Phiero Φερομόνες

Phiero Φερομόνες Κριτική - Τιμή και Αγορά με Αντικαταβολή στην Ελλάδα

phiero

Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι οι φερομόνες είναι πάρα πολύ σημαντικές στην βιομηχανία της ομορφιάς.

Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ότι ενισχύουν σημαντικά την δυνατότητα κάποιου να δείχνει ελκυστικός και/ή να λαμβάνει μια θετική κοινωνική ανταπόκριση από το αντίθετο φύλο.

Παρόλα αυτά, μόνο ένα ακριβό προϊόν μπορεί να δώσει τέτοια αποτελέσματα. Τα αρώματα Phiero τα οποία βασίζονται σε φερομόνες ισχυρίζονται ότι μπορούν να επιτύχουν τα παραπάνω αποτελέσματα σε άντρες και γυναίκες.

Τι περιέχουν; Μπορούν στην πραγματικότητα να επιτύχουν τα αποτελέσματα που ισχυρίζονται;

Σε αυτήν την κριτική, θα αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες για τα Phiero αρώματα με φερομόνεςέτσι ώστε να γνωρίζετε κάποια πράγματα πριν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα.

Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την κριτική για περισσότερες πληροφορίες!

Τί είναι το Phiero;

Το Phiero πωλείται σαν ένα εμπορικό όνομα για αρώματα βασισμένα σε φερομόνες για άντρες και γυναίκες. Εμείς θα εστιάσουμε στα αντρικά προϊόντα. Αυτά είναι: Phiero Premium, Phiero Notte και Phiero Night Man.

Phiero Premium

phiero-premium-feromonesΕίναι ένα αντρικό άρωμα με φερομόνες το οποίο ελκύει το αντίθετο φύλο. Ισχυρίζεται ότι είναι ανάμεσα στα καλύτερα αρώματα με βάση τις φερομόνες για άντρες και μπορεί να κάνει έναν άντρα πιο ελκυστικό στις γυναίκες.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό αρωμάτων φρεσκάδας με τρεις (3) διαφορετικές φερομόνες.

Το Phiero Premium περιέχει Αντροστερόνη, Delta 16-ol, Ακετόνη, Αιθέρια έλαια, Αρώματα από την άγρια φύση και Γλυκόλη.

Πρέπει να χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο (και σε συνδυασμό με άλλα αρώματα σύμφωνα με την κριτική του ’Πανικός’. Κατεβείτε προς τα κάτω για να το δείτε. Τα αρώματα αυτά χρησιμοποιούνται και σε ευαίσθητες περιοχές του σώματος μας.

Τα οφέλη είναι:

 • Δημιουργεί σεξουαλική επιθυμία
 • Αυξάνει την ελκυστικότητα σας
 • Αυξάνει την αυτοπεποίθηση
 • Δημιουργεί ανεπανάληπτες αισθήσεις
 • Περιέχει δραστικά συστατικά
 • Είναι εύκολο στην χρήση

Phiero Notte

phiero-notte-feromonesΑυτό είναι ένα ακόμα άρωμα βασισμένο σε φερομόνες για άντρες. Ενσωματώνει έναν συνδυασμό από απαλές και αρρενωπές μυρωδιές με δόση από μέντα τα οποία αυξάνουν την σεξουαλική επιθυμία.

Το Phiero Notte περιέχει Αντροστερόνη, Αιθέρια έλαια, αρώματα από την άγρια φύση και Γλυκόλη.

Τα  οφέλη είναι:

 • Αυξάνει την ελκυστικότητα
 • Αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία
 • Αυξάνει την αυτοπεποίθηση
 • Περιέχει ισχυρές φερομόνες

Phiero Night Man

phiero-night-man-feromonesΑυτό λέγεται ότι περιέχει μια πικάντικη σαγηνευτική φόρμουλα από αντρικές φερομόνες μαζί με αρώματα από γλυκάνισο και ροζ πιπέρι τα οποία αυξάνουν την ελκυστικότητα σας στις γυναίκες. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, φτιάχνεται από τρεις (3) διαφορετικές φερομόνες σε μια μικρή συσκευασία.

Το Phiero Night Man φτιάχνεται από Αντροστερόνη, Delta 16-ol, Ακετόνη, Αιθέρια έλαια, Αρώματα από την άγρια φύση και Γλυκόλη.

Τα αοφέλη είναι:

 • Αυξάνει την σαγηνευτική σας ικανότητα
 • Αυξάνει την ελκυστικότητα
 • Οι άντρες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
 • Περιέχει δραστικά συστατικά.

