Adamour Τιμή

Adamour

Adamour – Τιμή (Έκπτωση 50%) και Αγορά

Οι κάψουλες Adamour θα σας βοηθήσουν να έχετε μια σκληρή στύση 10 λεπτά αμέσως μετά τη λήψη. Το Adamour αυξάνει την ευαισθησία του πέους για αυτό και η λήψη του θα σας επιτρέψει να εκτοξεύσετε την απόλαυση και την σεξουαλική εμπειρία . Σε αντίθεση με τα κλασικά χάπια για την στύση όπως είναι πχ το viagra, δεν προκαλεί πονοκέφαλο, δεν αυξάνει την πίεση και δεν προκαλεί ταχυκαρδία. Πρόκειται για μια κάψουλα η οποία είναι απόλυτα φυσική και δρα άμεσα και αποτελεσματικά.

Λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας του Adamour, σας προτείνουμε το Alfazone το οποίο κατασκευάζει η ίδια εταιρεία και έχει τα ίδια αποτελέσματα

ALFAZONE
 
Tα φυτικά χάπια Alfazone ενισχύουν την στύση και την σεξουαλική διέγερση , βελτιώνουν τη σεξουαλική απόδοση, ενισχύουν τη λίμπιντο και όλα αυτά χωρίς παρενέργειες.
 
39.00€ 

Είναι γνωστό πως οι άνδρες παλεύουν με τα προβλήματα στύσης από την αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας με επιτυχία φυσικά, ισχυρά αφροδισιακά. Στην σημερινή εποχή όπου το περιβάλλον είναι πιο τοξικό σε σχέση με το παρελθόν, το άγχος  κυριαρχεί και επηρεάζει την σεξουαλική λίμπιντο, το να μην έχει κάποιος ισχυρή στύση δεν είναι και τόσο σπάνιο.

Για να μην αναφέρουμε ότι, οι τροφές και ουσίες που ενισχύουν τη λίμπιντο όπως τα θαλασσινά ή το αβοκάντο απλά δεν δίνουν κανένα σοβαρό αποτέλεσμα. Αν έχεις πρόβλημα με την στύση σου σίγουρα δεν μπορείς να φας κάποιες τροφές και απλά να περιμένεις.

Χρειάζεσαι κάτι γρήγορο και δραστικό όπως πχ ένα σκεύασμα που να ενισχύει τη στύση μέσα σε λίγα λεπτά. Ένα συμπλήρωμα όπως το Adamour είναι η πραγματική λύση στο πρόβλημα σου.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, το 33% των ανδρών σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζει ή έχει αντιμετωπίσει έστω και μια φόρα πρόβλημα με την στύση του. Οι λόγοι μπορεί να είναι : ορμονικές διαταραχές, η παρατεταμένη σεξουαλική αποχή, ακόμη και το υπερβολικό βάρος. Επιπλέον, οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, ο καθιστικός τρόπος ζωής και η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας μπορούν να επηρεάσουν τη στύση.

Η αποτυχία στην επίτευξη στύσης μπορεί να οδηγήσει σε άγχος, ευερεθιστότητα ή παρατεταμένη κατάθλιψη. Τα προβλήματα στύσης μπορεί να είναι επικίνδυνα για την ανάπτυξη του προστάτη και προστατίτιδας. Επίσης, συχνά οδηγεί σε  χωρισμό των συντρόφων και απώλεια αυτοεκτίμησης. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να ανακτήσετε την χαμένη σας στύση και αυτός ο εύκολος τρόπος ακούει στο όνομα Adamour.

Πώς να ενισχύσετε τη λίμπιντο φυσικό τρόπο

Η δύναμη της λίμπιντο, η σεξουαλική μας παρόρμηση, είναι ατομική για τον καθένα. Τα χαμηλά επίπεδα δεν συνεπάγονται απαραίτητα με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Αν όμως κάποιος θέλει να το ενισχύσει, μπορεί να δοκιμάσει πολλές λειτουργικές και απόλυτα φυσικές μεθόδους.

Ακριβώς όπως ο προστάτης μπορεί να επηρεαστεί θετικά με την κατανάλωση διαφορετικών βοτάνων και βιολογικών προϊόντων για το σκοπό αυτό. Υπάρχουν τροφές που είναι καλές και κακές για αυτό! Η παρόρμηση για σωματική οικειότητα μπορεί να επηρεαστεί από ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών κοινωνικών, ψυχολογικών και συναισθηματικών παραγόντων.

Ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας με βιολογικές μεθόδους. Ή να αποτοξινωθείτε από διατροφικές συνήθειες και ταραχώδη τρόπο ζωής. Ίσως απλά να χρειάζεστε έναν ποιοτικό ύπνο .

