Φαλλοπλαστική – Χειρουργική Επέμβαση Μεγέθυνσης Πέους

Τι Είναι η Επέμβαση για την Μεγέθυνση του Πέους;

xeirourgiki epembasi megethinsis peousΈνας αυξανόμενος αριθμός αντρών αναζητάει χειρουργική μεγέθυνση πέους, είτε για να αυξήσει το μήκος ή την διάμετρο του πέους τους. Η αίσθηση ότι είστε μικρότερος από ότι έπρεπε μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην αυτοεκτίμηση, στην αυτοπεποίθηση και την σεξουαλικότητα. Μια μεγέθυνση πέους μπορεί αυξήσει το μέγεθος και το πλάτος του πέους μόνιμα και με ασφάλεια. Γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, για αυτό στοχεύουμε στην διασφάλιση μιας δωρεάν γνωμοδότησης με τον κοσμητικό χειρουργό που θα σας συστήσουμε, στο μέρος και τον χρόνο της επιλογής σας.

Η Διαδικασία

Για την επιμήκυνση του πέους, μια μικρή τομή πραγματοποιείται στην ηβική περιοχή (όπου υπάρχουν ηβικές τρίχες), και οι σύνδεσμοι στην κορυφή κόβονται (οι κάτω σύνδεσμοι παραμένουν στην θέση τους για να διασφαλιστεί σταθερότητα).Το πέος στην συνέχεια επιμηκύνεται, ισιώνοντας το και χρησιμοποιώντας τον ιστό σας για να το επιμηκύνουμε.

Η διάμετρος του πέους επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας λίπος σας από τον γοφό, το οποίο στην συνέχεια μεταμοσχεύεται πολύ προσεκτικά στο πέος. Αυτή είναι μια σύνθετη διαδικασία, η οποία πρέπει να εκτελείται μόνο από έναν έμπειρο χειρούργο.

Η επιμήκυνση κι η αύξηση του πλάτους του πέους μπορούν να εκτελεστούν ταυτόχρονα. Μπορείτε να το συζητήσετε αυτό εκτενώς στην δωρεάν γνωμοδότηση με τον ειδικό κοσμητικό χειρούργο τον οποίο θα σας συστήσουμε.

Χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης και πάχυνσης πέους

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, πρώην πρόεδρος του UGRS (Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Επανορθωτική Ουρολογική Χειρουργική) και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Αναλαμβάνει επεμβάσεις για επιμήκυνση πέους καθώς και επεμβάσεις για πάχυνση πέους (Penis Filler).

Μετέπειτα Διαδικασία

Μετά την εγχείρηση, μπορεί να νοιώθετε μελανιασμένοι και να πονάτε, αλλά αυτό θα μειωθεί στις ερχόμενες εβδομάδες. Συνήθως, δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από κάποιο αναλγητικό όπως η παρακετανόλη. Συνήθως προτείνουμε στους ανθρώπους να πάρουν μια ή δύο εβδομάδες άδεια από την δουλειά για να αναρρώσουν ανακάμψουν από την επέμβαση.

Συνιστώμενα Προϊόντα

XtraSize

Χάπια SizeGain Plus

Κίνδυνοι & Επιπλοκές

Όπως με οποιαδήποτε επέμβαση, υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος επιπλοκών με αυτήν την επέμβαση. Στην διάρκεια της γνωμοδότησης σας, ο ειδικός που θα σας συστήσουμε θα σας αναλύσει τους κινδύνους με λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση.

Θα σας δώσουν όλο τον χρόνο και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να λάβετε μια απόφαση. Αυτό θα σας απαντήσει τις περισσότερες από τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε και θα σας παρέχουν τις ειδικές συμβουλές τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ακριβώς είναι η μεγέθυνση πέους;

Η επέμβαση περιλαμβάνει βελτίωση ή ανασχηματισμό του πέους.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Ανάλογα με την πολυπλοκότητα τη διαδικασίας, η επέμβαση διαρκεί συνήθως ανάμεσα σε 1 και 5 ώρες, χωρίς να περιλαμβάνετε ο χρόνος ανάρρωσης.

