BiggerSize

Τι είναι το BiggerSize

Το BiggerSize είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής το όποιο συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος του πέους, στην ισχυρή στύση, στον δυνατό οργασμό, στην άρση των προβλημάτων με την πρόωρη εκσπερμάτιση καθώς και στη διεύρυνση και πάχυνση του πέους. Αυτές τις πληροφορίες μας τις δίνει η εταιρεία που κατασκευάζει το BiggerSize η  Medico η οποία βρίσκεται στην Πολωνία και ελέγχεται απο τον Ευρωπαϊκό οργανισμό τροφίμων και συμπληρωμάτων.

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε πως τα χάπια BiggerSize δημιουργήθηκαν για άνδρες που θέλουν να υποστηρίξουν τη διαδικασία της αυξημένης ροής αίματος σε όλα τα σπηλαιώδη σώματα του πέους και με αυτό τον τρόπο να προκαλέσουν την μεγέθυνση του πέους. Για το σκοπό αυτό, αναπτύχθηκε αυτή η φυτική φόρμουλα, η οποία έχει βασιστεί σε εκχυλίσματα υψηλής συγκέντρωσης (συγκέντρωση έως 20:1), τα οποία έχουν σκοπό να επηρεάσουν συνολικά τη σεξουαλική απόδοση.

Η δράση των χαπιών βασίζεται στη βέλτιστη αύξηση της ροής του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία στη δομή του πέους. Τα σπηλαιώδη σώματα που βρίσκονται εσωτερικά στο πέος, υπό την επίδραση της αυξημένης παροχής αίματος, μπορούν να τεντωθούν περισσότερο και να σας δώσουν αρκετά έξτρα εκατοστά τόσο σε πάχος όσο και σε μήκος. Αυτό που διακρίνει το BiggerSize είναι η σύνθεση η οποία μπορεί με φυσικό τρόπο και χωρίς να υποβληθείτε σε ανατριχιαστικές επεμβάσεις να σας βοηθήσει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους.

BiggerSize
 
Το BiggerSize είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που θα σας επιτρέψει να μεγενθύνετε και να παχύνετε το πέος σας, αλλά και να βελτιώσετε συνολικά τη σεξουαλική σας απόδοση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
 
29,90€ 

BiggerSize Πλεονεκτήματα

 • Μακρύτερο, παχύτερο και πιο σκληρό πέος
 • Δυνατές σεξουαλικές απολαύσεις
 • Μεγαλύτερες και ισχυρότερες στύσεις
 • Συνεχόμενες σεξουαλικές επαφές σε σύντομο χρονικό διάστημα
 • Αυξημένη Λίμπιντο
 • Έλεγχος της πρόωρης εκσπερμάτωσης και παράταση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής
 • Εισροή υψηλής σεξουαλικής ενέργειας και ερωτικής ζωτικότητας

Συστατικά

Μια ολόκληρη ομάδα ειδικών στην βοτανολογία εργάστηκε στα εργαστήρια της εταιρείας Medico για τη λεπτομερή σύνθεση των συστατικών και τη χρήση της μέγιστης συγκέντρωσης εκχυλισμάτων (έως αναλογία 20:1) με στόχο την παραγωγή του καλύτερου αποτελέσματος.

Η δράση των φυσικών συστατικών που έχουν ευεργετική επίδραση στο επίπεδο της ισχύος και των σεξουαλικών ικανοτήτων δεν είναι κάτι νέο*, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια από έμπειρους βοτανολόγους της Άπω Ανατολής.

*Ο Ferid Murad, ήδη από το 1977, έδειξε πώς η νιτρογλυκερίνη (και παρόμοια φάρμακα για την καρδιά) προκαλεί την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε μεγέθυνση των αιμοφόρων αγγείων και αυξημένη ροή αίματος. Αυτές οι μελέτες έδωσαν ένα σήμα για περαιτέρω εργασία, χάρη στις οποίες οι Robert Furchgott και Louis Ignarro ανακάλυψαν το ρόλο του μονοξειδίου του αζώτου ως παράγοντα σηματοδότησης που χαλαρώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Για την ανακάλυψη του ρόλου του μονοξειδίου του αζώτου, τρεις επιστήμονες τιμήθηκαν με το βραβείο Νόμπελ ιατρικής το 1998. το έργο τους συνέβαλε στην εφεύρεση μιας θεραπείας για την ανικανότητα. Το 1996, το ίδιο έργο κέρδισε στον Murad το βραβείο Albert Lasker (μαζί με τον Robert Furchgott).

