Φερομόνες

Φερομόνες για Άντρες – Πώς να Προσελκύετε Τις Γυναίκες

φερομονες για αντρεςΟι φερομόνες για άντρες αποτελούν ένα ισχυρό τρόπο να μεταμορφώσετε την προσωπικότητά σας – να γίνετε πιο ελκυστικοί προς στις γυναίκες, πιο κοινωνικοί ή να εκπέμπετε περισσότερο μαγνητισμό στις αλληλεπιδράσεις σας.

Εάν είστε έτοιμοι να γίνετε ο κρυφός πόθος των γυναικών, να σας “προσέξουν” πανέμορφες γυναίκες στα νυχτερινά μαγαζιά ή απλά να δώσετε στον εαυτό σας μία δυνατή χαρισματική αύρα που θα κάνει όλους να σας αγαπάνε, τότε οι φερομόνες μπορούν να σας προσφέρουν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟάδικο πλεονέκτημα” σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να:

  • Βγείτε από την “φιλική ζώνη” και να κάνετε τις γυναίκες να σας δουν με άλλο μάτι, πιο ρομαντικά (ακόμα και εάν δεν υπήρχε καθόλου ρομαντισμός πριν).
  • Δημιουργήσετε ρομαντική “χημεία” και να κάνετε τις γυναίκες να αισθανθούν ότι είναι ερωτευμένες με αυτόν που φοράει τις φερομόνες (κάνει τις γυναίκες να νιώθουν μία βαθιά προσκόλληση προς εσάς και να αναπτύξουν ρομαντικά/ερωτικά συναισθήματα).
  • Δώσετε στις γυναίκες αυτή την “αρχέγονη επιθυμία” για σεξ και να κάνετε την “αποπλάνηση” πολύ πιο εύκολη – από τις πρώτες κουβέντες μέχρι το τέλος.

Μετά από χρόνια δοκιμών, υπάρχουν πολύ λίγα προϊόντα τα οποία μπορώ πραγματικά να σας προτείνω.

Εδώ θα βρείτε μία σύντομη περιγραφή κάθε “κατηγορίας” φερομόνων για άντρες καθώς τα πιο ισχυρά τους αποτελέσματα.

“Ρομαντικές” Φερομόνες Έλξης Για Άντρες

ρομαντικες φερομονες για αντρεςΜπορεί να αναρωτιέστε γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικές “υποκατηγορίες” προϊόντων έλξης.

Ο λόγος είναι ότι η κάθε μία ικανοποιεί διαφορετικά ΕΙΔΗ έλξης, και υπάρχουν προϊόντα τα οποία είναι πολύ πιο κατάλληλα για κάθε σκοπό.

Οι φερομόνες που χρησιμοποιούν οι άντρες για να ελκύσουν τις γυναίκες δεν είναι τόσο απλές όσο μπορεί να νομίζετε. Μπορεί να επιζητείτε ωμή σεξουαλική έλξη. Η μπορεί να επιθυμείτε “ρομαντική” έλξη.

Για παράδειγμα, μπορεί να επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ σχέση με κάποια γυναίκα, και να μην ψάχνετε απλά ένα έρωτα της μίας βραδιάς ή μία “ξεπέτα”.

Υπάρχουν διακριτές διαφορές ως προς το πώς οι φερομόνες δουλεύουν ώστε να ελκύουν τις γυναίκες.

Εδώ θα βρείτε μερικά μόνο από τα βασικά τους πλεονεκτήματα:

