1. Αρχική
  2. Σεξουαλική Υγεία
  3. Σεξ στο Μπάνιο : 7 στάσεις για να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία

Σεξ στο Μπάνιο : 7 στάσεις για να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία

Περιεχόμενα

Το σεξ στο ντους είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που σχεδόν πάντα είναι καλύτερα στη θεωρία από ό,τι πραγματικά στην πράξη. Σε πολλές ρομαντικές ταινίες έχουμε δει, ένα άτομο να μπαίνει στο ντους και να βρίσκει τον σύντροφό του να έχει τελειώσει το ντους και να ετοιμάζεται να φύγει. Σοβαρά τώρα ποτέ δεν τον βρίσκει σε κάποια άλλη φάση, ποτέ πχ δεν είναι στη μέση του ξυρίσματος ή με σαμπουάν στα μαλλιά του.

Αρχίζουν και κάνουν τρελό και παθιασμένο ντους και καταλήγουν να τελειώνουν και οι δυο μαζί στα πρώτα 5 λεπτά. Μην πιστεύεται τίποτα είναι όλα ψέματα, όποιος έχει επιχειρήσει πραγματικά να κάνει σεξ στο ντους ξέρει πόσο άβολο μπορεί να είναι και πόσο οριακά ακροβατείς με τις διάφορες στάσεις που μπορεί να δοκιμάσεις, προκειμένου να μην γλιστρήσεις και φας καμία σαβούρδα.

Αλλά για να μην τα μηδενίζουμε όλα υπάρχουν κάποιες φορές που το σεξ στο ντους μπορεί να είναι πραγματικά καλό. Μερικές φορές, θα βρεις μια στάση στο ντους που θα είναι απόλυτα άνετη, θα σας βολεύει και τους δυο, αλλά θα είναι σταθερή και καθόλου επικίνδυνη για να μην φάτε καμία τούμπα.

Μερικές φορές, το σεξ στο ντους καταλήγει να μην είναι και τόσο άνετο και λιπαρό, παρόλο που βρίσκεστε στο ντους και είστε και οι δυο βρεγμένοι μέχρι το κόκκαλο. Άλλες φορές, το σεξ στο ντους μπορεί ναι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αυτές είναι οι στιγμές που μας κάνουν να συνεχίζουμε ξανά και ξανά, παρά όλα τα στραβά που μπορεί να έχουν πάει κάποιες άλλες φορές μέσα στο ντους. Πώς μπορούμε λοιπόν να έχουμε περισσότερες καλές στιγμές μέσα στο ντους και να αποφεύγουμε τις κακές στιγμές;

Το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να πετύχετε είναι η σωστή λίπανση. Ενώ το νερό φαίνεται σαν λιπαντικό της φύσης, μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει ξηρότητα κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό ξεπλένει το φυσικό λιπαντικό του σώματός σας.

Για να το αποφύγετε αυτό, μείνετε μακριά από την τριβή με πλήρη διείσδυση-ή κρατήστε λίγο λιπαντικό κοντά σας. Και οπωσδήποτε μην να πιάσετε το σαπούνι. Ίσως να νομίζετε ότι απλά θα βάλετε λίγο σαπούνι στο πέος σας ή στον κόλπο για λιπαντικό , αλλά πραγματικά θα σας προειδοποιήσουμε μην το κάνετε αυτό! Θα κάνετε καλό σεξ εκείνη την στιγμή αλλά την επόμενη θα καίγεστε από εκκρίσεις.

Δεν είναι πραγματικά αυτό που θα θέλατε να πάθετε. Σύμφωνα με τα Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, το σαπούνι μπορεί να αλλάξει την ισορροπία του pH του κολπικού σας μικροβιώματος-κάτι που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την υπερανάπτυξη μυκήτων ή κάποιο άλλο είδος λοίμωξης.

Να θυμάστε, ο κόλπος της γυναίκας είναι αυτοκαθαριζόμενος και δεν πρέπει να προσθέσετε οτιδήποτε θα μπορούσε να διαταράξει την ευαίσθητη ισορροπία των βακτηρίων που σας κρατάει απαλλαγμένους από λοιμώξεις.

