Χάπια Volume500

Volume500 Κριτική - Τιμή και Αγορά με Αντικαταβολή στην Ελλάδα

volume500

Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άντρες είναι η έλλειψη εκσπερμάτωσης. Εξαιτίας αυτού πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε το Volume 500 καθώς ένας σημαντικός αριθμός αντρών ισχυρίζεται ότι τα χάπια Volume500 τους έλυσαν το πρόβλημα.

Χιλιάδες άντρες δεν φτάνουν στα επίπεδα ικανοποίησης που θέλουν εξαιτίας των χαμηλών επιπέδων σπέρματος, αλλά το ευχάριστο είναι ότι αυτό είναι ένα απλό πρόβλημα αν είστε διατεθειμένοι να πάρετε ένα διατροφικό συμπλήρωμα για την σεξουαλική υγεία σας.

Ο χρόνος και η ένταση του οργασμού σας διαρκεί για όσο χρονικό διάστημα εκσπερματώνετε.

Χαμηλά επίπεδα υγρών σημαίνει ότι θα έχετε έναν σύντομο και μέτριο οργασμό!

Volume 500

Αυξήστε την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος σας ,απλά και με ασφάλεια, χάρη στην αποκλειστική και βελτιωμένη φόρμουλα με βάση τα φυσικά συστατικά.
 
39,95€  49,90€
 

Επομένως τι είναι το Volume 500;

Το Volume500 είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που φτιάχνεται από 100% φυσικά συστατικά. Οι οδηγίες για την δοσολογία του Volume500 είναι να παίρνετε μια κάψουλα την ημέρα όποτε εσείς το θελήσετε. Θα πρέπει να παίρνετε το Volume 500 για λίγους μήνες πριν δείτε ολοκληρωμένα αποτελέσματα, αν και υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυξάνει σημαντικά το σπέρμα μετά από λίγες μόνο ημέρες!!

Γιατί να Πάρετε το Volume500;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να πάρουν οι άντρες τα χάπια Volume 500. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι θέλουν να έχουν πιο έντονους οργασμούς που διαρκούς περισσότερο και να έχουν εντυπωσιακό τελείωμα μετά το σεξ.

Οι άντρες που εκσπερματώνουν μικρές ποσότητες σπέρματος δεν έχουν έντονους οργασμούς αφού τελειώνουν γρήγορα και δεν έχουν πολλές συσπάσεις που προκαλούν έναν καλό οργασμό. Η εκροή μεγάλης ποσότητας σπέρματος δυναμώνει τους μύες που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί οργασμός, κάνοντας τους να δουλεύουν ακόμα περισσότερο και πιο γρήγορα με αποτέλεσμα πιο έντονους οργασμούς!

Η ποιότητα του σπέρματος επηρεάζει και ψυχολογικά επίσης – όσο περισσότερο εκσπερματώνετε, τόσο πιο αρρενωπός νοιώθετε. Δεν βλέπετε άλλωστε τους πρωταγωνιστές σε ταινίες πορνό να βγάζουν σταγόνες μόνο.

Επιπλέον, θα ξαφνιαστείτε από το ποιο παίρνει το Volume500. Υπάρχουν άντρες στα σαράντα και τα πενήντα τους οι οποίοι νοιώθουν ότι η σεξουαλική τους ικανότητα μειώνεται αλλά και νεαροί που θέλουν να έχουν μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία και έλεγχο των οργασμών τους.

Πως Δουλεύει το Volume 500;

Το Volume500 δουλεύει χρησιμοποιώντας μια μίξη ισχυρών αμινοξέων και εκχυλισμάτων τα οποία έχουν αποδειχτεί ότι ενεργοποιούν τους όρχεις σας έτσι ώστε να παράγουν περισσότερο σπερματικό υγρό.

Το Volume 500 είναι 100% φυσικό και ασφαλές και απλά παρέχει τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας έτσι ώστε να παράγει τα επίπεδα ενέργειας και παραγωγής σπέρματος που χρειάζεται για να πάρετε την μέγιστη ευχαρίστηση στο σεξ.

