Presteplus

Φυτικό συμπλήρωμα για την καλή λειτουργία του προστάτη.

 • Το Presteplus βοηθά τους άντρες στην ούρηση και διατηρεί την κύστη σε καλή κατάσταση
 • Με την λήψη του Presteplus θα αποφύγετε τους πόνους που σχετίζονται με το ουροποιητικό σύστημα, όπως αύξηση του αριθμού των φορών που ουρείτε, προβλήματα και πόνους κατά την ούρηση, αδύναμη ή αργή ροή ούρων και αίμα στα ούρα κ.λπ.
 • Τα συστατικά του Presteplus είναι απολύτως φυσικά και δεν έχουν καμία παρενέργεια.
 • Αντιοξειδωτικό – Προωθεί τη διούρηση – Αντιφλεγμονώδες
 • Λαμβάνοντας το Presteplus ενισχύεται την άμυνα του οργανισμού σας με πολλά θρεπτικά συστατικά και θα έχετε καλύτερη ροή  αίματος στο ουρολογικό σας σύστημα. Τα ουρολογικά προβλήματα στους άντρες έχουν άμεση επίπτωση στην διάθεση τους και μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε κατάθλιψη .Τέλος με το Presteplus θα βελτιώσετε την κατάσταση του προστάτη σας και θα εξαλείψετε προβλήματα που σχετίζονται με αυτή την πάθηση.

Λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας του Presteplus σας προτείνουμε το Prostaline

prostamin-forte-xapia

Prostamin Forte Αγορά
 
Απαλλαγείτε μία και καλή από την προστατίτιδα.
 
39,00€  78€

Το Presteplus βοηθάει στην ούρηση και διατηρεί την ουροδόχο κύστη σε άριστη κατάσταση

Το Presteplus είναι ένα νέο επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο έχει βασιστεί πάνω σε φυσικά προϊόντα φυτικής προέλευσης, καθιστώντας το ένα εντελώς ασφαλές προϊόν για χρήση. Θα σας βοηθήσει στην σωστή συντήρηση του προστάτη σας, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών όπως είναι οι:

Το Presteplus ενδείκνυται για:

✓ Την ανεμπόδιστη ούρηση

✓ Είναι ευεργετικό για τον προστάτη

✓ Ενίσχυση της άμυνας του Ουροποιητικού

✓ Διατηρεί την κύστη σε καλή κατάσταση

Συστατικά του Presteplus

 • Προστατησ ΣυμπτωματαSabal – Πρόκειται για ένα φυτό, το οποίο το συναντάμε στην Νοτιοανατολική Αμερική και από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων της ουροδόχου κύστης, που οφείλονται στην διόγκωση του προστάτη. Τα συμπληρώματα διατροφής με sabal χρησιμοποιούνται συνήθως για παθήσεις της κύστης αλλά νεότερες έρευνες έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και στην δυσκολία έναρξης της ούρησης
 • Σπόροι κολοκύθας : Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η φυτική ουσία βήτα-σιτοστερόλη έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη ροή των ούρων και να μειώνει την ποσότητα των ούρων που παραμένουν στην ουροδόχο κύστη μετά την ούρηση. Την Β-Σιτοστερόλη μπορούμε να την βρούμε σε πολλά φυτά, αλλά μεγάλες ποσότητες υπάρχουν μόνο στους σπόρους της κολοκύθας.
 • Pygeum Africanum : Το Pygeum africanum είναι το πιο γνωστό εκχύλισμα που χρησιμοποιούν τα περισσότερα συμπληρώματα, όσον αφορά τον προστάτη. Το προτείνουν πολλοί γιατροί ειδικά στα πρώτο στάδιο της υπερτροφίας του προστάτη ως αντιφλεγμονώδες. Το Pygeum περιέχει διάφορα λιπαρά οξέα αλκοολών και στερολών όπως η β-σιτοστερόλη που έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη επίδραση στην ουροποιητικό μας σύστημα.
 • Λυκοπένιο : Eίναι μια φυσική ουσία που την βρίσκουμε σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αρκετές μελέτες που έχουν γίνει έδειξαν πως το Λυκοπένιο μπορεί να βοηθήσει σε πολλές παθήσεις που σχετίζονται με τον προστάτη. Από τα γνωστά φρούτα και λαχανικά οι ντομάτες θεωρείτε πως είναι η μεγαλύτερη πηγή λυκοπενίου.
 • Pine Bark (Pycnogenol) : Το Pycnogenol προέρχεται από το φλοιό του γαλλικού θαλάσσιου πεύκου . Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να βελτιώσει τις φλεγμονώδεις καταστάσεις, να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί ο διευρυμένος προστάτης λόγω των αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του.

Οδηγίες χρήσης του Presteplus

Με μία μόνο κάψουλα την ημέρα μπορείτε να μειώσετε τα προβλήματα του προστάτη

Χρήση: δια στόματος

Μορφήκουτί με 30 κάψουλες

Διάρκεια: 1 μήνας / κουτί

Δοσολογία: μία κάψουλα την ημέρα. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε το Presteplus μόνο μία φορά την ημέρα, καθώς μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να είναι αντιπαραγωγικές.

Πότε να το λαμβάνετε: συνιστάται η χρήση του Presteplus το πρωί με γεμάτο στομάχι μετά το πρωινό.

Presteplus Κριτική - Αξιολόγηση 14.95€
presteplus Agora

Όνομα Προϊόντος: Presteplus

Περιγραφή Προϊόντος: Ένα προϊόν για την θεραπεία του προστάτη και όχι μόνο. Με το presteplus θα αποφύγετε τους πόνους που σχετίζονται με το ουροποιητικό σύστημα, προβλήματα κατά την ούρηση, αδύναμη ή αργή ροή ούρων και αίμα στα ούρα.

Μάρκα: Presteplus

Τιμή Προσφοράς: 14.95

Νόμισμα: EUR

Διαθεσιμότητα: InStock

Σελίδα Προσφοράς: https://www.epimikinsipeous.gr/go/prostaline/

 • Ευεργετικό για τον προστάτη
 • Ανεμπόδιστη ούρηση
 • Ενίσχυση της άμυνας του Ουροποιητικού
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
5 (1 vote)
Συνολικά
4.5

Summary

Το Presteplus είναι ένα νέο επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο έχει βασιστεί πάνω σε φυσικά προϊόντα φυτικής προέλευσης, καθιστώντας το ένα εντελώς ασφαλές προϊόν για χρήση. Θα σας βοηθήσει στην σωστή συντήρηση του προστάτη σας, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών όπως είναι η προστατίτιδα, η καλοήθης υπερτροφία προστάτη και η συχνοουρία.

Pros

 • Τα συστατικά του είναι όλα φυτικά
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άντρες όλων των ηλικιών.
 • Συντηρεί τον προστάτη.
 • Αυξάνει την ροή των ούρων.
 • Καταπολεμάει την προστατίτιδα

Cons

 • Τα αποτελέσματα διαφέρουν απο χρήστη σε χρήστη
 • Διατίθεται μόνο διαδικτυακά
 • Δεν προσφέρετε καμία δωρεάν δοκιμή
Μενού
Αγορά Presteplus με 50%+ Έκπτωση