45 Στάσεις Του Σεξ

Τα περισσότερα ζευγάρια δεν είναι πολύ περιπετειώδη στο κρεβάτι. Όταν έρθει η κρίσιμη ώρα να κάνετε έρωτα με τον/την παρτενέρ σας, λίγοι είναι αρκετά τολμηροί για να απομακρυνθούν πέρα από τις παραδοσιακές στάσεις όπως η ιεραποστολική, η αγελάδα, η κουτάλι, η doggy style. Δεν χρειάζεται να είναι αυτός ο τρόπος. Υπάρχουν πολλές εφευρετικές σεξουαλικές στάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερους οργασμούς για εσάς και τη σύντροφό σας. Έχουμε μερικές προτάσεις, 45 από αυτές, για να είμαστε ακριβείς.

Γνωρίζουμε ότι 45 είναι πολλές, αλλά μην φοβηθείτε. Αντιμετωπίστε αυτήν τη λίστα σαν μενού. Εάν αισθάνεστε άνετα, προχωρήστε και δώστε στις παλαιομοδίτικες στάσεις μια βολή. Αν δεν σας αρέσει, μετακινηθείτε πιο κάτω στη λίστα. Γιατί η κάθε στάση δεν πρόκειται να λειτουργήσει για κάθε ζευγάρι. Βρείτε την αγαπημένη σας στάση και δείτε τι σημαίνει αυτο για την προσωπικότητά σας!!

Και μην ξεχνάτε: Οι σεξουαλικές θέσεις είναι μόνο ένα μέρος της φόρμουλας για σεξ με μεγάλη διάρκεια. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να κρατήσετε όση ώρα επιθυμείτε και έχετε σκοπό να αποφύγετε κάποιες από τις παρακάτω τεχνικές, μάθετε πώς μπορείτε να έχετε περισσότερο διάρκεια στο κρεβάτι χωρίς να σας καταβάλει το άγχος και να μπορείτε να δοκιμάσετε και να ευχαριστηθείτε οποιαδήποτε στάση θέλετε. Επίσης αν και πάλι δείτε ότι δεν γίνεται δουλειά βρείτε λύση σε αυτά τα χαπάκια ( https://www.epimikinsipeous.gr/χαπια/climax-control/ )

1) Στάση σεξ: Η Γάτα ( The Cat )

stasi sex h gataΕπίσης γνωστή ως: Τεχνική Ευθυγράμμισης Κοιλοτήτων.

Οφέλη: Ισχυρή διέγερση κλειτορίδας. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ‘’σεξ και οικογενειακή Θεραπεία”( https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00926239208412853 ), οι γυναίκες που δεν μπόρεσαν να έχουν οργασμό στην ιεραποστολική θέση ανέφεραν αύξηση κατά 56% στη συχνότητα οργασμού με τη χρήση της τεχνικής ευθυγράμμισης των κοιλοτήτων ( the cat ). Άλλες μελέτες υποδεικνύουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, με το 73% των γυναικών να έχουν οργασμό με τη στάση γάτας (the cat possition).

Τεχνική: η στάση της γάτας είναι παρόμοια με τη θέση του ιεραποστόλου εκτός από το ότι το σώμα σας είναι τοποθετημένο μακρύτερα και στη μία πλευρά. Αντί το στήθος σας να είναι στο στήθος της παρτενέρ σας, είναι πιο κοντά στους ώμους της. Πρέπει να λυγίσει τα πόδια της περίπου 45 μοίρες για να γέρνει το ισχίο της επάνω. Αυτό αναγκάζει τη βάση του πέους σας να διατηρεί σταθερή επαφή με την κλειτορίδα της.

Προσπαθήστε επίσης: Ζητήστε της να ισιώσει τα πόδια της. Σπρώξτε τη λεκάνη σας μερικά εκατοστά πιο μέσα ενώ αυτή ωθεί προς τα πάνω.

