Περιεχόμενα

Τα περισσότερα ζευγάρια δεν είναι πολύ περιπετειώδη στο κρεβάτι. Όταν έρθει η κρίσιμη ώρα να κάνετε έρωτα με τον/την παρτενέρ σας, λίγοι είναι αρκετά τολμηροί για να απομακρυνθούν πέρα από τις παραδοσιακές στάσεις όπως η ιεραποστολική, η αγελάδα, το κουτάλι, το doggy style. Δεν χρειάζεται να είναι αυτός ο τρόπος. Υπάρχουν πολλές εφευρετικές σεξουαλικές στάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερους οργασμούς για εσάς και τη σύντροφό σας. Έχουμε μερικές προτάσεις, 45 στάσεις σεχ για να είμαστε ακριβείς.

Γνωρίζουμε ότι 45 είναι πολλές, αλλά μην φοβηθείτε. Αντιμετωπίστε αυτήν τη λίστα σαν μενού. Αν αισθάνεστε άνετα, προχωρήστε και δώστε στις παλιομοδίτικες στάσεις μια ευκαιρία. Αν δεν σας αρέσει, μετακινηθείτε πιο κάτω στη λίστα. Γιατί η κάθε στάση δεν πρόκειται να λειτουργήσει για κάθε ζευγάρι. Βρείτε την αγαπημένη σας στάση και δείτε τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σας!!

Και μην ξεχνάτε: Οι σεξουαλικές θέσεις είναι μόνο ένα μέρος της φόρμουλας για σεξ με μεγάλη διάρκεια. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να κρατήσετε όση ώρα επιθυμείτε και έχετε σκοπό να αποφύγετε κάποιες από τις παρακάτω τεχνικές, μάθετε πώς μπορείτε να έχετε περισσότερη διάρκεια στο κρεβάτι, χωρίς να σας καταβάλει το άγχος και να μπορείτε να δοκιμάσετε και να ευχαριστηθείτε οποιαδήποτε στάση θέλετε. Επίσης αν και πάλι δείτε ότι δεν γίνεται δουλειά βρείτε λύση σε αυτά τα χαπάκια ( https://www.epimikinsipeous.gr/χαπια/climax-control/ )

Νέες στάσεις στο κρεβάτι εικόνες

1) Στάση σεξ: Η Γάτα (The Cat)

stasi sex h gataΕπίσης γνωστή ως: Τεχνική Ευθυγράμμισης Κοιλοτήτων

Οφέλη: Ισχυρή διέγερση κλειτορίδας. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Σεξ και οικογενειακή Θεραπεία» ( πηγή ), οι γυναίκες που δεν μπόρεσαν να έχουν οργασμό στην ιεραποστολική θέση ανέφεραν αύξηση κατά 56% στη συχνότητα οργασμού με τη χρήση της τεχνικής ευθυγράμμισης των κοιλοτήτων (the cat). Άλλες μελέτες υποδεικνύουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, με το 73% των γυναικών να έχουν οργασμό με τη στάση της γάτας (the cat possition).

Τεχνική: Η στάση της γάτας είναι παρόμοια με τη θέση του ιεραποστόλου εκτός από το ότι το σώμα σας είναι τοποθετημένο μακρύτερα και στη μία πλευρά. Αντί το στήθος σας να είναι στο στήθος της παρτενέρ σας, είναι πιο κοντά στους ώμους της. Πρέπει να λυγίσει τα πόδια της περίπου 45 μοίρες για να γέρνει το ισχίο της επάνω. Αυτό αναγκάζει τη βάση του πέους σας να διατηρεί σταθερή επαφή με την κλειτορίδα της.

Προσπαθήστε επίσης: Ζητήστε της να ισιώσει τα πόδια της. Σπρώξτε τη λεκάνη σας μερικά εκατοστά πιο μέσα ενώ αυτή ωθεί προς τα πάνω.

Σημαντική πληροφορία: Αντί να σπρώχνετε πάνω και κάτω, γυρίστε προς τα εμπρός και πίσω για να της έρθει πιο εύκολα ο οργασμός. Κάντε αυτήν την θέση ακόμα καλύτερη κουνόντας τη λεκάνη σας με κυκλική κίνηση .

2) Στάση σεξ: Καταρράκτης (Waterfall)

Stasi sex kataraktisΕπίσης γνωστό ως: Head Rush 

Οφέλη: Το αίμα θα φτάσει γρηγορότερα και στο άλλο σας κεφάλι.

Τεχνική: Μετακινηθείτε στην άκρη του κρεβατιού και ξαπλώστε με το κεφάλι και τους ώμους σας στο πάτωμα καθώς η παρτενέρ σας, σας αγκαλιάζει. Μόλις ακουμπήσετε στο έδαφος η παρτενέρ σηκώνει τα πόδια και πατάει στην άκρη του κρεβατιού. Το αίμα θα σπεύσει στο κεφάλι σας δημιουργώντας παραισθησιογόνες αισθήσεις κατά τον οργασμό.

3) Στάση σεξ: Ο Κυρίαρχος (One Up)

one up sexΕπίσης γνωστό ως: Πάνω από τον ώμο σας, Το περιορισμένο άνοιγμα (Τhe Hamstring Stretch )

Οφέλη: Αυτή είναι η καλύτερη σεξουαλική θέση για γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες κατά μήκος μιας πλευράς της κλειτορίδας.

Τεχνική: Γονατίστε στο πάτωμα με την παρτενέρ σας ξαπλωμένη στην άκρη του κρεβατιού. Σηκώστε ένα από τα πόδια της και ζητήστε της να το στηρίξει, περικλείοντας τα χέρια της γύρω από το καλάμι ακριβώς κάτω από το γόνατο. Με το ισχίο της λίγο σηκωμένο, θα είναι σε θέση να προσθέσει κάποια κίνηση έτσι ώστε να μπείτε καλά στο παιχνίδι και να το ευχαριστηθείτε και εσείς. Δηλαδή μπορεί να κινηθεί για να σας χαϊδέψει ή για να σας βοηθήσει να βρεθείτε στο τέλειο σημείο έτσι ώστε να μπορέσετε πιο εύκολα να την φέρετε σε οργασμό.

Προσπαθήστε επίσης: Ενθαρρύνετε την παρτενέρ σας να στριφογυρίσει λίγο για να σας βοηθήσει να πάρετε τον σωστό ρυθμό.

Σημαντική πληροφορία: Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, προσπαθήστε με την άρθρωση του δακτύλου σας να ακολουθήσετε τη γλώσσα σας. Η αντίθεση μεταξύ της μαλακής σάρκας της γλώσσας και του σκληρού οστού του δακτύλου θα δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση. (Για περισσότερες θέσεις στοματικής απόλαυσης, ελέγξτε τον τελικό οδηγό σας στο προφορικό σεξ.)

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Μπορεί να σας ενημερώσει για την πίεση της γλώσσας και την τεχνική που προτιμά χρησιμοποιώντας το στόμα της και τη γλώσσα της στο λοβό του αυτιού σας.

4) Στάση σεξ: Η Καουμπόισσα (The Cowgirl)

stasi sex h kaoumpoissaΕπίσης γνωστό ως: Γυναίκα στην κορυφή

Οφέλη: Τον ελέγχει. Θαυμάσιο για τη διέγερση των σημείων G και τον οργασμό της.

