1. Αρχική
 2. Σεξουαλική Υγεία
 3. Οι 11 πιο απολαυστικές στάσεις του σεξ και για τους δύο συντρόφους

Οι 11 πιο απολαυστικές στάσεις του σεξ και για τους δύο συντρόφους

απολαυστικες στασεις

Περιεχόμενα

Ιδανικά, το σεξ θα πρέπει να είναι ευχάριστο και για τους δύο συντρόφους: ικανοποιητικό, διασκεδαστικό και δημιουργώντας οικειότητα. Για να ανακαλύψετε τι είναι καλό για τον καθένα, χρειάζεται απλώς λίγη ανοιχτή επικοινωνία, εξερεύνηση και προθυμία να δοκιμάσετε νέα πράγματα και στάσεις.

“Το σεξ μπορεί να είναι ο τέλειος αγωγός για την οικοδόμηση της οικειότητας μεταξύ ενός ζευγαριού, επειδή αντιμετωπίζει τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις σωματικές πτυχές της οικειότητας”. Dr. Kat Van Kirk, ειδικός στις σχέσεις και το σεξ, λέει στο epimikinsipeous.gr . “Η σωματική επαφή και το σεξ επιτρέπει την απελευθέρωση της ορμόνης “δεσμού”, της ωκυτοκίνης, και σας βοηθά να χτίσετε εμπιστοσύνη, ένα σημαντικό συστατικό της οικειότητας. Συναισθηματικά, το σεξ μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις να ανοίγεσαι και να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφός σου, όντας πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να συζητήσετε ευαίσθητα θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική σας ζωή”.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να εξερευνάτε την ευχαρίστηση του άλλου είναι να πειραματιστείτε με νέες απολαυστικές στάσεις στο σεξ. Παρακάτω θα διαβάσετε τις 11 από τις καλύτερες στάσεις που μεγιστοποιούν την ικανοποίηση τόσο για άνδρα όσο και για την γυναίκα.

CLIMAX CONTROL
 

30 λεπτά περισσότερο σεξ – τα πρώτα αποτελέσματα ορατά μετά από 4 ημέρες χρήσης – πλήρη στύση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής – πλήρης έλεγχος της εκσπερμάτισής σας

69,00€  80,00€

11 Απολαυστικές Στάσεις

 1. Doggy Style

Πώς να το κάνετε: Ενώ βρίσκεστε στα τέσσερα και είστε με γυρισμένη την πλάτη, βάλτε τον σύντροφό σας, ενώ είναι γονατιστός, να εισέλθει μέσα σας από πίσω, είτε με το πέος του είτε με ένα ερωτικό παιχνίδι. Αν είναι κουραστικό να μείνετε για πολύ ώρα σε αυτή την θέση, μπορείτε να πέσετε στους αγκώνες και τους πήχεις για να σας στηρίξουν. Επίσης, όσο περισσότερο καμπυλώνετε την πλάτη σας στη στάση αυτή, τόσο πιο βαθιά είναι η διείσδυση.

Γιατί μεγιστοποιεί την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους: Άνδρες λατρεύουν αυτή την στάση, επειδή μπορούν να διεισδύσουν πολύ βαθιά. Όσο για τις γυναίκες, το doggy style χτυπάει τέλεια το σημείο G, και ακόμα και αν δεν καταλήξετε να βιώσετε κολπικό οργασμό, μπορεί να νιώσετε φανταστικά. Το doggy style είναι η τέλεια στάση σεξ για ηδονοβλεψίες και επιδειξιομανείς, καθώς άντρας που βρίσκεται από πίσω έχει πολύ καλή θέαση. Αν ο μπροστινός σύντροφος είναι γυναίκα, μπορείτε να φτάσετε κάτω και να τρίψετε την κλειτορίδα για επιπλέον διέγερση ή να φτάσετε γύρω του και να παίξετε με τις θηλές του”.

 1. Cowgirl

Πώς να το κάνετε: Ενώ ο σύντροφός σας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, εσύ θα πρέπει να είσαι από πάνω. Καβαλήστε τον και στη συνέχεια τρίψτε τα σώματά σας το ένα πάνω στο άλλο.