Τώρα που έχουμε ξεκαθαρίσει πώς να αποφύγετε την ξηρότητα κατά τη διάρκεια του σεξ στο ντους, το επόμενο βήμα σας είναι να βρείτε μια στάση για σεξ στο ντους που σας κρατά απόλυτα σταθερούς.

Φυσικά, έχουμε κάποιες ιδέες να σας δείξουμε. Παρακάτω θα βρείτε επτά δοκιμασμένες στάσεις για σεξ στο ντους που -τουλάχιστον, σύμφωνα με την εμπειρία μας- μπορεί να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο να γλιστρήσετε.

Θυμηθείτε, εκμεταλλευτείτε πλήρως τα καθίσματα, τους τοίχους ή τα χερούλια στα οποία έχετε πρόσβαση. Και – συμβουλή επαγγελματία – επενδύστε σε ένα χαλάκι μπάνιου.

MARAL GEL
 
Δοκίμασε το μια φορά και απόλαυσε τα αποτελέσματα για το υπόλοιπο της ζωής σου.
 
28,90€  78€

BiggerSize
 
Το BiggerSize είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που θα σας επιτρέψει να μεγενθύνετε και να παχύνετε το πέος σας, αλλά και να βελτιώσετε συνολικά τη σεξουαλική σας απόδοση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
 
29,90€ 

1. Καθήστε

Σοβαρά, απλά καθίστε. Είναι πραγματικά ένα από τα πιο ασφαλή πράγματα που πρέπει να κάνετε μέσα στο ντους. Καθήστε και ακουμπήστε την πλάτη τουσας στην άκρη της μπανιέρας με τα πόδια σας τεντωμένα ευθεία. Αυτό επιτρέπει στην σύντροφο σας να κάτσει πάνω σας, χωρίς να κινδυνεύει κανείς να πέσει.

Συμβουλή: Πριν καθίσετε, τοποθετήστε την κεφαλή του ντους έτσι ώστε να μην βρέχει κανέναν στο πρόσωπο. Αντ’ αυτού, γείρετέ το προς τα κάτω, ώστε η σύντροφος που είναι από πάνω να νιώθει το ζεστό νερό να τρέχει στην πλάτη της και ο σύντροφος που διεισδύει να το νιώθει να γαργαλάει το εσωτερικό των μηρών του. (Αφήστε τις πιο σέξι φαντασιώσεις σας με τον καταρράκτη του σεξ στο ντους να ζωντανέψουν!)

2. Απέναντι στον τοίχο

Βάλτε την παρτενέρ σας να ακουμπήσει με το μπροστινό μέρος του σώματός της στον τοίχο με τα πόδια της ανοιχτά και τον πισινό της να προεξέχει. Αυτό επιτρέπει σε εσάς να την πιάσετε από πίσω και να την κατευθύνεται πόσο θέλετε να σκύψει πάνω και κάτω (πάντα ελαφριά) για να διεισδύσετε. Το να έχετε και τα δύο πόδια στο έδαφος είναι ένα πολύ ασφαλές στοίχημα για σεξ στο ντους -κάτι που το εκμεταλλεύεται πλήρως αυτή η στάση.

3. Στα τέσσερα

Θα χρειαστείτε σίγουρα ένα σταθερό χαμηλό σημείο ή κάποιο κάθισμα. Βάλτε την παρτενέρ σας να σκύψει προς τα εμπρός και να τοποθετήσει τα χέρια της στο κάθισμα για να στηρίξει το πάνω μέρος του σώματός του. Αυτή η στάση είναι στιβαρή, ασφαλής και εξαιρετικά σέξι – επιπλέον, λειτουργεί εξαιρετικά για κολπική και πρωκτική διείσδυση. Προσοχή μόνο να ασφαλίσετε το κάθισμα για να μην σας φύγει την ώρα του σεξ.

4. Face to Face

Ενώ γενικά θα θέλετε να κρατάτε και τα δύο πόδια στο έδαφος κατά τη διάρκεια του σεξ στο ντους, μερικές φορές θα λαχταράτε κάτι λίγο πιο πειραματικό. Σε τέτοιες στιγμές, μια στάση όπως αυτή μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική – αρκεί η μέση σας και ο κορμός σας να είναι γερός.