Τεχνική: Η γυναίκα στο πάνω μέρος είναι μια από τις καλύτερες σεξουαλικές θέσεις, διότι δίνει στον άντρα την δυνατότητα να έχει όλη τη θέα του γυναικίου σώματος αλλά και ξεχωριστές αισθήσεις, και της προσφέρει το ψυχολογικό πλεονέκτημα επειδή μπορεί να πάρει τον έλεγχο του ρυθμού και του βαθμού διείσδυσης. Εναλλαγή μεταξύ ρηχών και βαθιών διεισδύσεων. «Το ρηχό θα τονώσει το μπροστινό τρίτο του κόλπου, το οποίο είναι το πιο ευαίσθητο», λέει η σεξουαλική θεραπεύτρια Rebecca Rosenblat, συγγραφέας του Seducing Your Man. ( πηγή )

Επίσης δοκιμάστε: Ξαπλώστε στήθος με στήθος, και απλώστε τα πόδια της πάνω στα πόδια σας. Θα πρέπει να στηρίξει τα πόδια της στις κορυφές των ποδιών σας και να σπρώξετε για να δημιουργήσετε μια κίνηση μπρος πίσω, η οποία θα τρίβει το αιδοίο και την κλειτορίδα περιοχή της στο ηβικό οστό για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Σημαντική πληροφορία: Θα είναι πιο εύκολο γι’αυτήν να κορυφωθεί και να φτάσει σε οργασμό αν την διεγείρετε με τα χέρια σας και ταυτόχρονα της λέτε λόγια μέχρι να την δείτε ότι είναι πολύ «αναμμένη». Από τη στάση της καουμπόισσας, βάλτε την να σκύψει μέχρι το πρόσωπό σας, έτσι ώστε να την διεγείρετε και από το στόμα.

5) Στάση σεξ: Το Καυτό Κάθισμα ( The Hot Seat )

Stasi sex to kathismaΕπίσης γνωστό ως: Το κάθισμα αγάπης, Ο άντρας καρέκλα.

Οφέλη: Καλή διέγερση σημείου G.

Τεχνική: Καθίστε στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια καρέκλα με τα πόδια σας στο πάτωμα. Στρέφεστε προς την αντίθετη κατεύθυνση και στηρίζετε πάνω σας με αποτέλεσμα στην συνέχεια να κάτσει ανάμεσα στα πόδια σας. Μπορεί να κινηθεί εμπρός και πίσω πιέζοντας τα μπράτσα της καρέκλας ή πιέζοντας προς τα πάνω τα πόδια της. Μπορεί να ελέγχει την γωνία εισόδου, κάνοντας καμάρα την πλάτη της και να πιέζει τους γλουτούς της στη βουβωνική χώρα. Ενώ το σκυλάκι στυλ είναι για την κυριαρχία σας, η στάση αυτή την τοποθετεί στη θέση του οδηγού. Και αυτό το καθιστά μία από τις καλύτερες σεξουαλικές θέσεις και για τους δυο σας.

Επίσης δοκιμάστε: Μπορεί να φτάσει κάτω και να τονώσει τη βάση του πέους, του όσχεου και του περίνεου. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να φτάσετε και να τονώσετε τις θηλές της.

6) Στάση σεξ: Κύκλος Περιστροφής (Spin Cycle)

Stasi sex kiklos peristrofisΠλεονεκτήματα: Επιπλέον παλμοί.

Τεχνική: Αυτή είναι μια παραλλαγή της στάσης «καυτό κάθισμα», με την παρτενέρ σας στην αγκαλιά, αλλά αυτή τη φορά απλά κάθεστε πάνω σε ένα πλυντήριο που βρίσκεται στην φάση του στυψίματος.

7) Στάση σεξ: Σκάλες Στον Ουρανό (Stairway to Heaven)

Stasi sex skales ston ouranoΕπίσης γνωστό ως: Βήμα Ζωντάνιας (Step Lively) 

Οφέλη: Καλό κράτημα για την παρτενέρ είτε από τα κάγκελα των σκαλιών, είτε από τα πόδια του άντρα, διότι δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο υπνοδωμάτιο για να κάνετε ένα ωραίο και ποιοτικό  σεξ.

Τεχνική: Πρόκειται για μια παραλλαγή στο Hot Seat με τη γυναίκα να κάθεται πάνω από εσάς ενώ κάθεστε σε ένα σκαλί απο μια σκάλα. Οι σκάλες προσφέρουν καλές δυνατότητες βαθιών καθισμάτων και ένα χέρι για επιπλέον στήριξη στα κάγκελα ώστε να υπάρξει βοήθεια κατά την άνοδο για την παρτενέρ.

8) Στάση σεξ: Αντίστροφη Καουμπόισσα (Reverse Cowgirl)

Stasi sex anristrofi kaoumpoissaΕπίσης γνωστό ως: Ιππευτής Ροντέο (Rodeo Drive), Half Way Around the World

Οφέλη: Με ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σας, θα έχετε μια καταπληκτική θέα της πίσω πλευράς της. Μπορεί να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης και του ρυθμού με αυτή τη σεξουαλική θέση.

Τεχνική: Ξαπλώστε στην πλάτη σας με τα πόδια σας απλωμένα. Ακουμπάει δίπλα σας, στη συνέχεια γυρίζει και απλώνει τα πόδια της, διασχίζοντας τους γοφούς σας και κοιτάζοντας τα πόδια σας. Γονατιστή, πέφτει πάνω στο πέος σας και αρχίζει να σας καβαλά σαν να είναι πάνω σε ένα άγριο άλογο – ταύρο και προσπαθεί να το δαμάσει.

Επίσης δοκιμάστε: Αφήστε τη να πάρει μια κλίση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για να αλλάξει τη γωνία του πέους για μεγαλύτερη διέγερση.

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Από αυτήν τη θέση, μπορεί εύκολα να φτάσει κάτω για να τονώσει τον εαυτό της ή να κατευθύνει το πέος σας όπου αισθάνεται καλύτερα.

9) Στάση σεξ: Θέση Πόλων (Pole Position)

Stasi sex thesi polonΕπίσης γνωστό ως: Thighmaster 

Οφέλη: Διπλή διέγερση γι ‘αυτήν. Για εσάς – μια υπέροχη θέα του πίσω μέρους της παρτενέρ σας και το πέος σας που εισέρχεται σε αυτήν.

Τεχνική: Ξαπλώστε στην πλάτη σας και λυγίστε ένα από τα πόδια σας, κρατώντας το άλλο τεντωμένο. Περνάει τα πόδια της, ένα αριστερά και ένα δεξιά από το ανυψωμένο πόδι και χαμηλώνει επάνω στο πόδι σας έτσι ώστε η πλάτη της να είναι στραμμένη προς το πρόσωπό σας. Θα πρέπει να κρατάει το γόνατό σας και να το χρησιμοποιήσετε για στήριξη καθώς λικνίζεται πάνω και κάτω.

Δοκιμάστε επίσης: Μπορεί να πιέσει το αιδοίο της όπως λικνίζεται σκληρά πάνω στον μηρό σας μέχρι να «ανάψει» αρκετά.

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Από τη στάση θέση των πόλων, μπορεί να δαγκώνει και να γλύφει το ανυψωμένο πόδι σας κατά τη διάρκεια της συνουσίας ή απλώστε το χέρι σας και αγγίξτε το περίνεό της.

10) Στάση σεξ: Σύγκρουση (Face Off)

Stasi sex sygkrousiΕπίσης γνωστό ως: The Lap Dance 

Οφέλη: Επιτρέπει την προσωπική σεξουαλικότητα από τη στιγμή που θα είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Άνετο αν θέλετε να κάνετε αρκετή ώρα σεξ.