Σημαντική πληροφορία: Αντί να σπρώχνετε πάνω και κάτω, γυρίστε προς τα εμπρός και πίσω για να της έρθει πιο εύκολα ο οργασμός. Κάντε αυτήν την θέση ακόμα καλύτερη κουνόντας τη λεκάνη σας με κυκλική κίνηση .

2) Στάση σεξ: Καταρράκτης ( Waterfall )

Stasi sex kataraktisΕπίσης γνωστό ως: Head Rush 

Οφέλη: Το αίμα θα φτάσει γρηγορότερα και στο άλλο σας κεφάλι.

Τεχνική: Μετακινηθείτε στην άκρη του κρεβατιού και ξαπλώστε με το κεφάλι και τους ώμους σας στο πάτωμα καθώς η παρτενέρ σας, σας αγκαλιάζει. Μόλις ακουμπήσετε στο έδαφος η παρτενέρ σηκώνει τα πόδια και πατάει στην άκρη του κρεβατιού. Το αίμα θα σπεύσει στο κεφάλι σας δημιουργώντας παραισθησιογόνες αισθήσεις κατά τον οργασμό.

3) Στάση σεξ: Ο Κυρίαρχος ( One Up )

Stasi sex o kiriarxosΕπίσης γνωστό ως: Πάνω από τον ώμο σας, Το περιορισμένο άνοιγμα ( the Hamstring Stretch )

Οφέλη: Αυτή είναι η καλύτερη σεξουαλική θέση για γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες κατά μήκος μιας πλευράς της κλειτορίδας.

Τεχνική: Γονατίστε στο πάτωμα με την παρτενέρ σας ξαπλωμένη στην άκρη του κρεβατιού. Σηκώστε ένα από τα πόδια της και ζητήστε της να το στηρίξει, περικλείοντας τα χέρια της γύρω από το καλάμι ακριβώς κάτω από το γόνατο. Με το ισχίο της λίγο σηκωμένο, θα είναι σε θέση να προσθέσει κάποια κίνηση έτσι ώστε να μπείτε καλά στο παιχνίδι και να το ευχαριστηθείτε και εσείς. Δηλαδή μπορεί να κινηθεί για να σας χαϊδέψει ή για να σας βοηθήσει να βρεθείτε στο τέλειο σημείο έτσι ώστε να μπορέσετε πιο εύκολα να την φέρετε σε οργασμό.

Προσπαθήστε επίσης: Ενθαρρύνετέ την να στριφογυρίσει λίγο για να σας βοηθήσει να πάρετε το σωστό ρυθμό.

Σημαντική πληροφορία: Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, προσπαθήστε με την άρθρωση του δακτύλου σας να ακολουθήσετε τη γλώσσα σας. Η αντίθεση μεταξύ της μαλακής σάρκας της γλώσσας και του σκληρού οστού του δακτύλου θα δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση. (Για περισσότερες θέσεις στοματικής απόλαυσης, ελέγξτε τον τελικό οδηγό σας στο προφορικό σεξ.)

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Μπορεί να σας ενημερώσει για την πίεση της γλώσσας και την τεχνική που προτιμά χρησιμοποιώντας το στόμα της και τη γλώσσα της στο λοβό του αυτιού σας.

4) Στάση σεξ: Η Καουμπόισσα ( The Cowgirl )

stasi sex h kaoumpoissaΕπίσης γνωστό ως: Γυναίκα στην κορυφή

Οφέλη: Τον ελέγχει. Θαυμάσιο για τη διέγερση των σημείων G και τον οργασμό της.

