Φαλλοπλαστική

Θεμελιώδη Δεδομένα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε για τη Χειρουργική Επέμβαση

Φαλλοπλαστικη εικοναΟι χειρουργικές επεμβάσεις για την αύξηση του μεγέθους του πέους (ιατρικά αναφερόμενες ως «φαλλοπλαστική») διαφημίζονται από διάφορους εξειδικευμένους χειρουργούς από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Όμως, παρά τα τριάντα αυτά χρόνια διαθεσιμότητας και τη συνεχή εξέλιξη των χειρουργικών τεχνικών, η χειρουργική επέμβαση παραμένει ακόμα μια ιδιαίτερα σίγουρη επιλογή.

Οι περισσότεροι από τους καταξιωμένους ιατρικούς φορείς, όπως η American Urological Association και η American Society for Aesthetic Plastic Surgery, για παράδειγμα, εξακολουθούν να θεωρούν ουσιαστικά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των διαφόρων τεχνικών επιβεβαιωμένες.

Η πλειοψηφία των συμβατικών πλαστικών χειρούργων επιλέγει να πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους για ιατρικούς λόγους χωρίς να απορρίπτει βέβαια επεμβάσεις για καθαρά αισθητικούς λόγους.

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Η χειρουργική μεγέθυνση πέους απαιτεί στην πραγματικότητα δύο χωριστές διαδικασίες, μία για την επιμήκυνση του πέους και μία για την αύξηση της περιμέτρου.

Οι μελέτες δείχνουν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν οι διαδικασίες επιμήκυνσης και διεύρυνσης περιμέτρου εκτελούνται ανεξάρτητα – συνήθως με διαφορά μερικών μηνών.

Γιατί; Απλά επειδή οι δύο διαδικασίες αλληλοσυγκρούονται. Τα μοσχεύματα ιστών που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της περιμέτρου του πέους – δερματικό λίπος ή δερματικά μοσχεύματα – είναι προσαρμοσμένα στο προεγχειρητικό μήκος του πέους του ασθενούς.

Κατά συνέπεια, τα οφέλη σε μήκος εμποδίζονται κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης καθώς τα μικρότερα μοσχεύματα καθιστούν πιο δύσκολο το τέντωμα του πέους μέσω της χρήσης ενός μεγεθυντή πέους (που αποτελεί ουσιαστικό μέρος της μετεγχειρητικής διαδικασίας αποκατάστασης).

Είναι σχεδόν σαν ένα παιχνίδι διελκυστίνδας, με τα μοσχεύματα να τραβούν προς τη μία και ο επιμηκυντής πέους προς την άλλη.

Παρομοίως, οι αυξήσεις στο μήκος του πέους που επιτυγχάνονται, γίνονται εις βάρος των μοσχευμάτων – τα οποία μπορούν να επιτρέψουν την αύξηση του μήκους μόνο αν τεντωθούν κι αυτά κατά μήκος. Καθώς τεντώνονται, χάνουν μεγάλο μέρος του πάχους τους, ακριβώς όπως μια ζύμη που γίνεται λεπτότερη με τον πλάστη.

Όμως, παρά τη θεμελιώδη ασυμβατότητα των διαδικασιών επιμήκυνσης και διεύρυνσης περιμέτρου – και κατά πάσα πιθανότητα για να αποφύγουν μια δεύτερη δόση ταλαιπωρίας και αποκατάστασης – οι περισσότεροι άνδρες τείνουν να επιλέγουν να κάνουν και τις δύο διαδικασίες ταυτόχρονα.

Χειρουργική Επέμβαση Επιμήκυνσης Πέους

Η χειρουργική επιμήκυνση του πέους περιλαμβάνει την κοπή των συνδέσμων – που ονομάζονται suspensory και fundiform ligaments – που συνδέουν τον άξονα του πέους με το ηβικό οστό. Οι σύνδεσμοι αυτοί ασφαλίζουν σταθερά το πέος στο ηβικό οστό, όπως ένα πλοίο που είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι.

Ωστόσο, μέσω μιας ανατομικής ιδιορρυθμίας του ανδρικού σώματος, οι δύο αυτοί σύνδεσμοι του πέους ωθούν το πέος να σχηματίζει καμάρα προς τα πάνω, στο εσωτερικό του σώματος, καθώς ο άξονας του πέους περνά πίσω από το ηβικό οστό.