Γιατί μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους : Όταν η γυναίκα είναι από πάνω, έχει τον απόλυτο έλεγχο του οργασμού του, πράγμα που σημαίνει ότι η διέγερση της κλειτορίδας από την τριβή στο ηβικό οστό του συντρόφου του μπορεί να την βοηθήσει να τελειώσει. “Το Cowgirl επιτρέπει στην – στον σύντροφο που κάνει ιππασία να ελέγχει το βάθος, τη διείσδυση, τη γωνία, το ρυθμό και για να αλλάξετε τα πράγματα, μπορείτε να βάλετε τον ξαπλωμένο σύντροφο να λυγίσει τα γόνατά του και να πειραματιστεί με διαφορετικές γωνίες διείσδυσης”, λέει η O’Reilly. Για τους άνδρες, αυτή η στάση του σεξ είναι ευχάριστη επειδή γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να κορυφώσει ο σύντροφός του είναι αρκετά καλές, ενώ οι ίδιοι μπορούν απλώς να ξαπλώσουν εκεί και να απολαύσουν τον εαυτό τους.

 1. Doggy Style με δονητή

Πώς να το κάνετε: Πάρτε θέση doggy style και στη συνέχεια προσθέστε έναν δονητή για να διεγείρετε την κλειτορίδα. Αν είσαι εσύ αυτή που κρατάει τον δονητή, όμως, θα κρατάς το πάνω μέρος του σώματός σου ψηλά με το ένα μόνο χέρι, κάτι που ίσως χρειαστεί λίγη προσαρμογή.

Γιατί μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους: Όχι μόνο το άτομο μπροστά παίρνει την κλειτορίδα του και G-spot διεγείρονται ταυτόχρονα, καθιστώντας αυτή μια από τις καλύτερες στάσεις σεξ για να έχετε τον άπιαστο μικτό οργασμό, αλλά και ο σύντροφός τους απολαμβάνει επίσης τις δονήσεις καθώς διαχέονται προς τα κάτω, ενώ βιώνει τη φοβερή αίσθηση της βαθιάς κολπικής διείσδυσης. “Το Doggy με δονήσεις είναι μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις στο σεξ καθώς υπάρχει ευχαρίστηση, από τη διείσδυση και την ηδονοβλεψία μέχρι το τρίψιμο, το τρίψιμο και τη δόνηση”, λέει η O’Reilly. Σκεφτείτε ένα παιχνίδι (π.χ. ένα δονητικό δαχτυλίδι πέους όπως το w-ring, ή ένα εσωτερικό παιχνίδι), ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να εξερευνήσετε ολόκληρο το σώμα σας.

 1. 69

Πώς να το κάνετε: Με τον έναν από εσάς από πάνω και τον άλλον από κάτω, κοιτάζοντας προς αντίθετες κατευθύνσεις, βάλτε το πρόσωπό σας στα γεννητικά όργανα του άλλου και ξεκινήστε τη στοματική διέγερση. “Για να αλλάξετε τα πράγματα και να ανακουφιστείτε από τη σωματική πίεση, δοκιμάστε το ξαπλωμένοι στο πλάι αντί να ξαπλώνετε ο ένας πάνω στον άλλο”, συνιστά η O’Reilly – το θέμα είναι να επιλέξετε αυτό που είναι πιο άνετο και για τους δυο σας.

Γιατί μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους: Αν και οι δύο σύντροφοι απολαμβάνουν να δίνουν και να παίρνουν στοματικό, το 69 μπορεί να είναι μια καταπληκτική εμπειρία, επειδή και οι δύο ικανοποιείστε ταυτόχρονα.

 1. Αντίστροφη καουμπόισσα

Πώς να το κάνετε: Με τον σύντροφό σου ξαπλωμένο ανάσκελα, στρογγυλοκάθισε πάνω του όμως με γυρισμένη την πλάτη – όπως ακριβώς στο cowgirl, αλλά είσαι γυρισμένη έτσι ώστε η πλάτη σου να είναι προς το μέρος του.

Γιατί μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους: Παρόμοια με την παραδοσιακή καουμπόισσα, η αντίστροφη καουμπόισσα είναι μια από τις καλύτερες στάσεις σεξ για κλειτοριδικό οργασμό. “Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για να τρίψεις την κλειτορίδα σου ή να τρίβεσαι πάνω στους μηρούς του συντρόφου σου, ενώ εκείνος έχει μια φοβερή θέα”, προτείνει η O’Reilly. Όσο για τον σύντροφός σου, θα πρέπει να ξαπλώσει εκεί, να σπρώξει και να επικεντρωθεί στην αίσθηση της έντονης (ή αργής και εύκολης) διέγερσης από την σύντροφό του.