Τεχνική: Η γυναίκα στο πάνω μέρος είναι μια από τις καλύτερες σεξουαλικές θέσεις, διότι δίνει στον άντρα την δυνατότητα να έχει όλη τη θέα του γυναικίου σώματος αλλά και ξεχωριστές αισθήσεις, και της προσφέρει το ψυχολογικό πλεονέκτημα επειδή μπορεί να πάρει τον έλεγχο του ρυθμού και του βαθμού διείσδυσης. Εναλλαγή μεταξύ ρηχών και βαθιών διεισδύσεων. “Το ρηχό θα τονώσει το μπροστινό τρίτο του κόλπου, το οποίο είναι το πιο ευαίσθητο”, λέει η σεξουαλική θεραπευτής Rebecca Rosenblat, συγγραφέας του Seducing Your Man. ( https://books.google.gr/books?id=oEwmBgAAQBAJ&pg=PT306&lpg=PT306&dq=Rebecca+Rosenblat++Shallow+will+stimulate+the+front+third+of+the+vagina,+which+is+the+most+sensitive&source=bl&ots=PiWtD90E95&sig=ACfU3U2S4ThE29z3zvUeK9hlAvo3xHvDTA&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwjbr-bT26jjAhUEblAKHR8TBx8Q6AEwAXoECAYQAQ#v=onepage&q=Rebecca%20Rosenblat%20%20Shallow%20will%20stimulate%20the%20front%20third%20of%20the%20vagina%2C%20which%20is%20the%20most%20sensitive&f=false )

Επίσης, δοκιμάστε: Ξαπλώστε στήθος με στήθος, και απλώστε τα πόδια της πάνω στα πόδια σας. Θα πρέπει να στηρίξει τα πόδια της στις κορυφές των ποδιών σας και να σπρώξετε για να δημιουργήσετε μια κίνηση μπρος πίσω, η οποία θα τρίβει το αιδοίο και την κλειτορίδα περιοχή της στο ηβικό οστό για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Σημαντική πληροφορία: Θα είναι πιο εύκολο γι’αυτήν να κορυφωθεί και να φτάσει σε οργασμό αν την διεγείρετε με τα χέρια σας και ταυτόχρονα της λέτε λόγια μέχρι να την δείτε ότι είναι πολύ ‘’αναμένη’’. Από τη στάση της καουμπόισσας, βάλτε την να σκύψει μέχρι το πρόσωπό σας, έτσι ώστε να την διεγείρετε και από το στόμα.

5) Στάση σεξ: Το Καυτό Κάθισμα ( The Hot Seat )

Stasi sex to kathismaΕπίσης γνωστό ως: Το κάθισμα αγάπης, Ο άντρας καρέκλα.

Οφέλη: Καλή διέγερση σημείου G.

Τεχνική: Καθίστε στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια καρέκλα με τα πόδια σας στο πάτωμα. Στρέφεστε προς την αντίθετη κατεύθυνση και στηρίζετε πάνω σας με αποτέλεσμα στην συνέχεια να κάτσει ανάμεσα στα πόδια σας. Μπορεί να κινηθεί εμπρός και πίσω πιέζοντας τα μπράτσα της καρέκλας ή πιέζοντας προς τα πάνω τα πόδια της. Μπορεί να ελέγχει την γωνία εισόδου, κάνοντας καμάρα την πλάτη της και να πιέζει τους γλουτούς της στη βουβωνική χώρα. Ενώ το σκυλάκι στυλ είναι για την κυριαρχία σας, η στάση αυτή την τοποθετεί στη θέση του οδηγού. Και αυτό το καθιστά μία από τις καλύτερες σεξουαλικές θέσεις και για τους δυο σας.

Επίσης δοκιμάστε: Μπορεί να φτάσει κάτω και να τονώσει τη βάση του πέους, του όσχεου και του περίνεου. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να φτάσετε και να τονώσετε τις θηλές της.

6) Στάση σεξ: Κύκλος Περιστροφής ( Spin Cycle )

Stasi sex kiklos peristrofisΠλεονεκτήματα: Επιπλέον παλμοί.

Τεχνική: Αυτή είναι μια παραλλαγή της στάσης καυτό κάθισμα, με την παρτενέρ σας στην αγκαλιά, αλλά αυτή τη φορά απλά κάθεστε πάνω σε ένα πλυντήριο που βρίσκεται στην φάση του στυψίματος.