  • Δημιουργούν υποσυνείδητη συναισθηματική αποτύπωση/εμμονή (βαθιά, ερωτικά συναισθήματα & προσκόλληση προς αυτόν που τις φοράει). Τα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία έχουν σχεδιαστεί ώστε να προκαλούν ρομαντισμό και να κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν “εξαρτημένες” από αυτόν που τα φοράει. Οι γυναίκες μπορεί σταδιακά να αρχίσουν να αναπτύσσουν ολοένα και πιο βαθιά συναισθήματα για εσάς, συναισθήματα τα οποία μπορεί να εξελιχθούν σε “εμμονή” (μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον προς σε αυτόν που τα φοράει). ΠΟΛΥ ισχυρά στο να προσελκύουν γυναίκες σε σχέσεις.
  • Αποδράστε από την επίφοβη φιλική ζώνη κάνοντας “επανεκκίνηση” στα συναισθήματα που νιώθουν προς εσάς. Έχετε κολλήσει στην κατηγορία “φίλος”; Ενδιαφέρεται για κάποιον άλλο ενώ εσείς μαραζώνετε για αυτή μέρα με την μέρα; Κάποιες ρομαντικές φερομόνες για άντρες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις γυναίκες να σας βλέπουν με ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ – και να αρχίσουν να νιώθουν έλξη και προσκόλληση προς εσάς. Τα προϊόντα ρομαντικής έλξης θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές σας να αποδράσετε από την “φιλική ζώνη”.
  • Μπορεί να δημιουργήσουν κτητικότητα/ζήλεια εάν δεν προσέξετε. Οι ρομαντικές φερομόνες για άντρες φημίζονται ότι δημιουργούν συναισθήματα τρυφερότητας και λαχτάρας προς εσάς ενώ παράλληλα σας προσφέρουν μία αύρα που σας κάνει να δείχνετε ελαφρώς “μη διαθέσιμος” – έτσι ώστε οι γυναίκες να γίνονται πιο ανταγωνιστικές για χάρη σας. Όταν συμβεί αυτή η συναισθηματική αποτύπωση ή εμμονή, θα δείτε ότι οι γυναίκες θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να εξασφαλίσουν μία σχέση μαζί σας.

“Σεξουαλικές” Φερομόνες Έλξης Για Άντρες

σεξουαλικες φερομονες για αντρεςΌπως ανέφερα προηγουμένως, οι “σεξουαλικές” φερομόνες έλξης για άντρες που ελκύουν τις γυναίκες μπορεί να διαφέρουν – στο ότι δημιουργούν ωμή, ζωώδη έλξη.

Εξακολουθούν να έχουν κάποια στοιχεία που δημιουργούν ρομαντικά συναισθήματα, προσκόλληση και υποσυνείδητη συναισθηματική αποτύπωση.

Αλλά είναι πιο κατάλληλες όταν ψάχνετε γυναίκες για να “περάσετε καλά”, ή εάν επιθυμείτε να ελκύσετε γυναίκες σε περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό, όπως σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ, πάρτι — ή οπουδήποτε χρειάζεται να “ξεχωρίσετε από το πλήθος”.

Κάποια από τα κυριότερα οφέλη τους περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργούν ευκαιρίες με γυναίκες που υπό κανονικές συνθήκες θα θεωρούσατε “εκτός των δυνατοτήτων σας”. Ο μόνος τρόπος να πιστέψω ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι “εκτός των δυνατοτήτων σας” είναι εάν το πιστεύετε εσείς οι ίδιοι. Κάποια προϊόντα έχουν σχεδιαστεί να τραβάνε το ενδιαφέρον των γυναικών οι οποίες κανονικά δεν θα ενδιαφέρονταν για εσάς, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να τις προσελκύσετε.
  • Σας κάνουν να φαίνεστε “ανώτερος” από τους άλλους άντρες – πιο κυρίαρχος, πιο ελκυστικός, και πιο χαρισματικός. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ σημαντικά για να κάνετε παιχνίδι με τις γυναίκες σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ και πάρτι όπου πολλοί άντρες ανταγωνίζονται για τις γυναίκες.
  • Έχουν ισχυρές “αυτο συνέπειες” και σας κάνουν να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να είστε πιο αποφασιστικοί όταν αποπλανείτε γυναίκες.

Μετά από χρόνια δοκιμών υπάρχουν πολύ λίγα προϊόντα τα οποία μπορώ πραγματικά να σας προτείνω.

Για την ακρίβεια η σειρά προϊόντων που έχω δωκιμάσει και που προτείνω ειναι τα Phiero.

Τα αρώματα Phiero Gr με φερομόνες για άνδρες αντιπροσωπεύουν τα ανδρικά και φρέσκα αρώματα από την ξυλώδη οικογένεια αρωμάτων και μέντας με πικάντικες νότες. Όλα αυτά δημιουργούν έναν Τέλειο και έντονο συνδυασμό φυτικών αρωμάτων . Ο τέλειος συνδυασμός για οποιαδήποτε περίσταση, χρόνο ή τόπο.

Μενού