Είναι τα αποτελέσματα μόνιμα;

Ναι, όλες οι μορφές επέμβασης στα γεννητικά όργανα είναι μόνιμες.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινές μου δραστηριότητες;

Ανάλογα με την επέμβαση, προτείνουμε να πάρετε μια ή δύο εβδομάδες άδεια από την δουλειά μετά την επέμβαση (ιδιαίτερα αν η δουλειά σας είναι ιδιαίτερα σωματική). Επίπονες δραστηριότητες, το σήκωμα βάρους και η έντονη άσκηση πρέπει να αποφευχθούν για 6 εβδομάδες περίπου μετά την επέμβαση. Μερικές φορές, η περιοχή μπορεί να πονάει ή να είναι ευαίσθητη για λίγες εβδομάδες μετά, αλλά αυτό πρέπει να ληφθεί υπ όψιν αν η δουλειά σας είναι ιδιαίτερα καθιστική.

Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές αντί για αυτήν την επέμβαση;

Σε μερικές περιπτώσεις, συγκεκριμένες μορφές από μη χειρουργικές κοσμητικές διαδικασίες μπορεί να βοηθήσουν. Μπορείτε να το συζητήσετε αυτό εκτενώς με έναν από τους φιλικούς μας συμβούλους ή χειρούργους στην δωρεάν γνωμοδότηση. Δείτε τη σελίδα για μεγεθυντές πέους. Προτείνουμε το Gnetics Extender.

Μπορώ να συνδυάσω αυτήν την διαδικασία με άλλη επέμβαση;

Ναι, κανονικά μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την διαδικασία με άλλες επεμβάσεις. Μπορείτε να το συζητήσετε αυτό εκτενώς στην δωρεάν γνωμοδότηση.

Θα αισθάνομαι διαφορετικά την περιοχή;

Όποτε κόβετε το δέρμα, κόβονται και τα νεύρα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετική αίσθηση στην περιοχή, ιδιαίτερα στο σημείο τομής. Όλα τα απαραίτητα μέτρα φροντίδας θα ληφθούν, έτσι  ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η αίσθηση.

Τι βάρος πρέπει να έχω για την επέμβαση;

Πρέπει να έχετε ένα σωστό βάρος για το ύψος σας όταν θα κάνετε την επέμβαση, καθώς αυτό μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με το αναισθητικό. Για τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα, προτείνουμε να είστε στο ιδανικό βάρος την περίοδο της επέμβασης καθώς επιπλέον απώλεια ή απόκτηση βάρους μπορεί να αλλάξει τα αποτελέσματα της επέμβασης σας.

Πότε μπορώ να πετάξω μετά την επέμβαση;

Πρέπει να ελέγξετε με τον χειρούργο σας τους ασφαλείς χρόνους αεροπορικής πτήσης μετά την επέμβαση. Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν το δικό τους πρωτόκολλο και υα πρέπει να ενημερώσετε εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλειας που έχετε, αν κάνατε μια επέμβαση πρόσφατα.

Είμαι πολύ νέος/ πολύ μεγάλος για αυτήν την διαδικασία;

Όλοι οι πελάτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρονών για να κάνουν την επέμβαση. Δεν θέτουμε ανώτατο όριο για τις διαδικασίες μας, η καταλληλότητα για την επέμβαση θα συζητηθεί στην δωρεάν γνωμοδότηση με τον χειρούργο μας.

Είναι οι χειρούργοι σας ειδικά καταρτισμένοι και αναγνωρισμένοι;

Όλοι οι χειρούργοι που σας συστήνουμε είναι αναγνωρισμένοι από τον Ελληνικό Ουρολογικό Σύλλογο και όλα τα ειδικά σχετικά σώματα. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον χειρούργο σας για την εμπειρία του και τα προσόντα του στην γνωμοδότηση σας. Κατανοούν και υποστηρίζουν ότι αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες για την απόφαση σας.

Που είναι οι κλινικές σας;

Στην Αθήνα.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή
Μενού