Η καλύτερη αλοιφή για αιμορροΐδες

Καλύτερη αλοιφή αιμορροΐδων για το 2022: Ποιες είναι οι καλύτερες κρέμες και αλοιφές για να καταπραΰνουν γρήγορα αιμορροΐδες.

Οι αιμορροΐδες προκαλούν δυσφορία αλλά και μεγάλο πόνο στην περιοχή του πρωκτού. Όταν έχουμε ερεθισμένες αιμορροΐδες το να πάμε στην τουαλέτα για την ανάγκη μας, μοιάζει με ένα βασανιστικό μαρτύριο. Ψάξαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες κρέμες και αλοιφές για αιμορροΐδες για να απαλλαγείτε από τον πόνο και τα ενοχλητικά συμπτώματα.

Οι αιμορροΐδες είναι ένα περιστασιακό γεγονός της ζωής για πολλούς από εμάς, οι έρευνες λένε ότι 4 στους 10 ανθρώπους θα έχουν κάποια στιγμή στην ζωή τους την ενόχληση των αιμορροΐδων . Οι καλύτερες αλοιφές για αιμορροΐδες ανακουφίζουν γρήγορα και αποτελεσματικά τον πόνο και τη φαγούρα αυτών των ανεπιθύμητων εξογκωμάτων στην περιοχή του πρωκτού. Μπορούν επίσης να συρρικνώσουν τις αιμορροΐδες σας και να αποτρέψουν την επανεμφάνισή τους.

Καταρχήν να επισημάνουμε πως οι αιμορροΐδες, αυτά τα φλεβώδη εξογκώματα γύρω (ή και μέσα) από τον πρωκτό δεν είναι αποτέλεσμα μόλυνσης. Είναι απλώς ρήξεις ή φλεγμονές αιμοφόρων αγγείων. Όταν αυτά τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία βρεθούν υπό πίεση λόγω δυσκοιλιότητας, πίεσης στην τουαλέτα, ή εγκυμοσύνης, είναι πιθανό να διογκωθούν και να σπάσουν. Το συμπτώματα και τα αποτελέσματα είναι επώδυνα και θα σας κάνουν να το σκέφτεστε πολύ πριν πάτε στην τουαλέτα.

Καλύτερες αλοιφές αιμορροΐδων: Με μια ματιά

  • Καταπραϋντική Κρέμα για Αιμορροΐδες : Κρέμα Hemapro
  • Καλύτερη αλοιφή (τζελ) για αιμορροΐδες: Gelarex

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη κρέμα για αιμορροΐδες

Τι είδους θεραπεία αιμορροΐδων πρέπει να ακολουθήσω;

Οι κρέμες για αιμορροΐδες θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή για να σταματήσετε τον πόνο και την φαγούρα στην ερεθισμένη περιοχή των αιμορροΐδων . “Οι μη συνταγογραφούμενες αλοιφές, όπως η hemapro, περιέχουν έναν συνδυασμό συστατικών για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού και για να σταματήσουν την ανάπτυξη βακτηρίων γύρω από την πληγείσα περιοχή”, δήλωσε ο φαρμακοποιός Γιάννης Νικολούδης στην έρευνα που κάναμε για το site Ε/Π. “Παρέχουν γρήγορη, αποτελεσματική και άμεση ανακούφιση από συμπτώματα όπως κάψιμο, κνησμό και ήπιο πόνο”.

Η αλοιφή αιμορροΐδων μπορεί να βοηθήσει ακόμη και αν υποφέρετε από εσωτερικές αιμορροΐδες. “Οι κρέμες για αιμορροΐδες είναι συνήθως πιο αποτελεσματικές κατά τη θεραπεία των εξωτερικών αιμορροΐδων, αλλά μπορούν επίσης να ανακουφίσουν τον ερεθισμό που προκαλείται από την εκροή των εσωτερικών αιμορροΐδων”, λέει ο κύριος Νικολούδης. Οι αλοιφές έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι ελαφριές, δροσιστικές και απορροφούνται γρήγορα.

Οι αλοιφές για τις αιμορροΐδες περιέχουν παρόμοια δραστικά συστατικά με τις κρέμες, αλλά είναι πιο παχιές και πιο λιπαρές. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να τοποθετήσετε μια γάζα από πάνω, αν η αλοιφή είναι πολύ ρευστή για να σταματήσετε τη μεταφορά της αλοιφής στα εσώρουχα και τα σεντόνια. Οι περισσότερες αλοιφές διατίθενται με υποδοχή για να σας βοηθήσουν να τις εφαρμόσετε και εσωτερικά στην περιοχή του πρωκτού.