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς εύκολους και γρήγορους τρόπους για να ενισχύσετε την αρρενωπότητά σας και να προωθήσετε την αμοιβαία ικανοποίηση στο κρεβάτι:

 • Εξαλείψτε το άγχος : Μια μελέτη του 2017 σχετικά με τη στυτική δυσλειτουργία σε νεαρούς άνδρες καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κατάθλιψη οδηγεί σε μειωμένη λίμπιντο και σεξουαλική δυσλειτουργία. Αντιμετωπίστε το με καλή προσωπική υγιεινή, χρόνο για χόμπι και χαλάρωση, καλή διατροφή και τακτική άσκηση.
 • Βελτιώστε την ποιότητα της σχέσης σας : Πολύ συχνά, η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας δεν έχει καμία σχέση με την έλλειψη έλξης. Μπορεί να αισθάνεστε αποξενωμένοι στη σχέση. Φρόντισε να κάτσεις και να συζητήσεις το πρόβλημα σου με τον-την σύντροφό σου.
 • Ξεκινήστε με τα προκαταρκτικά παιχνίδια: Οι άντρες συχνά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις συντρόφους τους. Αυτό συχνά αποδίδεται στο γεγονός ότι χάνουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η τόνωση του συντρόφου και το ερωτικό παιχνίδι.

Πώς μπορεί ο Adamour να με βοηθήσει;

Η ειδικά αναπτυγμένη φόρμουλα που εντείνει τη διαδικασία του αίματος που φτάνει στο πέος λειτουργεί με 4 τρόπους.

Η πρωταρχική δράση του Adamour είναι να προκαλέσει γρήγορη στύση σε έναν άνδρα. Φυσικά, δεν συμβαίνει σε μια στιγμή, καθώς πρέπει να περιμένει κανείς λίγα λεπτά. Αυτό είναι πραγματικά καλό, όμως – μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χρόνο για να πάει πχ στην τουαλέτα, να ετοιμαστεί και μετά να ανακαλύψει το Adamour έχει αρχίσει να δουλεύει.

Το δεύτερο στάδιο δράσης συνίσταται στην αύξηση των σεξουαλικών αισθήσεων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Κατά κάποιο τρόπο, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα βιώνουν θετικά αποτελέσματα από τη δράση του σκευάσματος. Ο σύντροφος μπορεί να είναι πιο ικανοποιημένος με το παρατεταμένο σεξ, κάτι που βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την ψυχική του ηρεμία.

Η τρίτη επίδραση σχετίζεται με τη ροή του αίματος στις ερωτογενείς ζώνες. Σημαίνει ότι τα χάπια έχουν ενισχυτική επίδραση στις εμπειρίες. Κάθε άγγιγμα γίνεται αισθητό μερικές φορές πιο δυνατό, γεγονός που κάνει το πέος να είναι σκληρό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το τελευταίο, τέταρτο στάδιο δράσης είναι η ογκομετρική αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων. Το παρασκεύασμα κινητοποιεί τα όργανα να εργαστούν πιο εντατικά, με αποτέλεσμα την παραγωγή μιας εντυπωσιακής προσφοράς σπέρματος.

Γιατί το Adamour είναι τόσο αποτελεσματικό στη δράση του;

Τα ενεργά συστατικά του παρασκευάσματος Adamour αυξάνουν τη λίμπιντο και βελτιώνουν την ισχύ. Μια άλλη δράση του συγκεκριμένου σκευάσματος είναι η αυξημένη ερωτογενής δράση και ο υψηλότερος αριθμός σπερματοζωαρίων κατά την εκσπερμάτιση.

Συστατικά Adamour

Το φάρμακο Adamour περιλαμβάνει μοναδικά φυσικά συστατικά που συλλέγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας:

Catuaba. Αυτό το ισχυρό αφροδισιακό εγγενές στα δάση της Βραζιλίας αυξάνει τη ροή του αίματος στα αγγεία του πέους, παρέχοντας μια μακρά στύση. Ένα εκχύλισμα από ένα φυτό βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης και αυξάνει τη λίμπιντο. Επίσης, το catuaba ενισχύει τη διάθεση, δίνει αντοχή, ενισχύει τη σεξουαλική ορμή.

Muira puama. Άλλο ένα φυτό με ισχυρές αφροδισιακές ιδιότητες. Στη Βραζιλία, ονομάζεται δέντρο ισχύος. Το εκχύλισμα Muira Puama ενισχύει την ευαισθησία του πέους και δίνει μια ζωηρή αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Έμπλικ (emla, ινδικό φραγκοστάφυλο, γκρι balan gray). Ένα εκχύλισμα από τα μούρα και τους σπόρους αυτού του φυτού, το οποίο αναπτύσσεται στη Νοτιοανατολική Ασία, βοηθά στην αύξηση της διάρκειας του σεξ και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος.

