνοστάρ.

✓ Εξασκήστε κάνοντας ασφαλές σεξ

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή των περισσότερων από εμάς που δεν έχουμε σύντροφο για να μοιραστούμε το κρεβάτι. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική απογοήτευση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες τυχαίες επαφές.

Ο μεγάλος αριθμός σεξουαλικών συντρόφων αυξάνει τον κίνδυνο να κολλήσετε διάφορα κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα. Ορισμένα από αυτά, όπως ο ιός HIV, μπορεί να είναι θανατηφόρα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV. Ακόμα περισσότεροι, αν υπολογίσετε αυτούς που δεν έχουν κανένα σύμπτωμα και δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί.

Γι’ αυτό, εξασκήστε το ασφαλές σεξ και αντί για πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους, επιλέξτε διάφορους Fleshlights.

✓ Είναι απόλυτα ρεαλιστικά

Τα Fleshlight είναι κατασκευασμένα από το υλικό που ονομάζεται SuperSkin. Αυτό το υλικό είναι το πιο κοντινό πράγμα που μιμείται τις αισθήσεις του πραγματικού ανθρώπινου σώματος στον κόσμο των σεξουαλικών παιχνιδιών.

Το να έχετε σεξουαλικά παιχνίδια που μπορούν να μοιάζουν με την πραγματική συνουσία μπορεί να σας φέρει στο επόμενο επίπεδο ικανοποίησης και θα θέλετε να τα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Μπορείτε να δείτε τις κριτικές μου για το Fleshlight με πολλαπλές θήκες για να βεβαιωθείτε και εσείς.

✓ Θα έχετε πιο καθαρό μυαλό

Το να είσαι καυλωμένος 24 ώρες το 24ώρο δεν είναι κάτι που σε βοηθάει να συγκεντρωθείς στην δουλειά σου ή στην ζωή σου γενικώς. Η συνεχής σεξουαλική απογοήτευση μπορεί να αποδειχθεί ένας τεράστιος αντιπερισπασμός που θα παρεμβαίνει στην καθημερινότητά σας και θα αποσπά την προσοχή σας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πολλαπλές επιστημονικές έρευνες, το να έχετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή οδηγεί σε καλύτερη υγεία, πνευματική διαύγεια και υψηλότερη απόδοση στην εργασία.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ρεαλιστικό ερωτικό παιχνίδι που θα σας βοηθήσει να εκτονώνεστε τακτικά.

✓ Θα βελτιώσετε την σεξουαλική σας απόδοση

Η χρήση ενός Fleshlight μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Ένα από τα αυτά τα παιχνίδια, το Stamina Training Unit σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτό.

Εν ολίγοις, η αρχή λειτουργίας του είναι απλή. ΤοStamina Training Unit διαθέτει έναν μηχανισμό που αυνανίζει το πέος σας με πολύ ερεθιστικό τρόπο. Στην αρχή, μπορεί να είναι υπερβολικό, ωστόσο, με τον καιρό, το πέος σας θα γίνεται λιγότερο ευαίσθητο και αρχίζετε να συγκρατείστε περισσότερο με το ερωτικό παιχνίδι. Θα σας δώσουν ακόμα και ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γι’ αυτό.

Έτσι, όταν κάνετε σεξ με ένα πραγματικό άτομο, θα είστε σε θέση να αντέξετε περισσότερο στο κρεβάτι. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους άνδρες που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση ή έχουν μικρή εμπειρία στο κρεβάτι και επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τις συντρόφους τους.

✓ Κάντε την σεξουαλική ζωή σας ζωή πιο πικάντικη

Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθεροι ή σε σχέση, το Fleshlight μπορεί να προσθέσει μια πικάντικη γεύση στη σεξουαλική σας ζωή.

Αν ο σύντροφός σας είναι ανοιχτόμυαλος στα ερωτικά παιχνίδια, μπορείτε να σκεφτείτε να φέρετε το σεξουαλικό σας παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρά σας. Πολλά ζευγάρια αναφέρουν ότι η κοινή χρήση του Fleshlight έκανε τη σεξουαλική τους ζωή πιο συναρπαστική. Ωστόσο, πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται άνετα με αυτό το ερωτικό παιχνίδι στο κρεβάτι.