Τι συστατικά έχουν οι συνταγογραφούμενες αλοιφές για αιμορροΐδες;

Όλες οι θεραπείες που συνταγογραφούν οι γιατροί περιέχουν ένα συνδυασμό παυσίπονου, αντικνησμού και αντισηπτικού. Ακολουθούν ορισμένα από τα συγκεκριμένα συστατικά που θα δείτε.

Το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι ήπιο αντισηπτικό. Η κύρια δουλειά του είναι να συρρικνώνει τις διογκωμένες αιμορροΐδων. Βοηθά όμως και στην αποτροπή της μόλυνσης του ευαίσθητου, πληγωμένου δέρματος από βακτήρια, τα οποία προφανώς είναι αρκετά διαδεδομένα σε αυτή την περιοχή.

Η λιδοκαΐνη είναι ένα τοπικό αναισθητικό που καταπραΰνει τον πόνο και τον κνησμό του πρωκτού.

Η υδροκορτιζόνη είναι ένας τύπος στεροειδούς που λειτουργεί ως παυσίπονο, σταματώντας άμεσα τον κνησμό και την ταλαιπωρία. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό κατά των τσιμπημάτων εντόμων, που προκαλούν πρήξιμο. Είναι ισχυρότερη από τη λιδοκαΐνη, αλλά είναι επίσης λιγότερο κατάλληλη για μακροχρόνια χρήση.

“Τα τοπικά στεροειδή μπορούν να αραιώσουν το δέρμα με την πάροδο του χρόνου”, λέει κύριος Νικολούδης. “Έτσι, η υδροκορτιζόνη πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για έως και επτά ημέρες κάθε φορά”. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, επισκεφθείτε τον παθολόγο σας.

Το οξείδιο του βισμούθιου είναι ένα στυπτικό με ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει προστατευτική δράση στους βλεννογόνους, οπότε μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του ευαίσθητου δέρματος.

Το βάλσαμο Περού (και το συστατικό του βενζοϊκό βενζύλιο, που συχνά αναφέρεται ξεχωριστά) είναι ένα αντισηπτικό που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των πληγών. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι συγγενής της βανίλιας και της κανέλας και συχνά εμφανίζεται σε τσίχλες και σιρόπια για το βήχα.

Οι καλύτερες αλοιφές αιμορροΐδων για να αγοράσετε τώρα

HemaPro1. Κρέμα Hemapro: Η καλύτερη κρέμα για αιμορροΐδες

Μια ολοκληρωμένη κρέμα για αιμορροΐδες με φυτικά συστατικά

Τιμή: 29,95€ για 100ml | Αγοράστε τώρα | Αγοράστε απο το uromed.gr

Η κρέμα Hemapro είναι πιθανώς η καλύτερη αλοιφή για αιμορροΐδες στην αγορά αυτή την στιγμή. Αυτό προκύπτει από τις πολύ καλές κριτικές των πελατών, τις επαναλαμβανόμενες αγορές και τα φυτικά εκχυλίσματα. Η κρέμα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στα συμπτώματα και τον πόνο που σχετίζονται με τις αιμορροΐδες.

Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην αποτροπή μελλοντικών ξεσπασμάτων, πολλοί γιατροί σε όλο τον κόσμο συνιστούν την κρέμα HemaPRO.

Συστατικά

  • Legactif : Κύριο ενεργό συστατικό της κρέμας HemaPRO που βοηθάει στο να καταπραΰνει και να μειώσει την ενόχληση. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Είναι ένα συστατικό που έχει πολύ τονωτικές ιδιότητες.
  • Εκχύλισμα από Άρνικα : περιέχει συστατικά που προσδίδουν αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Βοηθά στην καταπολέμηση του οιδήματος και την φλεγμονή
  • D-Πανθενόλη : Βοηθάει στην ενυδάτωση και στην αναζωογόνηση του δέρματος. Είναι επίσης γνωστό ότι βοηθάει στις πληγές στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό.
  • Νερό από Αμαμηλίς : Είναι γνωστό ότι βοηθάει τα αιμοφόρα αγγεία και επαναφέρει το χρώμα του δέρματος.
  • Εκχύλισμα από Δενδρολίβανο : Δρα σαν αντιφλεγμονώδες και βοηθάει στην αγγειοσυστολή. Περιέχει σημαντικά φλαβονοειδή που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Οδηγίες Χρήσης

Πρέπει να απλώνετε την κρέμα καθημερινά απευθείας στις εξωτερικές περιοχές που έχουν επηρεαστεί. Μπορείτε να απλώσετε την κρέμα μέχρι και έξι φορές την ημέρα. Είναι καλύτερο να απλώνετε την κρέμα μετά από ένα χλιαρό μπάνιο καθώς τότε οι πόροι σας έχουν ανοίξει και είναι ευκολότερο για την κρέμα να διεισδύσει γρηγορότερα.

