Επιθέματα Μεγέθυνσης Πέους

Έχουν αποτέλεσμα τα επιθέματα μεγέθυνσης του πέους και είναι καλύτερα από τα συμπληρώματα;

Τα συμπληρώματα σε μορφή χαπιού, σκόνης ή κάψουλας είναι δημοφιλή και εύκολα στην κατανόηση και την χρήση. Η αγορά, παρόλα αυτά, προσφέρει μια επιπλέον επιλογή σε μορφή επιθέματος για την αντρική βελτίωση. Αν και τέτοια προϊόντα αποδεικνύονται πραγματικά αποτελεσματικά, υπάρχουν αρκετά ερωτήματα για αυτά.

Είναι τα επιθέματα κατάλληλα για εσάς; Θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τα άλλα προϊόντα αντρικής βελτίωσης; Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μαζί.

Τι είναι τα επιθέματα για την βελτίωση του πέους;

Τα επιθέματα για την βελτίωση του πέους αποτελούν ένα φυσικό προϊόν για την αντρική βελτίωση. Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχουν την μορφή μικρής γάζας την οποία μπορείτε να κολλήσετε στο δέρμα.

Τα έμπλαστρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη μιας σειράς από στόχους για την αντρική βελτίωση. Το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από το είδος των συστατικών τα οποία περιέχουν. Τα πιο γνωστά έμπλαστρα στοχεύουν στην ενίσχυση της στυτικής ανταπόκρισης και στην αύξηση του μεγέθους του πέους κατά την διάρκεια της στύσης.

Στην πραγματικότητα, τα επιθέματα για την αντρική βελτίωση κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα που κάνουν οι κάψουλες και τα χάπια. Η μόνη διαφορά είναι στον τρόπο χρήσης. Ενώ οι κάψουλες πρέπει να καταπίνονται (και τα ενεργά συστατικά τους απορροφούνται στο λεπτό έντερο), τα έμπλαστρα προσφέρουν μια διαδερμική (μέσω του δέρματος) εκδοχή.

Τι περιέχουν;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από το είδος του επιθέματος που χρησιμοποιείτε.

Συνήθως, τα επιθέματα έχουν τα ίδια συστατικά τα οποία έχουν τα χάπια υψηλής ποιότητας και οι σκόνες. Αυτά είναι φυσικά αφροδισιακά και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία είναι γνωστά για την ικανότητα τους να προσφέρουν σεξουαλικά οφέλη στους άντρες.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα, αποτελεσματικά και δημοφιλή συστατικά τα οποία βρίσκονται στα έμπλαστρα αντρικής βελτίωσης είναι τα ακόλουθα:

  • Τζινσενγκ: υπάρχουν πολλά στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του Κορεατικού τζίνσενγκ όσον αφορά την αντρική βελτίωση. Αυτό το είδος τζίνσενγκ έχει αναζωογονητικά και διεγερτικά αποτελέσματα. Έχει επίσης θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα. Η καλύτερη κυκλοφορία οδηγεί σε μια πιο ισχυρή στυτική ανταπόκριση. Το τζίνσενγκ χρησιμοποιείται για καιρό σαν φυσικό φάρμακο για την στυτική δυσλειτουργία και έχει επίσης την δυνατότητα να ανεβάζει την λίμπιντο.
  • Πριονωτή Σερενόα: η πριονωτή σερενόα είναι ένα πολύ σημαντικό φυσικό προϊόν για την υγεία του προστάτη. Αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία για την καλοήθη υπερτροφία του προστάτη και ενισχύει την λίμπιντο. Ο υγιής προστάτης είναι απαραίτητος για την σωστή σεξουαλική λειτουργία, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους.
  • Νταμιάνα: μελέτες υποδεικνύουν ότι βελτιώνει την κυκλοφορία, κάτι που επιτρέπει μια ισχυρότερη στυτική ανταπόκριση. Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι το φυτικό αυτό εκχύλισμα μειώνει την παραγωγή οιστρογόνων στους άντρες.

Ποια είναι η σύγκριση ανάμεσα στα επιθέματα και στα άλλα προϊόντα αντρικής βελτίωσης;

Βασικά, τα επιθέματα είναι σχεδόν παρόμοια με τα άλλα προϊόντα αντρικής βελτίωσης. Η ποιότητα τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα συστατικά τους. Αυτός είναι ο λόγος που μια ποικιλία εμπλάστρων μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική ενώ μια άλλη μπορεί να έχει μέτρια αποτελέσματα.

