Granus Men’s Up

Granus Men’s Up – Μια Αληθινή Κριτική, Τιμή και Αγορά στην Ελλάδα

Granus Men's Up GreeceΕίναι δύσκολο να προσπαθήσεις να βρεις μια αξιόπιστη κριτική για το Granus Men’s Up στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που λένε ότι τα προϊόντα τους θα θεραπεύσουν την στυτική δυσλειτουργία σας – και παίρνουν με χαρά τα χρήματα σας. Λίγες είναι όμως οι αληθινές εμπειρίες.

Επομένως, αποφάσισα να δοκιμάσω το Granus Men’s Up στον εαυτό μου, να ψάξω να βρω τα συστατικά του, να ανακαλύψω την επιστήμη που βρίσκεται πίσω από τους ισχυρισμούς του και το πιο σημαντικό, αν έχει αποτελέσματα ή όχι!

Θα σας βγάλω από την αγωνία και θα σας πω ότι είναι καλό – αλλά θα σας πω επίσης πως ένα λάθος μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτα αποτελέσματα!!

Λίγα λόγια για μένα

Γιαννης Παπανικολαου EPΕιλικρινά – Είμαι ένας άντρας που παλεύει για να αποκτήσει στύση. Το έχω αυτό το πρόβλημα για πολλά χρόνια.

Έχω μια κοπέλα – και όταν γνωριστήκαμε το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό. Μπορούσα να βρω δικαιολογίες για τις φορές που δεν είχα σκληρή στύση και μετά από ένα χρονικό διάστημα το σεξ δεν αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης μας.

Αλλά πρόσφατα τσακωθήκαμε.

Με κατηγόρησε ότι δεν την βρίσκω ελκυστική, και εγώ της είπα ότι αυτό δεν ισχύει. Στην συνέχεια ήρθε μια απάντηση που πόνεσε:

“Πως λοιπόν είσαι ο μόνος άντρας που δεν έχει σκληρή στύση με μένα;”

Αυτό πόνεσε. Πολύ.

Είναι επώδυνο να ξέρεις ότι συγκρίνει την έλλειψη απόδοσης σου με άλλους άντρες που είχε – αλλά η αλήθεια είναι ότι το έκανε.

Η δουλειά μου

Δουλεύω στον τομέα της ιατρικής. Ο ρόλος είναι αγχωτικός αλλά μου έχει δώσει την ευκαιρία να δω πολλά προϊόντα που υποτίθεται ότι θα βοηθούσαν στην στυτική δυσλειτουργία. Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πω ότι τα περισσότερα από αυτά είναι άχρηστα – και ακόμα και αυτά που δουλεύουν λίγο είναι απογοητευτικά και είναι πολύ ακριβά.

Εξαιτίας αυτών των εμπειριών έγινα κυνικός – αν και το Granus Men’s Up το άλλαξε αυτό, εξαιτίας κυρίως των συστατικών του…

Τι περιέχει το Granus Men’s Up;

Το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου στο Granus Men’s Up ήταν το γεγονός ότι έχει 100% φυσικά και φυτικά συστατικά.

Θα σας εμπιστευτώ ένα μυστικό το οποίο γνωρίζουν όλοι στον κλάδο της ιατρικής:

Τα φυτικά συστατικά είναι απίστευτα.

Αν μου επιτρεπόταν, θα μείωνα στο μισό τον αριθμό των φαρμακευτικών φαρμάκων που συνταγογραφώ και θα πρότεινα φυσικές θεραπείες.

Προσπαθήστε να καταλάβετε τι εννοώ – Δεν μιλάω για εναλλακτικές θεραπείες, μιλάω για νόμιμη ιατρική – η οποία όμως χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά αντί για αυτά που δημιουργούνται σε εργαστήρια.

Υπάρχουν δισεκατομμύρια είδη φυτών στον κόσμο – χρησιμοποιούνται για την παρασκευή όλων των ισχυρών ναρκωτικών φαρμάκων – επομένως γιατί να μην τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε ωφέλιμα φάρμακα;

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε – αλλά οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες κρατούν κρυφό αυτό το γεγονός για να συνεχίσουν να βγάζουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο.

Ιατρικά στοιχεία

Εδώ είναι μερικά ευρήματα από διάφορες κλινικές μελέτες:

Granus Men’s Up Συστατικό: Ικαριίνη

Η Ικαριίνη είναι ένα εκχύλισμα από το φυτό Επιμήδιο – ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στην Κινέζικη ιατρική για χιλιάδες χρόνια.

Αποτέλεσμα;

Η Ικαριίνη διεγείρει την υπόφυση – η οποία με την σειρά της δημιουργεί την ορμόνη που παράγει ‘γοναδοτροπίνες’ – με άμεσο αποτέλεσμα την παραγωγή τεστοστερόνης.

Περισσότερη τεστοστερόνη σημαίνει καλύτερη σεξουαλική ζωή – τόσο απλά.

Επιπλέον, οι ίδιες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η Ικαριίνη βοηθάει στην διαστολή των αιμοφόρων αγγείων – κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για σεξ αλλά θα είναι πολύ πιο πιθανό να διατηρήσετε μια σκληρή στύση.