Τεχνική: Καθίστε σε μια καρέκλα ή στην άκρη του κρεβατιού. Στη συνέχεια, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο, τυλίγει τα χέρια σας γύρω από την πλάτη σας, ανεβαίνει πάνω, και κάθεται στην αγκαλιά σας. Μόλις κάτσει στη «σέλα» – αγκαλιά σας, μπορεί να κουνηθεί πάνω και κάτω στο πέος σας, πιέζοντας με τα πόδια ή τα γόνατά της. Θέλετε να πάτε πιο γρήγορα; Βοηθήστε την, αρπάξετε τους γλουτούς της και σηκώστε τους έτσι ώστε να αρχίσει να χοροπηδάει πάνω στο πέος σας.

Δοκιμάστε επίσης: Μπορεί να καθίσει απέναντι σας σε μια κουνιστή καρέκλα. Η παλιά ξύλινη καρέκλα στο ξύλινο ή πέτρινο δάπεδο παρέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία από καλές δονήσεις.

Σημαντική πληροφορία: Υπάρχει μεγάλη δημιουργικότητα σε αυτή τη θέση για την τόνωση των ερωτογενών περιοχών του άνω σώματος, δηλαδή του κεφαλιού, του λαιμού και του προσώπου. Αν της αρέσει να γλύφεις τις θηλές της, πηγαίνετε για αυτό!

11) Στάση σεξ: Ο Τεμπέλης Άντρας (The Lazy Man)

Stasi sex o tempelis antrasΕπίσης γνωστό ως: The Squat Thrust 

Οφέλη: Την ελέγχει, διατηρεί την οικειότητα επειδή είναι στην αγκαλιά του. Για τους ρομαντικούς.

Τεχνική: Τοποθετήστε μαξιλάρια πίσω από την πλάτη σας και καθίστε στο κρεβάτι με τα πόδια απλωμένα. Περνάει τη μέση σας, ανάμεσα στα πόδια της και πατάει στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, λυγίζει τα γόνατά της για να χαμηλώσει πάνω σας, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το ένα χέρι για να κατευθύνει το πέος σας μέσα της. Απλά πιέζοντας τα πόδια της προς τα πάνω, μπορεί να σηκωθεί και να χαμηλώσει τον εαυτό της και να το βάλει αργά ή γρήγορα όπως αυτή επιθυμεί.

Επίσης δοκιμάστε: Από αυτή τη θέση, μπορείτε και οι δύο να βρίσκεστε πίσω στη θέση αράχνη (spider) ή την πιο δύσκολη παραλλαγή του X.

12) Στάση σεξ: Ντέιβιντ Κόπερφιλντ (David Copperfield)

David CopperfieldΕπίσης γνωστό ως: Trick & Treat 

Οφέλη: Αυτή η σεξουαλική στάση είναι το κομμάτι αντίστασης για τις γυναίκες που προτιμούν μια ισχυρή, προς τα πάνω κίνηση στην κλειτορίδα τους.

Τεχνική: Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς για να την κλίση της λεκάνης. Λυγίστε τα γόνατά της έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετήσει τα πόδια της στις ωμοπλάτες σας.

Δοκιμάστε επίσης: Ενισχύστε τις στοματικές προσπάθειές σας με ένα απλό κόλπο: Προσπαθείστε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να ωθήσετε απαλά προς τα πάνω την κοιλιά της, απλώνοντας το δέρμα της μακριά από το ηβικό κόκαλό της, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί το κεφάλι της κλειτορίδας της από κάτω από το δέρμα.

Σημαντική πληροφορία: Αφήστε τη γλώσσα να ξεκουραστεί σταθερά και επίπεδη σε όλο το μήκος της κολπικής εισόδου της, στη συνέχεια αφήστε την να κάνει αυτή την κίνηση για να κουνήσει και να τρίψει το αιδοίο στη γλώσσα σας.

13) Στάση σεξ: Διάδοχος στον Θρόνο (Heir to the Throne)

Heir to the throneΕπίσης γνωστό ως: Lazy Girl 

Οφέλη: Η απόλυτη σεξουαλική στάση για γρήγορο στοματικό σεξ, χρησιμοποιήστε την για να της φτιάξετε τη διάθεση και να την βοηθήσετε να απελευθερωθεί.

Τεχνική: Έχετε τη σύντροφό σας να κάθεται σε μια καρέκλα με τα πόδια πολύ ανοικτά. Αυτή είναι μια καλή σεξουαλική θέση είτε για να ξεκινήσει αργά η διάθεση με χαλαρά ευρεία χτυπήματα στη κλειτορίδα και γενικά γύρω-γύρω από το αιδοίο της, είτε για να τελειώσει με ένα ισχυρό ρούφηγμα. Η σύντροφός σας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει εύκολα και είναι σε θέση να σας δώσει μια πλήρη εικόνα ανάμεσα στα πόδια της, για το πώς το θέλει και αν της αρέσει αυτό που κάνετε με αποτέλεσμα να είναι κάτι που ανάβει πολλές γυναίκες γιατί έχουν το «πάνω χέρι».

14) Στάση σεξ: Κλειστό για επιχειρήσεις (Closed for Business)

Closed for BusinessΟφέλη: Μια παραλλαγή του One Up που επιτρέπει την παρτενέρ σας να «ανάψει» αργά και με έναν τρόπο που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Τεχνική: Μερικές γυναίκες βρίσκουν άβολη την άμεση διέγερση της κλειτορίδας. Έχοντας κλείσει τα πόδια της κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ μπορεί να βοηθήσει. Τοποθετήστε το χέρι σας πάνω από την κλειτορίδα, εφαρμόζοντας ελαφριά πίεση, στη συνέχεια γλύψτε με τη γλώσσα σας στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα για να προσθέσετε έμμεση διέγερση.

Σημαντική πληροφορία: Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ ακολουθήστε με την άρθρωση του δείκτη του ελεύθερου χεριού σας τη γλώσσα σας. Η αντίθεση μεταξύ της μαλακής σάρκας της γλώσσας και του σκληρού οστού του δακτύλου θα δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση.

15) Στάση σεξ: Το πρέτσελ (The Pretzel)

The PretzelΕπίσης γνωστό ως: The Pretzel Dip, Ίππευση της Καμήλας (The Camel Ride)

Οφέλη: Είναι η βαθιά διείσδυση σκυλάκι-στυλ (Doggy Style), ενώ είστε πρόσωπο με πρόσωπο.

Τεχνική: Γυρίστε και στρίψτε το αριστερό πόδι της, ενώ βρίσκεται στην αριστερή της πλευρά. Θα λυγίσει το δεξί πόδι της γύρω από τη δεξιά πλευρά της μέσης σας, που θα σας δώσει πρόσβαση για να μπείτε στον κόλπο της. Για πολλές γυναίκες, η οπίσθια είσοδος πονάει την πλάτη τους. Αυτή η σεξουαλική θέση της επιτρέπει να χαλαρώνει άνετα απολαμβάνοντας βαθιά διείσδυση.

Επίσης δοκιμάστε: Να τη διεγείρετε με τα δάχτυλά σας ή να αποσύρετε το πέος σας και κρατώντας τον άξονα με το αριστερό σας χέρι, τρίβετε το κεφάλι από την κλειτορίδα της, για να την φέρετε στο όριο του οργασμού, τότε μπορείτε να το επαναλάβετε ξανά μετά από τη στιγμή που θα σας θέλει μέσα της.

Σημαντική πληροφορία: Να είστε προσεκτικοί με την κλειτορίδα της. Είναι πιο ευαίσθητη από το πέος σας, οπότε αγγίξτε ελαφρά πρώτα. Ορισμένες γυναίκες προτιμούν ακόμη την απαλή πίεση γύρω από αυτήν και όχι την άμεση διέγερση. Πηγαίνετε μαλακά και στη συνέχεια αυξήστε την ταχύτητα και την πίεση.

