Αυνανισμός και Εθισμός

ΑυτοϊκανοποίησηΤο ανθρώπινο σώμα αρχίζει να παράγει σπέρμα από την εφηβεία μέχρι την ώριμη ηλικία. Δεν υπάρχει κανένα όργανο στο σώμα όπου μπορούν να αποθηκευτούν τα σπερματοζωάρια, επομένως μόλις παραχθούν πρέπει να αποβληθούν από το σώμα. Ο εγκέφαλος των ανδρών φέρνει περισσότερες σεξουαλικές σκέψεις στο μυαλό τους, και ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να έχουν έντονα σεξουαλικά όνειρα για να αποβάλουν το σπέρμα που έχει συσσωρευτεί .

Μια στύση δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει αυνανισμός

Οι στύσεις συμβαίνουν λόγω της αυξημένης ροής του αίματος στο πέος. Αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο στις σεξουαλικές σκέψεις αλλά και όταν είμαστε στην τουαλέτα ή όταν κάνουμε ασκήσεις στο γυμναστήριο ακόμη και στον ύπνο. Έτσι, μια στύση δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει σεξ ή αυνανισμός.

Οι έφηβοι μαθαίνουν ότι το τρίψιμο του πέους με έναν συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να δώσει ευχαρίστηση και αυτό συνεχίζουν να κάνουν όταν διεγείρονται. Αυτό βασικά είναι ο αυνανισμός. Η αυτοϊκανοποίηση γίνεται συνήθως σε ιδιωτικές στιγμές του κάθε ατόμου, αλλά δεν αποκλείεται κάποιες φορές να γίνεται και ομαδικός αυνανισμός με την συμμετοχή ατόμων του αντίθετου ή και του ίδιου φύλλου.

Αγορα Fleshlight Holli

Aυξήστε την σεξουαλική σας ευχαρίστησή στο έπακρο

Νυχτερινή εκσπερμάτιση ή ονείρωξη

Ένα άτομο που δεν αυνανίζεται παράγει μεγάλες ποσότητες σπέρματος και ο οργανισμός του παράγει στη συνέχεια ζωντανά σεξουαλικά όνειρα όπου το σπέρμα εκκρίνεται αυτόματα, αυτό ονομάζεται νυχτερινή εκσπερμάτιση ή ονείρωξη.

Τα αγόρια που αυτοϊκανοποιούνται όχι μόνο απολαμβάνουν συναισθήματα χαράς κατά τη μάλαξη του πέους τους, αλλά μπορούν επίσης να νιώσουν ψυχική ικανοποίηση βλέποντας το σπέρμα τους να βγαίνει από το πέος. Η αίσθηση που ακολουθεί μετά την εκσπερμάτιση είναι επίσης πολύ χαλαρωτική για την σωματική και ψυχική μας υγεία. Έτσι ο αυνανισμός μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως επιφέρει μόνο οφέλη στην υγεία μας.

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να αυνανίζεσαι

Μπορείτε να αυνανιστείτε όσες φορές θέλετε, αλλά θα σας συμβουλεύαμε να προσέξετε να μην εθιστείτε στον αυνανισμό γιατί σε αυτή την περίπτωση οι επιπτώσεις στον οργανισμό  (κυρίως οι ψυχολογικές ) δεν θα είναι καθόλου καλές. Αν εθιστείτε από τον αυνανισμό θα υπάρξουν κάποιες ημέρες και νύχτες που δεν θα μπορείτε για διάφορους λόγους να αυνανιστείτε και τότε θα αισθάνεστε δυστυχισμένος. Μάθετε να ελέγχετε το σώμα σας και αποφύγετε να είστε εσείς υπο τον έλεγχο του σώματος σας.

Είναι απόλυτα σωστό για την σωματική και την ψυχική σας υγεία να αυτοϊκανοποιήστε 3 έως 4 φορές την εβδομάδα. Θα απολαμβάνετε την ευχάριστη αίσθηση που νιώθετε κατά τον αυνανισμό, ενώ ταυτόχρονα θα σπάσετε τη συνήθεια να το κάνετε καθημερινά. Ακόμα και αν το κάνετε καθημερινά αφήστε το να γίνεται όταν έχετε στύση και σεξουαλική επιθυμία μαζί. Το να έχετε απλώς στύση αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε σεξουαλική επιθυμία, οπότε δεν χρειάζεται να αυνανιστείτε

Αγορα W-RING

Το δαχτυλίδι που θα μεταμορφώσει τη σεξουαλική σας ζωή!

Συμβουλές για την Aυτοικανοποιήση

Aυτοικανοποιήστε ΜΟΝΟ όταν έχετε στύση και σεξουαλική επιθυμία και έχετε την ησυχία σας για να το κάνετε. Μην αυνανίζεστε κάθε ημέρα μόνο και μόνο επειδή έχετε στύση. Μάθετε να απολαμβάνετε τον αυνανισμό και τις αισθήσεις του. Πολλοί άντρες αυνανίζονται για να μάθουν να εκκρίνουν γρήγορα το σπέρμα τους. Αυτός είναι λάθος τρόπος αυνανισμού. Τέλος θα σας συμβουλεύαμε να μην αποκτήσετε την συνήθεια να αυνανίζεστε πριν κοιμηθείτε, αν δεν έχετε στύση.

Μενού