Αύξηση πέους κρέμα

Κρέμα για την αύξηση του πέους

provirilia tzelΑν ψάχνετε έναν τρόπο για να βελτιώσετε την σεξουαλική σας απόδοση, είτε είναι βοήθεια για την απόκτηση στύσης, είτε για τη διατήρηση μιας στύσης, είτε για τον έλεγχο της σκληρότητας και του οργασμού σας, μία κρέμα για την αντρική βελτίωση ίσως μπορεί να σας βοηθήσει.

Με το 45% των αντρών να είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του αντρισμού τους, δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει ότι η μεγέθυνση του πέους είναι αυτό που αναζητείται περισσότερο σε σχέση με άλλα είδη αντρικής βελτίωσης. Αυτοί που θα ήθελαν ένα μεγαλύτερο πέος, το θέλουν για δυο λόγους και αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, ένα τζελ για τη μεγέθυνση του πέους θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πετύχετε το σκοπό σας.

Κρέμες Πέους - Σύγκριση

Κρέμα Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Aγορά
provirilia greece
 • Απολαύστε καλύτερους οργασμούς
 • Ενισχύστε τη σεξουαλική επιθυμία
 • Βελτίωση της ποιότητας του σέξ
 • Αύξηση της λίμπιντο
 • Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
 • Πληρωμή με Αντικαταβολή
 • Έρχεται με διακριτική αποστολή!
Rhino Gold gel
 • Επιμηκύνει το πέος σας κατά 4 πόντους
 • Διεγείρει την παραγωγή σπέρματος
 • Βελτιώνει το σχήμα του πέους και το κάνει ίσιο
 • Γίνεται Πληρωμή με Αντικαταβολή
titan gel greece
 • Μπορεί να βοηθήσει στη διασκέδαση του σέξ
 • Μπορεί να σας βοηθήσει στην ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας
 • Γίνεται Πληρωμή με Αντικαταβολή

Γιατί επιζητούν οι άντρες μεγέθυνση του πέους;

Οι λόγοι πίσω από την επιθυμία ενός άντρα να αυξήσει το μέγεθος του πέους του εκπίπτουν σε μια από τις δυο κατηγορίες:

 • Αυτοεκτίμηση – Το αντρικό σεξουαλικό όργανο θεωρείται συχνά σαν ένα σύμβολο αρρενωπότητας, και μπορεί να κάνει αυτούς που έχουν ένα μικρότερο πέος να νοιώθουν λιγότερο αρρενωποί και ανδροπρεπείς, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανατομία τους. Ακριβώς όπως στο σεξ, οι άντρες πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι άντρες είναι καλύτεροι από αυτούς, αν και είναι πιθανώς καλά με τον μέσο όρο των 14 – 15 εκατοστών κατά τη διάρκεια της στύσης τους.
 • Ερωτική ζωή – Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι αν είχαν μεγαλύτερο πέος θα ήταν καλύτεροι εραστές, ή θα μπορούσαν να προσελκύσουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους. Αν και είναι σίγουρα αληθές ότι μερικές γυναίκες νοιάζονται για το μέγεθος, την πλειοψηφία των γυναικών δεν την ενοχλεί. Το πανεπιστήμιο του Sheffield, στο Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε ότι ένα εκπληκτικό ποσοστό γυναικών, το 85%, ήταν ευχαριστημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους και ότι δεν θα άλλαζαν τίποτα σε αυτό. Ένα μεγαλύτερο πέος μπορεί να μην είναι βολικό για μια γυναίκα και προτιμάει να εστιάσει στο πως ένας άντρας χρησιμοποιεί αυτό που έχει.

Η ουσία του θέματος είναι ότι αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους σας, ότι και να ειπωθεί δεν μπορεί να σας καθησυχάσει. Αν θα θέλατε να κάνετε κάτι για αυτό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μία κρέμα μεγέθυνσης πέους, μιας και μπορεί να σας δώσει απίστευτα αποτελέσματα.

Πως μπορεί να με βοηθήσει μία κρέμα για την αντρική βελτίωση μεγέθους;

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μία φυσική κρέμα για άντρες, καθώς έχει αποδειχτεί ότι προϊόντα όπως αυτό μπορούν να έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα και μόνο πολύ λίγα μειονεκτήματα. Όταν χρησιμοποιούνται τακτικά, αυτά τα τζελ μπορούν να σας δώσουν στερεές στύσεις, οι οποίες φαίνονται πιο συμπαγείς και γεμάτες σε σχέση με το παρελθόν. Τα συστατικά μίας κρέμας για τη μεγέθυνση του πέους είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να μεταφέρουν περισσότερο αίμα στο πέος σας, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της σταθερότητας, της δύναμης και του μεγέθους της στύσης σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Μία κρέμα για την αύξηση πέους δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού για την αγορά και τν χρήση, επομένως δεν θα χρειαστεί να βιώσετε την αμήχανη στιγμή συζητώντας της ερωτική σας υγεία με τον γιατρό σας. Επιπλέον, πολλοί άντρες προτιμούν ένα φυσικό τζελ για άντρες αντί για συνταγογραφούμενα φάρμακα, βλέποντας ότι μία φυσική κρέμα μεγέθυνσης του πέους δεν έχει παρενέργειες.

Ένα ακόμα όφελος είναι ότι χρησιμοποιώντας μία κρέμα για τη μεγέθυνση πέους είναι ότι αποφεύγετε τη λήψη χαπιών, κάτι που είναι ελκυστικό για αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πάρουν χάπια.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα μίας κρέμας για τη μεγέθυνση πέους;

Τα αποτελέσματα μίας φυσικής κρέμας για άντρες μπορεί να εμφανιστούν πλήρως μετά από δύο μήνες, κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα τεστ υπομονής. Παρόλα αυτά, πολλοί άντρες προτιμούν πιο σταδιακά, φυσικά αποτελέσματα αντί για άμεσα όπως σε μια εγχείρηση, καθώς μπορούν να κρατήσουν το μυστικό πίσω από τη μεγέθυνση του πέους τους καλά θαμμένο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μία κρέμα αύξησης πέους;

Αν θέλετε έναν αποτελεσματικό, φυσικό και χωρίς παρενέργειες τρόπο για να μεγεθύνετε το πέος σας, αποφεύγοντας συνταγές και χάπια τότε μην ψάχνετε κάτι άλλο. Η κρέμα θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας όσον αφορά τη μεγέθυνση του πέους σας.

Μενού