Σημαντική πληροφορία γι’ αυτήν: Ζητήστε της να σας κατευθύνει, γρηγορότερα, πιο αργά, ελαφρύτερα, σκληρότερα.

16) Στάση σεξ: Το Σημείο G (The G-Whiz)

The G - WhizΕπίσης γνωστό ως: The Shoulder Holder, The Anvil

Οφέλη: Επιτρέπει βαθιά διείσδυση και στόχευση του σημείου G.

Τεχνική: Βρίσκεστε στην πλάτη της. Μπορείτε να γονατίσετε ανάμεσα στα πόδια της και να τα σηκώσετε, στηρίζοντας τις γάμπες της πάνω στους ώμους σας. Τραβήξτε την με μια κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω για να φέρει το κεφάλι και τον άξονα του πέους σας σε άμεση επαφή με τον μπροστινό τοίχο του κόλπου της. Επειδή αυτή η γωνία επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, ωθήστε σιγά-σιγά αρχικά έτσι ώστε να αποφύγετε να προκαλέσετε τη δυσφορία της.

Προσπαθήστε επίσης: Φέρτε τα πόδια της κάτω και τοποθετήστε τα πόδια της στο στήθος σας μπροστά από τους ώμους σας. Αυτό της επιτρέπει να ελέγχει τον ρυθμό και το βάθος του σεξ.

Σημαντική πληροφορία: Παρατηρήστε τον οργασμό της όταν πλησιάζει. Το καταλαβαίνετε αυτό ακούγοντας ότι η αναπνοή της είναι σύντομη και ρηχή. Το ερεθισμένο δέρμα και οι ανυψωμένες θηλές του στήθους της δείχνουν επίσης ότι πλησιάζει την αιχμή της διέγερσής της.

17) Στάση σεξ: Ο Καλύτερος φίλος του άνδρα (Man’s Best Friend)

Man's Best FriendΕπίσης γνωστό ως: Σκυλάκι Στυλ (Doggy-Style)

Οφέλη: Βαθιά διείσδυση και ερωτική όψη.

Τεχνική: Θα μπορούσε να είναι η επόμενη σας κίνηση μετά την έναρξη της σεξουαλικής στάσης The Flatiron. Με την είσοδό σας από πίσω της, θα είστε σε θέση να ωθήσετε βαθιά, ώστε η άκρη του πέους σας να αγγίζει τον τράχηλο της μήτρας, μια συχνά παραμελημένη ζώνη αναψυχής. Αλλά θα πρέπει να το κάνετε αυτό αργά και απαλά. Ορισμένες γυναίκες το βρίσκουν επώδυνο.

Σημαντική πληροφορία γι’ αυτήν: Μπορεί να είστε σε θέση να αυξήσετε την ένταση του οργασμού της πιέζοντας τους μυς του πυελικού εδάφους προς τα έξω, σαν να προσπαθεί να αποσπάσει κάτι από τον κόλπο της. Αυτό προκαλεί το χαμήλωμα των κολπικών τοιχωμάτων, καθιστώντας το σημείο G πιο προσβάσιμο. Δοκιμάστε το.

18) Στάση σεξ: Το επίπεδο κτίρικο (The Flatiron)

The Flatiron-minΕπίσης γνωστό ως: Downward Dog, The Belly Flop 

Οφέλη: Ενισχύει την κολπική απόλαυση.

Τεχνική: Βρίσκεται μπροστά στο κρεβάτι, τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα και οι γοφοί ελαφρώς ανυψωμένοι. Για άνεση και για να αυξήσει τη γωνία των ισχίων της, μπορεί να τοποθετήσει ένα μαξιλάρι κάτω από τη κοιλιά της. Μπορείτε να εισέλθετε από την πίσω πλευρά όμως για να μπορέσετε να κρατήσετε το βάρος σας από πάνω της θα πρέπει να στηριχθείτε στα χέρια σας. Αυτή η θέση δημιουργεί μια άνετη εφαρμογή, που σας κάνει να νιώσετε προικισμένοι. Αν θέλετε να σιγουρέψετε την ευχαρίστηση της παρτενέρ αλλά και τη δική σας μπορείτε να το κάνετε με αυτό το μηχάνημα.

Δοκιμάστε επίσης: Θα διαρκέσετε περισσότερο σε αυτή τη θέση εάν μεταβείτε σε μικρότερες ωθήσεις και αρχίσετε με μια βαθιά αναπνοή. Αν δείτε πάλι να μην μπορείτε να διαρκέσετε παραπάνω και η κοπέλα σας δυσαρεστηθεί δοκιμάστε τα χάπια Climax Control.

Σημαντική πλληροφορία: Η λιγότερη τριβή σημαίνει λιγότερη διέγερση και μπορεί να σας βοηθήσει να διαρκέσετε περισσότερο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ ολισθηρό λιπαντικό με βάση το πυρίτιο, το οποίο μπορεί να σας επιτρέψει να αυξήσετε λίγο περισσότερο την διάρκεια πριν φτάσετε στον οργασμό.

19) Στάση σεξ: Μηχανή Βουτύρου (Butter Churner)

Butter ChurnerΕπίσης γνωστό ως: Squat Thruster

Οφέλη: Μια μεγάλη προέλευση από επιπλέον αίμα στο κεφάλι της για να αυξήσει την έκσταση της.

Τεχνική: Έχετε τη σύντροφό σας να βρίσκεται στην πλάτη της με τα πόδια να υψώνονται πάνω από το κεφάλι της. Αυτό δεν είναι μια απλή θέση Jane! Χαμηλώστε από πάνω της και βάλτε το πέος σας μέσα και έξω από το αιδοίο της. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σπρώξιμο όταν μπαίνετε μέσα της για να αποφύγετε την πίεση στο λαιμό της.

Επίσης δοκιμάστε: Πάρτε τον εαυτό σας τελείως από μέσα της, θα της δώσετε την εξαιρετική ευχάριστη αίσθηση ότι θα τον βάλετε στο αιδοίο της ξανά και ξανά.

Σημαντική πληροφορία: Η καινοτομία ανάβει το πάθος, αυξάνοντας τα επίπεδα ντοπαμίνης του εγκεφάλου σας, έναν νευροδιαβιβαστή που συνδέεται με τον ρομαντισμό και τη σεξουαλική ορμή, λέει η βιολογική ανθρωπολόγος Helen Fisher, PhD. Το Butter Churner πληροί τις προϋποθέσεις για καινοτομία, αλλά δεν χρειάζεται να πάτε στα άκρα για να διατηρήσετε ρομαντισμό. Οτιδήποτε νέο και διαφορετικό θα κάνει το τέχνασμα.

20) Στάση σεξ: Ο χορευτής του μπαλέτου (The Ballet Dancer)

The Ballet DancerΕπίσης γνωστό ως: Σηκώστε το ένα πόδι (Get a Leg Up)

Πλεονεκτήματα: Ερωτική στάση για γρήγορο σεξ σε στενά δωμάτια. Καλή επιλογή για δημόσιο σεξ. Επιτρέπει ευκολότερη διείσδυση. Έχει τον έλεγχο της ώθησης, του βάθους και της γωνίας.

Τεχνική: Στέκεστε αντικριστά. Σηκώνει ένα από τα πόδια της και το τυλίγει γύρω από τους γλουτούς ή το μηρό σας και σας τραβά πάνω της με το λυγισμένο πόδι.

