Αντλία Μεγέθυνσης Πέους Medico

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών πιστεύει ότι το πέος τους είναι πολύ μικρό. Συνήθως αυτό δεν ισχύει και δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα ανησυχητικό… Ωστόσο, είναι επίσης απολύτως κατανοητό ότι οι άντρες θα ήθελαν να δείξουν στις συντρόφους τους μια άλλη σεξουαλική πλευρά τους. Για να το πετύχουν αυτό, προσεγγίζουν διάφορα μέσα, το πιο δημοφιλές από τα οποία είναι αναμφίβολα οι αντλίες μεγέθυνσης πέους. Αλλά λειτουργούν;

Αντλία Μεγέθυνσης Πέους 
 
Απελευθερωθείτε απο το άγχος του μεγέθους και χαρείτε τον έρωτα διατηρώντας την στύση σας σκληρή και μεγάλη για ολο το βράδυ…
 
29,90€ 

Πώς λειτουργεί μια αντλία πέους;

Η αρχή λειτουργίας αυτών των εξαρτημάτων βασίζεται στη δημιουργία αρνητικής πίεσης. Το κύριο στοιχείο κάθε  αντλίας πέους είναι ένας ειδικός κύλινδρος στον οποίο εισέρχεται το μέλος. Για να δημιουργηθεί αρνητική πίεση σε αυτό, πρέπει να πιεστεί σφιχτά πάνω στο σώμα. Και φυσικά να υπάρχει μηχανισμός σε πιο απλά μοντέλα είναι χειροκίνητος, και σε ακριβότερα μοντέλα είναι μηχανικός. Εξ ου και το άλλο όνομα αυτού του εξαρτήματος αντλία κενού πέους.

Η αρνητική πίεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να ρέει περισσότερο αίμα στο πέος, να γίνει σκληρότερο και να γίνει μεγαλύτερο. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε σίγουρα να δείτε ότι η αντλία μεγέθυνσης πέους λειτουργεί. Η διαφορά σε σύγκριση με μια «φυσιολογική» στύση, που επιτυγχάνεται επίσης σε μια αντλία πέους, είναι αισθητή. Η αυξημένη ροή αίματος στις φλέβες, τα αιμοφόρα αγγεία, τα σπηλαιώδη σώματα δεν διαρκουν για πάντα, αλλά ένα αντλούμενο πέος ακόμη και για αρκετές ώρες μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό.

Τί είναι η Αντλία Πέους της Μedico

Η Αντλία μεγέθυνσης πέους της Medico είναι μια αντλία κενού σχεδιασμένη για άνδρες που αναζητούν νέες δυνατότητες. Η τακτική χρήση της αντλίας – τρόμπας αυξάνει το μέγεθος του πέους και ενισχύει τη στύση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή της αντλίας θα κάνει τη χρήση του προϊόντος ευχάριστη, ασφαλή και μακροχρόνια.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια αποτελεσματική αντλία. Η τακτική εκπαίδευση δίνει ένα σταθερό και αισθητό αποτέλεσμα. Ο αέρας αντλείται από τον κύλινδρο με έναν βολικό μηχανισμό. Η μπάρα μεγέθους στην επιφάνεια της αντλίας σας επιτρέπει να δείτε τη διαφορά του μεγέθους τους πέους πριν και μετά την άσκηση.

Μια πολύ βολική στη χρήση αντλία μεγέθυνσης, χάρη στην οποία το πέος σας μπορεί να μεγαλώσει τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η λειτουργία της είναι απλή και προκύπτει από τους νόμους της φυσικής – μετά την εισαγωγή του πέους μέσα στο δοχείο της αντλίας, η άντληση δημιουργεί κενό. Αυτό το κενό με τη σειρά του, επιτρέπει την ταχύτερη και ισχυρότερη πλήρωση των αιμοφόρων αγγείων με αίμα. Χάρη σε αυτό, θα κάνετε το πέος σας πολύ πιο ευαίσθητο σε οποιοδήποτε άγγιγμα, θα μπορείτε να νιώσετε πολύ περισσότερη ευχαρίστηση και έτσι θα οδηγηθείτε σε έναν οργασμό που δεν είχατε ποτέ πριν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την αντλία μεγέθυνσης πέους

Το μεγεθυντικό αποτέλεσμα της αντλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους.

Το πρώτο είναι να την χρησιμοποιήσετε ως αντλία μεγέθυνσης πέους. Οι τακτικές ασκήσεις μπορούν να κάνουν την αύξηση του μεγέθους να διαρκέσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Όσον αφορά το αποτέλεσμα μεγέθυνσης της αντλίας πέους, οι απόψεις είναι ξεκάθαρες – χρειάζεται υπομονή. Αυτό απαιτεί τουλάχιστον αρκετές εβδομάδες τακτικών συνεδριών διάρκειας περίπου 15 λεπτών κάθε 2-3 ημέρες.

Ωστόσο, μετά από κάποιες εβδομάδες είναι σίγουρο πως η αντλία μεγέθυνσης πέους θα δώσει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Το ερώτημα για το πόσο μήκος ή πάχος θα κερδίσετε με μια αντλία πέους είναι αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των ανδρών. Υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η αντλία πέους έχει μεγεθύνει πολλά εκατοστά το πέος τους, και άλλοι που ισχυρίζονται πως είδαν διαφορά λίγων εκατοστών.

Ωστόσο, μια αντλία πέους μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους. Δηλαδή, αμέσως πριν την επαφή ή τον αυνανισμό χρησιμοποιήστε μια αντλία πέους για να έχετε μια άμεση αύξηση του μεγέθους. Αυτό το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και σίγουρα θα διαρκέσει καθ’ όλη την διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού.

Οι απόψεις σχετικά με αυτή τη δράση είναι πολύ θετικές – η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και μία ώρα πριν το σεξ και η στύση κατά τη διάρκεια της μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη από το συνηθισμένη. Η αντλία πέους είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε κάποια στυτική δυσλειτουργία , που οφείλεται κυρίως στην κούραση ή το στρες.

Όταν χρησιμοποιείτε μια αντλία μεγέθυνσης πέους ή μια αντλία στύσης πέους, θυμηθείτε να τηρείτε τη συνιστώμενη ώρα και να επιλέξετε το σωστό κενό. Η άντληση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο πέος σας, όπως και η υπερβολική άντληση του πέους σας.

Οποιοσδήποτε τύπος συμφόρησης αιμοφόρων αγγείων, ερυθρότητα, ερεθισμός πρέπει να παρατηρείται προσεκτικά. Μικρές αλλαγές είναι φυσικές, αλλά πιο σοβαρές, όπως πρήξιμο, πόνος ή μπλε χρώμα του πέους, σημαίνουν ότι η χρήση της αντλίας πρέπει να σταματήσει. Οι απόψεις είναι σαφείς ως προς αυτό – μην υπερβάλλετε με τη δύναμη του κενού και τον χρόνο χρήσης της αντλίας στο πέος.

Μενού
Αντλία Μεγέθυνσης
29,90€
Αγορά