Το Volume 500 μπορεί ακόμα και να αυξήσει την ποσότητα σπέρματος επομένως θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό διατροφικό συμπλήρωμα για ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδιά!

Ποιος Κατασκευάζει το Volume 500;

Η εταιρεία πίσω από το Volume 500 ονομάζεται Natural Logistics. Λειτουργούν κάτω από μια cGMP εγγεγραμμένη εγκατάσταση όπου έχουν βάση πολλές μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες παράγουν φάρμακα που σώζουν ζωές.

Η εταιρεία έχει ένα συμβούλιο που αποτελείται από Γιατρούς και Ψυχολόγους με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της σεξουαλικής υγείας. Σαν αποτέλεσμα, τα προϊόντα πάντα υποβάλλονται σε ιατρικούς ελέγχους που διασφαλίζουν ότι όλοι οι ισχυρισμοί μπορούν να βασιστούν σε αποδείξεις – κάτι το οποίο πάντα ψάχνω όταν γράφω κριτικές!

Το Volume 500 είναι στην αγορά για πάνω από δέκα χρόνια. Αυτό δείχνει ότι το προϊόν πρέπει να δουλεύει γιατί αν δεν δούλευε δεν θα υπήρχε ακόμη και θα υπήρχαν και αρκετές αρνητικές κριτικές στο διαδίκτυο!

Συστατικά του Volume 500

Κανένας δεν νοιώθει άνετα όταν παίρνει οποιοδήποτε συμπλήρωμα χωρίς να γνωρίζει τα συστατικά του πρώτα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάτι τόσο πολύτιμο όσο η σεξουαλική υγεία. Επομένως ας ρίξουμε μια ματιά στα συστατικά του Volume 500.

Συστατικά:

 • Σέλινο το οποίο μειώνει την χοληστερίνη και αποβάλει τις τοξίνες του σώματος. Χρησιμοποιείται σαν αφροδισιακό και έχει Βιταμίνες A, B, C, και P όπως και ιχνοστοιχεία.
 • Μανιτάρι Γανόδερμα το Λαμπερό το οποίο βοηθάει στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος.
 • Τριβόλι το οποίο αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και αυξάνει την λίμπιντο και την στυτική απόδοση.
 • Ψευδάργυρος ο οποίος είναι πολύ θρεπτικός στην φυσικά παραγωγή τεστοστερόνης. Βρίσκεται επίσης σε μεγάλες συγκεντρώσεις στην εκσπερμάτωση ενός άντρα και σχετίζεται με την ποιότητα του σπέρματος.
 • Βελούδινο Φασόλι το οποίο είναι ένα αφροδισιακό που αυξάνει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο.
 • Επιμήδιο (Epimedium) το οποίο αυξάνει την ροή του αίματος στο πέος μέσα από τον μηχανισμό του νιτρικού οξέος.

VOLUME500
 
Αυξήστε την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος σας ,απλά και με ασφάλεια, χάρη στην αποκλειστική και βελτιωμένη φόρμουλα με βάση τα φυσικά συστατικά
 
39,95€  49,90€

Κλινικές Μελέτες για το Volume 500

Στόχος:

“Σε μια κλινική μελέτη δυο μηνών σε 63 άντρες ηλικίας από 30 μέχρι 60, οι ερευνητές χώρισαν τους συμμετέχοντες σε δυο ομάδες. Η πρώτη, που ονομάστηκε Volume500, λάμβανε τέσσερα χάπια Volume500 δύο φορές την ημέρα. Η δεύτερη ομάδα έπαιρνε ένα εικονικό φάρμακο την ίδια δοσολογία.

Ο στόχος της έρευνας; Να μετρήσει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού στους άντρες που έπαιρναν τα χάπια Volume 500.”