Βάλτε τον σύντροφο σας να σταθεί με τα πόδια του ανοιχτά (ιδανικά πιο μακριά από το πλάτος των γοφών) με τα γόνατά του ελαφρώς λυγισμένα για σταθερότητα. Στη συνέχεια, τυλίξτε το ένα πόδι γύρω από τη μέση του για να διευκολύνεται την διείσδυση. Εάν η σύντροφος δεν αισθάνεται άνετα να κρατάει το πόδι της ψηλά για τόσο πολύ, μπορείτε να την βοηθήσετε κρατώντας το κάτω μέρος του μηρού της.

5. Παίξτε με το τηλέφωνο του ντους

Αν έχετε αποσπώμενη κεφαλή ντους, ήρθε η ώρα να τη χρησιμοποιήσετε. Βάλτε τον σύντροφο σας να σταθεί σε μια άνετη, σταθερή γι’ αυτόν θέση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να στέκεται στα δύο πόδια, να ακουμπάει σε έναν τοίχο ή να τυλίγει το ένα πόδι γύρω από τον σύντροφό του. Στη συνέχεια, η σύντροφος μπορεί να σκύψει και να βάλει και το τηλέφωνο του ντους στο ερωτικό παιχνίδι

Η σύντροφος που κάνει στοματικό σεξ μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του ντους για να διεγείρει την κλειτορίδα της ενώ ευχαριστεί τον σύντροφό της. Αν ο σύντροφος κάνει στοματικό σεξ, μπορεί να χρησιμοποιήσει την κεφαλή του ντους για να ερεθίσει το μόριο του ή για να διεγείρει περαιτέρω την σύντροφο τους. Πιστέψτε μας, η κεφαλή του ντους μπορεί να κάνει θαύματα-και να φτάσει σε όλα τα σωστά σημεία.

6. Σκύψε ευλογημένε

Είναι πολύ νωρίς για το αστείο “σκύψε ευλογημένε”; Για να πετύχετε αυτή τη στάση, βάλτε την σύντροφο να στέκεται με τα πόδια της αρκετά ανοιχτά, ενώ εσείς της κάνετε στοματικό σεξ μπορεί να σηκώσει όποιο απο τα πόδια θέλει και να το βάλει πάνω απο το μπράτσο σας. Αυτό προϋποθέτει πως αυτός που είναι κάτω να νιώθει αρκετά δυνατός (ή αν υπάρχει ένα περβάζι να μπορεί να κρατηθεί), ώστε η σύντροφος να τυλίξει το ένα πόδι γύρω από τον ώμο ή το λαιμό του, τραβώντας τον πιο κοντά για πίεση της κλειτορίδας ή διέγερση του όσχεου.

7. Ζήστε στα άκρα

Αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει αν έχετε μια παλιά μπανιέρα με λεπτές άκρες. Αλλά αν έχετε μια κανονική μπανιέρα, αυτή μπορεί να είναι μια διασκεδαστική θέση για να δοκιμάσετε.

Βάλτε τον σύντροφο σας να καθίσει στην άκρη της μπανιέρας με τα δύο πόδια να πατάνε γερά στο έδαφος. Η σύντροφος μπορεί στη συνέχεια να καθίσει στην αγκαλιά του, γλιστρώντας πάνω στο πέος. Τώρα, ήρθε η ώρα για σοβαρό ρυθμό και δύναμη στους μηρούς. Η σύντροφος μπορεί να δοκιμάσει να χοροπηδάει πάνω-κάτω, να κρατάει ένα ρυθμό, να τρίβεται αργά μπροστά και πίσω ή να κάνει ένα μικρό twerk στην αγκαλιά του συντρόφου του. (Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφος σας απόλαυσε μια υπέροχη θέα).

vigrax-agora

Vigrax (φυσικό βιάγκρα)
 
Το Vigrax aυξάνει και βελτιώνει θεαματικά την στύση, ενώ παράλληλα προκαλεί αυξημένη διέγερση και ερεθισμό κατά τη συνουσία.
 
58,00€  69€

Share This

Post Author

Η Τέχνη του Ερωτικού Μασάζ
7 τροφές που αυξάνουν το μέγεθος του πέους με φυσικό τρόπο
Μενού