Δοκιμάστε επίσης: Εάν το τυλιγμένο πόδι της κουραστεί, να το κρατήσετε με το χέρι σας. Αν είναι πολύ ευέλικτη η παρτενέρ, σηκώστε το πόδι της πάνω από τον ώμο σας.

Χρήσιμη πληροφορία: Δοκιμάστε αυτή τη στάση σε ένα ζεστό ντους. Κατά τη διάρκεια της καυτής ατμόσφαιρας των προκαταρκτικών, τρίψτε ο ένας το σώμα του άλλου με χοντρό αλάτι για να διεγείρετε το τελείωμα των νεύρων και τη ροή του αίματος.

21) Στάση σεξ: Στέκομαι και παραδίδω (Stand and Deliver)

Stand and DeliverΕπίσης γνωστό ως: Το Ποδήλατο (The Bicycle)

Οφέλη: Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του πέους σας τη ώρα που το βάζετε στο αιδοίο της παρτενέρ σας.

Δοκιμάστε επίσης: Να τοποθετήσετε τις φτέρνες της στους ώμους σας, με αυτό θα ανοίξει το ισχίο της, έτσι ώστε τα χείλη του αιδοίου της να σας πιέζουν αντίθετα.

Χρήσιμη πληροφορία γι’ αυτήν: Ενθαρρύνετέ την να παίξει την κλειτορίδα της με τα δάχτυλά της. Επίσης, δείξτε της ότι μπορεί να ελέγξει τη διείσδυσή σας, κάνοντας κάμψη στους μηρούς της.

22) Στάση σεξ: Σιδερένιος Μάγειρας (Iron Chef)

Iron ChefΕπίσης γνωστό ως: Kitchen Confidential

Οφέλη: Καλή σεξουαλική θέση για ένα γρήγορο σεξ με βαθιά διείσδυση.

Τεχνική: Μια παραλλαγή της στάσης του χορευτή μπαλέτου με την οποία σηκώνει τα πόδια της και τα τυλίγει γύρω από τα άκρα ή τους μηρούς σας. Ο πάγκος της κουζίνας σας είναι το τέλειο ύψος για αυτό το «ορεκτικό» που στέκεται μπροστά σας.

23) Στάση σεξ: H2Ohh Yeah

H2Ohh YeahΕπίσης γνωστή ως: Delight Aquaman

Οφέλη: Καλή για γρήγορο δημόσιο σεξ, αποφεύγοντας ακόμα και τα αδιάκριτα μάτια.

Τεχνική: Μια άλλη παραλλαγή του χορευτή μπαλέτου. Το σήκωμά της στο νερό καθιστά ευκολότερη τη μεγάλη διάρκεια αυτής της σεξουαλικής θέσης.

24) Στάση σεξ: Καροτσάκι, Όρθιος (Wheelbarrow, Standing )

Wheelbarrow StandingΕπίσης γνωστό ως: The Hoover Manoeuvre

Οφέλη: «Καυστήρας» πολλών θερμίδων επειδή είναι τόσο αθλητική στάση. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα μέσα στο σπίτι σε αυτή τη θέση, αλλά να τραβήξετε πρώτα τις κουρτίνες γιατί υπάρχουν και αδιάκριτα βλέμματα.

Τεχνική: Εισάγετε το πέος σας όπως θα κάνατε στη στάση, πίσω είσοδο, αλλά πρέπει να την σηκώσετε από τη λεκάνη έτσι ώστε να πιαστεί από τη μέση σας, με τα πόδια της. Οι αγώνες καλοκαιρινής κατασκήνωσης δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικές!

Προσπαθήστε επίσης: Ζητήστε της να συμπιέσει ρυθμικά τους μύες της για να βοηθήσει την κορύφωση της.

25) Στάση σεξ: Καροτσάκι, Καθήμενος (Seated Wheelbarrow)

Seated WheelbarrowΕπίσης γνωστό ως: Wheelbarrow At Rest

Οφέλη: Λιγότερο κουραστική από την όρθια στάση, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει έντονη αίσθηση.

Προσπαθήστε επίσης: Δοκιμάστε το καρότσι, ενώ κάθεστε στην άκρη ενός κρεβατιού ή καρέκλας. Η κίνηση είναι περιορισμένη, αλλά η διείσδυση είναι βαθιά.

Χρήσιμη πληροφορία: Κάντε κάποιο θόρυβο. Εξερευνήστε την βαθύτερη σεξουαλική απόκριση και ενέργεια αφήνοντας ελεύθερα δυνατούς ήχους, ένα ούρλιαγμα, ίσως;

26) Στάση σεξ: Ο Όρθιος Δράκος (The Standing Dragon)

The Standing DragonΕπίσης γνωστό ως: Crouching Tiger, Hidden Serpent

Οφέλη: Ιδανική θέση για διέγερση του σημείου G. Βλέποντας τις στρογγυλές καμπύλες από τα οπίσθιά της τείνει να είναι εξαιρετικά ερωτικό για εσάς.

Τεχνική: Σταθείτε και εισάγετε το πέος σας από πίσω της καθώς κάθεται στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και καμπυλώνει την πλάτη της για να σηκώσει τους γλουτούς της.

Επίσης δοκιμάστε: Με τα πόδια σας έξω από τα δικά της, χρησιμοποιήστε τους μηρούς σας για να πιέσετε τα γόνατά σας με τα δικά της, κάτι το οποίο σφίγγει τον κόλπο γύρω από το πέος σας για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

27) Στάση σεξ: Ο Υπηρέτης του Μπάνιου (Restroom Attendant)

Restroom AttendantΕπίσης γνωστό ως: Ρίξτε το Σαπούνι (Drop the Soap)

Οφέλη: Καλό για ένα γρήγορο σεξ σε πάρτι και γενικά σε σπίτι με αρκετό κόσμο.

Τεχνική: Αποπλανήστε την παρτενέρ σας σε ένα μπάνιο και ζητήστε την να κοιτάξει στον καθρέφτη, ενώ εσείς βάζετε το πέος σας από πίσω. Σας επιτρέπει να έχετε επαφή με τα μάτια κατά τη διάρκεια της στάσης, με αποτέλεσμα να καταλάβετε από την έκφραση του προσώπου της αν καταφέρατε να πετύχετε το σημείο G.

28) Στάση σεξ: Ο σέρφερ του καναπέ (Couch Surfer)

Couch SurferΕπίσης γνωστό ως: The Lazy Susan

Οφέλη: Βολική στάση για ένα γρήγορο σεξ έχοντας μια ξεχωριστή εμπειρία πέρα από το συνηθισμένο δωμάτιο του σπιτιού σας, δηλαδή το υπνοδωμάτιο.

Τεχνική: Ζητήστε της να κάμψει το σώμα της πάνω από το βραχίονα του καναπέ καθώς εισέρχεσθε από πίσω της. Μπορεί να κουνηθεί στον σταθερό αλλά εύθραυστο βραχίονα για πολλαπλή διέγερση με ελάχιστη προσπάθεια.

Επίσης δοκιμάστε: Σταυρώστε τους αστραγάλους της. Αυτό θα συμπιέσει τους κολπικούς και γλουτιαίους μυς σφιχτά γύρω από το πέος σας για περισσότερη απόλαυση.

29) Στάση σεξ: Γρήγορο Στήσιμο (Quickie-Fix)

Quickie-FixΕπίσης γνωστό ως: Το Σκύψιμο (The Bends)

Οφέλη: Μεγαλύτερη δύναμη ώθησης, είναι καλή στάση για γρήγορο σεξ στην κουζίνα σας, ειδικά αν φοράει η παρτενέρ σας φούστα ή απλά μόνο την ποδιά μαγειρικής της.

Τεχνική: Ζητήστε της να λυγίσει τη μέση και να ακουμπήσει τα χέρια της σε ένα έπιπλο, ή στα γόνατά της ή στο πάτωμα για στήριξη. Μπορείτε να την βάλετε ενώ είστε από πίσω της και να κρατήσετε τους γοφούς για να κρατηθείτε καθώς εσείς δίνετε ώθηση μπρος και πίσω χαχα.

Επίσης δοκιμάστε: Απλώστε το χέρι για να χαϊδέψετε την κλειτορίδα της για επιπλέον διέγερση.

Χρήσιμη πληροφορία: Μασάζ στους ώμους της ή ερεθίστε το στήθος της σκύβοντας πάνω της.

30) Ορειβάτης (Mountain Climber)

Mountain ClimberΕπίσης γνωστό ως: Το «σπρώξιμο» (The Pushup)

Οφέλη: Δημιουργεί μεγάλη επαφή με τα μάτια. Επίσης διατηρεί το βάρος σας στο σημείο εισόδου της.

Τεχνική: Υπάρχει ένας λόγος που οι γυναίκες τα χάνουν όταν βλέπουν τους κοιλιακούς (six pack). Ξέρουν ότι ένας άνδρας με δυνατούς κοιλιακούς θα είναι υπέροχος στο κρεββάτι. Η ορειβατική θέση δείχνει τη δύναμή σας και τούς κοιλιακούς σας (αν τους έχετε). Ενώ είστε μεταξύ των ποδιών της, αναλαμβάνετε την τυπική «επάνω» στάση του αντρικού φύλου.

Επίσης δοκιμάστε: Χαμηλώστε το σώμα σας για να τη φιλήσετε, ενώ δίνετε ώθηση με τους ώμους σας καθώς και τη λεκάνη σας.

Χρήσιμη πληροφορία: «Ανάψτε» την με μια σειρά από κινήσεις, εισάγοντας αρχικά μόνο το κεφαλάκι, βάλτε την σιγά σιγά μέχρι τη μέση, μετά αφαιρέστε την και χαϊδέψτε την έξω με το πέος σας. Μπορεί να φτάσει κάτω με το χέρι της και να σας το αρπάξει επειδή «παιζετε» μαζί της. όμως εσείς δεν θα μείνετε εκεί. Με τη σειρά σας ακουμπήστε την κλειτορίδα της και αρχίστε να “παίζετε” μαζί της.

31) Quicker Picker Upper

Quicker Picker UpperΕπίσης γνωστό ως: Ο οδηγός του μαξιλαριού (The Pillow Driver)

Οφέλη: Μια μικρή ποικιλία από ιεραποστολική στάση αν αισθάνεστε γερός. Καλή άσκηση στο άνω μέρος του σώματος σας.

Τεχνική: Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της ή τους γλουτούς της για να γέρνει τη λεκάνη της και να αλλάξετε τη γωνία της διείσδυσής σας για να νοιώσετε διαφορετικές αισθήσεις. Προετοιμάστε τον εαυτό σας ανοίγοντας τα χέρια σας στο κρεβάτι όπως σε μια θέση pushup, παίρνετε το βάρος του σώματός σας από το σώμα της.

Επίσης δοκιμάστε: Χαμηλώστε το σώμα σας για να τη φιλήσετε, ενώ δίνετε ώθηση με τους ώμους σας καθώς και τη λεκάνη σας.

32) Ιεραποστολική (Missionary)

MissionaryΕπίσης γνωστό ως: Ο Γαμήλιος, Αρσενικός Κυρίαρχος (The Matrimonial, Male Dominant)

Οφέλη: Πολύ επαφή με τα μάτια και το σώμα.

Τεχνική: Η πιο συνηθισμένη θέση στον κόσμο, το ιεραποστολικό είναι μια ιδιαίτερα οικεία θέση που επιτρέπει την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Αρέσει στους περισσότερους επειδή είναι εύκολο να ελεγχθεί το βάθος διείσδυσης και η ταχύτητα ώθησης. Απολαμβάνει την αίσθηση του βάρους σας στο σώμα της και της μέγιστης επαφής με το δέρμα της. Σημειώστε ότι αυτή η θέση μπορεί να κάνει πιο δύσκολη την παύση της εκσπερμάτωσης λόγω της έντονης τριβής και της βαθιάς διείσδυσης. Για να επιμηκύνετε τον έρωτα, ξεκινήστε με αυτή τη στάση όμως στη συνέχεια πρέπει να μεταβείτε σε μια στάση που διατηρεί την πίεση της κλειτορίδας χωρίς να μπορείτε να κουνήσετε σε μεγάλο βαθμό τη λεκάνη σας μπροστά – πίσω. Αν πάλι δυσκολεύεστε να κρατηθείτε με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείται πλήρως η παρτενέρ σας δοκιμάστε αυτά τα χαπάκια και θα μας θυμηθείτε. ( https://www.epimikinsipeous.gr/χαπια/climax-control/ )

Επίσης δοκιμάστε: Πιέστε με τα χέρια το σώμα της προς τα πάνω για να δημιουργήσετε χώρο ανάμεσα σας έτσι ώστε να γλιστρήσετε έναν μικρό δονητή πάνω στη κλειτορίδα της με αποτέλεσμα να φτάσει στον οργασμό.

Χρήσιμη συμβουλή: Σηκώστε το αριστερό πόδι της έτσι ώστε το γόνατό της να είναι στο ίδιο ύψος με το δεξί σας ώμο. Κρατήστε το άλλο πόδι επίπεδα πάνω στο κρεβάτι. Στρίψτε προς τον εσωτερικό μηρό του ανυψωμένου ποδιού. Αυτή η τεχνική επιβάλλει τη στενότερη διείσδυση και μεγαλύτερη πίεση της κλειτορίδας με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση.

33) Στάση σεξ: Κουτάλι (Spoon)

SpooningΕπίσης γνωστό ως: The Sleeper Hold

Οφέλη: Άνετη στάση για το σεξ, αν η παρτενέρ είναι έγκυος ή έχει κάποια παραπάνω κιλάκια . Επίσης ιδανικό για μεγάλης διάρκειας έρωτα. Καλό για να κοιμηθείτε αμέσως μετά.

Τεχνική: Και οι δύο βρίσκονται στο πλευρό προς την ίδια κατεύθυνση, φυσικά εσείς ξαπλώνετε πίσω από τη παρτενέρ σας. Σκύβει τα γόνατά της και σπρώχνει τα οπίσθιά της προς το μέρος σας για ευκολότερη πρόσβαση στον κόλπο της. Η προσαρμογή της κλίσης σας θα μεταβάλει τη γωνία εισόδου και θα σας βοηθήσει με το κούνημα και την ώθηση.

Δοκιμάστε επίσης: Συγχρονίστε την αναπνοή σας. Ένας από εσάς παίρνει το προβάδισμα και ο άλλος ακολουθεί για να εισπνεύσετε και να εκπνεύσετε μαζί. Ο συντονισμένος ρυθμός ανοίγει έναν άγνωστο διάλογο οικειότητας με αποτέλεσμα να έρθετε και οι δυο ευκολότερα σε οργασμό.

Χρήσιμη πληροφορία: Για να της δοθεί η αίσθηση ότι το πέος σας έχει πολύ μεγαλύτερο πλάτος τη στιγμή που βρίσκεστε μέσα της, στη θέση κουτάλι, να της πείτε να σκύψει και να σηκώσει το πάνω πόδι στο στήθος της. Ρυθμίστε τη θέση σας έτσι ώστε να είστε περίπου στην κορυφή του γοφού της παρά απλά από πίσω της.