7) Στάση σεξ: Σκάλες Στον Ουρανό ( Stairway to Heaven )

Stasi sex skales ston ouranoΕπίσης γνωστό ως: Βήμα Ζωντάνιας ( Step Lively ) 

Οφέλη: Καλό κράτημα για τη παρτενέρ είτε από τα κάγκελα των σκαλιών, είτε από τα πόδια του άντρα, γιατί δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο υπνοδωμάτιο για να κάνετε ένα ωραίο και ποιοτικό  σεξ.

Τεχνική: Πρόκειται για μια παραλλαγή στο Hot Seat με την γυναίκα να κάθεται πάνω από εσάς ενώ κάθεστε σε ένα σκαλί απο μια σκάλα. Οι σκάλες προσφέρουν καλές δυνατότητες βαθιών καθισμάτων και ένα χέρι για επιπλέον στήριξη στα κάγκελα ώστε να υπάρξει βοήθεια κατά την άνοδο για την παρτενέρ.

8) Στάση σεξ: Αντίστροφη Καουμπόισσα ( Reverse Cowgirl )

Stasi sex anristrofi kaoumpoissaΕπίσης γνωστό ως: Ιππευτής Ροντέο ( Rodeo Drive ), Half Way Around the World

Οφέλη: Με ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σας, θα έχετε μια καταπληκτική θέα της πίσω πλευράς της. Μπορεί να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης και του ρυθμού με αυτή τη σεξουαλική θέση.

Τεχνική: Ξαπλώστε στην πλάτη σας με τα πόδια σας απλωμένα. Ακουμπάει δίπλα σας, στη συνέχεια γυρίζει και απλώνει τα πόδια της, διασχίζοντας τους γοφούς σας και κοιτάζοντας τα πόδια σας. Γονατιστή, πέφτει πάνω στο πέος σας και αρχίζει να σας καβαλάει σαν να είναι πάνω σε ένα άγριο άλογο – ταύρο και προσπαθεί να το δαμάσει.

Επίσης δοκιμάστε: Αφήστε τη να πάρει μια κλίση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για να αλλάξει τη γωνία του πέους για μεγαλύτερη διέγερση.

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Από αυτή τη θέση, μπορεί εύκολα να φτάσει κάτω για να τονώσει τον εαυτό της ή να κατευθύνει το πέος σας όπου αισθάνεται καλύτερα.

9) Στάση σεξ: Θέση Πόλων ( Pole Position )

Stasi sex thesi polonΕπίσης γνωστό ως: Thighmaster 

Οφέλη: Διπλή διέγερση γι ‘αυτήν. Για εσάς – μια υπέροχη θέα του πίσω μέρους της παρτενέρ σας και το πέος σας που εισέρχεται σε αυτήν.

Τεχνική: Ξαπλώστε στην πλάτη σας και λυγίστε ένα από τα πόδια σας, κρατώντας το άλλο τεντωμένο. Περνάει τα πόδια της, ένα αριστερά και ένα δεξιά από το ανυψωμένο πόδι και χαμηλώνει επάνω στο πόδι σας έτσι ώστε η πλάτη της να είναι στραμμένη προς το πρόσωπό σας. Θα πρέπει να κρατάει το γόνατό σας και να το χρησιμοποιήσετε για στήριξη καθώς λικνίζεται πάνω και κάτω.

Δοκιμάστε επίσης: Μπορεί να πιέσει το αιδοίο της όπως λικνίζεται σκληρά πάνω στον μηρό σας μέχρι να “ανάψει” αρκετά.

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Από τη στάση θέση των πόλων, μπορεί να δαγκώνει και να γλύφει το ανυψωμένο πόδι σας κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Ή απλώστε το χέρι σας και αγγίξτε το περίνεό της.

10) Στάση σεξ: Σύγκρουση ( Face Off )

Stasi sex sygkrousiΕπίσης γνωστό ως: The Lap Dance 

Οφέλη: Επιτρέπει την προσωπική σεξουαλικότητα από τη στιγμή που θα είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Άνετο αν θέλετε να κάνετε αρκετή ώρα σεξ.