✓ Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή

Επίσης, ένα sex toy είναι ένας πολύ καλός σύντροφος για όσους βρίσκονται σε σχέσεις από απόσταση ή αν η δουλειά σας απαιτεί πολλά ταξίδια. Ένα συμπαγές Fleshlight χωράει τέλεια σε κάθε βαλίτσα, οπότε είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για ταξίδια.

Παρουσίαση των διάφορων τύπων

Από την αρχή που παρουσιάστηκε η πρωτότυπη ιδέα αυτού του παιχνιδιού, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί πολύ. Επί του παρόντος, υπάρχουν διάφοροι τύποι και σειρές Fleshlights για να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Αυτοί είναι οι κύριοι τύποι:

1. Standard Size Fleshlight

Ένα τυπικό Fleshlight δεν έχει αλλάξει πολύ από άποψη μεγέθους και σχήματος. Η κύρια εξέλιξη του αφορά τις υφές.

Μια τυπική θήκη Fleshlight έχει μήκος 9,75 ίντσες και το τυπικό περίβλημα έχει μήκος εισαγωγής 8,5 ίντσες.

Αυτού του τύπου τα Fleshlights έχουν 3 στόμια: αιδοίο, πρωκτός και μη ανατομικό.

Κάθε περίβλημα διαφέρει στο χρώμα, ωστόσο, κάθε ένα από τα χρώματα έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με το πραγματικό ανθρώπινο σώμα.

Επίσης, μπορείτε να συνθέσετε το δικό σας παιχνίδι επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες υφές και μια θήκη (περίβλημα) της επιλογής σας .

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, επειδή μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο στόμιο χωρίς να αγοράσετε νέα θήκη. Έτσι, το να έχετε μία θήκη είναι απολύτως αρκετό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για κάποια ποικιλία είναι απλώς να αλλάξετε τα στόμια.

2. Fleshlight Pink Lady

Η Pink Lady είναι η κλασική και η πρώτη υφή της Fleshlight. Παρά την απλότητα της Pink Lady, παραμένει ένα best-seller.

3. Fleshlight STU

Το Stamina Training Unit είναι σαν ένα fleshlight που θα εκπαιδεύσει το πέος σας να έχει πειθαρχία. Για να το θέσω κάπως αλλιώς, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απευαισθητοποιήσετε το πέος σας και να καταπολεμήσετε την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Με την STU, μπορείτε πραγματικά να αυξήσετε την αντοχή σας και να γίνετε καλύτερος εραστής του συντρόφου σας, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ευχαρίστησης στο κρεβάτι.

4. Κορίτσια Διάσημες Πορνοστάρ

Από το 2006, η εταιρεία εισήγαγε τα Fleshlight Girls. Αυτά τα Fleshlights κατασκευάζονται σε συνεργασία με διάσημες πορνοστάρ και έχουν στόμια που μοιάζουν ακριβώς με τα ιδιωτικά τους μέρη.

Συνήθως, κάθε Fleshlight Girl έχει δύο θήκες με δύο διαφορετικές υφές. Η μια θήκη έχει ένα στο στόμιο ένα αιδοίο και το άλλο διαθέτει ένα στόμιο πισινού.

5. Fleshlight Turbo

Σε αντίθεση με τα Fleshlights που αναφέρθηκαν παραπάνω, η σειρά Turbo διαθέτει διαφανείς θήκες και μπλε περιβλήματα που είναι διάφανα. Η σειρά Turbo σχεδιάστηκε για να μιμείται το στοματικό σεξ, και ομολογουμένως  κάνουν πολύ καλή δουλειά.

6. Sex Toys συμπαγούς μεγέθους

Υπάρχουν τα Fleshlights μικρότερου μεγέθους. Αυτά τα παιχνίδια έχουν το ίδιο σχήμα, ωστόσο είναι πιο συμπαγή και ιδανικά για ταξίδια.