Μάλιστα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό που βλέπετε όταν κοιτάζετε το πέος σας είναι μόνο η κορυφή του παροιμιώδους παγόβουνου. Ακόμη 10-15 εκ συνεχίζουν πίσω από το ηβικό οστό.

Πρώτα σχηματίζοντας καμάρα προς τα πάνω, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, προτού διαχωριστεί σε δύο τμήματα, καθώς συνδέεται με το πυελικό έδαφος ακριβώς πίσω από το όσχεο.

Αποκόπτοντας χειρουργικά τους συνδέσμους που συγκρατούν τα πάντα στη θέση τους, θεωρητικά ένα μέρος αυτού του εσωτερικού άξονα πέους (το τοξωτό κομμάτι) μπορεί να μετατοπιστεί προς τα εμπρός σε κοινή θέα.

Συνιστώμενα Προϊόντα

XtraSize

Χάπια SizeGain Plus

Επέμβαση για την Επιμήκυνση Πέους

Η επέμβαση για την επιμήκυνση του πέους είναι μια ελάχιστα παρεμβατική επέμβαση. Σε αυτήν την διαδικασία, δεν προστίθεται ιστός στο πέος, αλλά το εσωτερικό τμήμα του πέους “προωθείται” ή “εξωτερικεύεται” με αποτέλεσμα την επιμήκυνση του εξωτερικού τμήματος του πέους. Τα αποτελέσματα αυτής της χειρουργικής επέμβασης διαφέρουν για κάθε ασθενή, αλλά οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν μια αύξηση 2 με 2 ½ ίντσες (5-6.5 εκ) στο μήκος του πέους τους όταν είναι μαλακό και μια αύξηση 1 ½ ίντσας (3-4 εκ) όταν είναι σε στύση.

Πως δουλεύει η επιμήκυνση του πέους;

Περίπου το μισό από το συνολικό μήκος του πέους βρίσκεται μέσα και κάτω από το ηβικό οστό. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας επιμήκυνσης του πέους η ανοδική καμάρα επεκτείνεται μπροστά, αφαιρώντας με χειρουργική τομή (κόβοντας) τους ανασταλτικούς συνδέσμους οι οποίοι κρατούν το πέος κόντρα στις κάτω επιφάνειες του ηβικού οστού, ανάμεσα στα πόδια. Μια απλή τομή 1 ίντσας, η οποία κρύβεται στο τρίχωμα του εφηβαίου, είναι το μόνο που χρειάζεται για να υπάρξει πρόσβαση στους συνδέσμους. Αυτό γίνεται χάρη στην ακρίβεια της χρήσης του λέιζερ.

Τα Οφέλη της Επιμήκυνσης του Πέους

 • Αυξημένη προσωπική ικανοποίηση όσον αφορά το μήκος του πέους
 • Καλύτερη αυτοπεποίθηση με την σύντροφο σας
 • Βελτιωμένη αίσθηση αρρενωπότητας
 • Αυξημένη σεξουαλική απόδοση

Είμαι Καλός Υποψήφιος για Επιμήκυνση Πέους;

Αν σκέφτεστε μια διαδικασία επιμήκυνσης πέους, συνιστάται να συμπληρώσετε την αίτηση μας για δωρεάν γνωμοδότηση, έτσι ώστε ο ουρολόγος μας να σας απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που έχετε όσον αφορά την διαδικασία, και να  αξιολογήσει αν είστε καλός υποψήφιος για την χειρουργική επέμβαση. Γενικά, ένας άντρας θεωρείται καλός υποψήφιος για επιμήκυνση πέους αν:

 • Έχει καλή κατάσταση υγείας, χωρίς σοβαρές ιατρικές παθήσεις
 • Του λείπει αυτοπεποίθηση επειδή θεωρεί ότι έχει μικρό μέγεθος πέους
 • Έχει ρεαλιστικές προσδοκίες για την χειρουργική επέμβαση

Ανάρρωση από μια Χειρουργική Επέμβαση Επιμήκυνσης Πέους

Στους ασθενείς συνταγογραφείται παυσίπονη φαρμακευτική αγωγή για να ανακουφίσει οποιαδήποτε ενόχληση παρουσιάζεται κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών της ανάρρωσης. Το πέος μπορεί να είναι πρησμένο τις πρώτες ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση, και θα τυλιχτεί με χειρουργικούς επιδέσμους για να προστατευτεί η περιοχή κατά την διάρκεια της επούλωσης.