Τεχνική: Καθίστε σε μια καρέκλα ή στην άκρη του κρεβατιού. Στη συνέχεια, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο, τυλίγει τα χέρια σας γύρω από την πλάτη σας, ανεβαίνει πάνω, και κάθεται στην αγκαλιά σας. Μόλις κάτσει στη ‘’σέλα’’ – αγκαλιά σας, μπορεί να κουνηθεί πάνω και κάτω στο πέος σας, πιέζοντας με τα πόδια ή τα γόνατά της. Θέλετε να πάτε πιο γρήγορα; Βοηθήστε την, αρπάξετε τους γλουτούς της και σηκώστε τους έτσι ώστε να αρχίσει να χοροπηδάει πάνω στο πέος σας.

Δοκιμάστε επίσης: Μπορεί να καθίσει απέναντι σας σε μια κουνιστή καρέκλα. Η παλιά ξύλινη καρέκλα στο ξύλινο ή πέτρινο δάπεδο παρέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία από καλές δονήσεις.

Σημαντική πληροφορία: Υπάρχει μεγάλη δημιουργικότητα σε αυτή τη θέση για την τόνωση των ερωτογενών περιοχών του άνω σώματος, δηλαδή του κεφαλιού, του λαιμού και του προσώπου. Αν της αρέσει να γλύφεις τις θηλές της, πηγαίνετε για αυτό!

11) Στάση σεξ: Ο Τεμπέλης Άντρας ( The Lazy Man )

Stasi sex o tempelis antrasΕπίσης γνωστό ως: The Squat Thrust 

Οφέλη: Την ελέγχει, διατηρεί την οικειότητα επειδή είναι στην αγκαλιά του. Για τους ρομαντικούς.

Τεχνική: Τοποθετήστε μαξιλάρια πίσω από την πλάτη σας και καθίστε στο κρεβάτι με τα πόδια απλωμένα. Περνάει τη μέση σας, ανάμεσα στα πόδια της και πατάει στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, λυγίζει τα γόνατά της για να χαμηλώσει πάνω σας, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το ένα χέρι για να κατευθύνει το πέος σας μέσα της. Απλά πιέζοντας τα πόδια της προς τα πάνω, μπορεί να σηκωθεί και να χαμηλώσει τον εαυτό της και να το βάλει αργά ή γρήγορα όπως αυτή επιθυμεί.

Επίσης, δοκιμάστε: Από αυτή τη θέση, μπορείτε και οι δύο να βρίσκεστε πίσω στη θέση αράχνη ( spider ) ή την πιο δύσκολη παραλλαγή του X.

12) Στάση σεξ: David Copperfield

Επίσης γνωστό ως: Trick & Treat 

Οφέλη: Αυτή η σεξουαλική στάση είναι το κομμάτι αντίστασης για τις γυναίκες που προτιμούν μια ισχυρή, προς τα πάνω κίνηση στη κλειτορίδα τους.

Τεχνική: Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς για να την κλίση της λεκάνης. Λυγίστε τα γόνατά της έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετήσει τα πόδια της στις ωμοπλάτες σας.

Δοκιμάστε επίσης: Ενισχύστε τις στοματικές προσπάθειές σας με ένα απλό κόλπο: Προσπαθείστε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να ωθήσετε απαλά προς τα πάνω την κοιλιά της, απλώνοντας το δέρμα της μακριά από το ηβικό κόκαλό της, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί το κεφάλι της κλειτορίδας της από κάτω από το δέρμα.

Σημαντική πληροφορία: Αφήστε τη γλώσσα να ξεκουραστεί σταθερά και επίπεδη σε όλο το μήκος της κολπικής εισόδου της, στη συνέχεια αφήστε την να κάνει αυτή την κίνηση για να κουνήσει και να τρίψει το αιδοίο στη γλώσσα σας.