Εξυπηρέτηση πελατών/Εγγύηση

Ο κατασκευαστής των αρωμάτων Phiero προσφέρει εγγύηση αποζημίωσης εντός 14 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι αν το άρωμα δεν έχει αποτελέσματα σε εσάς, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών με πλήρη αποζημίωση.

Ο κατασκευαστής των αρωμάτων Phiero ισχυρίζεται ότι ενσωματώνει φερομόνες υψηλής ποιότητας στην φόρμουλα τους. Συνεπώς πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματικά στους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται.

Αυτά τα βασισμένα σε φερομόνες αρώματα είναι εύκολα στην χρήση  και θα πρέπει να βελτιώσουν τα τωρινά επίπεδα με τις φερομόνες σας. Ο κατασκευαστής έχει επίσης μια αποκλειστική συμφωνία μαζί μας. Έχουμε καταφέρει να πάρουμε ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για οποιοδήποτε από τα προϊόντα Phiero.

Τα συστατικά από όλα τα αρώματα με φερομόνες Phiero είναι επιστημονικά πιστοποιημένα και δεν προκαλούν επώδυνες παρενέργειες.

Οι κατασκευαστές παρέχουν διακριτική αποστολή σε όλες τις παραγγελίες και δωρεάν οδηγίες χρήσης. Η παραγγελία μπορεί να γίνει μέσω το κατάστημά μας κάνοντας κλίκ εδώ. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 10% έκπτωση.

Εξωτερική Κριτική

Μετά από αναζήτηση κριτικών σε ιστοσελίδες, βρήκα αυτήν. Είναι από τον ‘Πανικός’ και λέει:

“Δοκίμασα το ‘Phiero Premium‘ μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. 

Σαν αυτόνομο προϊόν: η πρώτη εντύπωση ήταν μια ‘δυσάρεστη’ μυρωδιά η οποία ήταν δυνατή και από την οποία ήθελα να απαλλαγώ. Καθώς πέρναγε η ώρα, αλλάζει σε μια πιο γλυκιά μυρωδιά η οποία παραμένει δυνατή. Έλαβα περίεργες αντιδράσεις από τουςανθρώπους γύρω μου. Τα σχόλια για την ισχυρή μυρωδιά ήταν τα πιο συνηθισμένα, αλλά ήταν αναμενόμενα. Μερικά από τα κορίτσια που πέρναγαν από μπροστά μου μίλαγαν για την ‘γλυκιά αλλά παράξενη’ μυρωδιά και μετά από λίγο επέστεφαν σε μένα! Ήταν πολύ φιλικές και άνετες μαζί μου και έκανα πολλές συζητήσεις μαζί τους, αλλά μόνο λίγες από αυτές αντιδρούσαν σαν να είχαν ερωτική έλξη απέναντι μου. Νοιώθω λίγο καλύτερα όταν βάζω το αγαπημένο μου YSL Body Kouros μαζί. 

Συνδυασμένο με το άοσμο Androvita: πολύ περισσότερες θετικές αντιδράσεις από κορίτσια, με άγγιζαν και ήθελαν να είναι κοντά μου. Μερικά από αυτά μου είπαν ότι τους άρεσα και ότι έδειχνα διαφορετικός από τους άλλους.

Συνδυασμένο με το Orion P6 super (με μυρωδιά/άοσμο), επίσης συνδυασμένο με το H.O.T man Natural Spray: Ένοιωθα ότι όλα τα μάτια ήταν πάνω μου. Ήμουν το επίκεντρο τηςπροσοχής. Λάμβανα σχόλια για το πόσο ωραία μύριζα, όλες αντιδρούσαν θετικά και ήθελαν να με γνωρίσουν στις φίλες τους, πήρα μερικά τηλέφωνα και στο τέλος έκανα και μια σχέση.

Συνδυασμένο με το Orion P6 MEGA. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τααποτελέσματα. Σε κάνει να νοιώθουν σαν ‘μαγνήτης’ για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, μόνες ή παντρεμένες, οι οποίες δεν μπορούν να αντισταθούν στο  μήνυμα’ που τους στέλνετε.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελέσματα έρχονται από την δική μου εμπειρία χρήσης των προϊόντων με φερομόνη.”

Επίλογος/Η Προσωπική μου Γνώμη

Συμφωνώ με την δήλωση του ‘Πανικός’ ότι θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε γυναίκες όταν το χρησιμοποιείται μόνο του, παρόλα αυτά όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα αρώματα, έχει πραγματικά αποτελέσματα.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μια αποκλειστική συμφωνία για το Phiero, επομένως μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα τρία προϊόντα με ένα επιπλέον κουπόνι έκπτωσης 10% από εμάς κάντοντας κλίκ εδώ.

Φερομόνες Phiero Κριτική
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
4 (3 votes)
Μενού