 1. X Marks The Spot

Πώς να το κάνετε: Ξαπλώστε ανάσκελα σε μια επίπεδη επιφάνεια, με τα πόδια σταυρωμένα στον αέρα, ενώ ο σύντροφός σας, που είναι όρθιος, σας διεισδύει.

Γιατί μεγιστοποιεί την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους: Η στενότητα που δημιουργείτε με τα σταυρωμένα πόδια σας δημιουργεί επίσης μια στενότητα στον κόλπο σας που είναι μια αίσθηση που θα απολαύσετε και οι δύο πραγματικά. Αυτή η συγκεκριμένη στενότητα είναι στην πραγματικότητα ο λόγος για τον οποίο η στάση αυτή του σεξ είναι ιδανική για άτομα με μικρότερα πέη. “Αυτή η ρηχή διείσδυση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να διεγείρετε το ευαίσθητο εξωτερικό τμήμα του κολπικού καναλιού, ενώ για τον σύντροφός σας είναι στα χέρια του να απολαύσει την πλήρη κίνηση ώθησης”, εξηγεί η O’Reilly.

 1. Sideways Straddle

Πώς να το κάνετε: Βάλτε τον σύντροφό σας να ξαπλώσει ανάσκελα με το ένα του γόνατο λυγισμένο και στη συνέχεια να ακουμπήσει το λυγισμένο γόνατο. Στη συνέχεια, χαμηλώστε τον εαυτό σας πάνω στο πέος ενώ κοιτάτε μακριά του. Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στάση για να τριφτείτε πάνω του, επιτυγχάνοντας διέγερση της κλειτορίδας και για τις δυο σας.

Γιατί μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους: Αυτή είναι άλλη μια εξαιρετική στάση σεξ για διέγερση της κλειτορίδας, επειδή μπορείτε εύκολα να τρίψετε το ηβικό σας οστό και την κλειτορίδα σας πάνω στο μηρό ή το αιδοίο του συντρόφου σας για να επιτύχετε οργασμό. Δεύτερον, επιτρέπει την οπίσθια είσοδο στον κόλπο, διεισδύοντας βαθύτερα και δημιουργώντας περισσότερη αίσθηση και για τους δυο σας. “Η πλάγια στήριξη σας επιτρέπει επίσης να πειραματιστείτε με την οπτική επαφή και το πείραγμα”, προσθέτει η O’Reilly. “Υπάρχει κάτι σαγηνευτικό στο να κοιτάζετε πίσω την – τον εραστή σας έστω και για λίγες φευγαλέες στιγμές”.

 1. Καναπές Brace

Πώς να το κάνετε: Ξεκινήστε στον καναπέ με τον σύντροφό σας. Στη συνέχεια, γονατίστε και λυγίστε πάνω από την πλάτη ή το πλαϊνό μπράτσο του καναπέ. Στη συνέχεια, βάλτε τον σύντροφό σας, ενώ είναι επίσης γονατισμένος, να σας διεισδύσει όπως θα έκανε στο σκυλίσιο στυλ. Αυτή η στάση είναι ουσιαστικά το doggy style, μόνο που βρίσκεται στον καναπέ, καθιστώντας την πιο άνετη.

Γιατί μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους: “Το στήριγμα του καναπέ σας επιτρέπει να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα της κρεβατοκάμαράς σας και να βιώσετε τη συγκίνηση της αλλαγής τοποθεσίας”, λέει η O’Reilly. “Χρησιμοποιήστε το μπράτσο του καναπέ για επιπλέον διέγερση των εξωτερικών χειλιών και της κλειτορίδας”.

 1. Τροποποιημένο στυλ σκύλου

Πώς να το κάνετε: Γι’ αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε είτε ξαπλώνοντας μπρούμυτα, καθώς ο σύντροφός σας ανεβαίνει από πάνω και σας διεισδύει από πίσω, είτε με το παραδοσιακό doggy style και να κατεβείτε μαζί.