Περουβιανή Μάκα . Αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος, παρατείνει τη στύση και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος. Επιπλέον, η περουβιανή παπαρούνα έχει ευεργετική επίδραση στον προστάτη και αυξάνει την αντοχή του οργανισμού.

Tribulus. Είναι ένα εκχύλισμα από το εναέριο μέρος του Creeping Tribulus, γνωστό για τις ιδιότητες του να αυξάνει τη λίμπιντο, να καταπολεμά την ανικανότητα που προκαλείται από το στρες και να επηρεάζει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Επίσης, ένα τέτοιο εκχύλισμα από φυτά αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία επηρεάζει θετικά την ανδρική δύναμη.

Σύμπλεγμα ψευδαργύρου, L-αργινίνης και νικοτινικού οξέος. Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών βελτιώνει την ποιότητα της εκσπερμάτισης, και επίσης συμβάλλει στην καλύτερη μικροκυκλοφορία στην περιοχή της πυέλου στους άνδρες. Επιπλέον, αυτό το σύμπλεγμα θεραπεύει το σώμα ως σύνολο και αυξάνει την αντοχή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Όλα τα αναγραφόμενα συστατικά που περιλαμβάνονται στην κάψουλα έχουν περάσει αυστηρούς ελέγχους. Χάρη σε αυτά τα φυτικά συστατικά που υπάρχουν στην σύνθεση του Adamour μπορείτε όχι μόνο να βελτιώσετε την ποιότητα του σεξ, αλλά και να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενδείξεις και οδηγίες χρήσης του Adamour

Η εταιρεία προτείνει να παίρνετε 1 χάπι Adamour μία με δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα .

 1. Πάρτε 1 κάψουλα και έως 2 φορές την ημέρα. Κάντε το, τουλάχιστον, 30 λεπτά πριν από το γεύμα.
 2. Εάν είναι απαραίτητο, πάρτε ένα τρίτο 20 λεπτά πριν την επαφή με ένα ποτήρι νερό ή χυμό φρούτων.
 3. Καταναλώστε καθημερινά για έναν ολόκληρο ημερολογιακό μήνα, πίνοντας πολλά υγρά. Μπορείτε επίσης να καταναλώσετε αλκοόλ.

Το Adamour είναι χάπι το όποιο αποκαθιστά πλήρως την ισχύ.  Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη του καλοήθης δυσπλασίας του προστάτη και της προστατίτιδας. Επιπλέον, οι ενδείξεις για τη λήψη των καψουλών είναι:

 • Ανικανότητα στύσης που προκύπτει από το άγχος.
 • Πρόωρη Εκσπερμάτιση
 • Μειωμένη ισχύ?
 • Εξαφάνιση της λίμπιντο.

Η στύση εμφανίζεται 10 λεπτά μετά τη λήψη μιας κάψουλας. Θα λάβετε αξέχαστη ευχαρίστηση μαζί με τον σύντροφό σας. Η ευαισθησία του πέους αυξάνεται 4 φορές και η ποσότητα του σπέρματος που εκτοξεύεται από το πέος κατά την εκσπερμάτιση αυξάνεται 3 φορές.

Αντενδείξεις

Αντένδειξη για την εισαγωγή είναι η ατομική δυσανεξία στα συστατικά που αποτελούν τη σύνθεση. Η υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει αϋπνία, αυξημένο καρδιακό ρυθμό και στομαχικές διαταραχές. Ο κατασκευαστής προειδοποιεί ότι οι άνδρες άνω των 60 ετών θα πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν λάβουν το Adamour.

Κριτικές σχετικά με τη δράση του Adamour για στύση

adamour agora Πολλοί γιατροί συνιστούν στους ασθενείς τους πριν κάνουν οποιαδήποτε άλλη ενέργεια να δοκιμάσουν το Adamour το οποίο το χαρακτηρίζουν ως φυσικό βιάγκρα. Οι άνδρες με προβλήματα ισχύος μπορούν γρήγορα να ανακτήσουν τη δύναμή τους και τη λίμπιντο τους. Οι ειδικοί συνιστούν αυτό το φάρμακο όχι μόνο για θεραπεία, αλλά και για πρόληψη σε όποιον έχει έστω και μικρά προβλήματα με στύση.

Οι κάψουλες έχουν απόλυτα φυσική σύνθεση και όλα τα συστατικά που περιλαμβάνονται σε αυτές έχουν περάσει υποχρεωτική πιστοποίηση. Επιπλέον, οι ουσίες της σύνθεσης δεν περιέχουν χημικές και τοξικές ουσίες. Παρακάτω υπάρχουν κριτικές πελατών για το φάρμακο Adamour, το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή www.adamour.com. Οι άνδρες είναι ειλικρινείς σχετικά με τη λήψη αυτών των καψουλών. Όλες οι παρακάτω απόψεις συλλέγονται σε κοινωνικά δίκτυα και σε θεματικά φόρουμ.