Μια από τις σημαντικές διαφορές προέρχεται από την μέθοδο χρήσης.

Οι κάψουλες και τα χάπια πρέπει να ταξιδέψουν πολύ πριν απορροφηθούν. Υπόκεινται σε διάλυση στο στομάχι και πρέπει να φτάσουν στο λεπτό έντερο πριν απορροφηθούν στο αίμα.

Όταν ένα έμπλαστρο προσκολλάται στο δέρμα, τα συστατικά ταξιδεύουν μέσα από αυτό και μπαίνουν στο σώμα γρήγορα. Σαν αποτέλεσμα, ένα έμπλαστρο μπορεί να δώσει πιο γρήγορα αποτελέσματα σε σχέση με ένα χάπι.

Ανάλογα με το είδος του επιθέματος και την ποσότητα των ενεργών συστατικών που απελευθερώνει, ένα τέτοιο προιόν αντρικής βελτίωσης μπορεί να έχει αποτέλεσμα για μια μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Είναι η τέλεια λύση για τους άντρες που δεν θέλουν να παίρνουν χάπια και τους ξεχασιάρηδες.

Συνήθως, το πακέτο περιλαμβάνει ένα χρονοδιάγραμμα κατά την διάρκεια του οποίου η αποτελεσματικότητα του επιθέματος είναι εγγυημένη. Το να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή είναι απαραίτητο για να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Άντρες που θα έχουν όφελος από τα έμπλαστρα βελτίωσης

Σχεδόν κάθε άντρας μπορεί να έχει όφελος από μια επιλογή εμπλάστρων σαν μια φυσική επιλογή αντρικής βελτίωσης.

Τα επιθέματα είναι εύκολα στην χρήση. Δεν προκαλούν ερεθισμό στο στομάχι. Αν ανησυχείτε ότι μπορεί να βιώσετε γαστρεντερικά προβλήματα σαν αποτέλεσμα από την λήψη ενός συγκεκριμένου φυσικού συμπληρώματος, το επίθεμα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές εμπλάστρων, τέτοια προϊόντα διαρκούν κατά μέσο όρο τρεις ημέρες. Συνεπώς, αν δεν θέλετε να παίρνετε ένα χάπι κάθε πρωί ή πολλές φορές τη ημέρα, ένα έμπλαστρο θα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Η ποιότητα είναι σημαντική!

Έχουν αποτέλεσμα τα επιθέματα μεγέθυνσης του πέους; Ας επιστρέψουμε στην ερώτηση που κάναμε στην αρχή αυτού του άρθρου. Η απάντηση είναι σίγουρα ναι! Τέτοια προϊόντα είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τα φυσικά χάπια αντρικής βελτίωσης. Στην πραγματικότητα, η διαδερμική εφαρμογή τα κάνει να φαίνονται καλύτερα στα μάτια πολλών αντρών.

Όσον αφορά τα διαδερμικά επιθέματα παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται 100% από την ποιότητα του προϊόντος.

Ξοδέψτε λίγο χρόνο κάνοντας έρευνα και συγκρίνοντας διαφορετικά επιθέματα επιμήκυνσης του πέους. Ο σωστός συνδυασμός και η σωστή δοσολογία ενεργών συστατικών, θα καθορίσουν αν το επίθεμα έχει αποτέλεσμα ή θα είναι μια μεγάλη απογοήτευση.

ΑΝ ψάχνετε επιθέματα για πρώτη φορά, είστε στο σωστό μέρος. Η ιστοσελίδα δίνει πολλές πληροφορίες συγκρίσεις προϊόντων και κριτικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε την σωστή απόφαση.

Συγκεκριμένοι κατασκευαστές συμπληρωμάτων υψηλής ποιότητας παράγουν και έμπλαστρα για τους πελάτες τους. Αν έχετε δοκιμάσει χάπια και πιστεύετε ότι τα έμπλαστρα της εταιρείας θα ήταν καλύτερη επιλογή, τότε σίγουρα πρέπει να τα δοκιμάσετε.

Μενού