Εκχύλισμα ρίζας Maca 4:1, εκχύλισμα ρίζας αμερικανικού ginseng 4:1, εκχύλισμα χερσαίων σπόρων Tribulus 20:1, εκχύλισμα ρίζας Sarsaparilla 4:1, L-αργινίνη, εκχύλισμα βοτάνου μαύρης βρώμης 10:1, ζελατίνη, πληρωτικό: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, βαφή: διοξείδιο του τιτανίου.

1 κάψουλα περιέχει:

Εκχύλισμα ρίζας Maca 4:1 95 mg*

Η μάκα (Lepidium meyenii) είναι ένα φυτό που προέρχεται από τις περουβιανές Άνδεις και φύεται σε υψόμετρο περίπου 3500 μ. Αυτό την καθιστά το υψηλότερο καλλιεργούμενο φυτό που προορίζεται για κατανάλωση στον κόσμο. Η μάκα αναπτύσσεται σε βραχώδη εδάφη αφιλόξενα για τα περισσότερα άλλα φυτά και ευδοκιμεί σε ακραίες κλιματικές συνθήκες. Η μάκα βγάζει φύλλα και ρίζα, στο μέγεθος ενός ραπανιού. Η συγκεκριμένη ρίζα εκτιμάται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις ιδιότητές της να αυξάνει την ενέργεια, την αντοχή και τη γονιμότητα σε ανθρώπους και ζώα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ρίζα Maca έχει προσφέρει παραγωγική ζωή σε πολύ μεγάλα υψόμετρα για γενιές ντόπιων κατοίκων.

Εκχύλισμα ρίζας αμερικανικού τζίνσενγκ 4:1 90 mg*

Οι ρίζες εκτιμώνται στην ιατρική εδώ και 4000 χρόνια.
Οι ιδιότητες που αποδίδονται γενικά σε αυτή τη ρίζα είναι:
Διατήρηση της βέλτιστης σεξουαλικής αντοχής, αίσθηση ενέργειας και ζωτικότητας, ενίσχυση των σεξουαλικών ικανοτήτων, αύξηση της αρρενωπότητας, απόκτηση της ικανότητας διατήρησης ισχυρής στύσης, εξουδετέρωση του αισθήματος σεξουαλικής ανικανότητας, ικανότητα συνεισφοράς στη σωστή ροή αίματος στο σώμα και έτσι εξασφαλίζουν καλή παροχή αίματος στο πέος, χάρη στην οποία ένας άνδρας μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, βελτιώνοντας την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, κάτι που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον πλήρη και συνειδητό έλεγχο της αρρενωπότητάς του.

Tribulus Terrestris Seed Extract 20:1 80mg*

Το Tribulus terrestris χρησιμοποιείται στην κινεζική και ινδική ιατρική κυρίως ως τονωτικό (ενδυναμωτικό μέσο). Ένα άλλο ινδικό σύστημα ιατρικής – το Unani – θεωρεί το Tribulus αφροδισιακό, Στη δυτική ιατρική, το Tribulus terrestrial είναι ένα συστατικό συμπληρωμάτων διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ισχύ και να υποστηρίζουν τη στύση στους άνδρες.

Η χρήση του Tribulus ως αφροδισιακό ξεκίνησε από μια μελέτη που διεξήχθη τη δεκαετία του 1970 σε υπογόνιμα ζευγάρια, η οποία έδειξε αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης και ωχρινοτρόπου ορμόνης στους άνδρες μετά τη χρήση του δοκιμασμένου βοτάνου.