13) Στάση σεξ σεξ: Διάδοχος στον Θρόνο ( Heir to the Throne )

Επίσης γνωστό ως: Lazy Girl 

Οφέλη: Η απόλυτη σεξουαλική στάση για γρήγορο στοματικό σεξ, χρησιμοποιήστε την για να της φτιάξετε τη διάθεση και να την βοηθήσετε να απελευθερωθεί.

Τεχνική: Έχετε τη σύντροφό σας να κάθεται σε μια καρέκλα με τα πόδια πολύ ανοικτά. Αυτή είναι μια καλή σεξουαλική θέση είτε για να ξεκινήσει η αργά η διάθεση με χαλαρά ευρεία χτυπήματα στη κλειτορίδα και γενικά γύρω γύρω από το αιδοίο της, είτε για να τελειώσει με ένα ισχυρό ρούφηγμα. Η σύντροφός σας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει εύκολα και είναι σε θέση να σας δώσει μια πλήρη εικόνα ανάμεσα στα πόδια της, για το πώς το θέλει και αν της αρέσει αυτό που κάνετε με αποτέλεσμα να είναι κάτι που ανάβει πολλές γυναίκες γιατί έχουν το “πάνω χέρι”.

14) Στάση σεξ: Κλειστό για Επιχειρήσεις ( Closed for Business )

Οφέλη: Μια παραλλαγή του One Up που επιτρέπει τη παρτενέρ σας να ‘’ανάψει’’ αργά και με έναν τρόπο που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Τεχνική: Μερικές γυναίκες βρίσκουν άβολη την άμεση διέγερση της κλειτορίδας. Έχοντας κλείσει τα πόδια της κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ μπορεί να βοηθήσει. Τοποθετήστε το χέρι σας πάνω από τη κλειτορίδα, εφαρμόζοντας ελαφριά πίεση, στη συνέχεια γλύψτε με τη γλώσσα σας στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα για να προσθέσετε έμμεση διέγερση.

Σημαντική πληροφορία: Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ ακολουθήστε με την άρθρωση του δείκτη του ελεύθερου χεριού σας τη γλώσσα σας. Η αντίθεση μεταξύ της μαλακής σάρκας της γλώσσας και του σκληρού οστού του δακτύλου θα δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση.

15) Στάση σεξ: Το πρέτσελ ( The Pretzel )

Επίσης γνωστό ως: The Pretzel Dip, Ίππευση της Καμήλας ( The Camel Ride )

Οφέλη: Είναι η βαθιά διείσδυση σκυλάκι-στυλ ( Doggy Style ) ενώ είστε πρόσωπο με πρόσωπο.

Τεχνική: Γυρίστε και στρίψτε το αριστερό πόδι της, ενώ βρίσκεται στην αριστερή της πλευρά. Θα λυγίσει το δεξί πόδι της γύρω από τη δεξιά πλευρά της μέσης σας, που θα σας δώσει πρόσβαση για να μπείτε στον κόλπο της. Για πολλές γυναίκες, η οπίσθια είσοδος πονάει την πλάτη τους. Αυτή η σεξουαλική θέση της επιτρέπει να χαλαρώνει άνετα απολαμβάνοντας βαθιά διείσδυση.

Επίσης δοκιμάστε: Χειροκίνητα να την διεγείρετε με τα δάχτυλά σας ή να αποσύρετε το πέος σας και κρατώντας τον άξονα με το αριστερό σας χέρι, τρίβετε το κεφάλι από την κλειτορίδα της, για να την φέρετε στο όριο του οργασμού, τότε μπορείτε να το επαναλάβετε ξανά μετά από τη στιγμή που θα σας θέλει μέσα της.

Σημαντική πληροφορία: Να είστε προσεκτικοί με την κλειτορίδα της. Είναι πιο ευαίσθητη από το πέος σας, οπότε αγγίξτε ελαφρά πρώτα. Ορισμένες γυναίκες προτιμούν ακόμη την απαλή πίεση γύρω από αυτήν και όχι την άμεση διέγερση. Πηγαίνετε μαλακά και στη συνέχεια αυξήστε την ταχύτητα και την πίεση.

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Ζητήστε της να σας κατευθύνει, γρηγορότερα, πιο αργά, ελαφρύτερα, σκληρότερα.

16) Στάση σεξ: Το Σημείο G ( The G-Whiz )

Επίσης γνωστό ως: The Shoulder Holder, The Anvil

Οφέλη: Επιτρέπει βαθιά διείσδυση και στόχευση του σημείου G

Τεχνική: Βρίσκεστε στην πλάτη της. Μπορείτε να γονατίσετε ανάμεσα στα πόδια της και να τα σηκώσετε, στηρίζοντας τις γάμπες της πάνω στους ώμους σας. Τραβήξτε την με μια κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω για να φέρει το κεφάλι και τον άξονα του πέους σας σε άμεση επαφή με τον μπροστινό τοίχο του κόλπου της. Επειδή αυτή η γωνία επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, ωθήστε σιγά-σιγά αρχικά έτσι ώστε να αποφύγετε να προκαλέσετε τη δυσφορία της.

Προσπαθήστε επίσης: Φέρτε τα πόδια της κάτω και τοποθετήστε τα πόδια της στο στήθος σας μπροστά από τους ώμους σας. Αυτό της επιτρέπει να ελέγχει το ρυθμό και το βάθος του σεξ.

Σημαντική πληροφορία: Παρατηρήστε τον οργασμό της όταν πλησιάζει. Το καταλαβαίνετε αυτό ακούγοντας ότι η αναπνοή της είναι σύντομη και ρηχή. Το ερεθισμένο δέρμα και οι ανυψωμένες θηλές του στήθους της δείχνουν επίσης ότι πλησιάζει την αιχμή της διέγερσής της.

17) Στάση σεξ: Ο Καλύτερος Φίλος του Άνδρα ( Man’s Best Friend )

Επίσης γνωστό ως: Σκυλάκι Στυλ ( Doggy-Style )

Οφέλη: Βαθιά διείσδυση και ερωτική όψη.

Τεχνική: Θα μπορούσε να είναι η επόμενη σας κίνηση μετά την έναρξη της σεξουαλικής στάσης The Flatiron. Με την είσοδό σας από πίσω της, θα είστε σε θέση να ωθήσετε βαθιά, ώστε η άκρη του πέους σας να αγγίζει τον τράχηλο της μήτρας, μια συχνά παραμελημένη ζώνη αναψυχής. Αλλά θα πρέπει να το κάνετε αυτό αργά και απαλά. Ορισμένες γυναίκες το βρίσκουν επώδυνο.

Σημαντική πληροφορία γι ‘αυτήν: Μπορεί να είστε σε θέση να αυξήσετε την ένταση του οργασμού της πιέζοντας τους μυς του πυελικού εδάφους προς τα έξω, σαν να προσπαθεί να αποσπάσει κάτι από τον κόλπο της. Αυτό προκαλεί το χαμήλωμα των κολπικών τοιχωμάτων, καθιστώντας το σημείο G πιο προσβάσιμο. Δοκιμάστε το.

18) Στάση σεξ: The Flatiron

Επίσης γνωστό ως: Downward Dog, The Belly Flop 

Οφέλη: Ενισχύει την κολπική απόλαυση.

Τεχνική: Βρίσκεται μπροστά στο κρεβάτι, τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα και οι γοφοί ελαφρώς ανυψωμένοι. Για άνεση και για να αυξήσει τη γωνία των ισχίων της, μπορεί να τοποθετήσει ένα μαξιλάρι κάτω από τη κοιλιά της. Μπορείτε να εισέλθετε από την πίσω πλευρά όμως για να μπορέσετε να κρατήσετε το βάρος σας από πάνω της θα πρέπει να στηριχθείτε στα χέρια σας. Αυτή η θέση δημιουργεί μια άνετη εφαρμογή, που σας κάνει να νιώσετε προικισμένοι. Αν θέλετε να σιγουρέψετε την ευχαρίστηση της παρτενέρ αλλά και τη δική σας μπορείτε να το κάνετε με αυτό το μηχάνημα .