Συστατικό: Eucommia Ulmoides

Το Eucommia Ulmoides είναι ένα είδος δέντρου που ευδοκιμεί στην Κίνα και καλλιεργείται ευρέως για τα ιατρικά οφέλη τα οποία έχει. Στην παραδοσιακή Ανατολική ιατρική ο φλοιός του καταναλώνεται σαν τσάι και έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την πίεση.

Αποτέλεσμα;

Το Eucommia Ulmoides έχει αποδειχτεί ότι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος – αυξάνοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια μέχρι και 40%.

Παρατηρήθηκε στις ίδιες έρευνες ότι πρέπει να καταναλώνεται με προσοχή από επαγγελματίες αθλητές – καθώς η αυξημένη αιμάτωση των μυών είναι σημάδι ότι ο αθλητής μπορεί να χρησιμοποιεί αναβολικές ουσίες για την βελτίωση της απόδοσης του.

Επιπλέον, το Eucommia Ulmoides έχει αποδειχτεί ότι δρα σαν ‘βήτα αποκλειστής’ – μειώνοντας άμεσα το άγχος και το στρες τα οποία εμφανίζονται ότι δεν είστε σε θέση να αποδώσετε.

Συστατικό: Herba Cistanches

Το Herba Cistanches είναι εκχύλισμα από ένα φυτό που αναπτύσσεται σε ξηρές ερήμους στην Κίνα. Μια γρήγορα αναζήτηση στο Google θα σας δείξει ότι αυτό το ευθύνεται για ένα μεγάλο αριθμό ωφελειών για την υγεία σας – αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο το οποίο σύμφωνα με τις κλινικές μεθόδους έχει αποδειχτεί ότι δίνει δυνατές στύσεις.

Αποτέλεσμα;

Κάτω από συγκεκριμένες ιατρικές συνθήκες το Herba Cistanches δρα σαν μυοχαλαρωτικό, αυξάνοντας την ευλυγισία των μυών και την αποτροπή φλεγμονών.

Τώρα ξέρω ότι σκέφτεστε ότι ο μαλακός μυϊκός ιστός είναι το τελευταίο που χρειάζεστε! Αλλά βασικά, όσο πιο χαλαρός είναι ο μυϊκός ιστός, τόσο πιο εύκολα γεμίζουν τα αγγεία με αίμα. Το ίδιο ισχύει για όλο το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του πέους σας.

Τι συμβαίνει ότι συνδυάζονται αυτά τα συστατικά;

Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε ήδη διαπιστώσει αυτό που διαπίστωσα και εγώ:

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών αντιμετωπίζει το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας με πολλούς τρόπους.

Αυξάνει την διάθεση, την ροή του αίματος και βελτιώνει την ικανότητα σας να γίνεται σκληροί.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη έκανα την παραγγελία.

Λήψη του Granus Men’s Up

Όταν έλαβα το Γκράνους, διάβασα τις οδηγίες – σχετικά απλές, πάρτε ένα περίπου μια ώρα πριν το σεξ.

Έτσι και έκανα.

Η συσκευασία μου είπε να το πάρω με ένα ποτήρι νερό – και το έκανα, αλλά ταυτόχρονα η ιατρική μου εμπειρία, μου έλεγε ότι η καφεΐνη βοηθάει επίσης στην απορρόφηση των περισσότερων συστατικών από τον οργανισμό – έτσι ήπια και μια κούπα καφέ.

Μια ώρα αργότερα πήγα στο κρεβάτι με το κορίτσι μου.

Αυτοπεποίθηση

Πρέπει να σας πω που επέδρασε πρώτα το Granus Men’s Up – στο μυαλό μου.

Ένοιωσα ότι μπορούσα εύκολα να ικανοποιήσω το κορίτσι μου – Ήμουν σίγουρος ότι τα χάπια θα δούλευαν ακόμα και λίγο – επομένως όταν άρχισα να την φιλάω, ξαφνιάστηκε από την αλλαγή στον χαρακτήρα μου!

Αν και δεν απέκτησε σκληρή στύση άμεσα, όταν χρησιμοποίησε τα χέρια και το στόμα της ένοιωσα την διαφορά. Έγινα σκληρός – όπως ποτέ στο παρελθόν, και ήμουν σε θέση να μείνω σκληρός σε όλη την διάρκεια του σεξ.

Η αυτοπεποίθηση ότι θα αποδώσω ήταν πολύ σημαντική για μένα – Ένοιωσα ότι το Γκράνους Men’s Up απομάκρυνε τις ανησυχίες μου για το σεξ, αφού γνώριζα ότι ένας συνδυασμός συστατικών μου έδινε ώθηση!

Το Καλύτερο Λάθος που Έκανα Ποτέ

χαπια VigraxΤώρα πρέπει να εξομολογηθώ κάτι.

Μου άρεσε το Granus Men’s Up, νοιώθω ότι μου έδωσε μια ώθηση προς την σωστή κατεύθυνση, σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Μετά από δύο εβδομάδες καλού σεξ, αποφάσισα να αγοράσω και άλλα.

