Hapi End

Hapi End Κριτική – Τιμή και Αγορά με Αντικαταβολή στην Ελλάδα

Ενισχύστε την απόδοση και την στυτική σας λειτουργίαΤο HAPI END είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά συστατικά το οποίο δρα στα κέντρα διέγερσης του ανδρικού οργασμού και βελτιώνει την σεξουαλική λειτουργία.

Η επιστημονικά τεκμηριωμένη σύνθεση του, εξασφαλίζει στο έπακρον την σιγουριά και την απόλυτη ασφάλεια, χωρίς καμία παρενέργεια, αποτελώντας ένα συμπλήρωμα πολλών αναλύσεων που κατέληξαν στον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό από φυτικά συστατικά.

Το HAPI END χαρακτηρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν διέγερσης, που συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ολοκληρωμένων συμπληρωμάτων διατροφής. Μέσα από την σύνθεση του ενισχύει την απόδοση και σεξουαλική διέγερση, ενώ παράλληλα η σωστή χρήση του ως συμπλήρωμα διατροφής, βελτιώνει ιδιαίτερα την αποκατάσταση σε σταδιακό επίπεδο της καλής σεξουαλικής ζωής.

vigrax-agora

Vigrax (φυσικό βιάγκρα)
 
Το Vigrax aυξάνει και βελτιώνει θεαματικά την στύση, ενώ παράλληλα προκαλεί αυξημένη διέγερση και ερεθισμό κατά τη συνουσία.
 
58,00€  69€

Τα Συστατικά του HAPI END

Στεατικό μαγνήσιο (Magnesium Stearate)

Το στεατικό μαγνήσιο είναι ένα πρόσθετο που χρησιμοποιείται κυρίως σε κάψουλες φαρμάκων. Θεωρείται «παράγοντας ροής». Εμποδίζει τα μεμονωμένα συστατικά μιας κάψουλας να κολλήσουν μεταξύ τους. Βοηθά στη βελτίωση της συνοχής και του ποιοτικού ελέγχου των φαρμακευτικών καψουλών.

Είναι δυνατό να δημιουργηθούν κάψουλες φαρμάκων χωρίς στεατικό μαγνήσιο, αλλά είναι πιο δύσκολο να εγγυηθεί κανείς τη συνοχή και την ποιότητα αυτών των καψουλών. Το στεατικό μαγνήσιο χρησιμοποιείται για να καθυστερήσει τη διάσπαση και την απορρόφηση των φαρμάκων, έτσι απορροφώνται στη σωστή περιοχή του εντέρου.

Vitamin D

Συμβάλλει στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως επίσης και την διατήρηση των ισχυρών μυών, ενισχύοντας παράλληλα το χτίσιμο τους. Επίσης συμβάλλει στην ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας και στην βελτιστοποίηση της μυϊκής λειτουργίας και της αντιγύρανσης.

Ψευδάργυρος Zinc

Ενισχύει και διατηρεί στα κανονικά επίπεδα την τεστοστερόνη στο αίμα. Συμβάλλει στην διατήρηση του υγιή προστάτη, ενώ είναι από τα σημαντικότερα συστατικά στην ανάπτυξη του συστήματος αναπαραγωγής. Βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα υγείας, όπως και την φυσιολογική γονιμότητα.

Tribulus Terrestris

Το Tribulus terrestris είναι φυτό που το συναντάμε κυρίως στη Μεσόγειο, αλλά και σε άλλα μέρη της γης όπως η Ασία. Θα το βρείτε καλυμμένο από μικρά φρούτα και πολλά αγκάθια τα οποία θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Παραδοσιακά, χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου όλα τα μέρη του φυτού (ο καρπός, τα φύλλα, οι ρίζες) για διάφορες παθήσεις κυρίως του ουροποιητικού. Στην Ασία από τα πολύ παλαιά χρόνια χρησιμοποιείται για καλή σεξουαλική υγεία και την σεξουαλική τόνωση των ανδρών.

Maca

Η Μάκα είναι ένα ποώδες φυτό το οποίο ευδοκιμεί σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Στην φαρμακευτική και την ιατρική χρησιμοποιείτε κυρίως η αποξηραμένη ρίζα του φυτού. Παραδοσιακά, η μάκα χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της γονιμότητας σε ανθρώπους και ζώα, για την αύξηση της λίμπιντο, για αυξημένη ενέργεια και αντοχή. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της Μάκα σε σχέση με τη σεξουαλική λειτουργία ενδεχομένως οφείλονται στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών συστατικών.

L-κιτρουλίνη

Η L-κιτρουλίνη ενισχύει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου στο σώμα. Το μονοξείδιο του αζώτου βοηθά τις αρτηρίες σας να χαλαρώσουν και να λειτουργούν καλύτερα, γεγονός που βελτιώνει τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα σας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη θεραπεία ή την πρόληψη ορισμένων ασθενειών όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία

Τσουκνίδα ( Urtica dioica)

Η τσουκνίδα είναι ένα φυτό το οποίο χρησιμοποιείται στην ιατρική από τα αρχαία χρόνια για πάρα πολλές παθήσεις. Κάποιες από αυτές είναι η θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και η προστασία του προστάτη από την υπερπλασία και διάφορες λοιμώξεις όπως είναι προστατίτιδα.

Potencialex

Αποκτήστε ισχυρή και μεγαλύτερης διάρκειας στύση!

χάπι potencialex

Αναφορές και Κριτικές Χρηστών

Γιώργος – Ιεράπετρα

Είμαι 56 και ξεκίνησα να παίρνω φάρμακα για την υπέρταση πριν από 5 χρόνια. Σιγά σιγά, η στύση μου άρχισε σταδιακά να μην είναι σκληρή, ώσπου καποια στιγμή την έχασα τελείως. Μου πήρε άλλα 4 χρόνια για να έχω το θάρρος να πω στον γιατρό μου για την κατάστασή μου. Ο γιατρός μου ειπε αρχικά να πάρω το hapi end το οποίο είναι φυτικό και δεν θα είχε αλληλεπιδράσεις με τα φάρμακα της υπερτασης. Η σύζυγος μου δεν ήταν πολύ χαρούμενη όταν της το είπα, αλλά ήταν υποστηρικτική όταν διάβασε και ανακάλυψε ότι η Στυτική δυσλειτουργία είναι ένα κοινό πρόβλημα που το παθαίνουν πολλοί άντρες. Την πρώτη φορά που πήρα το Hapi End ενιωσα πραγματικά σαν έφηβος και το λέω αυτό γιατί δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πολύ καιρό. Πλέον η σεξουαλική μου ζωή έχει αποκατασταθεί, η γυναίκα μου έχει ξαναβρει την χαρά της και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς το hapi end.

Αποστόλης – Χαλκιδική

Έχω ΣΔ λόγω των φαρμάκων μου για τη χοληστερόλη μαζί με το ΧΑΠ/Πνευμονική Υπέρταση το οποίο το έχω αποκτήσει από το μακροχρόνιο κάπνισμα. Αυτό το χάπι όχι μόνο με απάλλαξε από τη ΣΔ αλλά με κάνει να νιώθω σαν πολύ καλύτερα όσον αφορά τα πνευμόνια και το στήθος μου. Όταν θα το πάρετε σύμφωνα με τις οδηγίες, οι στύσεις σας θα είναι αποτελεσματικές και θα δουλεύει μόνο όταν θα έχετε σεξουαλική διέργεση. Το hapi end είναι ίσως το καλύτερο φυτικό χάπι.

Γιάννης – Πάτρα

Μου έλυσε πλήρως το πρόβλημα που είχα. Είναι λίγο ενοχλητικό να σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι ένα χάπι για να αποδώσεις, αλλά το αποτελέσμα σε κάνει να ξεχάσεις όλους τους ενδοιασμούς και τις στεναχώριες που μπορεί να έχεις. Στην αρχή είχα παρενέργειες όπως έξαψη και ζαλάδα  αλλά όχι πλέον. Μακάρι να είχα συζητήσει το πρόβλημα μου με τον γιατρό νωρίτερα.