Δοκιμάστε επίσης: Θα διαρκέσετε περισσότερο σε αυτή τη θέση εάν μεταβείτε σε μικρότερες ωθήσεις και αρχίσετε με μια βαθιά αναπνοή. Αν δείτε πάλι να μην μπορείτε να διαρκέσετε παραπάνω και η κοπέλα σας δυσαρεστηθεί δοκιμάστε τα χάπια Climax Control .

Σημαντική πλληροφορία: Η λιγότερη τριβή σημαίνει λιγότερη διέγερση και μπορεί να σας βοηθήσει να διαρκέσετε περισσότερο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ ολισθηρό λιπαντικό με βάση το πυρίτιο, το οποίο μπορεί να σας επιτρέψει να αυξήσετε λίγο περισσότερο την διάρκεια πριν φτάσετε στον οργασμό.

19) Στάση σεξ: Μηχανή Βουτύρου ( Butter Churner )

Επίσης γνωστό ως: Squat Thruster

Οφέλη: Μια μεγάλη προέλευση από επιπλέον αίμα στο κεφάλι της για να αυξήσει την έκσταση της.

Τεχνική: Έχετε το σύντροφό σας να βρίσκεται στην πλάτη της με τα πόδια να υψώνονται πάνω από το κεφάλι της. Αυτό δεν είναι μια απλή θέση Jane! Χαμηλώστε από πάνω της και βάλτε το πέος σας μέσα και έξω από το αιδοίο της. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σπρώξιμο όταν μπαίνετε μέσα της για να αποφύγετε την πίεση στο λαιμό της.

Επίσης δοκιμάστε: Πάρτε τον εαυτό σας τελείως από μέσα της, θα της δώσετε την εξαιρετική ευχάριστη αίσθηση ότι θα τον βάλετε στο αιδοίο της ξανά και ξανά.

Σημαντική πληροφορία: Η καινοτομία ανάβει το πάθος, αυξάνοντας τα επίπεδα ντοπαμίνης του εγκεφάλου σας, έναν νευροδιαβιβαστή που συνδέεται με τον ρομαντισμό και τη σεξουαλική ορμή, λέει η βιολογική ανθρωπολόγος Helen Fisher, PhD. Το Butter Churner πληροί τις προϋποθέσεις για καινοτομία, αλλά δεν χρειάζεται να πάτε στα άκρα για να διατηρήσετε ρομαντισμό. Οτιδήποτε νέο και διαφορετικό θα κάνει το τέχνασμα.

20) Στάση σεξ: Ο χορευτής του μπαλέτου ( The Ballet Dancer )

Επίσης γνωστό ως: Πάρτε ένα πόδι επάνω ( Get a Leg Up )

Πλεονεκτήματα: Ερωτική στάση για γρήγορο σεξ σε στενά δωμάτια. Καλή επιλογή για δημόσιο σεξ. Επιτρέπει ευκολότερη διείσδυση. Έχει τον έλεγχο της ώθησης, του βάθους και της γωνίας.

Τεχνική: Στέκεστε αντικριστά. Σηκώνει ένα από τα πόδια της και το τυλίγει γύρω από τους γλουτούς ή το μηρό σας και σας τραβά πάνω της με το λυγισμένο πόδι.

Δοκιμάστε επίσης: Εάν το τυλιγμένο πόδι της κουραστεί, να το κρατήσετε με το χέρι σας. Αν είναι πολύ ευέλικτη η παρτενέρ, σηκώστε το πόδι της πάνω από τον ώμο σας.

Χρήσιμη πληροφορία: Δοκιμάστε αυτή τη στάση σε ένα ζεστό ντους. Κατά τη διάρκεια της καυτής ατμόσφαιρας των προκαταρκτικών, τρίψτε ο ένας το σώμα του άλλου με χοντρό αλάτι για να διεγείρετε το τελείωμα των νεύρων και τη ροή του αίματος.

error: απαγορευεται η αντιγραφη!!