Αποτελέσματα:

“Ένας μεγάλος αριθμός ασθενών στην ομάδα Volume500 έδειξε μια αύξηση 20% ή και περισσότερο στον όγκο εκσπερμάτωσης σε σύγκριση με την άλλη ομάδα*.

Το Volume 500 έδειξε στατιστική σπουδαιότητα σε σχέση με το εικονικό φάρμακο όσον αφορά την παγκόσμια αξιολόγηση του ερευνητή και την παγκόσμια αξιολόγηση του ασθενή. Ένας υψηλότερο αριθμός ασθενών στην ομάδα του Volume500 έδειξε μια αύξηση στην ένταση του οργασμού, από την αρχή μέχρι το τέλος της θεραπείας, σε σχέση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου*.”

Πηγή: * Dr. Anuradha Kulkarni, Vedic Lifesciences

Αποτέλεσμα των κάψουλων Volume 500 στα χαρακτηριστικά του σπέρματος, October 2012 (σελ.5)

Υπάρχουν Παρενέργειες από την Λήψη του Volume 500;

Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες παρενέργειες τις οποίες να μπορώ να βρω. Όπως ανέφερα νωρίτερα το Volume500 είναι διαθέσιμο στην αγορά για πάνω από δέκα χρόνια και έχει μεγάλο κοινό – αν υπήρχαν βλαβερές παρενέργειες θα είχαν εμφανιστεί δημόσια.

Που Μπορώ να Αγοράσω το Volume 500;

Μπορείτε να αγοράσετε το Volume500 διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα μας κάνοντας κλικ εδώ. Έχουμε μια αποκλειστική έκπτωση 10% και μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ένα δωρεάν δώρο σαν ευχαριστήριο για την παραγγελία σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όπως συμβαίνει με όλα τα συμπληρώματα, όσο περισσότερα αγοράζετε τόσο πιο φτηνά είναι. Ελέγξτε τα πακέτα του Volume500 τα οποία προσφέρουμε κάνοντας κλικ εδώ. Είμαι σίγουρος ότι μόλις δείτε τα αποτελέσματα των χαπιών Volume500 – δεν θα θελήσετε να επιστρέψετε στους αδύναμους και αδιάφορους οργασμούς πάλι!

Volume500 Κριτική 39,95€
volume500 ellada

Όνομα Προϊόντος: Volume500

Περιγραφή Προϊόντος: Το Volume500 είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που φτιάχνεται από 100% φυσικά συστατικά. Οι οδηγίες για την δοσολογία του Volume500 είναι να παίρνετε μια κάψουλα την ημέρα όποτε εσείς το θελήσετε

Μάρκα: 500Cosmetics

Τιμή Προσφοράς: 39.95

Νόμισμα: EUR

Διαθεσιμότητα: InStock

Σελίδα Προσφοράς: /χαπια/volume500/αγορα/

 • Αυξήστε το σπέρμα με φυσικό τρόπο
 • Εκσπερματώσεις πιο ισχυρές
 • Φυσικά συστατικά
Sending
Αξιολόγηση Χρηστών
3.75 (8 votes)
Συνολικά
4.8

Summary

Το Volume500 είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που φτιάχνεται από 100% φυσικά συστατικά. Οι οδηγίες για την δοσολογία του Volume500 είναι να παίρνετε μια κάψουλα την ημέρα όποτε εσείς το θελήσετε. Θα πρέπει να παίρνετε το Volume 500 για λίγους μήνες πριν δείτε ολοκληρωμένα αποτελέσματα, αν και υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυξάνει σημαντικά το σπέρμα μετά από λίγες μόνο ημέρες!!

Pros

 • Αυξήστε το σπέρμα με φυσικό τρόπο
 • Εκσπερματώσεις πιο ισχυρές
 • Φυσικά συστατικά
 • Κουτί των 30 χαπιών διάρκειας 1 μήνα

Cons

 • Διατίθεται μονο στο ίντερνετ
 • Τα αποτελέσματα διαφέρουν απο άτομο σε άτομο
Μενού
Αγοράστε το Volume500 Εδώ