Δημήτρης – Θάσος

Μου συνέστησε το hapi end ο γιατρός μου μια φορά την εβδομάδα. Προσπάθησαν να ψάξω να βρω πληροφορίες και ίσως καλύτερη τιμή στο ίντερνετ. Για να σιγουρευτώ ότι ο γιατρός μου σύστησε ένα καλό προϊόν, θα διάβαζα κριτικές και θα συζητούσαμε τον φαρμακοποιό που ήταν φίλος μου. Ο φαρμακοποιός με διαβεβαίωσε πως το προιόν αυτό είναι φυτικό και δεν έχει αλληλεπιδράσεις ή παρενέργειες. Παρήγγειλα και μπόρεσα να συμβουλευτώ ξανά έναν γιατρό διαδικτυακά. Το φάρμακο παραδόθηκε στο σπίτι μου μετά από 7 ημέρες. Έμεινα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Αν ψάχνετε πού μπορείτε να αγοράσετε το hapi end σε καλύτερη τιμή, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε την εμπειρία μου και να μην φοβάστε να παραγγείλετε από εδώ

Κοσμάς – Ν. Κόσμος

Είμαι 62 ετών και δεν μπορούσα πλέον να έχω την στύση που είχα νεότερος, έτσι δοκίμασα το hapi end. Το χρησιμοποίησα τρεις φορές τον περασμένο μήνα και σε κάθε περίπτωση το πέος μου σκληρύνει όπως παλιά και διήρκεσε περίπου για 1 ώρα την κάθε φορά. Το κύριο πρόβλημα με αυτό είναι ότι έχω κάτι σαν έξαψη όπως περιέγραψε κάποιος νωρίτερα. Μια έξαψη που συνήθως φεύγει γρήγορα, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητική.

 • Hapi EndΗ εταιρεία που κατασκευάζει το Hapi End εστιάζει στην ανάπτυξη, την έρευνα και την διάθεση συμπληρωμάτων που προέρχονται από φυτικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένα για την σεξουαλική ζωή των ανδρών, αλλά και των γυναικών.
 • Τα φυτικά συστατικά του HAPI END έχουν μια διαδραστική διάρκεια που κρατά 20 ώρες από την λήψη του συμπληρώματος.
 • Το Hapi End είναι η λύση στο πρόβλημα εκατομμυρίων ανδρών προσφέροντάς τους σεξουαλική ευεξία.
 • Η απορρόφηση του γίνεται σε διάστημα δυο ωρών, με την δράση του να είναι εξασφαλισμένη.
 • To HAPI END είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής το ενισχύει την Λίμπιτο, την στύση, την αντοχή και γενικώς την σεξουαλική τόνωση των ανδρών.
 • Η αξιοπιστία χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής καθώς κυκλοφορεί νόμιμα σε Ελλάδα και Κύπρο.
 • Η χρήση του βοηθά σταδιακά στην επαναφορά της ομαλής σεξουαλικής λειτουργείας.

Προβλήματα Στύσης

Τα προβλήματα στύσης είναι αρκετά συχνές σεξουαλικές διαταραχές που αφορούν την διέγερση των ανδρών. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, δείτε ορισμένα από τα πιο σημαντικά πρόβλημα στύσης.

 • Ψυχολογικοί παράγοντες όπως είναι άγχος και η κατάθλιψη
 • Διάφορα προβλήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος
 • Αρτηριακά προβλήματα
 • Διάφορες παθήσεις όπως είναι ο διαβήτης.
 • Διάφορες ουσίες όπως είναι τα αντικαταθλιπτικά το αλκοόλ και οι ναρκωτικές ουσίες

Δοσολογία

Προτεινόμενη δόση : 1 χάπι 500mg,

Μέγιστη δόση : 2 χάπια 500mg ημερησίως.

Προτεινόμενη χρήση: 1-2 ώρες πριν την ερωτική πράξη.

Ιδιότητες: δρα απευθείας στα κέντρα διέγερσης του ανδρικού οργασμού και ενισχύει την διέγερση και την στύση. Με το καιρό θα επαναφέρει την καλή  σεξουαλική λειτουργία και θα τονώσει την ψυχολογία σας .   Τέλος θα ενισχύσει την ερωτική αντοχή και την ερωτική επιθυμία.

Ενδείξεις : Ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας, θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

Γιατί να επιλέξεις το Hapi End

✅ Βελτίωση της ερωτικής ζωής

✅ Μεγαλύτερης διάρκεια ικανοποίηση

✅ Αύξηση του μεγέθους της στύσης

✅ Αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, εργαστηριακές εξετάσεις έχουν δείξει ότι πολλά από τα συμπληρώματα διατροφής που διατίθενται στην αγορά για την ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας, περιέχουν φαρμακευτικά συστατικά τα οποία δεν τα αναγράφουν στην συσκευασία τους.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση την φαρμακευτική αγωγή. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα συμπλήρωμα διατροφής, θα σας συμβουλεύαμε πρώτα να ενημερώσετε τον γιατρός σας

Μενού