Σε αντίθεση αυτά που ανάφερα πιο πάνω, τα περισσότερα από τα συμπαγή Fleshlights δεν έχουν χρώματα ανθρώπινου σώματος. Τα περισσότερα από αυτά ποικίλλουν στα χρώματα, ενώ υπάρχουν και ορισμένα κρυστάλλινα.

7. Fleshlight Ice

Αυτός ο τύπος και η ονομασία είναι περισσότερο ένας ορισμός του χρώματος παρά του μεγέθους. Τα αντικείμενα Fleshlight Ice διαφέρουν σε μέγεθος, ωστόσο, όλα τους είναι κρυστάλλινα. Τέτοια sex toys είναι ιδανικά για άτομα που θέλουν να βλέπουν το πέος τους σε δράση.

8. Fleshlight Flight

Το Flight θεωρείται ένας από τους πιο διακριτικούς ανδρικούς αυνανιστές. Σε γενικές γραμμές, αν δεν το κοιτάξετε από αρκετά κοντά, μοιάζει περισσότερο με φορητό ηχείο παρά με αυνανισμό. Ειδικά αυτό με τη μαύρη θήκη.

Η θήκη έχει μήκος 8 ίντσες και μπορεί να περιλάβει πέη που έχουν μήκος έως και 6 ίντσες ,

9. Fleshlight GO

Το μοντέλο GO είναι μια συμπαγής έκδοση των πιο δημοφιλών περιβλημάτων της Fleshlight. Το GO έχει μήκος 7 ίντσες και μήκος εισαγωγής 6,5 ίντσες. Υπάρχουν διάφορες επιλογές GO που περιλαμβάνουν τα κλασικά ροζ και κάποια κρυστάλλινα διαφανή παιχνίδια.

Άλλα Fleshlights

Υπάρχουν διάφοροι άλλοι τύποι Fleshlight που διαφέρουν σε μέγεθος και σε σχήμα. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι το μικρότερο μέγεθος και το ότι είναι ανοιχτά και στα δύο άκρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν συλλέγουν το σπέρμα, οπότε μπορείτε εύκολα να λερώσετε γύρω σας. Με αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να στοχεύετε όταν “πυροβολείτε”.

Fleshskins

Τα Fleshskins έχουν μήκος 5,35 ίντσες. Είναι ανοιχτά και στα δύο άκρα και διαθέτουν 4 τρύπες για τα δάχτυλα στο πλάι για άνετο κράτημα. Είναι εξαιρετικά ελαστικά και δεδομένου ότι τα Fleshskins είναι ανοιχτά και στα δύο άκρα, θα ταιριάζουν τέλεια σε κάθε μέγεθος πέους.

Quickshot

Σε αντίθεση με τα Fleshskins, τα Quickshot μπορούν να κρατήσουν το σχήμα τους. Έχουν μήκος 4,4 ίντσες και μήκος εισαγωγής 3,5 ίντσες. Παρόλο που είναι μικρά, είναι αρκετά ισχυρά. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε το gadget Quick Connect του Quickshot και να μετατρέψετε πολλά μικρότερα Quichshots σε ένα μεγαλύτερο.

Παρουσίαση αναβαθμίσεων και βασικά προϊόντα

Τα Fleshlights είναι εξαιρετικά και συναρπαστικά από μόνα τους. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα πρόσθετα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν την εμπειρία σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Για αυτό αποφάσισα να τα συμπεριλάβω σε αυτή την παρουσίαση. Υπάρχουν μερικά υποπροϊόντα που μπορούν να κάνουν τη φροντίδα του Fleshlight εξαιρετικά εύκολη και απλή.

Fleshlight Updates

Fleshlight Universal Launch : είναι η απόλυτη αναβάθμιση για τη θήκη του Fleshlight σας. Αυτός ο ισχυρός αυνανισμός μπορεί να χτυπήσει το πέος σας έως και 250 φορές το λεπτό. Να είστε έτοιμοι για μερικούς έντονους και μεγάλους οργασμούς χωρίς να ακουμπάτε χέρια. Αυτό το ισχυρό αυτόματο μηχάνημα είναι συμβατό με τα περισσότερα μεγέθη.

Θερμαντικές θήκες : ο πιο βολικός τρόπος για να ζεστάνετε το Fleshlight σας στη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. Μόλις το περίβλημα φτάσει τους 40 βαθμούς κελσίου, ο θερμαντήρας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος υπερθέρμανσης της θήκης. Οι θερμαντικές θήκες διατίθενται σε δύο μεγέθη, η μια για Fleshlights κανονικού μεγέθους και η άλλη για Quickshots.

Βάση ντους : αν θέλετε οργασμούς χωρίς να ακουμπάτε τα χέρια σας, μια βάση ντους είναι η τέλεια λύση γι’ αυτό. Απλά κολλήστε το στον τοίχο του ντους σας και απολαύστε το. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε με Quickshot ή Flight, θα χρειαστείτε έναν πρόσθετο προσαρμογέα.

Fleshlight και λιπαντικό

Όταν χρησιμοποιείτε το Fleshlight σας, η χρήση λιπαντικού μαζί με αυτό είναι απαραίτητη. Τα λιπαντικά δημιουργήθηκαν για να μειώνουν την τριβή κατά τη διάρκεια της συνουσίας, ενώ χρησιμοποιείτε σεξουαλικά παιχνίδια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο μπορεί να τα χρειάζεστε.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε λιπαντικό όταν χρησιμοποιείτε το Fleshlight σας, δύο άσχημα πράγματα μπορεί να συμβούν.

Πρώτον, μπορεί να σκίσετε κατά λάθος την θήκη. Αυτό μπορεί να συμβεί αποκλειστικά και μόνο λόγω της τριβής που έχετε όταν τρίβετε δύο στεγνά αντικείμενα το ένα πάνω στο άλλο.

Δεύτερον, μπορείτε να ερεθίσετε και να τραυματίσετε το πέος σας. Δεν έχει καμία σχέση με το ίδιο το υλικό. Ξέρετε πόσο ευαίσθητα είναι τα προσωπικά σας μέρη, γι’ αυτό να είστε ευγενικοί μαζί τους.

Λιπαντικά για το πέος

Όταν πρόκειται για Fleshlights, η καλύτερη επιλογή λιπαντικού θα ήταν τα λιπαντικά με βάση το νερό. Παρόλο που σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσουν επειδή τείνουν να εξατμίζονται πιο γρήγορα από άλλα, έχουν την τέλεια υφή για τις θήκες του Fleshlight.

Το λιπαντικό με βάση το νερό μιμείται σχεδόν ιδανικά τη συνοχή των κολπικών ή στοματικών υγρών και κάνει την εμπειρία ακόμα πιο ρεαλιστική. Τα λιπαντικά με βάση το νερό δεν είναι κολλώδη, είναι εξαιρετικά εύκολο να ξεπλυθούν.

Η Fleshlight προσφέρει το δικό της επώνυμο λιπαντικό που κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικούς τύπους: ένα ουδέτερο, ένα με θερμαντικό αποτέλεσμα και ένα με ψυκτικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Ωστόσο, δεν πρέπει να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιείτε το επίσημο λιπαντικό. Οποιοδήποτε λιπαντικό με βάση το νερό της επιλογής σας θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Fleshlight;

Ένα Fleshlight είναι μια πολύ απλή συσκευή, οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχετε πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα για να ξεκινήσετε και να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νεοαποκτηθέν σεξουαλικό σας παιχνίδι.

Η προετοιμασία

Αυτό εξαρτάται εντελώς από εσάς, ωστόσο, συνιστώ πάντα να ζεσταίνετε το παιχνίδι σας πριν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Αυτό κάνει την όλη εμπειρία πολύ πιο ρεαλιστική και ευχάριστη.

Η συνιστώμενη θερμοκρασία για μία θήκη Fleshlight είναι οι 40 βαθμοί Κελσίου. Μπορείτε να θερμάνετε το Fleshlight σας με δύο εύκολους τρόπους. Ο πρώτος είναι να γεμίσετε το νεροχύτη σας ή μια αρκετά μεγάλη λεκάνη με ζεστό νερό, να βάλετε την θήκη μέσα και να την αφήσετε να ζεσταθεί. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε ποτέ καυτό νερό, καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το υλικό.