Στον ασθενή υποδεικνύεται η σωστή φροντίδα που πρέπει να ακολουθήσει κατά την διάρκεια της επούλωσης. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην δουλειά μέσα σε λίγες ημέρες ή μια εβδομάδα μετά την εγχείρηση, αλλά θα πρέπει να περιμένουν τέσσερις με έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν και πάλι την σεξουαλική δραστηριότητα ή οποιαδήποτε άσκηση.

Φωτογραφίες Φαλλοπλαστικής Επέμβασης: Πρίν και Μετά

 

Μάθετε Περισσότερα για την Επιμήκυνση του Πέους

Αν νοιώθετε ανασφαλής για το μέγεθος του πέους σας και θέλετε να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να βελτιώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, τότε η χειρουργική επέμβαση για την επιμήκυνση του πέους ίσως είναι η μόνιμη λύση την οποία αναζητάτε. Για μια δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση γνωμοδότηση, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση που σας δίνεται.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Χειρουργική Επέμβαση για την Βελτίωση της Περιφέρειας του Πέους

Για τους άντρες που επιθυμούν να αυξήσουν το πλάτος (ή την περιφέρεια) του πέους τους, η χειρουργική επέμβαση για την διεύρυνση του πέους μπορεί να είναι μια αποτελεσματική επιλογή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να αυξήσει την περιφέρεια του πέους χρησιμοποιώντας λίπος που συλλέγεται σαν μόσχευμα από ένα άλλο μέρος του σώματος. Αφού το κυρίως σώμα του πέους είναι πιο στενό από την μέγιστη διάμετρο του κεφαλιού, ο ουρολόγος, συνήθως, γεμίζει το κύριο σώμα του πέους το οποίο βρίσκεται κοντά στην μέγιστη διάμετρο του κεφαλιού, έτσι ώστε να διατηρήσει σωστές αναλογίες.

Μετά την χειρουργική επέμβαση βελτίωσης του πέους, οι άντρες μπορούν να περιμένουν μια αύξηση 50% ή περισσότερο στην περιφέρεια του πέους τους, σαν αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας. Η αύξηση του πλάτους είναι ορατή είτε το πέος είναι άτονο είτε σε στύση.

Διεύρυνση του Πέους χρησιμοποιώντας Μεταφορά Λίπους

Η μεταφορά λίπους είναι μια τεχνική στην οποία το λίπος από το σώμα ενός ασθενή προστίθεται στο πέος του για να αυξήσει το πλάτος του. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την συλλογή λίπους από το στομάχι ή άλλες περιοχές με επιπλέον λίπος και στην συνέχεια την χορήγηση του στο πέος με μια ή περισσότερες μικρές τομές. Αυτή η χειρουργική τεχνική θεωρείται μια από τις ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους διεύρυνσης του πέους, καθώς δίνει φυσικά αποτελέσματα με ελάχιστο κίνδυνο από παρενέργειες.

Οφέλη από την Διεύρυνση του Πέους

 • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης
 • Βελτιωμένη ερωτική εμπειρία για τον ασθενή και τις συντρόφους του
 • Δεν υπάρχει κίνδυνος απόρριψης του μοσχεύματος (χρησιμοποιείται λίπος του ασθενή)
 • Άμεσα, σημαντικά αποτελέσματα (αύξηση του πλάτους 50% ή και περισσότερο)
 • Οι γυναίκες ανταποκρίνονται περισσότερο στο πάχος παρά στο μήκος. Ένα υπερβολικά μακρύ πέος προκαλεί περισσότερο πόνο αντί για ευχαρίστηση

Καλοί Υποψήφιοι για Διεύρυνση Πέους

Αναρωτιέστε αν η εγχείρηση για την διεύρυνση του πέους είναι για σας; Μάθετε αν είστε υποψήφιος για επέμβαση κατά την διάρκεια μιας προσωπικής γνωμοδότησης με τον ουρολόγο μας, όπου θα σας απαντήσει όλες τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε και θα κατανοήσει τους στόχους που έχετε για την χειρουργική επέμβαση. Συνήθως, ένας ασθενής θεωρείται καλός υποψήφιος για διεύρυνση πέους αν:

 • Έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση εξαιτίας του μεγέθους του πέους του
 • Επιθυμεί να νοιώσει πιο αρρενωπός
 • Επιθυμεί περισσότερη αυτοπεποίθηση στην σεξουαλική του επίδοση και σε καταστάσεις κατά τις οποίες μοιράζεται αποδυτήρια με άλλους άντρες

Τι να Περιμένετε Κατά την Διάρκεια της Διαδικασίας Διεύρυνσης του Πέους

Αυτή η διαδικασία εκτελείται με τον ασθενή σε γενική αναισθησία, έτσι ώστε να διασφαλιστεί το μέγιστο επίπεδο άνεσης. Η διαδικασία ξεκινάει αφαιρώντας επιπλέον λίπος από το σώμα του ασθενή (συνήθως από την κοιλιά, ή κάποιο άλλο μέρος όπου αποθηκεύεται επιπλέον λίπος) μέσω λιποαναρρόφησης. Το λίπος στην συνέχεια καθαρίζεται και βελτιώνεται χρησιμοποιώντας θρεπτικά συστατικά και βλαστοκύτταρα και χορηγείται στο κύριο σώμα του πέους. Ο ουρολόγος μας στην συνέχεια κλείνει τις τομές με απορροφούμενα ράμματα.

Ανάρρωση από Χειρουργική Επέμβαση Διεύρυνσης Πέους

Μετά την χειρουργική επέμβαση, το πέος του ασθενή τυλίγεται με μαλακές γάζες, οι οποίες κρατούν το χορηγημένο λίπος ομοιόμορφα κατανεμημένο κατά μήκος του πέους. Θα υπάρχει κάποιος πόνος και ενόχληση, τα οποία αντιμετωπίζονται με παυσίπονη φαρμακευτική αγωγή που συνταγογραφείται από τον ουρολόγο μας. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην δουλειά και στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα σε μια εβδομάδα, αν και η σεξουαλική δραστηριότητα πρέπει να σταματήσει για έξι τουλάχιστον εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Επανάσταση με Ενήλικα Βλαστοκύτταρα για την Μεγέθυνση του Πέους σε Ασθενείς (Φαλλοπλαστική)

Οι ουρολόγοι μας είναι ευτυχείς να σας ανακοινώσουν ότι αφαιρούν ενήλικα βλαστοκύτταρα από το λίπος των  ασθενών μας και τα προσθέτουν χρησιμοποιώντας μεταφορά λίπους για παραπάνω από έναν χρόνο. Κατά την διάρκεια αυτή, έχουμε παρατηρήσει βελτίωση στο ποσό “πρόσληψης” της μεταφοράς λίπους, βελτιώνοντας συνεπώς σημαντικά τα αποτελέσματα μας στην μεγέθυνση της περιφέρειας του πέους.

Γνωρίζουμε για πολύ καιρό ότι το λίπος δεν είναι απλά ένα ζελέ γεμίσματος αλλά μια πολύπλοκη μεταβολική δύναμη και πηγή ενέργειας. Υπάρχουν εκατό φορές περισσότερα ενήλικα βλαστοκύτταρα στο λίπος από ότι στο μυελό των οστών. Στην πραγματικότητα, για κάθε 30κε (1oz) λίπους που αφαιρούμε και ετοιμάζουμε, υπάρχουν κατά μέσο όρο 14 εκατομμύρια βλαστοκύτταρα! Είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για άμεση χρήση — σε αντίθεση με άλλες πηγές, οι οποίες απαιτούν ημέρες ή εβδομάδες καλλιέργειας.

Επιπλέον, ο λιπαρός ιστός περιέχει πολλά άλλα είδη αναπαραγωγικών κυττάρων, όπως αγγειακά κύτταρα και κύτταρα λείανσης των μυών, τα οποία βοηθούν στην επούλωση και στην αποκατάσταση βοηθώντας στην ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων και στο να διατηρούν τα τραυματισμένα κύτταρα ζωντανά.

Μάθετε Περισσότερα για την Διαδικασία Διεύρυνσης του Πέους

Αν νοιώθετε αμήχανα για το μέγεθος και το πλάτος του πέους σας και θέλετε να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να βελτιώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, τότε η χειρουργική επέμβαση για την διεύρυνση του πέους μπορεί να είναι η μόνιμη λύση που ψάχνετε. Για μια δωρεάν, χωρίς υποχρέωση γνωμοδότηση σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση που σας δίνεται.

Μενού