Γιάννης Τρίκαλα:

“Είμαι 59 ετών. Μέχρι να βρω αυτά τα χάπια, δοκίμασα πολλά γνωστά φάρμακα, αλλά όλα μου έδωσαν ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα και αυξημένη πίεση. Το Adamour μου επέτρεψε να έχω σταθερή στύση και πάλι όπως είχα στα νιάτα μου. Δεν είχα καλή ψυχολογία, αλλά τώρα με πλήρη σιγουριά μπορώ να σας πω πως η αυτοεκτίμησή μου έχει αυξηθεί και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Τώρα κάνω τακτικό σεξ , και η υγεία μου είναι καλύτερη από ποτέ.

Νίκος, Θεσαλλονίκη:

«Μέχρι να αρχίσω να παίρνω το Adamour, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω σεξ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Η στύση μου έχει γίνει πολύ σκληρή, έχει μεγάλη διάρκεια και το σεξ είναι πλέον απολαυστικό!».

Γιώργος, Ρόδος:

«Είχα προβλήματα σεξουαλικής φύσης, αλλά μετά την λήψη του Adamour εξαφανίστηκαν εντελώς. Τα συναισθήματα που νιώθω ενώ κάνω έρωτα είναι απλά απερίγραπτα. Χάρη σε αυτό, οι σχέσεις με τη σύζυγό του έχουν πάει σε νέο επίπεδο».

Αλέξανδρος Πάτρα:

«Τα τελευταία χρόνια, έχω πάρει πολλά διαφορετικά χάπια, σταγόνες και κάψουλες και μπορώ να πω ότι το Adamour είναι ότι καλύτερο έχω βρει. Αν ψάχνετε για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας να είστε σίγουροι ότι αξίζει να αγοράσετε το Adamour, θα αποδειχθεί εξαιρετική επιλογή».

Χάπια Adamour αρχική τιμή, πού να αγοράσετε; ηλεκτρονικό κατάστημα

Λόγω της ισχυρής δράσης ενίσχυσης του πέους, το Adamour είναι διαθέσιμο μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή www.adamοur.com. Η δημοτικότητα του συμπληρώματος είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πολλών επιτήδειων που πουλούν fake προϊόντα υποστηρίζοντας πως είναι το Adamour . Ο κατασκευαστής του adamour, έχει περιορίσει το κανάλι πωλήσεων μόνο στο δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γιατί τέτοια απόφαση; κάποιοι πωλητές, με βάση τη δημοτικότητα του παρασκευάσματος, μερικές φορές αυξάνουν τεχνητά την τιμή και εισάγουν ψεύτικα με ετικέτα με το όνομα του πρωτοτύπου. Κάτι που καθιστά κακή ιδέα να αγοράσετε το παρασκεύασμα Adamour από άγνωστες πηγές. Το μόνο επαληθευμένο μέρος είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του κατασκευαστή.

ALFAZONE
 
Tα φυτικά χάπια Alfazone ενισχύουν την στύση και την σεξουαλική διέγερση , βελτιώνουν τη σεξουαλική απόδοση, ενισχύουν τη λίμπιντο και όλα αυτά χωρίς παρενέργειες.
 
39.00€ 

Adamour Κριτική 39 €
Adamour

Όνομα Προϊόντος: Adamour

Περιγραφή Προϊόντος: Το Adamour είναι ένα νέο και αποτελεσματικά φυτικό χάπι για την ενίσχυση της λίμπιντο και της στύσης. Η χρήση του Adamour μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα απαλλαγείτε από προβλήματα στύσης και θα βελτιωθεί συνολικά η σεξουαλική σας υγεία.

Μάρκα: Adamour

Τιμή Προσφοράς: 39.00

Νόμισμα: EUR

Διαθεσιμότητα: InStock

Σελίδα Προσφοράς: https://www.epimikinsipeous.gr/go/adamour/

 • Άμεση βελτίωση της στύσης
 • Μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ
 • Μεγαλύτερες και ποιο έντονες εκσπερματώσεις
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
3.5 (4 votes)
Συνολικά
4.3

Η άποψη μας

Το Adamour είναι ένα νέο και αποτελεσματικά φυτικό χάπι για την ενίσχυση της λίμπιντο και της στύσης. Η χρήση του Adamour μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα απαλλαγείτε από προβλήματα στύσης και θα βελτιωθεί συνολικά η σεξουαλική σας υγεία.

Pros

 • Άμεση βελτίωση Στύσης
 • Εγκεκριμένο προϊόν
 • Φυτικό προϊόν χωρίς παρενέργειες
 • Δεν υπάρχουν αντενδείξεις
 • Οικονομική τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό

 

Cons

 • Πωλείται μόνο στο διαδίκτυο
 • Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής
Μενού
Λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας του Adamour σας προτείνουμε το Alfazone