Συμβουλή μπόνους Fleshlight: Πριν τοποθετήσετε την θήκη σας στο ζεστό νερό, βάλτε μέσα σε μια σφραγισμένη πλαστική σακούλα. Με αυτόν τον τρόπο θα ζεστάνετε το μανίκι σας χωρίς να το βρέξετε.

Αν δεν αισθάνεστε ότι θέλετε να το ζεστάνετε με το νερό, μπορείτε να αγοράσετε το θερμαντικό περίβλημα. Θα ζεστάνει τη θήκη σας στη συνιστώμενη θερμοκρασία και θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Έτσι, θα ξέρετε ότι δεν θα το υπερθερμάνετε ποτέ.

Η λίπανση

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, το λιπαντικό είναι απαραίτητο όταν χρησιμοποιείτε ένα Fleshlight. Η καλύτερη επιλογή λιπαντικού είναι ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Άλλοι τύποι λιπαντικών μπορεί να βλάψουν το υλικό SuperSkin.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει ένα τέλειο λιπαντικό, είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχετε στο σπίτι σας, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα σε οποιοδήποτε κατάστημα σεξ σοπ ή μπορείτε να δοκιμάσετε το Fleshlubes.

Η διαδικασία

Όταν το Fleshlight ζεσταθεί, είναι ώρα για την πραγματική διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να το κάνετε με το χέρι σας ή χωρίς χέρια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Fleshlight

Με τα χέρια

Η χρήση ενός Fleshlight με τα χέρια σας σας δίνει πλήρη έλεγχο. Μπορείτε να το στρίψετε, να ελέγξετε εύκολα την ταχύτητα κίνησης – να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Ωστόσο, αν η διαδικασία κρατήσει για αρκετή ώρα, μπορεί να γίνει κουραστικό και άβολο.

Εξάλλου, η θήκη του Fleshlight είναι πιο φαρδιά από το πέος σας, οπότε μπορεί να μην είναι η πιο άνετη συσκευή για να την κρατάτε. .

Χωρίς χέρια

Αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί καμία περαιτέρω ενέργεια και περιορίζεται μόνο στη φαντασία σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρείτε το τέλειο σημείο για να τοποθετήσετε το παιχνίδι σας και να αποκτήσετε έναν οργασμό χωρίς χέρια. Τέτοια μέρη είναι μεταξύ άλλων τα μαξιλάρια του καναπέ ή κάτι παρόμοιο.

2η επιλογή  χωρίς χέρια

Αυτή η μέθοδος θα απαιτήσει κάποια ενέργεια από μέρους σας. Υπάρχουν δύο πρόσθετα αντικείμενα που μπορείτε να αποκτήσετε από τη Fleshlight για να απολαύσετε την εμπειρία χωρίς χέρια.

Το πρώτο είναι η βάση στήριξης για το ντους. Πρόκειται για έναν απλό, αυτοκόλλητο προσαρμογέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ντους. Τοποθετείται στον τοίχο και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το παιχνίδι σας σε αυτό.

Το δεύτερο θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει κάθε δεκάρα. Από τότε που η Fleshlight παρουσίασε τον αυτόματο αυνανισμό της, έγινε τεράστια επιτυχία. Το Fleshlight Launch μπορεί να χαϊδέψει το πέος σας έως και 180 φορές το λεπτό. Είναι συμβατό με οποιοδήποτε Fleshlight κανονικού μεγέθους.

Ωστόσο, αν προτιμάτε ένα μικρότερο Fleshlight – Quickshot, το Launch έχει έναν ξάδερφο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα προϊόντα Quickshot. Αυτός ο αυτόματος αυνανισμός μπορεί να χτυπήσει το πέος σας έως και 250 φορές το λεπτό.

Καθαρισμός Fleshlight

Δεδομένου ότι έχετε ήδη όλα τα προϊόντα καθαρισμού Fleshlight που αναφέρονται παραπάνω, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο μέρος όπου θα μάθετε πώς να φροντίζετε πραγματικά το παιχνίδι σας.

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως η υγιεινή του, είναι εξαιρετικά σημαντική και δεν πρέπει ποτέ να την παραλείψετε.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το sex toy σας, γεμίζει με διάφορα σωματικά υγρά που περιλαμβάνουν ιδρώτα και σπέρμα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα υγρά δεν θέλετε να κολλήσουν στο πέος σας ξανά.

Μάθετε να καθαρίζετε σωστά το Fleshlight σας και καθαρίστε το μετά από κάθε χρήση. Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για εσάς.

Σωστός Καθαρισμός ενός Fleshlight

Εδώ θα βρείτε ένα κατατοπιστικό εγχειρίδιο για το πώς να καθαρίζετε σωστά τις θήκες του Fleshlight σας. Αυτό το εγχειρίδιο βασίζεται στον επίσημο οδηγό καθαρισμού της Fleshlight και στις συστάσεις τους:

Αποσυναρμολόγηση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποσυναρμολογήσετε το Fleshlight σας. Όλα τα παιχνίδια κατασκευάζονται με παρόμοιο τρόπο, οπότε αν το φορέσετε μια φορά, θα το ξέρετε για μια ζωή. Αρχικά αφαιρέστε τα καπάκια ξεβιδώνοντάς τα. Στη συνέχεια, τραβήξτε το περίβλημα έξω από το άκρο της θήκης.

Βάλτε το στο νερό.

Τώρα που το παιχνίδι έχει αποσυναρμολογηθεί, ήρθε η ώρα να του κάνετε ένα μπάνιο. Πρέπει να μουλιάσετε κάθε μέρος σε χλιαρό νερό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην θήκη, καθώς συγκεντρώνει τα περισσότερα σωματικά υγρά. Μόλις καθαρίσετε τα περισσότερα σωματικά υγρά, βάλτε το Fleshlight σας μέσα στο ζεστό νερό που έχετε ετοιμάσει. Προσοχή μην χρησιμοποιείστε σαπούνι.

Καθαρίστε τη θήκη

Μόλις τελειώσετε με το πλύσιμο του Fleshlight, ψεκάστε την θήκη με Fleshwash. Εφαρμόστε το μέσα και έξω. Αφήστε το να μείνει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Στεγνώστε

Τοποθετήστε το σεξουαλικό σας παιχνίδι σε ένα ζεστό μέρος και αφήστε το να στεγνώσει μόνο του. Μην χρησιμοποιείτε συσκευές όπως τα σεσουάρ ή καλοριφέρ για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το υλικό που είναι φτιαγμένο.

Καθαρισμός θήκης και καπακιού

Για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε σωστά τη θήκη και τα καπάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οινόπνευμα ή και σαπούνι. Μόλις τελειώσετε με τον καθαρισμό τους, βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς στεγνά πριν συναρμολογήσετε ξανά το Fleshlight.

Εφαρμόστε τη σκόνη ανανέωσης

Εάν έχετε λίγη σκόνη ανανέωσης Fleshlight, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην θήκη. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε, αυτή η σκόνη θα βοηθήσει στην προστασία του υλικού και θα διατηρήσει το παιχνίδι σας σαν καινούργιο.

Συναρμολογήστε ξανά

Μόλις κάθε μέρος είναι καθαρό και στεγνό, μπορείτε να συναρμολογήσετε ξανά το Fleshlight σας.

Τα μειονεκτήματα του καθαρισμού

Το μόνο μειονέκτημα του καθαρισμού του Fleshlight είναι το γεγονός ότι πρέπει να αγοράσετε πρόσθετα αντικείμενα. Ωστόσο, είναι πολύ φθηνότερο να φροντίζετε σωστά το Fleshlight από το να αγοράζετε πιο συχνά νέες θήκες.

Επίσης, αν αγοράσετε τα είδη καθαρισμού από την επίσημη ιστοσελίδα, μπορείτε να λάβετε μια καλή προσφορά έκπτωσης όταν επιλέξετε να τα πάρετε όλα.

