Χάπια Μεγέθυνσης Πέους

Επιλέγοντας το Σωστό Χάπι για το Πέος

xapia megethinsis peousΝα είστε επιφυλακτικοί την κάθε εταιρεία που διαφημίζει ακραία τα συμπληρώματά της ως η «λύση μεγέθυνσης πέους» από μόνη της. Να είναι ακόμη πιο επιφυλακτικοί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα παρέχει κριτικές ή προσωπικές συστάσεις που υποδεικνύουν ότι ένα συγκεκριμένο «χάπι για το πέος» παρέχει γρήγορη, εύκολη και μόνιμη αύξηση του μεγέθους πέους.

Πέρα από κάθε αμφιβολία, ένα πράγμα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν υπάρχει (και πιθανότατα δεν θα υπάρξει ποτέ) ένα συμπλήρωμα που να μπορεί να αυξήσει μόνιμα το μέγεθος του πέους σας χωρίς επιπλέον φυσικό ερέθισμα όπως και η λήψη σκόνης πρωτεΐνης και κρεατίνης δεν πρόκειται να αυξήσουν σημαντικά τη μυϊκή σας μάζα χωρίς να πάτε στο γυμναστήριο.

Όσοι λένε το αντίθετο είναι στην καλύτερη παραληρητικοί. Αλλά στη χειρότερη περίπτωση (και αυτό είναι πιο πιθανό) προσπαθούν κυνικά να βγάλουν ένα όμορφο κέρδος τρεφόμενοι από την ανδρικές ανασφάλειες.

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
BiggerSize Greece Ισχυρή φυτική φόρμουλα
Εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησεων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Gigantx Αγορά Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πολύ ακριβή Πληρωμή με Αντικαταβολή

Για το σκοπό αυτό, πρέπει πάντα να είμαστε ρεαλιστές σχετικά με τα αποτελέσματα που μπορεί να έχουν οποιαδήποτε χάπια για το πέος.

Σε συνδυασμό με τις τεχνικές άσκησης του πέους, σίγουρα θα προωθήσουν πιο γρήγορα κέρδη.

Γιατί; Απλά επειδή η καλύτερη ροή του αίματος στο πέος με αφθονία οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών, μαζί με τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης βελτιώνουν την ανάκτηση και επιταχύνουν την αναγέννηση των ιστών.

Αυτό είναι ένα σιγουράκι της φυσιολογίας που ισχύει για οποιαδήποτε μορφή άσκησης. Ρίξτε μια ματιά σε μια τυπική λίστα στρατηγικών ανάκαμψης μετά την προπόνηση. Πόσες περιστρέφονται γύρω από τον εφοδιασμό του οργανισμού με τα σωστά θρεπτικά συστατικά;

Ακόμα κι αν δεν είδατε τη λίστα. Μπορώ να σας πω εγώ, η απάντηση είναι «πολλές». Είτε χτίζετε το σώμα είτε το πουλί, η αρχή είναι η ίδια. Εάν συμπληρώνεται με τα σωστά θρεπτικά συστατικά, η αποκατάσταση των ιστών θα ενισχυθεί.

Έτσι με αυτή την έννοια, η χρήση των χαπιών πέους μπορεί να είναι πλεονεκτική.

Αλλά χωρίς να εκθέσετε το πέος σας σε αυτό το επιπλέον φυσικό ερέθισμα με την έλξη πέους ή με την άσκηση, δεν θα δείτε μόνιμα αποτελέσματα.

Ναι, σίγουρα θα βοηθήσουν την ποιότητα της στύσης σας, όταν λαμβάνονται μόνα τους· πιθανώς να αντιμετωπίσετε τις πιο γιγαντιαίες στύσεις της ζωής σας. Πιθανότατα επίσης θα νιώσετε όπως ο Randy ο απομονωμένος βοσκός στο ετήσιο ταξίδι του στο τοπικό πορνείο.

Αλλά αυτές οι μεγάλες, γεμάτες έντονες φλέβες στύσεις θα διαρκέσουν μόνο για όσο διάστημα συνεχίζετε με τα συμπληρώματα εκτός και αν (όπως αναφέραμε παραπάνω) είστε έτοιμοι να τα συνδυάσετε με την άσκηση.
Τώρα βέβαια, υπάρχουν πολλές μάρκες από αυτά τα «χάπια για το πέος» στην αγορά.

Κατά τη γνώμη μου, είναι πιθανώς καλύτερο να μείνετε στα πιο γνωστά, όπως το SizeGain Plus και το Xtra Size.

Αυτές οι μάρκες υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, έχουν καθιερωθεί και έχουν έννομο συμφέρον στη διατήρηση της μακροπρόθεσμης ακεραιότητας των προϊόντων τους.

sizegain

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ορδές ανταγωνιστικών προϊόντων σοβαρά αμφιβόλου ποιότητας – μερικά περιέχουν απόρρητα φαρμακευτικά προϊόντα, μερικά υψηλά επίπεδα μόλυνσης, μερικά χωρίς κανένα απολύτως κλινικό σκεύασμα ή υποστήριξη.

Και παρόλα αυτά πωλούνται σε όμορφες ιστοσελίδες σε πολύ υψηλές τιμές. Και τη γλιτώνουν γιατί οι γυαλιστερές ιστοσελίδες και οι «υψηλές τιμές» φαίνεται να είναι στρατηγικές μάρκετινγκ που λειτουργούν ιδιαίτερα καλά σε αυτόν τον κλάδο.

Δείτε πίσω από τη διαφημιστική εκστρατεία μην βασίζεστε στο μάρκετινγκ της κουβέντας. Επιμείνετε στα εμπορικά σήματα με υψηλό ποσοστό επιτυχίας και μεγάλο ιστορικό. Ρίξτε μια ματιά στη δική μου λίστα – αυτά είναι τα μόνα που θα χρησιμοποιούσα ευχαρίστως  στον εαυτό μου.

Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν ότι τα αποτελέσματα ενός χαπιού για το πέος είναι τόσο καλά όσο και η ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται. Η ισχύς και τα ιατρικά οφέλη των φυτικών εκχυλισμάτων μπορεί να ποικίλουν πολύ, ακόμη και όταν δύο διαφορετικές μάρκες φαίνεται να έχουν ακριβώς τα ίδια συστατικά στην ετικέτα.

Ως εκ τούτου, η συμβουλή μου είναι πάντα να μένουμε σε αυτά που υπάρχουν στο χώρο εδώ και καιρό και που έχουν δημιουργήσει φήμη για την ποιότητά τους, σε μια κατά τα άλλα ανυπόληπτη αγορά που στοχεύει στον φθηνό εντυπωσιασμό.

Μενού