Γιατί μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους: Και πάλι, η οπίσθια κολπική διείσδυση είναι πάντα νικητής και για τους δύο συντρόφους. Και, παρόμοια με το στήριγμα του καναπέ, έχετε την άνεση του κρεβατιού απέναντί σας, σε αντίθεση με την πίεση και το βάρος στους καρπούς και τα γόνατά σας, καθώς και στα γόνατα του συντρόφου σας. Επειδή τα σώματά σας είναι το ένα πάνω στο άλλο, είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας έχετε εύκολη πρόσβαση στη διέγερση της κλειτορίδας σας, εκτός από την πρωτοφανή διείσδυση.

“Δοκίμασε αυτό το είδος με μερικά μαξιλάρια κάτω από τους γοφούς σου, έτσι ώστε να εξακολουθείς να παίζεις με την καμπύλη της πλάτης σου, αλλά μπορείς επίσης να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη βόλτα χωρίς να χρησιμοποιείς τη δύναμη του κορμού σου ή να κουράζεις τους μυς σου”, λέει η O’Reilly. “Η αλλαγή του ύψους του μαξιλαριού μπορεί να σας επιτρέψει να βρείτε την τέλεια εφαρμογή/γωνία – και μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι προτιμήσεις σας αλλάζουν κατά τη διάρκεια του μήνα ανάλογα με τον εμμηνορροϊκό σας κύκλο, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει τη θέση και την ευαισθησία του τραχήλου της μήτρας”.

 1. Το φίδι

Πώς να το κάνετε: Ξαπλώστε μπρούμυτα στο κρεβάτι με τα πόδια σας ενωμένα, ενώ ο σύντροφός σας ξαπλώνει πάνω σου και μπαίνει από πίσω.

Γιατί μεγιστοποιεί την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους: “Αυτή είναι η απόλυτη στάση για μικτούς οργασμούς, καθώς μπορείτε να απολαύσετε κολπική διείσδυση καθώς και τρίψιμο και τρίψιμο πάνω στο στρώμα, ένα μαξιλάρι, το χέρι σας ή ένα επίπεδο δονητικό παιχνίδι”, λέει η O’Reilly. “Σφίξτε τα πόδια σας μαζί με κάθε ώθηση και αφήστε τους μυς σας να σφίξουν καθώς η απόλαυσή σας φτάνει σε νέα ύψη”.

 1. Επιτραπέζιο

Πώς να το κάνετε: Καθίστε πάνω σε ένα τραπέζι και ανοίξτε τα πόδια σας. Βάλτε τον σύντροφό σας να σταθεί ανάμεσά τους και να σας διεισδύσει ενώ εσείς τυλίγετε τα πόδια σας γύρω από το σώμα του.

Γιατί μεγιστοποιεί την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους: Ακριβώς όπως και η στήριξη στον καναπέ, αυτή η στάση φέρνει τον παράγοντα συγκίνησης του σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα, τον οποίο μπορούν να απολαύσουν και οι δύο σύντροφοι. “Αν θέλετε να τους πειράξετε, τραβήξτε τα πόδια σας προς τα πάνω και πιέστε τα πέλματά σας στο στήθος τους για να ελαχιστοποιήσετε το βάθος διείσδυσης και να τους δώσετε να καταλάβουν ότι είστε υπεύθυνοι”, προτείνει η O’Reilly.

Συνοψίζοντας

Ίσως, οι πιο απολαυστικές στάσεις του σεξ που μεγιστοποιούν την ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους θα είναι διαφορετικές για τον καθένα, επειδή όλοι έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις. Αλλά αυτές οι συγκεκριμένες 11 είναι ομολογουμένως οι καλύτερες στάσεις για να εξερευνήσετε τι έννοια του απολαυστικού και για τους δύο σας.

Πηγές που παρατίθενται:

Dr. Kat Van Kirk, ειδικός σε θέματα σχέσεων και σεξ

Dr. Jess O’Reilly, σεξολόγος

vigrax-agora

Vigrax (φυσικό βιάγκρα)
 
Το Vigrax aυξάνει και βελτιώνει θεαματικά την στύση, ενώ παράλληλα προκαλεί αυξημένη διέγερση και ερεθισμό κατά τη συνουσία.
 
58,00€  69€

Share This

Post Author

Η κάνναβη επηρεάζει αρνητικά ή θετικά την στυτική λειτουργία;
Σεξουαλική Διέγερση, συμβουλές και θεραπείες
Μενού