34) Στάση σεξ: Πιρούνι (Spork)

SporkΕπίσης γνωστό ως: Συνδυασμός κουταλιού και πιρουνιού (Spoon and Fork Combo), Ψαλίδι (Scissoring)

Οφέλη: Προσφέρει μια φυσική γέφυρα για πιο δημιουργικές θέσεις.

Τεχνική: Ξαπλώνει στην πλάτη της και σηκώνει το δεξί της πόδι ώστε να μπορέσετε να τοποθετήσετε το πέος σας ανάμεσα στα πόδια της σε γωνία 90 μοιρών και να εισέλθετε. Τα πόδια της θα σχηματίσουν τα δόντια ενός πιρουνιού.

Δοκιμάστε επίσης: Αν θέλει ακόμα περισσότερη ηδονή, σηκώστε το αριστερό πόδι της για να αυξήσετε το βάθος της διείσδυσης.

Χρήσιμη πληροφορία: Από τη θέση Spork, σηκώστε το πάνω πόδι της και στηρίξτε το, στηρίζοντάς το στον ώμο σας. Από εδώ, μπορεί να διεγείρει εύκολα την κλειτορίδα της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της ενώ εσείς βρίσκεστε μέσα της.

35) Στάση σεξ: Τυλιγμένο Δώρο (Gift Wrapped)

Gift WrappedΕπίσης γνωστό ως: The Horny Mantis

Οφέλη: Χαλαρή στάση με πολύ βαθιά διείσδυση και αυξημένες σεξουαλικές σχέσεις.

Τεχνική: Και οι δυο βρίσκεστε στα πλάγια και ο ένας βλέπει τον άλλο. Σκύβει και απλώνει τα πόδια της και στρέφει τον κόλπο της προς το μέρος σας. Ανυψώνει τα πόδια της και βάζετε τα δικά σας ανάμεσα για να εισέλθετε ενώ περιτυλίγει τα πόδια της γύρω από την πλάτη σας.

Δοκιμάστε επίσης: Μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια της για να σας τραβήξει πιο κοντά κατά τις ωθήσεις για βαθύτερη διείσδυση.

36) Στάση σεξ: Κουτάλι, Κοιτάζοντας (Spoon, Facing)

Spoon FacingΕπίσης γνωστό ως: Sidewinder

Οφέλη: Μια πολύ προσωπική θέση πρόσωπο με πρόσωπο που ενθαρρύνει το αγκάλιασμα και το φιλί.

Τεχνική: Αυτή είναι μια ιδανική στάση αν είναι έγκυος ή ο ένας από σας εχει τραυματισμό στο γόνατο, αυτό το προτείνουμε επειδή κρατάει το βάρος μακριά από το σώμα με αποτελεσμα να μην χρειάζεται να βάλετε καθόλου δύναμη και δεν θα πονάτε. Για να μπείτε μεσα της, αρχίστε με το να ξαπλώσετε και οι δυο στο πλάι κοιτώντας ο ένας τον άλλον. Απλώνει τα πόδια της ελαφρώς για να σας επιτρέψει να μπείτε μεσα της, στη συνέχεια κλείνει τα πόδια της, έτσι ώστε το τμήμα του πέους σας που είναι έξω να μπορεί να πιέσει την κλειτορίδα της. Είναι εύκολο να την φιλήσεις από αυτή την οικεία θέση πρόσωπο με πρόσωπο.

Δοκιμάστε επίσης: Επειδή η ώθηση είναι πιο δύσκολη σε αυτή τη θέση, χρησιμοποιήστε διαφορετικές τεχνικές όπως το τρίψιμο, οι κυκλικές κινήσεις και οι κινήσεις πάνω-κάτω για πρόσθετη διέγερση.

Χρήσιμες πληροφορίες: Αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον για 20 δευτερόλεπτα προτού ξεκινήσετε το σεξ. Το αγκάλιασμα αυξάνει τα επίπεδα ωκυτοκίνης σας, μια ορμόνη σύνδεσης που παράγει φυσικά το σώμα σας και αυτό θα ενισχύσει τη σχέση σας.

37) Στάση σεξ: Η θέση Χ (The X Position)

X PositionΕπίσης γνωστό ως: Crisscross

Οφέλη: Παρατεταμένο αργό σεξ για να φτάσετε στο σημείο της διέγερσης. Οι ρηχές ωθήσεις διεγείρουν τα τελειώματα των νεύρων στο κεφάλι του πέους σας.

Τεχνική: Καθίστε στο κρεβάτι κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον με τα πόδια προς τα εμπρός. Σηκώστε το δεξί σας πόδι προς τα αριστερά της και σηκώνει το δεξί πόδι της στα αριστερά σας. Ελάτε μαζί κοντά για να μπείτε μεσα της. Τώρα και οι δύο σας ξαπλώνετε, με τα πόδια σας να σχηματίζουν ένα Χ. Η αργή, χαλαρή περιστροφή αντικαθιστά την ώθηση.

Δοκιμάστε επίσης: Αφαιρέστε το πεός σας και κρατήστε τα χέρια για να τραβήξετε μαζί για πυελική ώθηση. Επίσης, αλλάξτε εναλλαξ, μια καθίστε και μια ξαπλώστε χωρίς να αλλάξετε τον ρυθμό.

38) Στάση σεξ: O χιονισμένος άγγελος (Snow Angel)

Snow AngelΕπίσης γνωστό ως: Bottom’s Up

Οφέλη: Παίρνει μια προνομιούχο θέα από τα οπίσθια σας.

Τεχνική: Αυτό είναι προκλητικό: Ξαπλώνει στην πλάτη της, ενώ ξαπλώνει προς τα πίσω. Ανυψώνει τα πόδια της και τα τυλίγει γύρω από την πλάτη σας ετσι ώστε να ανυψώσει και τη λεκάνη της για να μπείτε μεσα. Τότε αρπάζει τα οπίσθιά σας για να σας βοηθήσει να γλιστρήσετε εμπρός και πίσω. Μπορεί να προσθέσει μια μικρή δράση μασάζ με τα χερια της.

Χρήσιμες πληροφορίες: Αλλάξτε το σε ιεραποστολική στάση για να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ προσπαθήστε να παραμείνετε ενωμένοι. Στη συνέχεια αλλάξτε τις θέσεις, αυτή τη φορά με αυτή να βρίσκεται στην κορυφή και στραμμένη προς την άλλη πλευρά.

39) Στάση σεξ: Η Συγχώνευση (The Fusion)

The FusionΕπίσης γνωστό ως: Getting a Leg Up

Οφέλη: Ταχύτεροι οργασμοί για την παρτενέρ σας με ευκολότερες κινήσεις.

Τεχνική: Από την στάση αράχνη, μπορεί να σηκώσει τα πόδια της στους ώμους σας, πράγμα που αυξάνει τη μυϊκή ένταση που προκαλεί οργασμό. Με την ανύψωση των άκρων της από το κρεβάτι, θα είναι ευκολότερο για την παρτενέρ σας να ωθήσει και να κάνει κυκλικές κινήσεις.

40) Στάση σεξ: Η αράχνη (The Spider)

The SpiderΕπίσης γνωστό ως: Getting a Leg Up

Οφέλη: Μπορείτε και οι δύο να διατηρήσετε ακόμα την επαφή με τα μάτια ενώ βλέπετε τη δράση του σεξ σας στο επίκεντρο για να «ανάψετε» παραπάνω.