Σε ένα μικρό διάλειμμα από την δουλειά λοιπόν, μπήκα στο διαδίκτυο και στα κρυφά κάτω από το γραφείο μου (προσπαθώντας να μην με καταλάβει κανείς) παρήγγειλα από το τηλέφωνο μου.

Όταν έφτασε η συσκευασία μου είδα ότι δεν ήταν το Granus Men’s Up μέσα.

Έλεγξα τα emails επιβεβαίωσης και κατάλαβα ότι από απροσεξία παρήγγειλα ένα άλλο προϊόν που λεγόταν Vigrax.

Νευρίασα πολύ. Δεν ήξερα τίποτα για αυτό και πίστεψα ότι θα ήταν άχρηστο όπως τα περισσότερα χάπια για την στυτική δυσλειτουργία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τι Είναι το Vigrax;

Το έμαθα αυτό αφού σταμάτησα να παίρνω το Granus Men’s Up – έπρεπε τουλάχιστον να πάρω τα χάπια Vigrax που παρήγγειλα.

Τα συστατικά ήταν παρόμοια – αν και υπήρχαν μερικά επιπλέον εκχυλίσματα σε αυτό –

Τζινσενγκ και Ginkgo Biloba – και τα δυο γνωστά φυσικά διεγερτικά, και αποτελούν το ‘μυστικό’ συστατικό σε πολλά ενεργειακά ποτά και συμπληρώματα υγείας.

Τα χάπια ήταν λίγο διαφορετικά παρόλα αυτά – καταρχήν υπήρχαν πολλά περισσότερα – δεύτερον πρέπει να παίρνεις 2 την ημέρα και όχι πριν την συνουσία.

Τα αποτελέσματα του Vigrax

Από την δεύτερη ημέρα λήψης του Vigrax ένοιωθα καλά.

Αφού λαμβάνονται δυο φορές την ημέρα, απαιτεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα στο σώμα σας – αλλά όταν έγινε αυτό ένοιωσα φανταστικά.

Γύρισα από την νυχτερινή βάρδια στις 7 πμ. – Κανονικά θα πήγαινα στο κρεβάτι και θα κοιμόμουν αμέσως, αλλά εκείνη την ημέρα όλα ήταν διαφορετικά, το κορίτσι μου ήταν ξύπνιο και μόλις είχε κάνει ντους. Όταν πήγα στην κουζίνα, της έβγλα την πετσέτα και το κάναμε στο τραπέζι.

Δεν χρειάστηκαν προκαταρκτικά για να γίνω σκληρός, ήμουν έτοιμος αμέσως μόλις σκέφτηκα τι υπάρχει κάτω από την πετσέτα!

Granus Men’s Up εναντίον Vigrax

Επομένως εδώ είμαστε – 30 ημέρες μετά το πρώτο μου μπουκάλι Vigrax.

Δεν παράγγειλα ξανά Granus Men’s Up – και θα σας πω γιατί.

Το Granus Men’s Up είναι καλό, χωρίς αντίρρηση – αλλά θα έλεγα ότι είναι ιδανικό για άντρες που δεν κάνουν τακτικά σεξ και όταν το κάνουν το έχουν σχεδιάσει με την σύντροφό τους.

Το Vigrax από την άλλη μεριά –είναι μια ενίσχυση που δρα όλη την ημέρα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι είναι αυτό στο οποίο ανταποκρίνεται το σώμα μου – ίσως τα απαλά διεγερτικά μαζί με τα ωφέλιμα συστατικά – αλλά ότι και αν είναι, νοιώθω ότι με άλλαξε προς το καλύτερο.

Η συμπεριφορά μου προς το σεξ και η ικανότητα μου να γίνω σκληρός βελτιώθηκαν σημαντικά.

Η τελική μου γνώμη;

Το Granus Men’s Up είναι κατάλληλο για εσάς που θέλετε μια περιστασιακή ενίσχυση για την στυτική δυσλειτουργία σας.

Αν θέλετε πιο μόνιμα αποτελέσματα, στύσεις όποτε εσείς τις θέλετε και μια ανανεωμένη ζωή – το Vigrax είναι 100% για εσάς.

Όσον αφορά την τιμή, το Vigrax είναι φτηνότερο από το Granus. Κοστίζει 49€ για προμήθεια ενός μηνός (30 χάπια) Vigrax. Το Granus από την άλλη μεριά κοστίζει 30€ αλλά μόνο για 10 χάπια κάτι που σημαίνει ότι για μια προμήθεια ενός μηνός, το συνολικό κόστος θα είναι 90€, επομένως το Vigrax είναι η απόλυτη επιλογή για μένα, ιδιαίτερα αφού παίρνεις πολύ περισσότερα.

Α! – και είπα στο κορίτσι μου ότι θα πειραματιζόμουν με αυτά και όχι μόνο το δέχτηκε – αλλά προσφέρθηκε να πληρώσει το δεύτερο μπουκάλι! Τέτοια είδη κριτικών πρέπει να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη…

Μενού