Παρενέργειες

Η αλοιφή HemaPRO φτιάχνεται μόνο από φυσικά συστατικά τα οποία αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα των αιμορροΐδων, χωρίς να έχετε παρενέργειες. Παρόλα αυτά συνιστούμε να ελέγξετε όλα τα συστατικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από αυτά.

Gelarex

2. Τζελ Gelarex: Η καλύτερη αλοιφή για αιμορροΐδες

Τιμή: 39,00€ 78,00 | Αγοράστε τώρα | Αγοράστε απο το uromed.gr

H Gelarex είναι μια αλοιφή (τζελ) με φυσική σύνθεση και μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των ερεθισμένων αιμορροΐδων. Λόγω της φυσικής της σύνθεσης δεν έχει παρενέργειες και αντενδείξεις. Με την πρώτη χρήση η Gelarex θα αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζοντας τις πρησμένες φλέβες και εξαλείφοντας την φαγούρα και τον πόνο. Με την εφαρμογή της κρέμας Gelarex στην ερεθισμένη περιοχή, θα αισθανθείτε άμεσα ανακούφιση και στα επόμενα 5 λεπτά θα έχει εξαφανιστεί το πρήξιμο και ο πόνος.

Συστατικά

  • Εκχύλισμα γλυκοπατάτας: το άμυλο που περιέχουν έχει αντιφλεγμονώδη και τονωτική δράση.
  • Εκχύλισμα Αλόης: αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες, ανακουφίζει γρήγορα τον πόνο.
  • Εκχύλισμα φλοιού βελανιδιάς: σταματά την αιμορραγία, ανακουφίζει από το πρήξιμο και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό δημιουργεί ένα φυσικό φράγμα για την παθογόνο μικροχλωρίδα.
  • Εκχύλισμα σκόρδου: καθαρίζει και καταπραΰνει τον πόνο και τον κνησμό, έχει ισχυρή αντικαρκινική δράση.
  • Εκχύλισμα χαμομηλιού: καλό αντισηπτικό.
  • Εκχύλισμα άγριου σιταριού: Αυτό το βότανο είναι πλούσιο σε αλκαλοειδή ισοκινολίνης, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που ανακουφίζουν από τον κνησμό και το ξηρό δέρμα.
  • Εκχύλισμα Saw Palmeto: ανακουφίζει από το πρήξιμο και τονώνει τις φλέβες.
  • Εκχύλισμα από Χελιδόνιο: το βότανο αυτό εξισορροπεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και αναγεννά τους ιστούς.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε την αλοιφή Gelarex 2 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι τέτοια που οι εκδηλώσεις των αιμορροΐδων εξαλείφονται πλήρως. Ο παράγοντας εφαρμόζεται πρώτα στην πληγείσα περιοχή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, διαβάστε τις συνημμένες οδηγίες.

Παρενέργειες

Η σύνθεση της Gelarex αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από φυσικά συστατικά, επομένως δεν έχει παρενέργειες ή κάποιο αρνητικό αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία. Η μόνη παρενέργεια της χρήσης του μπορεί να θεωρηθεί η εμφάνιση αλλεργικών αντιδράσεων στα συστατικά που το αποτελούν. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία άφοβα.

Συνοψίζοντας..

Τα προϊόντα που αναφέραμε συγκαταλέγονται στα φάρμακα που καταπολεμούν το πρήξιμο της περιοχής του πρωκτού και κάποια απο αυτά καταπολεμούν και την δυσκοιλιότητα, εκτός από τις αιμορροΐδες, συμβάλλοντας παράλληλα στην μείωση της εξάπλωσης τους. Η ποιότητα της διατροφής σε ένα άτομο, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι.

Hemapro Cream

Είναι μια από τις καλύτερες αλοιφές στην αγορά για να ανακουφίσετε τον πόνο από τις αιμορροΐδες.
 
Από 18,90€ τα 100ml! 35.90€
 

Gelarex

Με την πρώτη εφαρμογή θα αισθανθείτε άμεσα ανακούφιση και στα επόμενα 5 λεπτά θα έχει εξαφανιστεί το πρήξιμο και ο πόνος.
 
39,00€  78€
 
Μενού