Τεχνική: Και οι δύο είστε καθισμένοι στο κρεβάτι με τα πόδια το ένα απέναντι από το άλλο και βάζετε τα χέρια πίσω για να στηρίξετε τον εαυτό σας. Τώρα κινείστε μαζί, εσείς κινείστε προς σε αυτή και αυτή κινείται προς τα πάνω σας. Οι γοφοί της θα είναι ανάμεσα στα πόδια σας, τα γόνατα της θα είναι λυγισμένα και τα πόδια έξω από τους γοφούς σας και θα πατάνε επίπεδα στο κρεβάτι.

Επίσης δοκιμάστε: Αγκαλιάζει τα χέρια σας και τραβάει τον εαυτό της σε μια θέση οκλαδόν ενώ εσείς ξαπλώνετε. Όμως αν θέλετε μπορείτε να μείνετε καθισμένοι σε όρθια θέση και να την τραβήξετε στο στήθος σας όπως στη στάση του Lazy Man.

Χρήσιμη πληροφορία: Βοηθήστε την να «ανάψει» αν τη γυρίσετε σε στάση Lazy Man χαϊδεύοντας τα οπίσθιά της και κάνοντάς της μασάζ στην πλάτη. Ενώ είστε απασχολημένοι με τα χέρια σας, μπορεί να κουνάει, να τρίβει και να μετακινεί το αιδοίο της με κυκλική κίνηση στη κοιλιά σας για να τονώσει την κλειτορίδα της.Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα χέρια της για παραπάνω απόλαυση.

41) Στάση σεξ: Πεταλούδα που αιωρείται (Sex Position: Hovering Butterfly)

Hovering ButterflyΕπίσης γνωστό ως: The Face Sitter

Οφέλη: Μπορεί να κατευθύνει τη θέση της γλώσσας σας και την πίεση πού θέλει να βάλετε εναντίον της κλειτορίδας της ανυψώνοντας ή πιέζοντας προς τα κάτω το γοφό της.

Τεχνική: Πρέπει να βάλει τα γόνατά της στα αυτιά σας. Μπορεί να ακουμπήσει σε έναν τοίχο ή να κρατηθεί απο το κεφαλάρι για υποστήριξη. Ενώ εσείς κάνετε σωστά τη δουλειά σας, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλά της για να πατήσει και να χαϊδέψει τις θηλές της ή να τρίψει και να «παίξει» με την κορυφή του αιδοίου της.

Επίσης, δοκιμάστε: Κρατήστε τη γλώσσα σας σταθερή καθώς αυτή γυμνάζει τους γοφούς της, μπρός – πίσω, πιέζοντας την κλειτορίδα της πάνω σε αυτή.

42) Στάση σεξ: 69 – Εξήντα Εννέα (Sixty Nine)

69Επίσης γνωστό ως: Αντιστροφή 69, Πάνω και Κάτω (Inverted 69, Over and Under)

Οφέλη: Ταυτόχρονη ευχαρίστηση με το στόμα και για τους δυο σας.

Τεχνική: Όταν η παρτενέρ σας είναι στην κορυφή στη στάση 69, μπορεί να ελέγξει την ένταση της στοματικής διέγερσης στην κλειτορίδα της ανυψώνοντας ή πιέζοντας την λεκάνη της. Από αυτή τη θέση είναι εύκολο για την παρτενέρ σας να δουλέψει με το μαγικό δάχτυλό της στο περίνεο, την ευαίσθητη περιοχή ακριβώς κάτω από τους όρχεις. Δοκιμάστε επίσης τη θέση του ανθρώπου στην κορυφή.

Επίσης, δοκιμάστε: Περάστε και οι δυο απο την πάνω μεριά στην στάση 69.

Χρήσιμη πληροφορία: Τοποθετήστε ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι και ένα παγάκι στο κομοδίνο κοντά στο κρεβάτι. Όταν σας κάνει στοματικό σεξ, μπορεί να εναλλάσσει την τοποθέτηση του πάγου και του τσαγιού στο στόμα της.

43) Στάση σεξ: Ο Φροντιστής του προσώπου (Sex Position: The Face Sitter )

The Face SitterΕπίσης γνωστό ως: Hovering Dragonfly

Οφέλη: Μια άνετη θέση για τη γυναίκα. Μια ερωτική στάση για εσάς.

Τεχνική: Βάλτε ένα μαξιλάρι πίσω από το κεφάλι της και στη συνέχεια καβαλήστε τους ώμους της. Στηρίξτε τον εαυτό σας κρατώντας το κεφαλάρι του κρεβατιού ή ακουμπώντας στον τοίχο.

Χρήσιμη πληροφορία: Αν το στόμα της στεγνώσει μετά από λίγο, μπορεί να προσθέσει κάποιο λάδι με μέντα ή φρούτα στο πέος σας. Επίσης μπορείτε να βάλετε σαντιγύ ή λιωμένη σοκολάτα.

44) Στάση σεξ: Το Ασανσέρ, Ο Ανελκυστήρας (The Elevator)

The ElevatorΕπίσης γνωστό ως: Bees Knees

Οφέλη: Εξαιρετική στάση εκτός κρεβατοκάμαρας. Για δημόσιο σεξ κοιτάζοντας το φεγγάρι.

Τεχνική: Γονατίζει μπροστά σας, καλύπτοντας τα δόντια της με τα χείλη της και περικυκλώντας το πέος σας με το στόμα της. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά κουνάει τα χείλη της μπρός πίσω στο πέος σας, εναλλάσσοντας τις ταχύτητες και περιστασιακά σταματώντας για να μετακινήσετε τη γλώσσα της πάνω και γύρω από το κεφαλάκι σας.

Δοκιμάστε επίσης: Αν είστε στο σπίτι βάλτε έναν καθρέφτη απέναντι σε έναν τοίχο και πηγαίντε έτσι ώστε να βλέπετε στο πλάι το σώμα σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορείτε να απολαύσετε την θέα όταν θα σκύψει και θα πέσει πάνω σας. Αν αυτό δείτε να σας διεγείρει τελικά, μπορείτε να κοιτάτε και στη συνέχεια που θα αρχίσει να γλύφει το πέος σας από πάνω προς τα κάτω και μετά όταν θα αρχίσει τα μέσα έξω στο στόμα της.

Χρήσιμη πληροφορία: Για παραλλαγή, μπορεί να πάρει έναν από τους όρχεις σας στο στόμα της καθώς «παίζει» το πεός σας με το χέρι της.

45) Στάση σεξ: Η αιφνιδιαστική επίθεση της ελβετικής μπάλας (Swiss Ball Blitz)

Swiss Ball BlitzΕπίσης γνωστό ως: Δωμάτιο Romper

Οφέλη: Δείτε τη στάση Hot Seat. Επίσης, προσθέτει αναπήδηση στις εξάρσεις σας με τη βοήθεια της μπάλας.

Τεχνική: Έχετε μια μπάλα στην αίθουσα εκγύμνασής σας; Χρησιμοποιήστε μια μπάλα σταθερότητας για να προσθέσετε κάποια αναπήδηση στο The Hot Seat. Τον αφήνετε να καθίσει στην μπάλα με τα πόδια του στο πάτωμα. Σπρώξτε τον λίγο πίσω και καθίστε ανάμεσα στα πόδια του. Κυλήστε και αναπηδήστε με αυτό.

Αυτές ήταν οι καλύτερες στάσεις για εμάς. Πιστεύουμε ότι ο έρωτας θέλει φαντασία και τρέλα.

Share This

Post Author

Αυξητική Ορμόνη
Μενού