Πώς να ΜΗΝ καθαρίζετε ένα Fleshlight;

Γνωρίζετε ήδη πώς να φροντίζετε σωστά το Fleshlight σας. Τώρα ας δούμε μερικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε:

Μην παραλείπετε ποτέ το πλύσιμο αφού χρησιμοποιήσετε το Fleshlight σας.

Ποτέ μην αφήνετε υγρά, συμπεριλαμβανομένου του νερού, μέσα σε αυτό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ για την θήκη. Το οινόπνευμα και τα προϊόντα με βάση το οινόπνευμα μπορούν και θα αλλοιώσουν το εσωτερικό περίβλημα με την πάροδο του χρόνου και θα πρέπει να αγοράσετε καινούργιο.

Ποτέ μην βάζετε το Fleshlight σε φούρνο μικροκυμάτων και ποτέ μην το βράζετε.

Με αυτούς τους τρόπους είναι σίγουρο πως θα χαλάσετε την ακεραιότητα των υλικών. Αποφύγετε γενικά τα αντικείμενα υψηλής θερμοκρασίας. Μην το βάζετε σε φούρνο μικροκυμάτων. Μην το βράζετε. Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της ακεραιότητας του υλικού.

Μην τα αφήνετε σε ανοιχτούς και ηλιόλουστους χώρους.

Μην χρησιμοποιείτε ταλκ στην θήκη. Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο σκόνη με βάση το άμυλο αραβοσίτου για τις θήκες του Fleshlight. Επομένως, μην αγοράσετε τίποτα από προϊόντα περιποίησης μωρών. Η πιο εύκολη επιλογή είναι να πάρετε την ανανεωτική πούδρα της Fleshlight.

Αν ακολουθήσετε τις συστάσεις καθαρισμού θα έχετε ένα σεξουαλικό παιχνίδι μεγάλης διάρκειας που θα σας προσφέρει πολλή χαρά και ευχαρίστηση.

Διαδικτυακή παραγγελία

Ακριβώς όπως υπάρχουν πολυάριθμα φυσικά καταστήματα σεξουαλικών παιχνιδιών, υπάρχουν εξίσου πολλά ή ίσως και περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν παραγγέλνετε αυτά τα παιχνίδια από το ίντερνετ.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να έχετε όλα τα νέα και αποκλειστικά αντικείμενα.
 • Απεριόριστος χρόνος για την επιλογή σας.
 • Διακριτική τιμολόγηση.
 • Διακριτική συσκευασία.
 • Διακριτική αποστολή.
 • Διεθνής παράδοση.
 • Διάφορες εκπτώσεις και προσφορές.
 • Δεν χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε με πραγματικούς ανθρώπους.

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να περιμένετε την παράδοσή σας.
 • Δεν μπορείτε να το αγγίξετε πριν το αγοράσετε.

Αγορά από Επίγειο Κατάστημα

Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να αποκτήσετε ένα Fleshlight . Μπορείτε να παραγγείλετε ένα Fleshlight online ή να το αποκτήσετε σε ένα φυσικό κατάστημα παιχνιδιών σεξ.

Δυστυχώς, όσο εκτενής και αν είναι αυτή η ανασκόπηση του Fleshlight, δεν μπορώ να σας συστήσω ένα φυσικό κατάστημα, αφού δεν γνωρίζω σε ποια πόλη ζείτε. Ωστόσο, μπορώ να σας πω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού.

Υπέρ

 • Δυνατότητα να αγγίξετε το σεξουαλικό παιχνίδι και να δείτε πώς αισθάνεστε.
 • Το παίρνετε αμέσως.
 • Παίρνετε συμβουλές από έναν πωλητή.

Κατά

 • Δεν είναι διακριτικό.
 • Συνήθως κοστίζει περισσότερα χρήματα.
 • Απαιτεί επίσκεψη σε ένα κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών (ή σε πολλά) για να βρείτε το επιθυμητό αντικείμενο.
 • Περιορισμένη επιλογή.
 • Εάν είστε ντροπαλοί, μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να συζητήσετε τα σεξουαλικά παιχνίδια με έναν πωλητή.
 • Το κατάστημα Sex Shop μπορεί να βρίσκεται μακριά.

Σχετικές Σελίδες