Εκχύλισμα ρίζας Sarsaparilla 4:1 75 mg*

Ένα φυτικό φάρμακο που λαμβάνεται από τις ρίζες των φυτών που ανήκουν στο φυτό αγριόχορτο. Είναι κοινό στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Είναι αμπέλι που φτάνει τα 30 μέτρα μήκος. Έχει ξυλώδεις βλαστούς, φύλλα σε σχήμα ωοειδούς ή καρδιάς, μικρά, αρωματικά, πράσινα άνθη. Ο καρπός είναι ένα κόκκινο σφαιρικό μούρο.

L-αργινίνη 70 mg*

Αργινίνη (Arg) – μια οργανική ένωση από την ομάδα των αμινοξέων που κωδικοποιούνται από το DNA. Η παρουσία μιας ομάδας γουανιδίνο στο μόριο είναι ο λόγος για τον βασικό του χαρακτήρα. Στους ζωντανούς οργανισμούς, συμμετέχει στους μετασχηματισμούς του αζώτου: μεταφορά αζώτου στον κύκλο του Krebs της ουρίας και στη σύνθεση της κρεατινίνης.

Μερικές φορές ταξινομείται ως ενδογενή ή εξωγενή αμινοξέα. Αναφέρεται και ως «σχετικά εξωγενής». Το επίπεδο της βιοσύνθεσής του εξαρτάται από την κατανάλωση επαρκών ποσοτήτων των φυσικών προδρόμων του – προλίνη και γλουταμινικό οξύ.

Η αργινίνη βρίσκεται φυσικά στις πρωτεΐνες των κυτταρικών πυρήνων και των αναπαραγωγικών κυττάρων (ιστόνες). Αποτελεί περίπου το 80% της πρωτεΐνης πρωταμίνης.

Εκχύλισμα βοτάνου μαύρης βρώμης 10:1 50 mg*

Βρώμη (Avena L.) – ένα γένος φυτών που ανήκουν στην οικογένεια Poaceae, συμπεριλαμβανομένων περίπου 35 ειδών (πολλά από αυτά είναι καλλιεργούμενα φυτά), τα οποία στην άγρια ​​φύση εμφανίζονται στη Μεσόγειο και την Κεντρική Ασία και στην Πολωνία άγρια ​​βρώμη (ζιζάνιο) εμφανίζεται κυρίως. Τα περισσότερα από το γένος Avena είναι άγρια ​​είδη και ζιζάνια. Το καλλιεργούμενο φυτό είναι κυρίως η Avena sativa (περίπου το 90% των καλλιεργειών στον κόσμο), και τα άλλα καλλιεργούμενα φυτά είναι: A. strigosa, A. abyssinica, A. bizantina και A. fatua. Οι ιδιότητες της βρώμης γίνονται όλο και πιο γνωστές και βρίσκει ολοένα και πιο ποικίλες εφαρμογές: στη διαιτολογία, στην ιατρική, στη φαρμακευτική και καλλυντική βιομηχανία.

Οδηγίες Χρήσης

1 κάψουλα δύο φορές την ημέρα με ένα ποτήρι νερό.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Μην υπερβαίνετε τις 2 κάψουλες την ημέρα.

Η χρήση του συμπληρώματος διατροφής BiggerSize από άτομα που λαμβάνουν αντιδιαβητικά φάρμακα απαιτεί συμβουλή γιατρού.

Χρησιμοποιώντας 2 μεθόδους ταυτόχρονα: κάψουλες, των οποίων η φυσική σύνθεση βελτιώνει την παροχή αίματος στο πέος από το εσωτερικό, και τζελ, που χρησιμοποιείται απευθείας στο πέος, μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε έναν απροσδόκητα γρήγορο χρόνο. Αποκτήστε μια στύση που δεν είχατε ποτέ πριν, δώστε στην σύντροφο σας της εμπειρίες που δεν είχε καν ονειρευτεί.

BiggerSize Κριτική 29.90€
 • Τιμή
 • Αποτελέσματα
 • Ασφάλεια
 • Εγγυήση αποτελεσμάτων
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
0 (0 votes)
Συνολικά
4.6

Summary

Το BiggerSize είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής το όποιο συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος του πέους, στην ισχυρή στύση, καθώς και στη διεύρυνση και πάχυνση.

Μενού
BiggerSize γιατί το "μέγεθος μετράει" ανακτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση